36663
  • Kanál
    nagyok voltatok grat, csak ilyen eredmenyeket tovabbra is, es nem lesz baj
  • Sheva
  • Sheva
  • Sheva
  • Sheva
  • Sheva
  • Sheva
  • Sheva
  • Sheva
  • Sheva
    Az olasz lapok így értékelték a városi rangadón pályára lépő játékosok teljesítményét.

LA GAZZETTA DELLO SPORT:

INTER: Julio Cesar 6; J. Zanetti 6, Cordoba 6, Samuel 6, Favalli 6; Figo 6 (Burdissos.-), Veron 7, Cambiasso 7.5, Stankovic 6.5; Adriano 7.5, Martins 7 (Cruz -).

MILAN: Dida 5.5; Stam 6.5, Nesta 5.5 (Simic 6), Kaladze 6.5, Serginho 5.5; Gattuso 5.5 (Jankulovski 5.5), Pirlo 6, Seedorf 5.5; Kakà 6; Shevchenko 5.5, Gilardino 6 (Vieri 5).

IL CORRIERE DELLO SPORT:

INTER: Julio Cesar 6; J. Zanetti 6.5, Cordoba 6, Samuel 6.5, Favalli 6.5; Figo 6.5 (Burdissos.-), Veron 7, Cambiasso 7, Stankovic 6.5; Adriano 8, Martins 7 (Cruz -).

MILAN: Dida 5; Stam 6, Nesta 5 (Simic 6), Kaladze 5, Serginho 5.5; Gattuso 6 (Jankulovski 5), Pirlo 6, Seedorf 5; Kakà 6; Shevchenko 5.5, Gilardino 4.5 (Vieri 5).

TUTTOSPORT:

INTER: Julio Cesar 6; J. Zanetti 6, Cordoba 6, Samuel 6, Favalli 6.5; Figo 6.5 (Burdissos.-), Veron 6.5, Cambiasso 6.5, Stankovic 6; Adriano 8, Martins 7 (Cruz -).

MILAN: Dida 5; Stam 6, Nesta 5.5 (Simic 5), Kaladze 5, Serginho 5; Gattuso 5 (Jankulovski -), Pirlo 6.5, Seedorf 5.5; Kakà 6.5; Shevchenko 5, Gilardino 5.5 (Vieri 5).

IL CORRIERE DELLA SERA:

INTER: Julio Cesar 6; J. Zanetti 6, Cordoba 6.5, Samuel 6, Favalli 6; Figo 6 (Burdissos.-), Veron 6.5, Cambiasso 7, Stankovic 6.5; Adriano 7.5, Martins 6 (Cruz -).

MILAN: Dida 5.5; Stam 6.5, Nesta 5.5 (Simic 5.5), Kaladze 6, Serginho 5.5; Gattuso 6 (Jankulovski -), Pirlo 6, Seedorf 5; Kakà 6.5; Shevchenko 6, Gilardino 5 (Vieri -).

LA REPUBBLICA:

INTER: Julio Cesar 6; J. Zanetti 5.5, Cordoba 6, Samuel 6, Favalli 6; Figo 6.5 (Burdissos.-), Veron 6, Cambiasso 6.5, Stankovic 6.5; Adriano 7.5, Martins 6.5 (Cruz -).

MILAN: Dida 5.5; Stam 6.5, Nesta 5.5 (Simic 5.5), Kaladze 6, Serginho 6; Gattuso 6 (Jankulovski -), Pirlo 6, Seedorf 5.5; Kakà 7; Shevchenko 5.5, Gilardino 5.5 (Vieri-.).

IL GIORNALE:

INTER: Julio Cesar 6; J. Zanetti 6, Cordoba 6.5, Samuel 6.5, Favalli 6.5; Figo 6 (Burdissos.-), Veron 7, Cambiasso 6.5, Stankovic 5; Adriano 8, Martins 6.5 (Cruz -).

MILAN: Dida 5; Stam 5, Nesta 6 (Simic 5.5), Kaladze 5.5, Serginho 6; Gattuso 6 (Jankulovski 5.5), Pirlo 6, Seedorf 5; Kakà 6.5; Shevchenko 5, Gilardino 5 (Vieri 5).
  • Sheva
    Silvio Berlusconi a következőket mondta miután elhagyta a stadion lelátóját a meccs után:

"Nyugodt vagyok mint mindig. A fociban néha nyersz, néha veszítesz, ebből nem kell drámát csinálni. Természetesen az Inter szurkolói most elégedettek lehetnek. Ancelotti pozíciója nagyon stabil. A csapat ma jól játszott a második félidőben, az elsőben azonban nem."

A játékvezetőre utaló kérdésre a következőt válaszolta: "Viszlát, jó éjszakát!...."

Forrás: acmilan.com

Silvio Berlusconi feladott minden reményt atéren, hogy csapata megnyerheti a scudettot, annak ellenére, hogy a szezonnak több mint a fele még hátravan.Szerinte a 11 pontos Juve előny túl nagy ahhoz, hogy reálisan nézve esély legyen a ledolgozására.

“A Bajnokok Ligája maradt az egyetlen cél a szezonban, a bajnokság ugyanis egyértelműen a Juventusnak áll. Túl távolra kerültek tőlünk. Az hogy 8 vagy 11 pont az előnyük gyakorlatilag teljesen mindegy."
  • 9csöves9
    Igen a Juve keze van a dologban.Megijedtünk hogy talán 10 ponton belül tudtok jönni
  • Sheva
    A Milan ”idegenben” 3-2-es vereséget szenvedett a városi rivális Inter csapatától. A mérkőzésen a kék-feketék egy vitatható büntetőből szereztek vezetést, amit 15 perc múlva szintén tizenegyesből Sheva egalizált. A második játékrész első negyedórája végén Kaladze állítólagos szabálytalansága után Adriano tekerte kapura a labdát, amit Dida pont a berobbanó Martins elő ütött, így újra az Internél volt az előny. A Milannak most 24 percre volt szüksége az egyenlítéshez, de a hosszabbításban megint Adriano villant, és ezzel 3 ponthoz jutatta csapatát.

INTER-MILAN 3-2 (1-1)
    Gólszerzők: Adriano 23. és 91. (előbbit 11-esből) Martins 59., illetve Shevchenko 38. (11-esből), Stam 83.
    Játékvezető: Messina
    Sárga lap: 14. Cordoba (Int), 23. Nesta (Mil), 58. Kaladze (Mil), 73. Simic (Mil)
    Hosszabbítás: 5 perc

INTER: Julio Cesar; J. Zanetti, Cordoba, Samuel, Favalli; Figo (81. Burdisso), Veron, Cambiasso, Stankovic; Adriano, Martins (85. Cruz).

MILAN: Dida; Stam, Nesta (53. Simic), Kaladze, Serginho; Gattuso (70. Jankulovski), Pirlo, Seedorf; Kakà; Shevchenko, Gilardino (74. Vieri).
  • Sheva
    de azé látszott h a cordoba meg a veron egy tapló barom állat
  • Sheva
    így van a bíró az magyar megye másodosztályú szinten volt
  • Sheva
    hát igen most jobbak voltatok megérdemeltétek a győzelmet Cambiasso meg Adriano előtt le a kalappal ők voltak nálatok a legjobbak nálunk viszont Kaká... isten volt de egy fecske nem csinál nyarat... a védelemhez no comment!

majd tavasszal javítunk
  • North
    Szerintem a meccs képe alapján az X lett volna a reális. Mindenesetre ezzel a játékkal a Milan nem érdemelt győzelmet. A bíró kritikán aluli volt. Mindkét oldal ellen vétett óriási hibát.
  • forza milan
    Egyébként Carlo Ancelottival semmi bajom,a játékosoknak kéne többet mutatni,nem Ca szaladgál a pályán,nomeg norm. biro a meccsre!
  • forza milan
    Ha a lefizetés erös is,amit csak idegességböl irtam bocs mindenki,azért akkor is gyanus,nem nagyon látunk ilyen biroi bakikat,lehet hogy a Juve kezevan a dologban?:D:PVagy csak Messina öregszik...:D
  • fsgh
    na azért itt áljunk meg.. nektek is adot olyanokat ami nem is volt szabálytalan..
  • forza milan
    Messina nem szokott ilyeneket bakizni,(bár nekem gyanus ez,sztem biro lefizetés van a dologban,mert nekem tul átlátszó ez a dolog.....Semmien biro nem adottilyené még tizit,max ha lefizették,szal ha nem ez a biro van,akkor...
  • fsgh
    mert első tizi nem tizi a második se...
    Aztán a mi gólunkat amit Martins lőtt egy olyan szabadrugásból lőtte amit nem is előzött meg szabálytalanság így jön ki az 1-1.. de nekem így is jó sőt:-DDDD
  • DJ Bee18
    De akkor ne csak a bíró nyakába kend a vereségeteketc
  • forza milan
    Mert nemtudta,van ilyen,mi arról beszélünk,hogy ha a biro nem csinálja ezt,akkor nem nyer az inter....
  • DJ Bee18
    De a Milan 2-2-nél miért nem tudta megnyerni a meccset???? Tudod túl sok a ha...
  • forza milan
    Pontosan!
  • forza milan
    Nem tagadom,miis örülnének,ha a milannak itélnének ilyen potya góllehetöségeket,söt én röhögnék hogy milyen hülye a biro,de itt szerencsétek volt,Messina megnyerte nektek!Ebként grat Adrihoz!
  • fsgh
    Szerintem ha kivesszük a bíró hülye hibáit akkor 1-1....
  • forza milan
    Na.Akkor elemezzünk!1. inter gól miböl esett?Messina hibájából,nestát lökték basszákmeg,vak(vagy az internek fujt).Kiegyelitettünk,kezezés volt,azért ebben már volt valami!Kaladze ellen szabadod itélt a biro,és sárgát adott neki,amikor szabályosan szerelt!Az Inter ebböl szerez gólt!Magyarul,ha Messina nem müvel ilyeneket,az interesek nem örülhetnének ennyire,lehet!2 oltári biroi hiba 2 inter gólteredményezett!Lol,szemüveget a bironak!
  • báttyó02
    :DDDDDDDDDDDDDDDDD
  • R9
    Ne keseredjetek el.Jobbtól nem szégyen kikapni.
  • Petyus_
    Ejj basszus.. de szar volt a védelmünk.
  • R9
    jaja
  • báttyó02
    baszsameg:(
  • gabber_saviola
    GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL
  • Petyus_
    Ez az volt tényleg.
  • báttyó02
    jee :D
  • Petyus_
    Köcsög csíter bíró! =P
  • Bandee1987
    AZTAQRVA, haveromék hogy szidhathatják most a játékvezetőt...
  • R9
    sok sikert!Győzzön az Inter :D