36663
  • Sheva

• Sheva

• Sheva

• Sheva

• Sheva
    nagyon helyes
  • Sheva
    hát a mostani forma az igen gyenge de az elmúlt 3 évben igan sokat tett a csapatért
  • shad0w
    " Az AC Milan alelnöke, Adriano Galliani gyorsan védelmébe vette a csapat kapusát, Nelson Didát. A brazil hálóőr az elmúlt néhány meccsen gyenge formát mutatott, ami olyan spekulációkra adott okot, hogy a Milan a következő hónapban egy új tapasztalt kapust igazol.

Azonban ezeket a találgatásokat Galliani cáfolta:
    „Meg fogjuk újítani Dida szerződését. Úgy érzem az a helyes dolog, ha ezt ma nyilvánosan is elmondom, és ezúton vele is közlöm. Tudjuk, hogy amit mostanában nyújt az nem a legjobb teljesítménye, de mi maximálisan bízunk benne.”

Dida már ezen a héten aláírhatja új szerződését, amivel meghosszabbíthatja a mostani 2007-ig szóló kontraktusát. "

Szal Dida marad :)
  • 9csöves9
    sztem ez a mostani formájára

és ez igaz is
  • Sheva
    ja igen :D
  • North
    Csak pontosításként, ezt Ambrosini mondta.:)
  • Sheva
    "Végre most már minden jól halad, úgy érzem közel van a visszatérésem időpontja. Elvileg ez bekövetkezhet már a Messina vagy a Livorno elleni mérkőzésen is, de reálisan nézve azt kell mondjam, januárban leszek 100%-os állapotban"
  • Sheva
    Az AC Milan és az Inter folyamatosan figyelemmel kíséri a Benfica hátvédjének, Nelsonnak a teljesítményét. A fiatal védő csak a nyáron igazolt a portugál klubhoz, de a bajnokságban és Európában is kitűnt.

A játékos ügynöke, José Caldeira elismerte a Milan érdeklődését, azonban az Inter is felbukkant a potenciális kérők között. A jobbhátvédet 2010-ig köti szerződés a Benfica csapatához, és kivásárlási ára 17 millió Font.
  • Sheva
    Abbiati jobban véd tőle?
    akkor miért nem Didat adtuk a Juvenak szted?
  • forza milan
    Az akkor volt...Abbiati jobban védtöle,sztem öt kéne meghagynunk....Dida rosszpaszba van!
  • Sheva
    Didanak nincs helye a csapatban?

LOL... nézzd már meg kivel nyertünk BL-t vagyis kinek köszönhettük sztem Didanak meg Abbiatinak
  • forza milan
    Egy hónappal ezelött ki akarták cserélni a védelmet,ami sztem jó döntés lettvolna...Mostmeg rontanak a helyzeten,Az egy dolog,hogy amikor bl nyertes volt a milan,2-3-4 évvel ezelött csucsvédök voltak,de mulik az idö,minden amber öregszik....
  • forza milan
    Én nem halasztanék mindent a köv. szezonra...A jelenen kell gondolkodni,nagy nehezen bejutottunk a bl-be,most miért rontsuk el,ne adja isten a bajnokságban nem végez ezzel a kerettel a Milan bl szereplést adó helyen ezzel a kerettel ha igy folytatja...akkor mivan?lol ez a vezetöség....Vagy csak Galliani kijelentése a kamus...
  • forza milan
    Tudtam..
    1.Dida mehet a picsába...Sztem nagy teher neki a Milan már,más kell már helyette,nemaz,nemrossz,de egyre szarabb teljesitményt nyujt...
    2.A védök egytöl egyig öregek Nesta kivételével........És még jók a védök...ÁÁÁ
    3.Ha nem igazolnak le senkit,akkor elbaxxák a bl-t is...Remélem ezcsak pletyka...
  • Sheva
    Az AC Milan és a Milan Alapítvány karácsonyi ajándékként átadta a városi De Marchi Pediatric Klinika gyermeksürgősségi osztályát, amely kedd reggel kezdi meg működését. Az osztály létrejöttéhez nagyban hozzájárult a Milan Alapítvány és a CNA (Children’s Nephropathy Association). Az eseményen jelen volt Milan igazgatója, Adriano Galliani, az Alapítvány általános igazgatója, Leonardo De Araujo, a piros-feketék edzője, Carlo Ancelotti és a teljes csapat, illetve a város képviseletében Roberto Formigoni, valamint a CNA elsőszámú embere, Giuseppe Cavagna. A játékosok miután meglátogatták a kórtermeket, eltöltöttek egy kis időt a klinikán lévő gyerekekkel, és mindegyikük elismerően beszélt erről a fantasztikus projektről.

„Nagyon büszke vagyok erre,” – mondta Kakà. „Egy rosszra sikeredett vasárnap után jól éreztük magunkat. Ennek létrejöttéhez sok ember közreműködése kellett, de a legfontosabbak mindig a gyerekek, akik ennek az épületnek köszönhetően újra hihetnek majd a boldogságban.”

Hasonlóképp vélekedett Clarence Seedorf is, aki így nyilatkozott:
    „Igazán fantasztikus, ami ma történt. Gratulálni szeretnék Leonardo, akinek a kezdeményezése gazdagabbá tette életünket, és megerősítette szívünket. Semmi sem értékesebb a gyerekek boldogságánál.”

Andriy Shevchenko, aki saját országában aktív képviselője a gyermekek ügyének, örömét fejezte ki:
    „A gyermekek a mi jövőnk, és szükségük van a segítségünkre. Remélem, hogy a jövőben véghez tudunk vinni valami hasonlót Ukrajnában is. A én alapítványom mindig aktív. Öt házat építettünk az árvák számára, ahol újra találkozhatnak az anyjukkal.”
  • Sheva
    "Jelenleg nincs kidolgozott tervünk a januári igazolásokra. Braida és Ancelotti meg van győződve arról, hogy kiváló védőink vannak, a mi védőinknél nem lehet jobbakat találni. Egyébként is most fedeztünk fel egy kiváló középső védőt Kaladze személyében."

Dida formájáról a következőket mondta:
    "Nem okolom túlságosan. Minden játékos követ el hibákat, a kapusoknál pedig ez sokkal szembetűnőbb. Igaz, hogy nem produkál olyan bravúrokat, mint a tavalyi szezonban, de pont azok miatt most túl nagyok az elvárásaink vele szemben. Idén kicsit balszerencsésebb, de a helye továbbra is biztos."

"Maldini és Costacurta jelenléte a csapatban nagyon fontos, ez főleg az öltözőben érezhető. Úgy vélem Billy szezon végén abbahagyja, átadva helyét Kaladze-nak. Maldini biztosan marad a következő szezonra is. Mindig nehéz ilyen kaliberű játékosokat pótolni, de máskor is megtettük, Baresi, Tassotti és a többiek után.
    A Milan mindig képes volt erre, és képes volt továbbmenni a győzelem útján.
    A klubnak pedig mindig ott van Silvio Berlusconi. Nincs olyan cél amit ne tudnánk elérni."
  • Sheva
    A hírek szerint az AC Milan azon gondolkodik, hogy megkörnyékezi az Inter kegyvesztett kapusát, Francesco Toldot. A jelenlegi elsőszámú hálóőr, Nelson Dida formája az utóbbi időben romlott, és vasárnap egy szabadrúgás után a róla kipattanó labda pont Obafemi Martins elé került, aki gólt is szerzett belőle.

Ezek után Zeljko Kalac előtt talán megcsillant a lehetőség a bizonyításra, de ha nem él vele, akkor a közeljövőben leigazolhatják Toldot.

Az egykori Fiorentina játékos januárban érkezhet kölcsönbe, és nyáron, amikor lejár a szerződése, ingyen igazolhatóvá válik. A Milant továbbá kapcsolatba hozták a Livorno kapusával, Marco Ameliával is.
  • Sheva
    a MILAN FORUMRÓL egy komment Galliani nyilatkozatára:

"A Galliani nyilatkozatnak sztem lehet egy olyan olvasata is, hogy a télen nem akarják szorni a zsét, mert:
    1. igazi minőségi játékosok úgysincsennek szabadon (ugye akik játszhatnának mondjuk a BL-ben)
    2. ez az idény már mehet a lecsóba, úgysincs esélyünk semmire.(ami kb igaz is)
    3.nyáron repül CA + vele együtt még néhány játékos is, és akkor az új keretet az új edző szája íze szerint lehet és kell kialakítani ( ha ez a verzió él-amit nagyon remélek- akkor felesleges is télen milliókat kidobni az ablakon)."
  • Sheva
    SHEVCHENKO: 'We have to close the year with two wins'
    12/13/2005
    MILAN - Speaking at the margins of the opening of the emergency ward at the De Marchi clinic, Andriy Shevchenko turned to football matters. The striker said: 'I've digested the derby defeat, we've overcome worse in football. Now we have to close the year with two wins, then we'll see what happens in 2006, hopefully the league position will change somewhat. If Juventus keep going as they are then it will be difficult to catch them. We just have to think of our game and to win. The season is long so you can't bet on the table at the moment.'
  • forza milan
    De van,reméljük igy lesz,de most vesztö szeria van,mint látod...
  • DJ Bee18
    ugyanilyen erővel a Milan is változhat akkor nálad :)))
  • Sheva
    és szted miért nincs egy Milan nyerőszériára esély?
  • báttyó02
    a f*szt
  • forza milan
    Mert akkor szarok is voltak....:)
  • báttyó02
    érdekes pár héttel ezelőtt még hogy fikáztad a liverpoolt,hogy milyen szarok...
  • forza milan
    Szezonvége,szezonvége,hol van az mégmondjátok ti,de a JUve nagyon elhuzott vazz,ahhoz hogy a Milannak scudetto legyen ahhoz egy oltári nagy juve bénázás kell(4 meccsen ki kell nekik kapni,ami nem lesz igy!!!),és egy oltári nagy Milan nyeröhullám!Bl?Ott még van esélyünk,de sztem amilyen jó most a'pool,nekik ezerszer több esélyük van arra hogy megnyerjék,sokan mondták márnekem hogy ujra ez a döntö lesz,ha igy lenne,akkor énne,nemis tudnám nézni,annyira ideges lennék hogy milesz,3-0-ás elönynél sem nyugodnák meg....
  • 9csöves9
    egy elnök sztem ne mondjon ilyeneket
  • Sheva
    Berlusconi: Scudetto headed to Juventus
    tribalfootball.com - December 13, 2005

AC Milan patron Silvio Berlusconi believes Sunday's derby reverse has ended their Scudetto hopes this season.

"For Milan the championship is over," said Berlusconi. "Now Juve can win the Scudetto without any problems."

• R9
    :DDDDDDDDDDDDDD
  • báttyó02
    végre
    elkell fogadni,hogy nem mindig a bilannak van szerencséje :D
  • Sheva
    hát ezt a vereséget kb a lecce elleni győzelemért kaptuk
  • 9csöves9
    pedig ez nem vicc,tényleg lefizettük őket
  • forza milan
    R9,viccnek szántam az egész lefizetés dolgot egyébként,és a védelemröl csak annyit hogy mise állunk jbban,attól tartunk,hogy a végén annyit variálunk,hogy nem igazolunk senkit...:)))
  • forza milan
    Csak viccnek szántam...
  • R9
    amugy Kaká tényleg jó volt.Nálunk a védelem vmi kegyetlen szar
  • R9
    haggyad 14 éves meg a lefizetés.....amikor a milan egy csomoszór a 95.percben nyeri a meccset meg egyenlít