36663
  • Sheva
  • Sheva
  • Sheva
  • Sheva
  • Sheva
  • Sheva
  • Sheva
  • Sheva
  • Sheva
    CAFU RESTED AS A PRECAUTION
    10/30/2005
    MILANELLO -Marcos Cafu will not play in the Eindhoven game as a precaution due to a chest injury.
  • Sheva
    GRAHAM POLL TO REF PSV GAME
    10/30/2005
    MILAN - English referee Graham Poll will be in charge of PSV Eindhoven-Milan.
  • Sheva
    Átigazolási hírek
    Az AC Milan felvette a kapcsolatot a Bayern München hátvédjével, Willy Sagnollal. A francia válogatott játékosának szerződése a nyáron lejár, és a piros-feketék januárban előszerződést kívánnak kötni vele.

A milánóiakon kívül még két csapat, az Olympique Lyon és Manchester United is érdeklődik Sagnol iránt, aki a szezon végén kész elhagyni jelenlegi klubját.
  • fsgh
    pontosan.....
  • Sheva
    A kedd esti Bajnokok Ligája mérkőzésre készülő csapat.

Kapusok: Dida, Fiori, Kalac

Hátvédek: Costacurta, Kaladze, Maldini, Nesta, Jankulovski, Simic, Stam.

Középpályások: Gattuso, Kakà, Pirlo, Rui Costa, Seedorf, Serginho, Vogel.

Csatárok: Inzaghi, Gilardino, Shevchenko, Vieri
  • Sheva
    az részlet kérdés :D
  • R9
    meg egy jó bíró rosetti :D
  • Sheva
    akkor ott lehetnétek ti is de van egy fasz edzőtök és nem vagytok ott
  • R9
    ha nem szortuk volna ez az utobbi pár napba ezt az 5 pontot....
  • McFrost
    nem is arra gondoltam...
  • McFrost
  • Sheva
    Az olasz lapok így értékelték a tegnap esti szuperrangadón pályára lépő játékosok teljesítményét.

GAZZETTA DELLO SPORT:

MILAN: Dida 6, Stam 6,5, Nesta 7, Maldini 7,5, Serginho 6,5, Gattuso 7, Pirlo 7, Seedorf 6,5, Kakà 8, Inzaghi 5,5, (Vieri 5), Gilardino 6,5.

JUVENTUS: Chimenti 4,5, Zambrotta 5,5, Thuram 5,5, Cannavaro 6, Pessotto 5,5, (Chiellini 5), Camoranesi 5, (Mutu 5,5), Emerson 6, Vieira 5,5, Nedved 5, Trezeguet 6, Ibrahimovic 5,5.

CORRIERE DELLO SPORT:

MILAN: Dida 6, Stam 7, Nesta 7,5, Maldini 7,5, Serginho 6,5, Gattuso 7,5, Pirlo 7, Seedorf 8, Kakà 6,5, Inzaghi 6, (Vieri 5), Gilardino 6,5.

JUVENTUS: Chimenti 4, Zambrotta 6, Thuram 5,5, Cannavaro 6, Pessotto 5, (Chiellini 5), Camoranesi 5, (Mutu 5), Emerson 6, Vieira 5,5, Nedved 5, Trezeguet 6, Ibrahimovic 5,5.

TUTTOSPORT:

MILAN: Dida 6,5, Stam 6,5, Nesta 7, Maldini 6,5, Serginho 6,5, Gattuso 8, Pirlo 7, Seedorf 7,5, Kakà 7, Inzaghi 6,5, (Vieri 6), Gilardino 6,5.

JUVENTUS: Chimenti 5, Zambrotta 5,5, Thuram 5, Cannavaro 5, Pessotto 6, (Chiellini 5,5), Camoranesi 5, (Mutu 6), Emerson 6, Vieira 5,5, Nedved 5, Trezeguet 6, Ibrahimovic 5.

CORRIERE DELLA SERA:

MILAN: Dida 6,5, Stam 7, Nesta 7,5, Maldini 7,5, Serginho 6,5, Gattuso 7, Pirlo 7, Seedorf 7,5, Kakà 7, Inzaghi 5,5, (Vieri 5), Gilardino 6,5.

JUVENTUS: Chimenti 4,5, Zambrotta 6, Thuram 5,5, Cannavaro 6, Pessotto 5,5, (Chiellini 5,5), Camoranesi 5, (Mutu 5,5), Emerson 5,5, Vieira 5, Nedved 5, Trezeguet 5,5, Ibrahimovic 4,5.

LA REPUBBLICA:

MILAN: Dida 6, Stam 6,5, Nesta 7, Maldini 6,5, Serginho 6,5, Gattuso 7,5, Pirlo 7, Seedorf 6,5, Kakà 7, Inzaghi 6, (Vieri 5,5), Gilardino 6.

JUVENTUS: Chimenti 5,5, Zambrotta 5, Thuram 5,5, Cannavaro 6, Pessotto 5, (Chiellini 5,5), Camoranesi 5, (Mutu 5,5), Emerson 5, Vieira 6, Nedved 5, Trezeguet 5,5, Ibrahimovic 5,5.

IL GIORNALE:

MILAN: Dida 7, Stam 6, Nesta 6,5, Maldini 6,5, Serginho 6, Gattuso 7, Pirlo 7,5, Seedorf 7,5, Kakà 7, Inzaghi 6, (Vieri -) Gilardino 7.

JUVENTUS: Chimenti 4, Zambrotta 4, Thuram 6, Cannavaro 6,5, Pessotto 5,5, (Chiellini 5,5), Camoranesi 6,5, (Mutu -), Emerson 6, Vieira 5,5, Nedved 4, Trezeguet 5, Ibrahimovic 5.
  • Sheva
    A Juventus elleni 3-1-es siker után a játékosok a Milan Channelnek nyiatkoztak.

Kaka:
    „Nagyon boldog vagyok. Csodálatos, szenzációs este volt. Jó volt a hozzáállásunk a pályán és azon kívül is. A lehető legjobban felkészültünk a meccsre. Nehéz eldönteni, vajon a Milan vagy a Juventus az erősebb, de biztosan kijelenthetem, hogy este mi voltunk a jobbak. Volt helyem a támadásra, de meg kellett küzdeni minden labdáért. Magas szinten játszottunk. Nagyon akartuk ezt a győzelmet.”

Pirlo:
    „Eddig nem voltam eredményes a bajnokságban. A szabadrúgásoknál mindig gólt szeretnék lőni, és ez a legjobb pillanatban sikerült. A szünet után is megpróbáltam, de akkor nem ment be. Most a gólokat a középpályások szerezték, ami az egész csapat kemény munkájának eredménye. Ez egy fontos három pont volt. A győzelem jött tett a morálnak, és megmutattuk, hogy mire vagyunk képesek. Ez jobb teljesítményre fog ösztönözni minket a keddi PSV elleni meccsen. Berlusconi még aznap este mindenkinek gratulált. A középpályán nagyon agresszívek voltunk.”

Inzaghi:
    „Nagyszerű mérkőzés volt. Sokat futottunk. A következő meccsen folytatnunk kell ezt a sorozatot. Fontos győzelem volt és nem számít, hogy nem szereztem gólt. A lényeg, hogy a csapat jó teljesítményt nyújtott. Megmutattuk, hogy mit tudunk, és ezt kell megtartanunk a szezon további részében. Berlusconi mindenkinek köszönetet mondott. Sikerült felzárkóznunk, de döntetlen esetén is nyílt maradt volna a bajnokság.”

Gilardino:
    „Csodálatos győzelem volt. Mindig nagyszerű dolog megverni egy nagycsapatot. A hangulat fantasztikus volt, és a szurkolók végig mögöttünk álltak. Ez a három pont nélkülözhetetlen volt. Én is Pippo elvégeztük a dolgunkat, és teljesen rendben van, ha a gólokat a középpályások szerzik. Most már arra kell gondolnunk, hogy fordulóról fordulóra egészen a szezon végéig jól játsszunk.”
  • Sheva
    Carlo Ancelotti, Silvio Berlusconi, Clarence Seedorf és Andrei Sevcsenko egyaránt pozitívan értékelték a tegnapi, 3-1-es Milan győzelemmel végződött, Juventus elleni összecsapást.

Carlo Ancelotti: "Ezt a mérkőzést az döntötte el, hogy nagy nyomást gyakoroltunk a Juventus középpályás és támadósorára, így elzárva a kulcsjátékosaikat a területtől. Ebben nagyon hatékonyak voltunk. A Milan minden szinten világszínvonalú teljesítményt nyújtott és megérdemelte a győzelmet, főként mivel a második félidőben is irányításunk alatt tartottuk a mérkőzést. Miután sikerült megszereznünk a vezetést, a Juventusnak támadnia kellett, így több helyünk maradt és ezt ki is használtuk. Andrea Pirlo kezd visszatérni régi önmagához és megállta a helyét Emerson és Patrick Vieira ellen. Azt hiszem, Pirlo és Gennaro Gattuso egyértelműen a legjobbak között voltak ma."

Silvio Berlusconi: "Igazán vibráló és szórakoztató mérkőzés volt, mindkét csapat nagyszerű volt és küzdött a jó eredményért. Most mi jöttünk ki győztesen, de a Juventus marad a táblázat élén. Mindkét csapat nagyszerű futballt játszik, és akárhányszor találkoznak, az mindig emlékezetes marad. Kicsit sajnálom, hogy a Juventust megfosztottuk a rekordtól, mivel mindig lengyűgöző olyan eredményt elérni, amit még senkinek sem sikerült."

Clarence Seedorf: "Ha megszerzed a vezetést akkor könnyebb irányítani a mérkőzést, egészen addig kiegyensúlyozott volt a mérkőzés, de utána feljavultunk és jobban játszottunk ellenfelünknél. Gólra váltottunk a lehetőségeinket és végig stabilan védekeztünk. Mindig vannak nagyon izgalmas és csodálatos mérkőzések. Még ha 15 pont hátrányban lettünk volna, akkor is meg akartuk volna nyerni ezt a mérkőzést. Be akartuk bizonyítani, hogy vagyunk olyan jók, mint a bajnokságot vezető csapat, és ma este még többet mutattunk. A Juventus stabil csapat, és nagyszerű formában voltak már a szezon legelejétől. A Milan kicsit gyengén kezdett, de most már megtaláltuk a formánkat.

Andrei Sevcsenko: "Nagyszerű mérkőzés volt, főleg az első félidő, és a csapat kiválóan diktálta a tempót. Az, hogy láthattama csapattársaimat ilyen jól játszani legalább olyan nagyszerű volt, mint mesterhármast szerezni, igazán büszke vagyok rájuk. Úgy döntöttünk, hogy nem érdemes ma kockáztatni a pályára lépésemet, de edzésben vagyok és a sérülésem javulófélben van. Nem biztos, hogy játszani fogok a PSV ellen, mivel még fájdalmaim vannak."
  • Sheva
  • 9csöves9
    és mint tudjuk a PES a reálisabb:)
  • tep
    Fifa 06 -ban ugyanez 0:3
  • tep
    nem is ő védett a Juvéban :P

.....csak poénból lejátszattam a gépemen a meccset a Pro Evolution Soccer 5 -ben /én csak néztem/.....góltalan mérkőzés lett...
  • McFrost
    nem láttam a meccset, csak olvasgattam, hát grat az erdményhez meg Abbiati-hoz:P
  • tep
    ....tényleg jó durva meccs volt......a vége rázós volt , de Dida jól helyezkedett......a lényeg , hogy megvertük a Juvét és már csak 2 pont a hátrányunk.

Csövesnek : ....azé' a Trezeguet gól is tetszett
    R9 , Fsgh : Thx
  • fsgh
    GRAT!!!!
  • R9
    Szép volt Milan!
  • 9csöves9
    te sztem nem érted miről beszélek
  • forza milan
    Na nemond,hogy te nem örülné,hogyhaa pl.: a Chelsea ellen a bl-ben Trezguet beguritana egyet,kettöt!Ez ugyanilyen!HA olyan helyzet adódik,be kell löni!Ezen a meccsen sztem egyik csapat se arra ment,hogy 40rö vágjon a ficokba!
  • 9csöves9
    ez nem kifogáskeresés hanem tény

és az értelmesebb Milan drukkerek el is ismerik
  • forza milan
    Igy jártatok!Ilyenkor nem tudom mitmlehet kifogásozni!?ha kikap amilan,és sosem csinálom...
  • forza milan
    Ésmég az interes hawerjaim azt mondták,hogy a milan jó kikap a juvétöl!ennyit róluk,de nem láttam a meccset,be tudnátok rakni az összefoglalót?
  • 9csöves9
    speciel nem a mostani belemenésekre gondoltam hanem egy augusztusira ami nagyban befolyásolta ezt a meccset

üres kapura hatalmas művészet és remélem örömmel tölti el minden Milanos szívét
  • Sheva
    hát igen voltak durva belemenések (nem is egy volt), de a juvésoknak se kellett mondani h erőszakosabban lépj oda...
    üres kapura meg be kell tudni lőni
  • 9csöves9
    persze hogy ki vagyunk akadva ha úgy bukunk el egy rangadót,hogy az ellenfél csak annyival jobb nálunk hogy üres kapura gólt tud lőni

igaz hogy szarul játszott a Juve de a Milan sem volt különb

mennyire más lett volna a meccs ha vki visszahúzza a lábát,ahogy tanítják...
  • Sheva
    most annyira kivagytok akadva mintha ezzel a győzelemmel nyertük volna a scudettot... hátra van még 29 forduló mi nyertünk lehet Torinoba kikapunk 3:0-ra Buffon kivédi a szemünket de most Chimenti védett és potyázott kész ez ellen nincs mit tenni
  • 9csöves9
    ezt nem értem mindenki szemellenzővel nézte a meccset?