• Sheva
    A Juventus elleni 3-1-es siker után a játékosok a Milan Channelnek nyiatkoztak.

Kaka:
    „Nagyon boldog vagyok. Csodálatos, szenzációs este volt. Jó volt a hozzáállásunk a pályán és azon kívül is. A lehető legjobban felkészültünk a meccsre. Nehéz eldönteni, vajon a Milan vagy a Juventus az erősebb, de biztosan kijelenthetem, hogy este mi voltunk a jobbak. Volt helyem a támadásra, de meg kellett küzdeni minden labdáért. Magas szinten játszottunk. Nagyon akartuk ezt a győzelmet.”

Pirlo:
    „Eddig nem voltam eredményes a bajnokságban. A szabadrúgásoknál mindig gólt szeretnék lőni, és ez a legjobb pillanatban sikerült. A szünet után is megpróbáltam, de akkor nem ment be. Most a gólokat a középpályások szerezték, ami az egész csapat kemény munkájának eredménye. Ez egy fontos három pont volt. A győzelem jött tett a morálnak, és megmutattuk, hogy mire vagyunk képesek. Ez jobb teljesítményre fog ösztönözni minket a keddi PSV elleni meccsen. Berlusconi még aznap este mindenkinek gratulált. A középpályán nagyon agresszívek voltunk.”

Inzaghi:
    „Nagyszerű mérkőzés volt. Sokat futottunk. A következő meccsen folytatnunk kell ezt a sorozatot. Fontos győzelem volt és nem számít, hogy nem szereztem gólt. A lényeg, hogy a csapat jó teljesítményt nyújtott. Megmutattuk, hogy mit tudunk, és ezt kell megtartanunk a szezon további részében. Berlusconi mindenkinek köszönetet mondott. Sikerült felzárkóznunk, de döntetlen esetén is nyílt maradt volna a bajnokság.”

Gilardino:
    „Csodálatos győzelem volt. Mindig nagyszerű dolog megverni egy nagycsapatot. A hangulat fantasztikus volt, és a szurkolók végig mögöttünk álltak. Ez a három pont nélkülözhetetlen volt. Én is Pippo elvégeztük a dolgunkat, és teljesen rendben van, ha a gólokat a középpályások szerzik. Most már arra kell gondolnunk, hogy fordulóról fordulóra egészen a szezon végéig jól játsszunk.”