36529
Tilos meghívót kérni vagy csereberélni!
Úgyis törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások
-
cog #7635 kössz a gyors reagálást,
belkin routerem va.,Korábban az azureust használtam, egy ideig meg voltam elégedve vele, de mostanában mindig lefagyott a progi,hiába frissitettem meg ujraraktam, csak nem javult meg. Leszedtem a bitcometet, ez eléggé jó, meg minden, de akkor próbálkozok más kliensekkel. Melyikeket ajánljátok? -
cofb-borg #7634 nekem az uTorrent csinálja ezt Linksys routerrel ha az uPnP be van kapcsolva, BitTornado-val meg semmi hiba -
#7633 nem a bitcomet hibája sztem
vagy olyan portot használsz ami már foglalt
mijen router?
-
cog #7632 Helló
Most tértem át a bitcometra,minden oké, a letöltés olyan 60-65 kb/s-os, csak az a baj, hogy mindig megszakitja a netet. Már unom az állandó router ujrainditást, meg ez amugy sem normális dolog.Nincs valami ötletetek, hogy mi okozhatja az állandó kapcsolat megszakadást? Elöre is kössz a választ
-
#7631 kössz a tippet vazze :D -
Anotino #7630 talan kuldd el a meghivot magyar cimre.. -
#7629 sziasztok!! volt mostanában vkinek gondja a majomról lévő meghívókűldéssel?? mert nekem az istennek sem akarja elküldeni vazze!! lehet azért szlovák a cím, ahova küldeném?? -
r3ga #7628 hm..
a Bitcometből pedig a 0.63 alattiak vannak tiltva ;-) -
Rogg #7627 Így van! -
#7626 de végülis lényegtelen, mert úgyis mindenki azt használja ami neki tetszik -
#7625 hát sok oldalon ki van írva!!! -
Rogg #7624 A legjobb, nem tudom honnan veszel ilyeneket, hogy nem ajánlott! Próbáltam az utorrentet is de nem jött be. -
#7623 hát nem vágom, rossz szó volt h tiltják az igaz, de nem ajánlott -
Rogg #7622 Nincs sehol tiltva a BitComet! Honnan vetted? Csak egy verzió volt tiltva. De az a legjobb kliens. És a statisztikák szerint a legtöbben azt használják. -
#7621 a bitcomet kb mindenhol tiltva van, sztem ne is használjátok... -
Rogg #7620 Csak egy észrevétel: A BitComet 0.64-es verziója nem jó, ne cseréljétek le
a 0.63-asat. Sokszor nem látszanak a peerek, nem látod hányan töltenek tőled, nem látod az IP-jüket sem. -
#7619 ufff sztem akkor kezd azzal h elolvasod a torrent oldaladon a gyik-et az elejétől a végéig, és akkor már mindent tudni fogsz... -
#7618 seddelni mit jelent? -
#7617 hát onnan h kiírja a kliensed h kész letöltés :D ennyi!! és akkor csak seedeled, és lennvan a cumó -
#7616 van olyan beállitás, hogy vannak az ideiglenes és a kész cuccok mappája. mind1
amikor valamit berakok a letöltési listába, akkor azt fizikailag is létrehozza a vinyon (valos méret, kiterjesztés stb) honnan tudjátok, hogy tényleg lent van valami? -
#7615 passzolok, írtam nekik de nem válaszóltak arra sem, szal nem lehet tudni.... -
#7614 elsőbbségadás. -
oliverspy #7613 GhostHUNter-rel mi van? Tudja valaki?? :S -
#7612 pff háét igazából nem vágom h miről beszélsz, de valszeg akkor ha már letöltötte, de nekem nincs ideiglenes mappa, oda tölti ahova beállítom h töltse, és onnan nem kerűl át sehova.... -
#7611 azureust használok, és mikor helyezi át az ideglenes mappábol a kész mappába a letöltött cuccokat? (elméletileg be van állitva) -
r3ga #7610 szeretnék vmit kérdezni : Bitcometben mire szolgál a prioritás ? -
#7609 negativ nem is lehet::)
:D
-
#7608 Gyakorlatilag bármelyik oldalon müködik. Legalábbisén a majmon, az endlessen, a bitgatén, és az gosthunteron nyomom. A cégtöt nagysebességgel tudok seedelni, az arányon mindeggyiken erössen pozitiv. -
#7607 hát nem vágom, én ezt azért nem csinálom, mert elbasszák az arányomat.... -
#7606 na, ez most melyikre volt válasz?:oO
(válaszgomb rulZ)
-
#7605 Aztán ha elszemtelenednek jelszót váltok...... -
#7604 Én ezt ugy oldom meg, hogy megadom a felhasználonevem és a jelszót a haveroknak, mivel egyszerre is bent lehet lenni több gépröl is ugyan azzal. Most is jön le 12 torrent:))) -
#7603 Nem tudja valaki mi történt az audionews.ru-val meg az 1bt.ru-val? két napja nem megy:( -
Tockos #7602 Sajnálom hogy nemfértem bele a keretbe a majmon pedigy nagyon jók ezek a magyar oldalak. -
#7601 nem de néha nagyot szoktam szopni emiatt sajna!!:( vannak emberek akik kihasználják mások jószívűségét, de mondjuk azok olyanok is... -
#7600 az sose hátrány:D
-
#7599 én meg jószívű vok sajna:D -
#7598 hát ja!! de azért spanoktól lehet szerezni, meg normális embereknek néha még látatlanúl is segítek, de csak ha már beszélgettem vele msn-en v ilyesmi!! szal azért ha nagyon odateszi magát az ember lehet szerezni! mondjuk neki a gyerekének kell, hát elgondolkoztam h adok e neki, mert azért ebből az jön le h nem egy paraszt ember... -
#7597 azt meg nem nagyon osztogatjak... -
#7596 hát nem hiszem sajna, vkitől kérj egy meghívót...