36529
10528995171162147123.jpg
10528995171162147112.gifTilos meghívót kérni vagy csereberélni!
Úgyis törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások

• cog
    kössz a gyors reagálást,
    belkin routerem va.,Korábban az azureust használtam, egy ideig meg voltam elégedve vele, de mostanában mindig lefagyott a progi,hiába frissitettem meg ujraraktam, csak nem javult meg. Leszedtem a bitcometet, ez eléggé jó, meg minden, de akkor próbálkozok más kliensekkel. Melyikeket ajánljátok?
  • cofb-borg
    nekem az uTorrent csinálja ezt Linksys routerrel ha az uPnP be van kapcsolva, BitTornado-val meg semmi hiba
  • The FlashBack
    nem a bitcomet hibája sztem
    vagy olyan portot használsz ami már foglalt
    mijen router?
  • cog
    Helló
    Most tértem át a bitcometra,minden oké, a letöltés olyan 60-65 kb/s-os, csak az a baj, hogy mindig megszakitja a netet. Már unom az állandó router ujrainditást, meg ez amugy sem normális dolog.Nincs valami ötletetek, hogy mi okozhatja az állandó kapcsolat megszakadást? Elöre is kössz a választ
  • kulabácsi
    kössz a tippet vazze :D
  • Anotino
    talan kuldd el a meghivot magyar cimre..
  • kulabácsi
    sziasztok!! volt mostanában vkinek gondja a majomról lévő meghívókűldéssel?? mert nekem az istennek sem akarja elküldeni vazze!! lehet azért szlovák a cím, ahova küldeném??
  • r3ga
    hm..
    a Bitcometből pedig a 0.63 alattiak vannak tiltva ;-)
  • Rogg
    Így van!
  • kulabácsi
    de végülis lényegtelen, mert úgyis mindenki azt használja ami neki tetszik
  • kulabácsi
    hát sok oldalon ki van írva!!!
  • Rogg
    A legjobb, nem tudom honnan veszel ilyeneket, hogy nem ajánlott! Próbáltam az utorrentet is de nem jött be.
  • kulabácsi
    hát nem vágom, rossz szó volt h tiltják az igaz, de nem ajánlott
  • Rogg
    Nincs sehol tiltva a BitComet! Honnan vetted? Csak egy verzió volt tiltva. De az a legjobb kliens. És a statisztikák szerint a legtöbben azt használják.
  • kulabácsi
    a bitcomet kb mindenhol tiltva van, sztem ne is használjátok...
  • Rogg
    Csak egy észrevétel: A BitComet 0.64-es verziója nem jó, ne cseréljétek le
    a 0.63-asat. Sokszor nem látszanak a peerek, nem látod hányan töltenek tőled, nem látod az IP-jüket sem.
  • kulabácsi
    ufff sztem akkor kezd azzal h elolvasod a torrent oldaladon a gyik-et az elejétől a végéig, és akkor már mindent tudni fogsz...
  • ChevyG #7618
    seddelni mit jelent?
  • kulabácsi
    hát onnan h kiírja a kliensed h kész letöltés :D ennyi!! és akkor csak seedeled, és lennvan a cumó
  • ChevyG #7616
    van olyan beállitás, hogy vannak az ideiglenes és a kész cuccok mappája. mind1
    amikor valamit berakok a letöltési listába, akkor azt fizikailag is létrehozza a vinyon (valos méret, kiterjesztés stb) honnan tudjátok, hogy tényleg lent van valami?
  • kulabácsi
    passzolok, írtam nekik de nem válaszóltak arra sem, szal nem lehet tudni....
  • Serpa
    elsőbbségadás.
  • oliverspy
    GhostHUNter-rel mi van? Tudja valaki?? :S
  • kulabácsi
    pff háét igazából nem vágom h miről beszélsz, de valszeg akkor ha már letöltötte, de nekem nincs ideiglenes mappa, oda tölti ahova beállítom h töltse, és onnan nem kerűl át sehova....
  • ChevyG #7611
    azureust használok, és mikor helyezi át az ideglenes mappábol a kész mappába a letöltött cuccokat? (elméletileg be van állitva)
  • r3ga
    szeretnék vmit kérdezni : Bitcometben mire szolgál a prioritás ?
  • The FlashBack
    negativ nem is lehet::)
    :D
  • mohamed
    Gyakorlatilag bármelyik oldalon müködik. Legalábbisén a majmon, az endlessen, a bitgatén, és az gosthunteron nyomom. A cégtöt nagysebességgel tudok seedelni, az arányon mindeggyiken erössen pozitiv.
  • kulabácsi
    hát nem vágom, én ezt azért nem csinálom, mert elbasszák az arányomat....
  • The FlashBack
    na, ez most melyikre volt válasz?:oO
    (válaszgomb rulZ)
  • mohamed
    Aztán ha elszemtelenednek jelszót váltok......
  • mohamed
    Én ezt ugy oldom meg, hogy megadom a felhasználonevem és a jelszót a haveroknak, mivel egyszerre is bent lehet lenni több gépröl is ugyan azzal. Most is jön le 12 torrent:)))
  • forever68
    Nem tudja valaki mi történt az audionews.ru-val meg az 1bt.ru-val? két napja nem megy:(
  • Tockos
    Sajnálom hogy nemfértem bele a keretbe a majmon pedigy nagyon jók ezek a magyar oldalak.
  • kulabácsi
    nem de néha nagyot szoktam szopni emiatt sajna!!:( vannak emberek akik kihasználják mások jószívűségét, de mondjuk azok olyanok is...
  • The FlashBack
    az sose hátrány:D
  • kulabácsi
    én meg jószívű vok sajna:D
  • kulabácsi
    hát ja!! de azért spanoktól lehet szerezni, meg normális embereknek néha még látatlanúl is segítek, de csak ha már beszélgettem vele msn-en v ilyesmi!! szal azért ha nagyon odateszi magát az ember lehet szerezni! mondjuk neki a gyerekének kell, hát elgondolkoztam h adok e neki, mert azért ebből az jön le h nem egy paraszt ember...
  • Agy Halott #7597
    azt meg nem nagyon osztogatjak...
  • kulabácsi
    hát nem hiszem sajna, vkitől kérj egy meghívót...