36529
Tilos meghívót kérni vagy csereberélni!
Úgyis törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások
-
#7723 Csak ezek a kompromisszumok? És a választék?
-
#7722 SMS 200 FT min, de gyorsabb, Torrent ingyen van, és valamivel(sokkal) lassabb. -
#7721 ?
-
#7720 omg :_DD:?A:D?:S?:A_?DF?F:?D -
#7719 HELP!! Emeltdíjas sms vagy torrent??? THX!!
-
#7711 KÖNYÖRGÖM TEDD MEG!!!! -
#7710 nem lenne rossz!! -
#7709 vicces gyerek vagy
el fogod érni hogy törölni fogom a hsz -eidet, akármit irogatsz... -
homokhat #7708 OFF -
#7707 ne offoljatok már ! -
#7706 segítség1
segítség2 -
Csókólom! hát... sajnálom a családod (persze ha nem esett szét a házasságod) ha te lennél az apukám biztos már rég "öngyilkosságot" követtél volna el!
De ez a topic, "apu" nem erröl szól amit te kirobbantottál szal légyszives legyél olyan jó és STFU! -
#7704 Azt látom, hogy osztod a nem létező eszedet. -
homokhat #7703 nézz körül -
#7702 -
homokhat #7701 qss -
homokhat #7700 routert használsz? -
Tockos #7699 ess ki innen gyorsan homokos -
Tockos #7698 Mégegyszer leírom mert elveszekedtétek a dolgokat szerintem kulkabácsinak igaza van. Olvasgatom az infokat a torrentezésrol,ha minden igaz akkor pasiv vagyok mert az IP-m valami nem jó .Tudok ezen segíteni hogy aktív legyek?Amúgy az utorrentet használom és ott is valamilyen portot kell beállítani.Gyorsabb lenne a fel és a letoltés ha aktív lennék? -
#7697 szal nem szóltál be senkinek, csak "fogjam be a pofám és kussoljak" értem!! kicsit visszaolvastam, és nem olvastam olyat ami nem a torrentről szól, max a saját üzimet, amihez 2szer odaírtam h nem ide tartozó téma, de lehet tud vki segíteni!! lehet h te pár évvel ezelött mindenkinek segítettél, de most nem ezt vettem észre, eléggé lekezelő vagy, én csak annyit mondok h akkor ne látogass ide, eddig senkinek nem volt ilyen problémája, jah és idézem az első mondatod amit láttam ma: "öccsém itt annyi hülye van" szal sztem ennyi!! még jó hogy senkinek nem szóltál be... -
homokhat #7696 abberált a q ....d -
homokhat #7695 40-45 lehetsz amilyen akarsz -
homokhat #7694 figy én senkinek semmit nem szóltam meg nem is fogok de olvass már vissza egy kicsit mondjuk egy-két évet és ha valami nem világos akkor szólj.
Ez itt a torrent topik lehet kérdezni stb de itt mostanában erről szó sem volt szégyelem megam ha ilyen kérdések vannak amik itt hangoznak el . És szégyelem magam ha ilyen emberek próbálnak itt igazságot osztani mint te jobb lesz ha befogod a pofád és kussba maradsz . Ha akarz segíteninek akkor tedd azt ha nem akkor tanulj és olvass vissza egy kicsit -
#7693 Nem is mondtam, hogy bántott vele valaki. -
#7692 téged nem is bántott ezért senki, mivel én is ilyen kérdéseket tettem föl, és nem is olyan rég...nem tudhat mindenki mindent, kívéve homokhat.... -
#7691 egyetértek...én is ezen lepődtem meg, mert ha egy kis 14 éves, akkor azt mondom h jól van, még vissza se szólok neki!! de sztem valszeg józsi bácsi lehet a szántó széléről... -
#7690 Akárcsak én!! -
#7689 Csak a magam mentségére és esetleges leendő hülye kérdéseim okát kifejtve közzé teszem azt a hírt, hogy én 1 hónapja tudtam meg, hogy mi az a torrent az Azureust meg kb 2 hete használom szóval még igencsak kezdő vagyok a témában. -
#7688 40-45 között. hm, remélem én nem ilyen leszek... -
#7687 sztem meg te fogd vissza magad te aberált kis pöcs! mert te vagy a világ legokososabb embere az nem azt jelenti h másokat le kell szólni... szánalmasan szerencsétlen vagy :D:D csak nevetni tok rajtad... -
#7686 miért küldessz egy virtuális pofont?? -
#7685 Nem akarok beleszólni, de kulabácsinak rohadtul igaza van. -
homokhat #7684 jobb lesz ha kusolsz -
#7683 lehet h nem tudom h mit beszélek, de legalább nem azzal intézem el a dolgot h a kliensedben!! mert ezzel aztán kurva sokat segítettél neki vazz!! sztem gondolta h nem a mikróban kell megnézni... -
#7682 jajj!! hát látom te nagyon segítőkész ember lehetsz ezek szerint!! érdekes egy stílusod van az már egyszer biztos, pedig ahogy nézem elég idős lehetnél már ahhoz h nem fikázod az embereket (már ha nem hazudtál a koroddal kapcsolatban)!! nah mind1 én nem vok olyan ember aki ilyeneken fennakad, szal részemről ez a beszélgetés befejezve, büntit sem akarok mostan, de majd ha igen akkor szólok... -
#7681 Köszi az télleg nincs! -
homokhat #7680 tee legalább tudnád mit beszélsz ! -
#7679 a készforrás jelzi azt h mennyi a seeder!! az első szám az h mennyien vannak, a zárójelben pedig h mennyihez csatlakozol!! vagy fordítva?? :D nah mind1 sztem egyértelmű lesz.... -
homokhat #7678 figy te .....? állitsd le magad majd ha te is segítesz annyi embernek itt akkor ugathazs addig kussba legyél OK ? -
Tockos #7677 Olvasgatom az infokat a torrentezésrol,ha minden igaz akkor pasiv vagyok mert az IP-m valami nem jó .Tudok ezen segíteni hogy aktív legyek?Amúgy az utorrentet használom és ott is valamilyen portot kell beállítani.Gyorsabb lenne a fel és a letoltés ha aktív lennék?