torrent (ne kérj meghívót!)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nemcsakfeel
vigyori14
hy all.
nemtudja vki honnan tölthetném le a bittorent progit mert én kerestem de nem találtam.
de az is jo ha mondtok a bittorent helyett egy jobb progit is csak azt is mondjátok h honnan tölsem.

morfium
thx, azóta csak úgy folynak GB-ok...
s1lkforrent
Sziasztok!
Volna egy olyan gondom, hogy mostanában látszólag az Azureus(2.2.0.2) nem jelenti rendesen a le, és feltöltött adatmennyiségemet. Azaz a "share ratio"-m már napok, sõt hetek óta változatlan. Egy új trackerhez bejelentkezve a helyzet változatlan, kemény 0-ás le, és feltöltési arányt ír ki, kb. 500 mega le, és 450 mega feltöltésnél. Kellemetlen lenne, ha éjjel-nappal seedelnék, erre meg a 0-ás arányra hivatkozva kibannolnának a trackerrõl..
Ötletek?

\"aki nem hiszi az bekaphatja a nyalókát. én profi vagyok\"-kbupdate \"Egy informatikus intelt használ.\"-CyrSyS \"állítom én windowshoz is jobban értek mint itt bárki a linuxhoz\"-kbupdate

nemcsakfeel
azzal tisztában vagyok, csak mivel állandó IPm van, nem tudtam hogy ez pl. ADSL nél is ugyan úgy mûködik, h ha új IPt osztanak ki neked, nem kell megint a passkeyhez hozzárendelni az új IPt.

*hihi ** *

mindenki feltse a kis nyamvadt torrentjet, de abba ne szoljon mar bele a masik mit csinal!
eh

Wanax
Ha hozzárendelõdne az IPdhez, akkor nagy bajban lennél, mer nem nagyon tudnál semmit letölteni, ugyanis dinamikusan kapod az ip-det a szolgáltatódtól (persze van aki nem, de nem ez az átlagos), szal minden betárcsázáskor más az ip-d...

ASUS P5B Deluxe - Core 2 Quad Q9550 - MSI HD4890 OC - GEIL 4x1024M/800 - SB Live! 5.1 - Seagate 750 GB + 750 GB, Samsung 1024 GB - Icon7 Z500 - Samsung 710T, HP LP2475w

grebber
Töltöttem egy gamet a köcsög gépem kékhalállal leállt és nem folytatja a letöltést hanem Permission denied szöveget ir ki.
Ezzel mit lehet csinálni??
Ugye nem kell elõlrõl kezdeni?

Next PC upgrade: 2022

precision
Régen tuti, hogy úgy volt, ha nem jelentkeztél be nem engedett tölteni. Nem lehet hogy neked azért müxik, mert korábban beléptél már?
Amúgy felnéztem az egyik hubra, és tonnaszámra találtam bithus torrenteket...ezek seggarcok! Miért osztják meg? Az a pár kb biztos rohadtul hozzájárul a megosztás nagysághoz, ráadásul alap hogy nem osztunk meg ilyeneket.

Bazinga!

nemcsakfeel
igen? huhh.
aszittem passkey- hez mindig hozzárendelõdik egy IP és azalapján csatlakozik a trackerhez. Ez így elég gáz 😞

*hihi ** *

jah, lehet licserkedni 😊
es hog neki miert jo hogy kiterszi? passz , lehet nem is tudja mit csinal.

Jesszum Pepi! És még megkérdeztétek, miért álltak re a regeléssel a Bithumenes srácok... Akkor hajrá MPAA, RIAA, stb. :-(
Wanax
van olyan õrült aki a a bithumenes torrenteket kiteszi dcre?? és az neki mér jó? mer gondolom aki dcrõl leszedett torrentel tölt le az nem nagyon figyel arra hogy vissza is ossza...

ASUS P5B Deluxe - Core 2 Quad Q9550 - MSI HD4890 OC - GEIL 4x1024M/800 - SB Live! 5.1 - Seagate 750 GB + 750 GB, Samsung 1024 GB - Icon7 Z500 - Samsung 710T, HP LP2475w

probaltad mar?
ahogy en eszrevettem a dcrol leszedett bithumenes torrentek tokeletesen mukodnek.

precision
Nem fogják sztem. Add oda nyugodtan.

Bazinga!

precision
Be kell jelentkezni az oldalon h tölteni tudjon, azért kell a pass.

Bazinga!

a legbiztosabb, ha nem a nevet jelszot adod, hanem a torrent fileokat.

Met
Nem fogják megszüntetni a regemet a bithumenen ha oda adom kollégámnak a usert meg jelszót? Így tudna Õ is tölteni és a ratiot is emelné.

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

nagy a szad

nemcsakfeel
the forum is not write only.

*hihi ** *

szerintem ezek a proxyk csak webbongeszeshez jok. nem hiszem hoyg torrent is menne veluk, ha megis menne, akkor iszonyu lassu lenne.

mikike
ott is ugyanez van, de csodálkoznék, ha ez menne torrenttel is

A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth

Breki33
Én az ittenieket használtam annó és mûködött

Igaz nem torrenthez

klikk
mikike
és neked úgy megy?

A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth

nemcsakfeel
morfium
de megnézni sem tudom...
nemcsakfeel
Akkor nem lesz egyszerû..
Mer az oldalt csak csak meg tudnád nézni proxyn keresztül, de a trackernek a te IPdhez kell kapcsolódnia / vagy portforwardolt céges géphez 😊 /

*hihi ** *

morfium
thx, csak az a gáz, hogy az itthoni net 3x gyorsabb+éjjelente a cégnél állnak a gépek...
nemcsakfeel
Egy ötlet:
Ha a céges rendszerhez hozzáférsz mélyebb szinten, akkor meg tudod azt csinálni, hogy egy ottani gépet felhasználsz átjárónak, és otthonról rácsatlakozol ( vhogyan az aktuális IP jét meg kéne tudnod, de ha hozzáférsz a rendszerhez, akkor ezt egyszerû megoldani ).

*hihi ** *

morfium
Üdv!
Lehet hogy nagyon off, de háta van valaki aki tud segíteni...
Adott a bitme.org honlap. Cégtõl adsl-el dinamikus ip-vel sima sika, otthonról fix ip, kábel és nincs jogosultsága az oldal megtekintéséhez... nincs valami ötlet, hogy ez hogyan küszöbölhetõ ki? Odáig sejtem, hogy valszeg bannolták az IP-t, de erre csak van megoldás. Ja és torrent kliens használatakor az aktuális ip-rõl be kell jelentkezni, hogy menjen a letöltés...
Köszi, ha valaki tud segíteni.
üdv
dikki*yysw
fake

:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::

www.isohunt.com
cak annyit írj be: Cossacks

(még mindíg nem sikerült kicsomagolni)
Sonajk @:o)
Köszönöm a címet. Ez jól jött és már fut is 😊
Thx.

\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]

gameplusz

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

grebber
Elitetorrentel mi van most?

Breki33
hát én nem találok itt NAPOLEONIC WARS -t
BitLord-ot használok.
www.bitlord.com

van torrent keresõje
eddig meg voltam elégedve
Met
valószinûleg egy vicces ember átnevezett valamit, hogy sokan leszedjék

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Breki33
1. Honnan szedtél te COSSACKS2 - NAPOLEONIC WARS ISO-t mikor még kisem jött?

2. Iso-t amit látsz másold át és azt szimuláld újra
Hi All!

Következõ lenne a problémám, remélem valaki tud segíteni.
Van egy 644MB-os iso file-om. COSSACKS2 - NAPOLEONIC WARS.ISO.
Ha ezt megnyitom DaemonTools-al, akkor egy újabb iso file látható ugyan azzal a névvel, csak ebben a formátumban: Cossacks2 - Napoleonic Wars.iso. Tehát kis betûvel.
Ha kicsomagolom WinRar-al akkor szintén ezt az file-t kapom eredményül.
Ha a kicsomagolt file-t ismét kicsomagolom megint az iso file látható, és így tovább.
Van valami megoldás az iso file-ban lévõ adatok kinyerésére, vagy ez valami olyan sérülés ami nem javítható?
Egyébként nem én készítettem a file-t, csak letöltöttem a netrõl.
Elõre is köszi a segítséget.
Üdv.
Zsoltika 007
Jól beszísz õcsém!! <#idiota>

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

grebber
TORRENT POWA ingyen mindent 😊

Lammer
koszonom megnezem!

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Itt van elég sok: mininova
Lammer
skacok!
nezegetem a piratebay-t nemrossz, de nekem igazan konzolos torrent kene... tudtok olyat?

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

nemcsakfeel
jaja, nem rossz, viszont most pl. van egy album, ami 98 % ig lejött, egy hete nincs seeder 😞 , új cuccok viszonylag jól jönnek.
hogy mennyire befolyásolhatja a MPAA vagy RIAA ... azt a fene se tudja. Eddig úgy hirlett, hogy nem adják fel, de tudjuk h. mindenkinek van ára 😞<#gun>

*hihi ** *

A piratbay mennyire biztonságos? Jó kis oldal amúgy.
nemcsakfeel
francért, nem akar most bejönni.<#felkialtas>
deazért mekkora már külföldi oldalon egy ilyen😄DDD

*hihi ** *

ez egy kamuoldal nem kell foglalkozni vele. meg meg is mondjak hogy nincsenek torrent fileok az oldalon

s1lkforrent
Valamennyire megértem õket, hiszen a trackerek nem a levegõben lógnak, a szerverek, meg a sávszél pénzbe kerülnek, de azért így direktbe..<#szomoru1> No, meg a "Thinking of selling your Torrents site?" megjegyzés sem a végtelen jószándékukról biztosít engem<#gonosz3>

\"aki nem hiszi az bekaphatja a nyalókát. én profi vagyok\"-kbupdate \"Egy informatikus intelt használ.\"-CyrSyS \"állítom én windowshoz is jobban értek mint itt bárki a linuxhoz\"-kbupdate