36663
  • forza milan
    na igen!valamelyik inter majom kapja[csak vitszelt:D]de sztem ronaldinhonak van rá nagy esélye!
  • North
    Megérdemelne egy Aranylabdát, de sztem nem fogja megkapni sajnos. Ez tényleg nem életműdíj.
  • North
    16-odikán 20.30-kor
  • Sheva
    de akkor is megérdemelné
  • R9
    Jó de nem életdíjat adnak hanem az év legjobbjának adják a díjat és az messze nem Maldini
  • Sheva
    15 vagy 16
  • forza milan
    mikor lesz a CAgliari elleni meccs?
  • Sheva
  • Sheva
  • Sheva
  • Sheva
  • Sheva
  • Sheva
  • Sheva
  • Sheva
  • Sheva
    Corriere della Serának és a Tuttosportnak adott interjújában Galliani egy lehetséges új stadionról beszélt:

„A San Siro nem a legrosszabb stadion Olaszországban. A pálya pompás, mindenhonnan jól lehet látni, a legtöbb szurkoló nem ázik el, ha esik az eső, és könnyű bővíteni. Az első üléssort 1926-ban építették, és nem könnyű az Interrel együtt használni. Talán itt az ideje elgondolkodni egy új milánói stadionon. A mostani olyan, hogy nem csak a futballra tudunk koncentrálni. Ha nem jók a látási viszonyok, vagy elázol, ha esik, akkor nem megy úgy a játék. Én beleszerettem a gelsenkircheni arénába. A felépítése 200 millió Euróba került, de 2015-ig visszahozza az árát. Olyan stadion kell nekünk, ahol csak a focitudás számít, mint Európa-szerte szinte mindenhol. Nem szabad ezt elhanyagolnunk, mert ezek az épületek 10 évente elhasználódnak.”
  • Sheva
    nagyon jó csak lassan visszavonul
  • fsgh
    Sziasztok!
    Csak egy észrevétel...: Maldini télleg nagyon jó játkos őt szeretem a Milanból(talán csak őt...)
  • Sheva
    szerintem is
  • tep
    meg is érdemelné
  • Sheva
    GALLIANI: 'Ancelotti will respect his contract'
    10/5/2005
    MILAN - Adriano Galliani spoke about Carlo Ancelotti's contract: 'Ancelotti has a contract until 2007 and he will respect it. We managed to resist Shevchenko leaving and we will resist in this situation as well.' In his role as football league president, he also called on the building of new stadiums: 'The problem is not the football but that you can't see well and get wet when it rains.'
  • Sheva
    Roberto Baggio a La Gazzetta dello Sportnak nyilatkozott az Év Európai Labdarúgója díjátadóról, és a várható győztesről:

„Az elmúlt három alkalommal tették fel nekem ezt a kérdést, és mindig egy nevet mondtam: Paolo Maldini. Mindent elért a karrierje során. Komoly, intelligens, igazi győztes, és még sorolhatnám a hasonló jelzőket. Paolo mind megtestesíti ezeket.”
  • Sheva
    „Évek óta nem láttam ilyen izmokat Pippo lábán. Most már jó úton halad.”
    Vasárnap este ezt nyilatkozta Adriano Galliani, és mint minden szurkoló, azt szeretné, ha Carlo Ancelotti legnagyobb problémája az lenne, hogy melyik csatárral kezdjen. Az edzőnek minden szerdán és vasárnap el kell döntetnie melyik két támadó lépjen pályára, és az Andriy Shevchenko, Alberto Gilardino, Christian Vieri, Pippo Inzaghi négyesből kik szoruljanak a kispadra. Mind a négyen képesek rendszeresen megtalálni a kapuba vezető utat, és mindegyiküket szívesen látnák Európa számos klubjánál. Az elsőszámú csatár a jelenlegi aranylabdás, aki most van karrierje csúcsán, és csillaga magasan ragyog, de Pippo is letette már névjegyét a San Siroban. Továbbá Ancelotti kijelentette: Marek Jankulovski, aki Nedved szerint a legjobb cseh játékos, visszatér, és teljesen motiváltan foglalja el a helyét a középpályán, vagy a védelemben, ahol sokat tud majd segíteni Paolo Maldininek.

Pippo góljai:

2001-2002-es szezon:
    28 hivatalos mérkőzés
    Serie A: 10 gól
    Olasz Kupa: 2 gól
    UEFA-kupa: 4 gól

2002-2003-as szezon
    49 hivatalos mérkőzés
    Serie A: 17 gól
    Olasz Kupa: 1 gól
    Bajnokok Ligája: 12 gól

2003-2004-es szezon
    28 hivatalos mérkőzés
    Serie A: 3 gól
    Olasz Kupa: 2 gól
    Bajnokok Ligája: 2 gól

2004-2005-ös szezon
    15 hivatalos mérkőzés
    Bajnokok Ligája: 1 gól
  • Sheva
    A Hollandiában keringő hírek szerint a Milan a januári átigazolási időszakban ajánlatot tesz a PSV Eindhoven védőjéért, Alexért.

A brazil Alex egyike Európa legkiemelkedőbb védőinek, és ezt a kontinens legjobb játékosai ellen is megmutatta. Eddig úgy nézett ki, hogy a Chelsea lehet a következő állomás. A PSV csapata különleges kapcsolatban áll a gazdag angol bajnokkal, és a hírek szerint 2004-ben a Chelsea támogatta a holland klubot Alex megszerzésében.

Alex tavaly klubcsapatában bebizonyította klasszisát, mint a Bajnokok Ligájában és a holland bajnokságban (Eredivisie), de fáradozásai ellenére a nyáron nem került a Stamford Bridgere. Most viszont bejelentették, hogy már nem készül Nyugat-Londonba. miután a pletyka szerint a Milan kész januárban leigazolni.

A Milan öregedő védelmében Jaap Stam, Paolo Maldini valamint Alessandro Costacurta is elmúlt már 30 éves, és Carlo Ancelotti úgy érzi, Alex lehetne Alessandro Nesta ideális partnere a San Siroban.

Jose Mourinhonak, a Chelsea edzőjének, John Terry, William Gallas és Ricardo Carvalho személyében bőven van kiváló középső védője, és ha januárban nem jön létre az üzlet, akkor szabaddá válik az út a Milan előtt Alex megszerzéséhez.
  • Sheva
    Ismét Nelson Dida töltötte a legtöbb időt a pályán. Annak fényében ez nem meglepő, hogy az előző idényben is a brazil kapus játszotta a legtöbbet. Dida eddig a bajnokságban és a Bajnokok Ligájában összesen 720 percet szerepelt. A második helyen 676 perccel (496 a bajnokságban és 180 a nemzetközi kupában) az ukrán gólvágó, Andríj Sevcsenko áll. A képzeletbeli dobogó harmadik fokát a védelem oszlopa, Alessandro Nesta foglalhatta el, miután 625 percen keresztül keserítette meg az ellenfelek csatárainak életét. A Serie A-ban eddig 19 játékos lépett pályára, míg a Bajnokok Ligájában 17-en kaptak lehetőséget. Az új játékosok közül a legtöbbet (443 perccel) Gilardino játszotta, míg a cseh Jankulovski, egy sérülés miatt csak 3 percet segíthette csapatát. Érdekesség, hogy a holland Jaap Stam a bajnokságban a 465 perccel a rangsor harmadikja, míg a legrangosabb európai küzdelemsorozatban 14 perccel az utolsó helyen áll.

Élcsoport:

1. Dida 720 perc / 8 mérkőzés
    2. Sevcsenko 676 perc / 8 mérkőzés
    3. Nesta 625 perc / 7 mérkőzés
    4. Pirlo 585 perc / 7 mérkőzés
    5. Kakà 552 perc / 8 mérkőzés
    6. Maldini 540 perc / 6 mérkőzés

További statisztikák:

Bajnoki mérkőzések
    (6 forduló után)

Nelson Dida: 540 perc/ 6 mérkőzés
    Andriy Shevchenko: 496 perc / 6 mérkőzés
    Jaap Stam: 465 perc / 6 mérkőzés
    Alessandro Nesta: 445 perc / 5 mérkőzés
    Andrea Pirlo: 425 perc / 5 mérkőzés

Clarence Seedorf: 402 perc / 6 mérkőzés
    Ricky Kakà: 388 perc / 6 mérkőzés
    Paolo Maldini: 360 perc / 4 mérkőzés
    Alberto Gilardino: 360 perc / 4 mérkőzés
    Marcos Cafu: 336 perc / 5 mérkőzés

Serginho: 306 perc / 5 mérkőzés
    Kakha Kaladze: 287 perc / 4 mérkőzés
    Massimo Ambrosini: 287 perc / 4 mérkőzés
    Rino Gattuso: 279 perc / 5 mérkőzés
    Christian Vieri: 183 perc / 3 mérkőzés

Manuel Rui Costa: 181 perc / 3 mérkőzés
    Johann Vogel: 90 perc / 1 mérkőzés
    Alessandro Costacurta: 5 perc / 1 mérkőzés
    Marek Jankulovski: 3 perc / 1 mérkőzés

Bajnokok Ligája mérkőzések:
    (Két csoportkör után)

Nelson Dida: 180 perc / 2 mérkőzés
    Kakha Kaladze: 180 perc / 2 mérkőzés
    Paolo Maldini: 180 perc / 2 mérkőzés
    Alessandro Nesta: 180 perc / 2 mérkőzés
    Andriy Shevchenko: 180 perc / 2 mérkőzés

Marcos Cafu: 166 perc / 2 mérkőzés
    Ricky Kakà: 164 perc / 2 mérkőzés
    Rino Gattuso: 160 perc / 2 mérkőzés
    Andrea Pirlo: 160 perc / 2 mérkőzés
    Christian Vieri: 97 perc / 2 mérkőzés

Massimo Ambrosini: 90 perc / 1 mérkőzés
    Clarence Seedorf: 90 perc / 1 mérkőzés
    Alberto Gilardino: 83 minutes/1 mérkőzés
    Serginho: 20 perc / 1appearance
    Johann Vogel: 20 perc / 1 mérkőzés

Manuel Rui Costa: 16 perc / 1 mérkőzés
    Jaap Stam: 14 perc / 1 mérkőzés
  • Sheva
    A Real Madrid átigazolási politikájáért felelős embere, Ernesto Bronzetti nyilvánosságra hozta, a királyi klubnál felmerült a Milan jelenlegi vezetőedzőjének, Carlo Ancelottinak a spanyol fővárosba való csábítása.

“Luxemburgo szerződése júniusban lejár. Ha a Real úgy dönt, hogy nem hosszabbítja meg a kontraktust, akkor Carlo Ancelotti lesz a poszt legfőbb várományosa. Mind Perez, mind Sacchi kedveli őt.” -nyilatkozta Bronzetti az olasz ‘Il Guerin Sportivo’ nevű újságnak.

“Sacchi nem az egyetlen, aki csodálja Ancelotti képességeit. Az klub egész vezetése az elnöktől elkezdve ugyanígy gondolkodik. Azonban ha Luxemburgo eredményei jók lesznek, akkor elképzelhető, hogy ő marad a vezetőedzőnk."

Ancelotti munkakapcsolata a Milannal úgy tűnik a szezon végével befejeződik. Egy esetleges bajnoki vagy Bajnokok Ligája elsőség ellenben könnyen eredményezhet számára egy újabb évet a San Siroban.
  • Sheva
    A La Gazzetta dello Sport és a Corriere dello Sport is terjedelmes cikket közölt Pippo Inzaghiról. A sokáig sérült játékos visszatéréséről a következőket mondta:

„Amikor Belgiumban voltam, azért dolgoztam, hogy újra játszhassak. A legjobb, hogy végre fájdalom nélkül edzek. Számomra ez felér egy Bajnokok Ligája döntővel. Egy hónapot vártam a visszatéréssel, hogy többé nem fájjon a térdem. Remélem, van egy második esélyem, mivel a labdarúgás az életem. Különböző érzések kavarognak bennem. Pszichikailag fejlődtem, de nem változott az a vágyam, hogy a Milanért és a szurkolókért játszhassak.
  • tep
    Sheva is furcsán néz
  • Sheva

• Sheva
    nem semmi :P
  • Sheva

• R9
    Stam :DD
  • Sheva

• Sheva
  • Sheva
    Uefa.com -ról berakom a képeket
  • Sheva
  • Sheva
    Galliani defends Jankulovski deal for AC Milan
    tribalfootball.com - October 3, 2005

AC Milan vice-president Adriano Galliani has defended the signing of former Udinese winger Marek Jankulovski.

The midfielder is still to play for Milan after joining the club injured, but is expected to be available after the international break.

Galliani said: "Nedved said that Jankulovski is the best player from the Czech Republic. We had an agreement with Udinese in January to acquire the player in July.

"We could not know that he would be injured on the 10th of May as a result of a hard tackle from Cufrè.

"Therefore the signing was not a mistake, in football such episodes can happen, it's not the fault of anybody.

"Marek is recovering and will return to be the great player he always has been."
  • Sheva
    thx
  • McFrost
  • McFrost