36663
-
#3932 A Milan 3-2-es győzelmével végződött Bajnokok Ligája csoportkörének utolsó mérkőzésén pályára lépő játékosok osztályzatai az olasz lapok szerint.
LA GAZZETTA DELLO SPORT:
MILAN: Dida 5; Stam 6, Nesta 5.5, Maldini 6 (Simic 6, Kaladze s-, Serginho 6; Gattuso 7, Pirlo 7, Seedorf 5.5; Kakà 8; Shevchenko 6, Inzaghi 6 (Gilardino -).
SCHALKE 04: Rost 6; Rafinha 5.5, Bordon 5.5, Rodriguez 6.5 (Larsen -), Krstajic 6; Poulsen 6, Ernst 6 (Asamoah 5); Altintop 6, Lincoln 7.5, Kobiashvili 6; Kuranyi 5.5 (Sand -).
IL CORRIERE DELLO SPORT:
MILAN: Dida 5.5; Stam 5.5, Nesta 6, Maldini 5.5 (Simic 6.5, Kaladze -), Serginho 6; Gattuso 7, Pirlo 7, Seedorf 6.5; Kakà 8; Shevchenko 5.5, Inzaghi 6 (Gilardino -).
SCHALKE 04: Rost 5.5; Rafinha 5.5, Bordon 5.5, Rodriguez 6.5 (Larsen -), Krstajic 5.5; Poulsen 6.5, Ernst 5.5 (Asamoah 5); Altintop 6, Lincoln 7, Kobiashvili 5; Kuranyi 6 (Sand -).
TUTTOSPORT:
MILAN: Dida 5.5; Stam 6, Nesta 5.5, Maldini s.v. (Simic 6, Kaladze 6), Serginho 6; Gattuso 7, Pirlo 7, Seedorf 6; Kakà 8; Shevchenko 6.5, Inzaghi 6.5 (Gilardino -).
SCHALKE 04: Rost 5.5; Rafinha 5.5, Bordon 5.5, Rodriguez 6 (Larsen -), Krstajic 6; Poulsen 6, Ernst 6 (Asamoah 6); Altintop 6.5, Lincoln 6.5, Kobiashvili 6; Kuranyi 6 (Sand -).
IL CORRIERE DELLA SERA:
MILAN: Dida 5.5; Stam 6, Nesta 5, Maldini s.v. (Simic 6, Kaladze -), Serginho 5; Gattuso 6, Pirlo 6, Seedorf 5; Kakà ; Shevchenko 6, Inzaghi 6 (Gilardino -).
SCHALKE 04: Rost 5.5; Rafinha 5.5, Bordon 5, Rodriguez 5.5 (Larsen -), Krstajic 6; Poulsen 6, Ernst 6 (Asamoah 5.5); Altintop 6, Lincoln 6.5, Kobiashvili 5.5; Kuranyi 5.5 (Sand -).
LA REPUBBLICA:
MILAN: Dida 5.5; Stam 6, Nesta 6, Maldini 5.5. (Simic 5.5, Kaladze 6), Serginho 5; Gattuso 7, Pirlo 6.5, Seedorf 6.5; Kakà 7.5; Shevchenko 5, Inzaghi 6 (Gilardino -).
SCHALKE 04: Rost 6; Rafinha 6, Bordon 6.5, Rodriguez 6.5 (Larsen -), Krstajic 5; Poulsen 7, Ernst 6 (Asamoah 5.5); Altintop 6, Lincoln 6.5, Kobiashvili 6; Kuranyi 5.5 (Sand -).
IL GIORNALE:
MILAN: Dida 5.5; Stam 6, Nesta 5.5, Maldini 6 (Simic 6, Kaladze -), Serginho 6; Gattuso 6, Pirlo 7, Seedorf 6.5; Kakà 8.5; Shevchenko 5.5, Inzaghi 6.5 (Gilardino -).
SCHALKE 04: Rost 5; Rafinha 5, Bordon 5, Rodriguez 5 (Larsen -), Krstajic 6; Poulsen 5, Ernst 6 (Asamoah 5); Altintop 6, Lincoln 6, Kobiashvili 6; Kuranyi 5 (Sand -). -
#3931 O'Shea helyett Grosso szvsz -
#3930 A Bajnokok Ligája csoportkörében a Milan hazai pályán 3-2-re legyőzte a Schalke csapatát és ezzel a PSV-t megelőzve jutott tovább az egyenes kieséses rendszerbe. A sorsdöntő találkozó 42. percében Pirlo szerezte meg a vezetést, amelyre szinte azonnal érkezett a németek válasza. Az 1-1-es félidő után a Milan biztosnak mondható kétgólos előnyre tett szert, de Lincoln a 66. percben ismét nyílttá tette a meccset. Azonban a hátralévő időben az eredmény nem változott, így a minimális gólkülönbségű győzelem után a piros-fekték várhatják a sorsolást.
Milan 3 - 2 Schalke 04
Goalscorers: Pirlo 42 (M), Poulsen 44 (S), Kaka 52, 60 (M), Lincoln 66 (S)
Játékvezető: Manuel Mejuto Gonzalez (spanyol).
Asszisztensek Martinez Samaniego és Ayete Plou.
Sárga lap: 32’ Ernst (S), 55’ Pirlo (M), 59’ Gattuso (M) és Kobiashvili (S), 86’ Asamoah (S), 91’ Rodriguez (S)
Hosszabbítás: 6 perc
Milan: Dida; Stam, Nesta, Maldini (Simic 30) (Kaladze 78), Serginho; Gattuso, Pirlo, Seedorf; Kakà; Shevchenko, Inzaghi (Gilardino 84)
Cserék: Kalac, Simic, Kaladze, Vogel, Rui Costa, Gilardino, Vieri
Vezetőedző: Ancelotti
Schalke 04: Rost; Rafinha, Bordon, Rodriguez (Larsen 84), Krstajic; Poulsen, Ernst (Asamoah 46); Altintop, Lincoln, Kobiashvili; Kuranyi (Sand 84)
Cserék: Heimeroth, Klasener, Bajramovic, Varela, Larsen, Sand, Asamoah
Vezetőedző: Rangnick -
#3929 tehát én lennék Milan elnöke(zsebem dagad a péztű):
Lahm,Nesta,A. Ferdinand,O'Shea -
#3928 tökéletes lenne a balszélre mondjuk sztem Serginho megoldja ott (a tegnapi bakit elnézzük neki) -
#3927 és annyira nem fiatal -
#3926 Grosso nem vmi nagy szám? -
#3925 Ja,2 évvel ezelött,mintahogy a kommentátor is mondta,a védelem nem követett volna el ilyet!A bl-re valami jó védelemmel kell menni!Forza!Chivu jöjjön,meg Lugano is,Grosso nem vmi nagy szám,dehát még mindig jobb mint a semmi és legalább fiatal! -
#3924 hát igen sajna
remélem a télen télleg jön vmi értelmes védő és azt is remélem h Nesta rossz szériájának vége -
#3923 Chievo ellen bebizonyosodott, hogy embert fogni jól tudnak, de ha valaki kényszerítőzik vagy elmozog , akkor:
-
#3922 hát jah a védelem az katasztrofális de a támadásaink kezdenek eredményesebbek lenni ha Sheva és Pippo/Gila passzolnak is egymásnak akkor pedig tökéletes lesz -
#3921 Milan támadósor - Milan védősor 3:2 ---> ezt a meccset így írnám -
#3920 GRAT!
Csak 1. félidőt láttam, jó meccs volt de a védelmetek brutális xar! -
#3919 igazad van nagyon gyenge volt és igaz van egy fórumozónak a magyar honlapról Sheva kezd önző lenni és nagyképűsködik... remélem hamar észbekap és újra gólokat fog vagdosni
Kakáról meg annyit h legjobb Ronaldinho mögött -
R9 #3918 Na Vieri is nyert már nálatok díjat. -
#3917 3:2 .....nincs védelmünk!!! -
#3916 heh :)
3:2
amúgy Sheva tényleg nem valami jó most... -
#3915 ez így naon korrekt -
#3914 Eddig röviden a meccsről mint Juve fan :)
Kaká isten fia , nagyon jó játékos! Sevcsenko meg nem mondok semmmit mert dühösek lennétek rám :P
Elég gyenge... -
#3913 Kakáááááááá:))))))))))) -
#3912 jeszus :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Milan tüzijáték :) -
#3911 gól -
#3910 ez szép volt -
#3909 Kakaaaaaaa -
#3908 .......pedig Pirlo milyen szép gólt lőtt... -
#3907 gyorsan jött a válasz :( -
#3906 1:1
nem figyelünk :( -
North #3905 Amennyiben a "leoni"-val a Fossára akarnak utalni, akkor jó oda az "il". A legerősebb meg sztem "il piú forte", névelő nélkül csak erősebb. Bár régen tanultam már, kijöttem a gyakorlatból. A "piú che mai" kifejezés asszem azt jelenti, hogy jobban, mint valaha. -
laca70 #3904 Köszi. -
#3903 1 hónapja tanulok olaszul...ezért nem biztos, hogy jó...a leone valóban az oroszlán...a leoni, pedig minden bizonnyal a többesszám, de akkor a névelő nem il lenne, hanem szimplán i
a piu az pedig fokozóképző, tehát a leg...valami...tehát pl. a 'squadra piu forte' az a legerőúsebb csapat...
összerakva a dolgokat az alsó mondat kb annyit jelenthet, ha az oggi (ahogy gabber is mondta =ma) lehet ='most' is, akkor talán 'most vagy soha' de ez egyáltalán nem biztos...mondom...egy hónapja tanulom a nyelvet...szóval tőlem ennyi telt...:)...de legalább megpróbáltam... -
#3902 azt hittem oroszlán, de a a leone az oroszlán
oggi=ma
piu=?
che=aki
mai=sose
-
laca70 #3901 Mit jelenet magyarul a felirat ?
-
#3900 Az olasz lapok szerint a következő összeállításban léphetnek pályára a csapatok.
GAZZETTA DELLO SPORT:
MILAN: DIDA, STAM, NESTA, MALDINI, SERGINHO; GATTUSO, PIRLO, SEEDORF; KAKA' ; SHEVCHENKO, INZAGHI
SCHALKE: ROST, RAFINHA, BORDON, RODRIGUEZ, KRSTAJIC; POULSEN, ERNST; ALTINTOP, LINCOLN, KOBIASHVILI; KURANYI
CORRIERE DELLO SPORT:
MILAN: DIDA, STAM, NESTA, MALDINI, SERGINHO; GATTUSO, PIRLO, SEEDORF; KAKA’ ; SHEVCHENKO, INZAGHI
SCHALKE: ROST, RAFINHA, BORDON, RODRIGUEZ, KRSTAJIC; POULSEN, ERNST; ALTINTOP, LINCOLN, KOBIASHVILI; KURANYI
TUTTOSPORT:
MILAN: DIDA, STAM, NESTA, MALDINI, SERGINHO; GATTUSO, PIRLO, SEEDORF; KAKA’ ; SHEVCHENKO, INZAGHI
SCHALKE: ROST, RAFINHA, BORDON, RODRIGUEZ, KRSTAJIC; ERNST, POULSEN,KOBIASHVILI; LINCOLN; KURANYI, ASAMOAH
CORRIERE DELLA SERA:
MILAN: DIDA, STAM, NESTA, MALDINI, SERGINHO; GATTUSO, PIRLO, SEEDORF; KAKA’ ; SHEVCHENKO ,INZAGHI
SCHALKE: ROST, RAFINHA, BORDON, RODRIGUEZ, KRSTAJIC; ERNST, POULSEN; LINCOLN, ALTINTOP, KOBIASHVILI; KURANYI
LA REPUBBLICA:
SCHALKE: ROST, RAFINHA, KRSTAJIC, RODRIGUEZ, KOBIASHVILI; ALTINTOP, POULSEN; ASAMOAH, LINCOLN, ERNST; KURANYI
IL GIORNALE:
SCHALKE: ROST, RAFINHA, BORDON, RODRIGUEZ, KRSTAJIC; POULSEN, ERNST, ALTINTOP, LINCOLN; KURANYI, KOBIASHVILI -
#3899 CL Preview: Milan-Schalke
12/5/2005 11:21:00 PM
Milan have made hard work of Champions’ League Group E and face potential elimination when meeting Schalke 04 at the San Siro on Tuesday night. Brian O’Driscoll looks ahead to the game.
BACKGROUND
With their Serie A challenge foundering and the European Cup lost in the most undignified manner possible, we are now entering the final days of Milan coach Carlo Ancelotti. What other conclusion can be drawn from Saturday’s embarrassing capitulation at Chievo and the unprecedented Istanbul collapse of last May?
For all that, Ancelotti is defiant. "In the past three years in Europe, nobody has played as well as us and we intend to take that experience with us into the game," he said prior to the visit of Schalke in a do-or-die Group E encounter.
A draw will take the Italians through (unless it is ridiculously high-scoring), but the Germans need to win. "Their attacking style is similar to ours as they play with two strikers, but they will have the added pressure of having to play away from home," said Ancelotti, whose team have won all seven home league matches this season.
"We absolutely have to rediscover our energy and take on Tuesday’s match with great concentration and the desire to bounce back," he added, aware that the pressure is well and truly on. "Sometimes defeats can help you refind yourself." Defeat on Tuesday will surely see Ancelotti finding himself unemployed sometime soon.
A lack of character is the central fundamental weakness in this Milan side. All great teams have skill, technical ability, and character. Milan lack the latter while possessing the former in abundance. That deficiency was proven not just in Istanbul, but two years ago when a 4-1 first-leg lead was revealingly lost in Galicia against Deportivo La Coruna. "It is not just the defence, the midfield need to cover more," said Ancelotti, "We need to improve in terms of our character."
The thing is, you either have character or you do not. You can build it when you’re young, but this side is no work-in-progress. It’s great to look at, it moves well, but it’s capable of collapse at any time.
That’s not to suggest that Schalke are likely to be the catalyst to that. The Gelsenkirchen club have picked up recently with successive Bundesliga wins and have little to lose by attacking their illustrious hosts. However, unless they can take inspiration from the scene of their 1997 UEFA Cup final victory, their honourable demise is almost predictable.
Rarely have Ralf Rangnick’s side delivered when the chips have truly been down. A Bundesliga crown was tossed aside last year, and a German Cup joined it in the might-have-been column shortly afterwards. If Milan can take comfort from one thing, it’s the fact that Schalke are almost as flawed as they are in the trouser department.
TEAM NEWS
"We are going to play to win because we can’t count on the result in Eindhoven," said Rangnick, hoping stopper Marcelo Bordon can recover from a thigh complaint in time for the game. "I’m looking forward to it," said Schalke general manager Rudi Assauer on Monday. "We had our greatest success there and I hope we can achieve something again," he said in reference to the win over Inter in 1997.
POSSIBLE LINE-UPS
Milan: Dida; Simic, Stam, Nesta, Kaladze; Gattuso, Pirlo, Seedorf; Kaka; Shevchenko, F. Inzaghi.
Schalke: F. Rost; Rafinha, Bordon, Rodriguez, Krstajic; Poulsen, F. Ernst; Lincoln; Hamit Altintop, Kuranyi, Kobiashvili.
PLAYERS TO WATCH
Paolo Maldini (Milan)
The greatest defender of his generation, could this be Maldini’s final match at the highest continental level? Even the great man knows this Milan is not a patch on the real deal of Baresi, Gullit, Rijkaard, and van Basten. "I preferred it when we used to qualify for the next round after four games. That said, we will go out and give our all because we can win our group," he said before the game. Time may have caught up with him, but his mark has already been made.
Lincoln (Schalke)
If Schalke are to get the 3-3 draw or victory that will see them through, Brazilian playmaker Lincoln must be front and centre. Superb in Turkey during the remarkable 3-3 draw with Fenerbahce, a repeat performance is needed if the ammunition is to be provided for Kevin Kuranyi and co.
PREDICTION
Anything is possible when Milan dance with danger. However, their worst moments come when they believe none exists and complacency takes over. This is harldy the case here so the Italians should do enough to ease through to the second phase. 2-0.
Brian A. O'Driscoll
goal.com -
#3898 így van de jövőre Maldini is ugyanezt ogja tenni :(((( -
#3897 letette a lantott, minden elismerésem...Ő egy történelem volt és hiányozni fog -
#3896 -
#3895 -
#3894 -
#3893 ha kapelló menne Madridba akkor Guidolin menne a Juvéhez
de most látom hogy ezt nem nektek kellett volna linkelnem :)))))))))