36663
-
Kanál #4053 nagyok voltatok grat, csak ilyen eredmenyeket tovabbra is, es nem lesz baj -
#4052 -
#4051 -
#4050 -
#4049 -
#4048 -
#4047 -
#4046 -
#4045 -
#4044 Az olasz lapok így értékelték a városi rangadón pályára lépő játékosok teljesítményét.
LA GAZZETTA DELLO SPORT:
INTER: Julio Cesar 6; J. Zanetti 6, Cordoba 6, Samuel 6, Favalli 6; Figo 6 (Burdissos.-), Veron 7, Cambiasso 7.5, Stankovic 6.5; Adriano 7.5, Martins 7 (Cruz -).
MILAN: Dida 5.5; Stam 6.5, Nesta 5.5 (Simic 6), Kaladze 6.5, Serginho 5.5; Gattuso 5.5 (Jankulovski 5.5), Pirlo 6, Seedorf 5.5; Kakà 6; Shevchenko 5.5, Gilardino 6 (Vieri 5).
IL CORRIERE DELLO SPORT:
INTER: Julio Cesar 6; J. Zanetti 6.5, Cordoba 6, Samuel 6.5, Favalli 6.5; Figo 6.5 (Burdissos.-), Veron 7, Cambiasso 7, Stankovic 6.5; Adriano 8, Martins 7 (Cruz -).
MILAN: Dida 5; Stam 6, Nesta 5 (Simic 6), Kaladze 5, Serginho 5.5; Gattuso 6 (Jankulovski 5), Pirlo 6, Seedorf 5; Kakà 6; Shevchenko 5.5, Gilardino 4.5 (Vieri 5).
TUTTOSPORT:
INTER: Julio Cesar 6; J. Zanetti 6, Cordoba 6, Samuel 6, Favalli 6.5; Figo 6.5 (Burdissos.-), Veron 6.5, Cambiasso 6.5, Stankovic 6; Adriano 8, Martins 7 (Cruz -).
MILAN: Dida 5; Stam 6, Nesta 5.5 (Simic 5), Kaladze 5, Serginho 5; Gattuso 5 (Jankulovski -), Pirlo 6.5, Seedorf 5.5; Kakà 6.5; Shevchenko 5, Gilardino 5.5 (Vieri 5).
IL CORRIERE DELLA SERA:
INTER: Julio Cesar 6; J. Zanetti 6, Cordoba 6.5, Samuel 6, Favalli 6; Figo 6 (Burdissos.-), Veron 6.5, Cambiasso 7, Stankovic 6.5; Adriano 7.5, Martins 6 (Cruz -).
MILAN: Dida 5.5; Stam 6.5, Nesta 5.5 (Simic 5.5), Kaladze 6, Serginho 5.5; Gattuso 6 (Jankulovski -), Pirlo 6, Seedorf 5; Kakà 6.5; Shevchenko 6, Gilardino 5 (Vieri -).
LA REPUBBLICA:
INTER: Julio Cesar 6; J. Zanetti 5.5, Cordoba 6, Samuel 6, Favalli 6; Figo 6.5 (Burdissos.-), Veron 6, Cambiasso 6.5, Stankovic 6.5; Adriano 7.5, Martins 6.5 (Cruz -).
MILAN: Dida 5.5; Stam 6.5, Nesta 5.5 (Simic 5.5), Kaladze 6, Serginho 6; Gattuso 6 (Jankulovski -), Pirlo 6, Seedorf 5.5; Kakà 7; Shevchenko 5.5, Gilardino 5.5 (Vieri-.).
IL GIORNALE:
INTER: Julio Cesar 6; J. Zanetti 6, Cordoba 6.5, Samuel 6.5, Favalli 6.5; Figo 6 (Burdissos.-), Veron 7, Cambiasso 6.5, Stankovic 5; Adriano 8, Martins 6.5 (Cruz -).
MILAN: Dida 5; Stam 5, Nesta 6 (Simic 5.5), Kaladze 5.5, Serginho 6; Gattuso 6 (Jankulovski 5.5), Pirlo 6, Seedorf 5; Kakà 6.5; Shevchenko 5, Gilardino 5 (Vieri 5). -
#4043 Silvio Berlusconi a következőket mondta miután elhagyta a stadion lelátóját a meccs után:
"Nyugodt vagyok mint mindig. A fociban néha nyersz, néha veszítesz, ebből nem kell drámát csinálni. Természetesen az Inter szurkolói most elégedettek lehetnek. Ancelotti pozíciója nagyon stabil. A csapat ma jól játszott a második félidőben, az elsőben azonban nem."
A játékvezetőre utaló kérdésre a következőt válaszolta: "Viszlát, jó éjszakát!...."
Forrás: acmilan.com
Silvio Berlusconi feladott minden reményt atéren, hogy csapata megnyerheti a scudettot, annak ellenére, hogy a szezonnak több mint a fele még hátravan.Szerinte a 11 pontos Juve előny túl nagy ahhoz, hogy reálisan nézve esély legyen a ledolgozására.
“A Bajnokok Ligája maradt az egyetlen cél a szezonban, a bajnokság ugyanis egyértelműen a Juventusnak áll. Túl távolra kerültek tőlünk. Az hogy 8 vagy 11 pont az előnyük gyakorlatilag teljesen mindegy." -
#4042 Igen a Juve keze van a dologban.Megijedtünk hogy talán 10 ponton belül tudtok jönni -
#4041 A Milan ”idegenben” 3-2-es vereséget szenvedett a városi rivális Inter csapatától. A mérkőzésen a kék-feketék egy vitatható büntetőből szereztek vezetést, amit 15 perc múlva szintén tizenegyesből Sheva egalizált. A második játékrész első negyedórája végén Kaladze állítólagos szabálytalansága után Adriano tekerte kapura a labdát, amit Dida pont a berobbanó Martins elő ütött, így újra az Internél volt az előny. A Milannak most 24 percre volt szüksége az egyenlítéshez, de a hosszabbításban megint Adriano villant, és ezzel 3 ponthoz jutatta csapatát.
INTER-MILAN 3-2 (1-1)
Gólszerzők: Adriano 23. és 91. (előbbit 11-esből) Martins 59., illetve Shevchenko 38. (11-esből), Stam 83.
Játékvezető: Messina
Sárga lap: 14. Cordoba (Int), 23. Nesta (Mil), 58. Kaladze (Mil), 73. Simic (Mil)
Hosszabbítás: 5 perc
INTER: Julio Cesar; J. Zanetti, Cordoba, Samuel, Favalli; Figo (81. Burdisso), Veron, Cambiasso, Stankovic; Adriano, Martins (85. Cruz).
MILAN: Dida; Stam, Nesta (53. Simic), Kaladze, Serginho; Gattuso (70. Jankulovski), Pirlo, Seedorf; Kakà; Shevchenko, Gilardino (74. Vieri).
-
#4040 de azé látszott h a cordoba meg a veron egy tapló barom állat -
#4039 így van a bíró az magyar megye másodosztályú szinten volt -
#4038 hát igen most jobbak voltatok megérdemeltétek a győzelmet Cambiasso meg Adriano előtt le a kalappal ők voltak nálatok a legjobbak nálunk viszont Kaká... isten volt de egy fecske nem csinál nyarat... a védelemhez no comment!
majd tavasszal javítunk -
North #4037 Szerintem a meccs képe alapján az X lett volna a reális. Mindenesetre ezzel a játékkal a Milan nem érdemelt győzelmet. A bíró kritikán aluli volt. Mindkét oldal ellen vétett óriási hibát. -
#4036 Egyébként Carlo Ancelottival semmi bajom,a játékosoknak kéne többet mutatni,nem Ca szaladgál a pályán,nomeg norm. biro a meccsre! -
#4035 Ha a lefizetés erös is,amit csak idegességböl irtam bocs mindenki,azért akkor is gyanus,nem nagyon látunk ilyen biroi bakikat,lehet hogy a Juve kezevan a dologban?:D:PVagy csak Messina öregszik...:D -
#4034 na azért itt áljunk meg.. nektek is adot olyanokat ami nem is volt szabálytalan.. -
#4033 Messina nem szokott ilyeneket bakizni,(bár nekem gyanus ez,sztem biro lefizetés van a dologban,mert nekem tul átlátszó ez a dolog.....Semmien biro nem adottilyené még tizit,max ha lefizették,szal ha nem ez a biro van,akkor... -
#4032 mert első tizi nem tizi a második se...
Aztán a mi gólunkat amit Martins lőtt egy olyan szabadrugásból lőtte amit nem is előzött meg szabálytalanság így jön ki az 1-1.. de nekem így is jó sőt:-DDDD -
#4031 De akkor ne csak a bíró nyakába kend a vereségeteketc -
#4030 Mert nemtudta,van ilyen,mi arról beszélünk,hogy ha a biro nem csinálja ezt,akkor nem nyer az inter.... -
#4029 De a Milan 2-2-nél miért nem tudta megnyerni a meccset???? Tudod túl sok a ha... -
#4028 Pontosan! -
#4027 Nem tagadom,miis örülnének,ha a milannak itélnének ilyen potya góllehetöségeket,söt én röhögnék hogy milyen hülye a biro,de itt szerencsétek volt,Messina megnyerte nektek!Ebként grat Adrihoz! -
#4026 Szerintem ha kivesszük a bíró hülye hibáit akkor 1-1.... -
#4025 Na.Akkor elemezzünk!1. inter gól miböl esett?Messina hibájából,nestát lökték basszákmeg,vak(vagy az internek fujt).Kiegyelitettünk,kezezés volt,azért ebben már volt valami!Kaladze ellen szabadod itélt a biro,és sárgát adott neki,amikor szabályosan szerelt!Az Inter ebböl szerez gólt!Magyarul,ha Messina nem müvel ilyeneket,az interesek nem örülhetnének ennyire,lehet!2 oltári biroi hiba 2 inter gólteredményezett!Lol,szemüveget a bironak! -
#4024 :DDDDDDDDDDDDDDDDD -
R9 #4023 Ne keseredjetek el.Jobbtól nem szégyen kikapni. -
#4022 Ejj basszus.. de szar volt a védelmünk. -
R9 #4021 jaja -
#4020 baszsameg:( -
#4019 GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL -
#4018 Ez az volt tényleg. -
#4017 jee :D -
#4016 Köcsög csíter bíró! =P -
#4015 AZTAQRVA, haveromék hogy szidhathatják most a játékvezetőt... -
R9 #4014 sok sikert!Győzzön az Inter :D