36529
Tilos meghívót kérni vagy csereberélni!
Úgyis törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások
-
#7676 hát figy sajna nem lehet mindenki olyan okos mint te, nem mindenki tud annyit mint te!! ha nem tetszik a topik, túl sok neked a "hülye" ember és idegesít, akkor miért látogatsz ide?? gondolom amikor leűltél elösször a számítőgéphez életedben azt se nagyon tudtad h hol lehet bekapcsolni!! és baszogattak érte?? nem hiszem, szal nem akarok senkit megvédeni, de sztem senki nem kíváncsi az ilyen megjegyzésekre mint a tied!!! -
homokhat #7675 a kliensedben
-
homokhat #7674 itt olyan kérdesek vannak hogy csak na én régen olvasgatok itt de ami itt mondjuk két hete van hát ............ -
#7673 Ez tudom, hogy hülye kérdés, de az Azureusban hol lehet megnézni, hogy ven-e seeder? -
#7672 úgyis imádom a mindentudó embereket!! -
#7671 nah mesélj h miért..... -
homokhat #7670 öccsém itt annyi hülye van -
#7669 hogy miért állt meg?? hát valszeg azért, mert nincs seeder...de ha lesz, akkor egyből leszedi a többit és már meg is vagy :D Azért írja ki h többet töltöttél le mint amennyi a fájl, mert néhány darabot hibásan töltött le a kliens, és azt leszedi még1szer, ez teljesen normális, ezzel nem kell foglalkozni!! ha van seeder, de mégsem jön tovább akkor viszont vmi baj van, arra nem tudom a választ, de én ilyet még nem tapasztaltam!! Ha így van estleg próbáld meg újra leszedni a torrent fájlt, és töltsd oda ahol ez van, és akkor folytatja majd valszeg... -
#7668 Tudna nekem segíteni valaki? Elkezdtem letölteni Azureussal a KOTOR 2t és 99,8%nál volt olyan kedves és megállt. Az lenne a kérdésem, hogy lehet-e ezt valahogy orvosolni vagy más programmal befejezni vagy ilyesmi, mert azért 3,83 giga után már nem szívesen kezdeném előről. Némi érdekesség még, hogy a Méret-hez 3,82 GBt ír a Letöltve-hez pedig 3,83 GBt. Lehet, hogy ez az oka? A részletes oldalán a torrenthez azt írja, hogy még 4 mega van hátra. -
#7667 nah offolok egyet sorry, de xp cuccba nem akarnak segíteni, hátha itt!! Az a bajom h a hang néha csak egy hangszórón szól, ha meg újraindítom a zenét, egyből normálisan 2őből!! leszedtem, majd újraraktam a drivert, de semmi, ugyanazt csinállja! nem csak winampnál, hanem mindíg, de ott lehet főleg kivenni a hibát!! vki tudna vmi ötletet h mi lehet? sztem nem hardver mert akkor nem jönne vissza egyből amikor újraindítom a zenét...ötleteiteket előre is köszi, sokat segítenétek vele (tényleg sorry tudom h nem ide kéne, de csak tud mán vki segíteni, mert nekem semmi ötletem vazze) [üti a gépét] -
#7666 kössz
-
#7664 ha van tűzfalad enged át rajta azt a portot amit a kliens használ, ha tűzfalad van, akkor is ezt kell tenni, csak a router beállításainál...
-
#7663 Én teljesen hülye vagyok torrentböl, és azt szeretném megkérdezni hogy lehet aktív módra váltani, a kliensem: bitlord -
#7662 jaja. én is. mire lejár a 24 óra várakozási időm addidra pont van elég seeder. de már pár napja nem került fel új cumó... -
#7661 ismerem már egy jó ideje, viszont nem nagyon győzött meg...
egyedül a PS2 játékok miatt járok oda :) -
#7660 Jelenleg az arány: 0.470 -
#7659 Nem csak vaktába írok ide, ezt is néztem. Elolvastam ezt is, hogy a logo erre linkel.
Én személyes tapasztalarta gondoltam. Az ittenieken is a jobb helyekre már zárt a reg sajnos. -
#7658 ezt -
#7657 Azt ismerem, azon kívül? -
Monoton #7656 #7653 -
#7655 Nem tud valaki a torrentleech -hez hasonló jó oldalt? -
#7654 ha felette vagy sazrd le... -
#7653 Bitsoup.org -
#7652 pff ha nincs szerverük akkor az eltart majd egy darabig amíg szereznek, pedig már egészen felfutóban volt az olda :( -
greg971 #7651 Tockos nekem megvan a manó matek 1 megoldjuk hogy meglegyen neked is ide írj [email protected] a többit megbeszéljük.
A ghun azért nem műxik, mert kellene egy szervergép ....az a gondjuk -
#7650 van olyan külföldi tracker, ami valamilyen szinten jobb, mint a bithu? -
#7649 http://treck.hu/google/ -
#7648 BitComet 0.64
v0.64 2006.4.10
GUI Improved: the optional IE toolbar is removed
GUI Improved: able to read RSS feed
GUI Bugfix: chat user list is removed temporarily
Core Bugfix: fix the bug that the play button doesn't work after click stop button in task preview window
Core Bugfix: fix the bug that unable to seek continous when preview avi/rm file
próbáltam áttérni µTorrent-re, de nem bírtam megszokni :D -
willychef #7647 Hali!!!
Valaki segítsen rajtam mert már lerobbant az agyam!!!
Utorrent és a bitcomet is ugyanazt a hibát csinálja hogy leszedem a torrentet,elindítom a letöltést és mindig máshol leál!
utprrent crc-hibát ír a bitcomet IO-hibát!!!
Már próbáltam ujrarakni az xp de nemsegített!!
Mit tegyek?? -
Köszi a válaszokat! -
#7645 jogos. -
tomo #7644 szerintem nem fogjak levenni, azert figyelmeztetes.
majd par het mulva.
az a 3 nap a hatarido volt, amig 0.4 fole kellet kerulj, kulonben kivagtak volna. de nem jelenti azt, hogy a figyelmezetetest is leveszik, ha teljesited a 0.4 , csak nem dobnak ki. -
#7643 gondolom legkésöbb holnap leveszik, mert még hivatalosan nem telt el a 3 nap. :) -
#7642 Péntek este kaptam egy üzit( You have 3 days to higher your share ratio above 0.4, if your share ratio is too low after these 3 days you will be banned permanently! )az egyik olalon, hogy 0,4 felett kell lennie a feltőltésemnek és van rá 3-om napom. Most jóval felette van és még nem vették le a jelet a nevem mellől! Mikor fog eltünni?? -
#7641 ill nem is ide akartam írni, és nem is veled beszéltem... -
#7640 akkor ezek szerint már kaptál?? -
tomo #7639 azert nem kuldi el, mert 1 cimre csak 1 meghivot lehet kuldeni. -
#7638 itorrent -
#7637 utorrent
-
willychef #7636 Hali!!!
Valaki segítsen rajtam mert már lerobbant az agyam!!!
Utorrent és a bitcomet is ugyanazt a hibát csinálja hogy leszedem a torrentet,elindítom a letöltést és mindig máshol leál!
utprrent crc-hibát ír a bitcomet IO-hibát!!!
Már próbáltam ujrarakni az xp de nemsegített!!
Mit tegyek??