36663
  • Sheva
    így Palermo mester

• gabber_saviola
    hajrá Milan
  • Sheva
    mindjárt kez a meccs
  • Sheva
    A sajtótájékoztató után Carlo Ancelotti a Milan Channelnek nyilatkozott.

„Vieri az egyetlen a támadóink közül, aki végigjátszotta a szerdai mérkőzést. Beszéltem vele, mielőtt nyilvánosságra került volna. Elmondtam neki, és ő tökéletesen megérette. Vieri nyugodt volt, az edzéseken jól teljesít, mivel remekül érzi magát. Van bennem egy kevés kétség a cserejátékosokkal kapcsolatban, de azok, akik Milanelloban edzenek, jó formában vannak. Parázs hangulatú mérkőzésre számítok, és fontos, hogy amennyire lehetséges, sok friss játékosunk legyen.”
  • Sheva
    Az olasz bajnokság hetedik fordulójára készülő 19 játékos.

Kapusok: Dida - Kalac - Fiori.

Hátvédek: Costacurta - Kaladze - Maldini - Marzoratti - Jankulovski - Simic - Stam.

Középpályások: Gattuso - Kakà - Pirlo - Rui Costa - Seedorf - Serginho - Vogel.

Csatárok: Gilardino - Inzaghi - Shevchenko.

• Sheva
    hát jah... de megpróbálta egyem meg
  • Sheva
    köszike
  • fsgh
    Ma Imádom McFrost....:DDDDDDDD
  • McFrost
    Fasz kivan! Már megen lesz Milan meccs a tvben!
    Ma utálom a Milan-t.....
  • gabber_saviola
    hát azért a palermo.uw.hu egy kicsit igényesebb
  • forza milan
    csak a design sztem!egyébként meg azok a juvét fikázó jelek nagyon állatok:D
  • gabber_saviola
    elég tré az oldalad
  • Frank27
    http://www.soccer-art.co.uk/wallpapers/pic_details.php?pid=436
  • Johnny23
    lényeg,hogyy akit veszünk az ne legyen má 32év fölötti
  • Sheva
    hát jah pl nekik nagy név akkor is ha épp kiégőben van a játékos... de reménykedjünk!!!

FORZA MILAN!!!
  • North
    Először is kérdés, hogy mennyire lehet hiteles ez a nyilatkozat. A tribalfootball azért szokott hülyeségeket írogatni. A másik meg az hogy a vezetőség számára mindig mást jelentettek a nagy nevek, mint a szurkolóknak.
  • Sheva
    hát mivel 2010-ig szól már a szerződése a barcánál biztos nem viszi el onnan senki sem
  • Johnny23
    én nem nézném ki pl.Ronaldinho-t sem a csapatbol (ugye őt is soxor szobahozták velünk)...de sztem ez ténleg csak álom marad
  • Sheva
    Az AC Milan alelnöke Adriano Galliani kijelentette, nagy igazolásokat hajt végre a klub az elkövetkezendő hónapokban.

"Nem hagyjuk a Juventusnak, hogy eltávolodjon tőlünk. Újabb fontos lépéseket kívánunk tenni az átigazolási piacon." -mondta tegnap

"A csapat vezetői egyetértenek abban, hogy a Milant a legmagasabb szinten kell tartani, ehhez pedig szükség van nagy játékosok igazolására"

Forrás: tribalfootball.com
  • Sheva
    jaja védő az mindenképpen kell no meg Torres ^^
  • Johnny23
    na azért...már kezdtem 1kicsit félni,hogy megint csak szerencsétlenkedni fogunk,DE igy talán nem.

sztem legalább 2 "jó" védő (közép,joboldali), és talán 1középpályás kéne
  • Sheva
    Maldini checks on Start duo for AC Milan
    tribalfootball.com - October 15, 2005

AC Milan chief scout Cesare Maldini has made a check on Start midfielders Kristofer Hastad and Fredrik Stromstad.
    The young Norwegians are also being followed by Wigan Athletic and Everton in England. Stromstad said: "It's incredible, but I don't believe I am ready to join a club the size of Milan yet.

"Don't talk to me about money. All they would have to pay me for would be for food."

• Sheva
    AC Milan vice-president promises big signings
    tribalfootball.com - October 15, 2005

AC Milan vice-president Adriano Galliani has declared they will make a big signing in the coming months.
    "We won't let Juventus get away from us," he said yesterday. "We will continue to make important investments in the transfer market.

"The directors are adamant that we must maintain Milan at the highest level and this means great players being signed."

• Sheva
    Seedorfos honlap
  • Sheva
    Dario Simic nagyon boldog, hogy a nemzeti csapattal kijutott a 2006-os németországi világbajnokságra.

„Nagyszerű teljesítmény volt. Ez lesz a harmadik világbajnokságunk, ami nagy siker egy ilyen kis országnak, mint Horvátország. Nem vagyunk olyan csapat, mint amelyben Suker vagy Boban játszott, de többet futunk, és a gárda fiatal. Ami engem illet, én jól vagyok. Négy napig influenzával küszködtem, ami nem volt könnyű, mivel sérülés miatt egy hónapig nem voltam harcképes. Az edzéseken mindent beleadok, és remek érzés egy ilyen csapathoz valamint klubhoz tartozni. Készen állok, ha hívnak.”
  • Sheva
    Az AC Milan átigazolási főnöke, Ariedo Braida ezen a hétvégén Madridba repül. Braida ott lesz a Vicente Calderon Stadionban az Atletico-Real városi derbin, ahol elsősorban a hazaiak védője, Luis Perea teljesítményére lesz kíváncsi.

A kolumbiai válogatott kijelentette: kevesebb, mint 18 hónappal ezelőtt érkezett Európába, és már kétszer módosította a múlt szezon kezdetekor az Atletico Madriddal kötött eredeti szerződését.
  • Sheva
    A FIFA (Nemzetközi Labdarúgó Szövetség) 2005. december 19.-én a zürichi operaházban választja meg az év női és férfi labdarúgóját. Az edzők és szövetségi kapitányok szavazatai alapján a 3-3 nevet november végén hozzák nyilvánosságra. A jelöltek között 5 Milan játékos található: Cafu, Kakà, Maldini, Nesta és Shevchenko személyében. Tavaly a brazil Ronaldinho és a német Birgit Prinz kapta meg az elismerést. A legtöbb játékost, szám szerint hetet, Brazília adta, míg Olaszországot hárman képviselik.

Forrás: acmilan.com

Teljes lista:

Férfiak:
    Adriano (brazil), Ballack (német), Beckham (angol), Buffon (olasz), Cafu (brazil), Cristiano Ronaldo (portugál), Deco (portugál), Drogba (elefántcsontparti), Essien (ghánai), Eto'o (kameruni), Gerrard (angol), Henry (francia), Ibrahimovic (svéd), Kaká (brazil), Lampard (angol), Maldini (olasz), Nedved (cseh), Nesta (olasz), Okocha (nigériai), Raúl (spanyol), Riquelme (argentin), Robben (holland), Roberto Carlos (brazil), Robinho (brazil), Ronaldinho (brazil), Ronaldo (brazil), Rooney (angol), Shevchenko (ukrán), van Nistelrooy (holland), Zidane (francia).

Nők:
    Boxx (amerikai), Dominguez (mexikói), Georges (francia), Gulbrandsen (norvég), Ho (dél-koreai), Kalmari (finn), Kunnas (finn), Lingor (német), Ljungberg (svéd), Marklund (svéd), Marta (brazil), Minnert (német), Modise (dél-afrikai), Moström (svéd), Nkwocha (nigériai), Nordby (norvég), Paaske Sörensen (dán), Park (dél-koreai), Prinz (német), Sawa (japán), Sinclair (kanadai), Smith (angol), Stangeland (norvég), Welsh (amerikai).
  • Sheva
    hát ideje lenne már de nem lesz Nesta...

Cafu Stam Maldini Kaldze/Serginho ---> ez fog kezdeni szvsz
  • North
    Cagliari-Milan: 0-2 Csak megússzuk végre már kapott gól nélkül.
  • Sheva
    A Milan játékosok közül Vieri és Gilardino is eredményes volt, míg a hétvégi világbajnoki selejtezőt kihagyó brazil trió Venezuela ellen most végigjátszotta a mérkőzést. A szerdai válogatott meccsek nagy hiányzója Alessandro Nesta, aki sérülés miatt volt kénytelen kihagyni az utolsó csoportkört.

Brazília: CAFU, DIDA, KAKA’
    Brazília – Venezuela 3-0
    Mindhárom Milan játékos végigjátszotta a mérkőzést.

Horvátország: SIMIC
    Magyarország – Horvátország 0-0
    A svédek elleni mérkőzéshez hasonlóan, Simic ismét nem kapott sok lehetőséget. A Milan horvát játékosát a 90. percben küldte pályára Zlatko Kranjcar edző.

Grúzia: KALADZE
    Görögország – Grúzia 1-0
    A görögök végig nagy nyomás alatt tartották a grúzokat, de Kaladzét végig a soraiban tudó védelmet csak egyszer sikerült mattolniuk.

Olaszország: GATTUSO, GILARDINO, NESTA, PIRLO, VIERI
    Olaszország – Moldávia 2-1
    A hétvégi meccsel ellentétben, most csak két Milan játékos lépett pályára, de mindketten gólt szereztek. Vieri a kezdőben kapott helyet és a 70. percben talált be az ellenfél kapujába. A 68. percben Iaquinta helyére beálló Gilardino pedig, a mérkőzés vége előtt 5 perccel szerezte meg a győztes gólt. Pirlo és Gattuso pihent, míg Nesta az előző selejtezőn megsérült.

Svájc: VOGEL
    Írország – Svájc 0-0
    Vogel végigjátszotta a mérkőzést, de ez is kevés volt a pótselejtező elkerüléséhez.

Ukrajna: SHEVCHENKO
    Ukrajna – Japán 1-0
  • Sheva
    szeretettel várom mindenki tippjét a vasárnapi meccsre

szvsz 3:1-re nyerünk (Sheva, Gila, Sheva)
  • Sheva
    nem hazavágni a gyepet a stadionba majd a meccsen :P

[csak viccel]
  • R9
    jah bocs :)
    csak a Chievo - Palermo az meg 15:00-kor van és azért hittem hogy arra mondja
  • North
    Mind a kettő, ugyanis a Milan meccse este lesz.
  • Sheva
    inkább a MIlan lenne :P
  • R9
    Inter-Livorno lesz nem a Milan
  • Sheva
    sajnálom McFrost szivesen megnéztem volna a Palermo és a Chievo csatáját :(
  • forza milan
    persze csak néha,de ezen picit javitani kéne,mert néha ez szarabb is lehet,mondjuk egyenlités...egyébként meg visszük a serie a-t!!!forza milan!!!és ezt most ne vegye senki ellenszurkolásnak,csak kifejtettem a véleményem a csapat hibás oldaláról is!
  • McFrost
    már megen ti lesztek a tv-ben:((((
  • forza milan
    nálunk csak az a nagy baj,hogy nemodavaló,hülyeség gólokat bekapunk az uccso percekben!olyan csunya ott az a 1-es:D