torrent (ne kérj meghívót!)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
*hihi ** *
nemtudja vki honnan tölthetném le a bittorent progit mert én kerestem de nem találtam.
de az is jo ha mondtok a bittorent helyett egy jobb progit is csak azt is mondjátok h honnan tölsem.
Volna egy olyan gondom, hogy mostanában látszólag az Azureus(2.2.0.2) nem jelenti rendesen a le, és feltöltött adatmennyiségemet. Azaz a "share ratio"-m már napok, sõt hetek óta változatlan. Egy új trackerhez bejelentkezve a helyzet változatlan, kemény 0-ás le, és feltöltési arányt ír ki, kb. 500 mega le, és 450 mega feltöltésnél. Kellemetlen lenne, ha éjjel-nappal seedelnék, erre meg a 0-ás arányra hivatkozva kibannolnának a trackerrõl..
Ötletek?
\"aki nem hiszi az bekaphatja a nyalókát. én profi vagyok\"-kbupdate \"Egy informatikus intelt használ.\"-CyrSyS \"állítom én windowshoz is jobban értek mint itt bárki a linuxhoz\"-kbupdate
*hihi ** *
eh
ASUS P5B Deluxe - Core 2 Quad Q9550 - MSI HD4890 OC - GEIL 4x1024M/800 - SB Live! 5.1 - Seagate 750 GB + 750 GB, Samsung 1024 GB - Icon7 Z500 - Samsung 710T, HP LP2475w
Ezzel mit lehet csinálni??
Ugye nem kell elõlrõl kezdeni?
Next PC upgrade: 2022
Amúgy felnéztem az egyik hubra, és tonnaszámra találtam bithus torrenteket...ezek seggarcok! Miért osztják meg? Az a pár kb biztos rohadtul hozzájárul a megosztás nagysághoz, ráadásul alap hogy nem osztunk meg ilyeneket.
Bazinga!
aszittem passkey- hez mindig hozzárendelõdik egy IP és azalapján csatlakozik a trackerhez. Ez így elég gáz 😞
*hihi ** *
es hog neki miert jo hogy kiterszi? passz , lehet nem is tudja mit csinal.
ASUS P5B Deluxe - Core 2 Quad Q9550 - MSI HD4890 OC - GEIL 4x1024M/800 - SB Live! 5.1 - Seagate 750 GB + 750 GB, Samsung 1024 GB - Icon7 Z500 - Samsung 710T, HP LP2475w
ahogy en eszrevettem a dcrol leszedett bithumenes torrentek tokeletesen mukodnek.
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth
*hihi ** *
Mer az oldalt csak csak meg tudnád nézni proxyn keresztül, de a trackernek a te IPdhez kell kapcsolódnia / vagy portforwardolt céges géphez 😊 /
*hihi ** *
Ha a céges rendszerhez hozzáférsz mélyebb szinten, akkor meg tudod azt csinálni, hogy egy ottani gépet felhasználsz átjárónak, és otthonról rácsatlakozol ( vhogyan az aktuális IP jét meg kéne tudnod, de ha hozzáférsz a rendszerhez, akkor ezt egyszerû megoldani ).
*hihi ** *
Lehet hogy nagyon off, de háta van valaki aki tud segíteni...
Adott a bitme.org honlap. Cégtõl adsl-el dinamikus ip-vel sima sika, otthonról fix ip, kábel és nincs jogosultsága az oldal megtekintéséhez... nincs valami ötlet, hogy ez hogyan küszöbölhetõ ki? Odáig sejtem, hogy valszeg bannolták az IP-t, de erre csak van megoldás. Ja és torrent kliens használatakor az aktuális ip-rõl be kell jelentkezni, hogy menjen a letöltés...
Köszi, ha valaki tud segíteni.
üdv
cak annyit írj be: Cossacks
(még mindíg nem sikerült kicsomagolni)
Thx.
\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
www.bitlord.com
van torrent keresõje
eddig meg voltam elégedve
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
2. Iso-t amit látsz másold át és azt szimuláld újra
Következõ lenne a problémám, remélem valaki tud segíteni.
Van egy 644MB-os iso file-om. COSSACKS2 - NAPOLEONIC WARS.ISO.
Ha ezt megnyitom DaemonTools-al, akkor egy újabb iso file látható ugyan azzal a névvel, csak ebben a formátumban: Cossacks2 - Napoleonic Wars.iso. Tehát kis betûvel.
Ha kicsomagolom WinRar-al akkor szintén ezt az file-t kapom eredményül.
Ha a kicsomagolt file-t ismét kicsomagolom megint az iso file látható, és így tovább.
Van valami megoldás az iso file-ban lévõ adatok kinyerésére, vagy ez valami olyan sérülés ami nem javítható?
Egyébként nem én készítettem a file-t, csak letöltöttem a netrõl.
Elõre is köszi a segítséget.
Üdv.
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
nezegetem a piratebay-t nemrossz, de nekem igazan konzolos torrent kene... tudtok olyat?
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
hogy mennyire befolyásolhatja a MPAA vagy RIAA ... azt a fene se tudja. Eddig úgy hirlett, hogy nem adják fel, de tudjuk h. mindenkinek van ára 😞<#gun>#gun>
*hihi ** *
deazért mekkora már külföldi oldalon egy ilyen😄DDD
*hihi ** *
\"aki nem hiszi az bekaphatja a nyalókát. én profi vagyok\"-kbupdate \"Egy informatikus intelt használ.\"-CyrSyS \"állítom én windowshoz is jobban értek mint itt bárki a linuxhoz\"-kbupdate