torrent (ne kérj meghívót!)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
"Disclaimer: This site hosts no files or torrents whatsoever. This site provides software and information about finding legal<#felkialtas>#felkialtas> files. We do not condone the illegal breaching of copyright whatsoever."<#ticking>#ticking>
\"aki nem hiszi az bekaphatja a nyalókát. én profi vagyok\"-kbupdate \"Egy informatikus intelt használ.\"-CyrSyS \"állítom én windowshoz is jobban értek mint itt bárki a linuxhoz\"-kbupdate
"Signup now and join the millions of users that share movies on internet.
Unlimited downloads! <#felkialtas>#felkialtas>
This is a flat fee with no additional per download costs.
Credit Card payment
Lifetime full & unlimited access for only $37.95 (best value!)
2 Years full & unlimited access @ $0.99/Month (save 40%)
1 Year full & unlimited access @ $1.49/Month
Yes I also want MP3guard which will protect my privacy and ensure security when downloading music, movies and games $14.97 (50% off regular price)" SZÁNALMAS!<#levele>#levele><#kocsog>#kocsog><#gonosz3>#gonosz3><#falbav>#falbav>
\"aki nem hiszi az bekaphatja a nyalókát. én profi vagyok\"-kbupdate \"Egy informatikus intelt használ.\"-CyrSyS \"állítom én windowshoz is jobban értek mint itt bárki a linuxhoz\"-kbupdate
Béla Bartók (All My Bartók)-EAC-LAME VBR (lt)
ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu
Én is mindig küszködöm az aránnyal, persze aki egy óra alatt fel tud tölteni 2 Gigát, az ne pattogjon.. örülök ha fennt tudom tartani sok visszatöltéssel a 0.45 öt.. 😞
*hihi ** *
Néha 1000% fölött van de van amikor csak 80% <#fejvakaras>#fejvakaras>
mindemellett hagyni szoktam letöltés után is,de könyörgöm 10k val mikor lesz normális arányom? soha.
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
20k-val tölcsél fel 50GB-ot az jó meló.
Next PC upgrade: 2022
Next PC upgrade: 2022
I love this game!
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Buffy-t akarok letölteni torrentként és nem tudtok oldalt ahol le tudnám tölteni az évadokat?😊
[merlinw.org]
- Sorry, de észrevettem,hogy nem enged a "Kérések" témában szóhoz jutni!
"Nincs jogod üzenetet írni"
Arány 0.772. Nem nagy gond,de váratlanul ért! Tag-nak kell lenni hozzá?
Mióta van ez igy?
- Igen tagnak kel lenni hozzá. Körülbelül 1 hete, de lehet régebbóta csak nem vettem észre.
*hihi ** *
csak nem értem, hogy egy kicsit lemegy az arányom, és akkor már ki vagyok rekesztve?
#457 : remélem nem kell tartanunk 😞 az talán szerencsém hogy olyan sokat nem töltöttem tõlük, < 1 GB, .. a másik "nyugtató" dolog, hogy 1 millió felhasználót nem foghatnak perbe. képtelenség.
*hihi ** *
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Google a barátod...
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
válaszokat elõre is köszi( teljes futamokra gondolok)
*Posse*T.W.D*
Google a barátod...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
mi a fakkért???
Arány: 0.444
... nevetséges.
*hihi ** *
ABIT NF-7(-S) V2.0 || AMD BARTON 2.5+ || 2X512 DDR 400 + 1X1024 DDR 400|| ATI 9000 SERIES || 80+30 GB HDD ||
http://www.torrentspy.com/
http://isohunt.com/ (ezeknek is doglodik a HDDje, es raadasul raszabadultak a suprnovas felhasznalok)
http://www.litezone.com/ itt par torrent oldal van osszegyujtve
http://home.quicknet.nl/qn/prive/romeria/bittorrentsites.htm ez is egy gyujtemeny
szerintem ezekkel elleszel egesz ejjel 😊
*hihi ** *
ABIT NF-7(-S) V2.0 || AMD BARTON 2.5+ || 2X512 DDR 400 + 1X1024 DDR 400|| ATI 9000 SERIES || 80+30 GB HDD ||
Nekem a loki után elment tõle a kedvem.. Bthúmen rõl még csaKcsak, de pirate báy, isóhunt.. elég kétséges nekem. Leállítottam az összes külföldi letöltésemet, seedelésemet 😞
*hihi ** *
ha hash hiba van benne, nem véletlenül tölti le mégegyszer. azért hogy használható legyen
Google a barátod...
ha simán lefut a crc check, és kitudom csomagolni, akkor nincs probléma, igaz ?
de pl. ha .mpg -t töltesz le, akkor max egy két képkocka hibás, de lejátszani le tudod.
*hihi ** *
lehet hogy az eddig letöltött fájl darabok megsérültek, ellenörzéskor úgy ítélte meg a kliensed hogy sérült ( az ellenörzõ hash kód alapján ) így újra letölti.
*hihi ** *
,,És amíg az ellenség a mennybe ment, én itt maradtam a pokolban\"
#435 attól függ honnan töltöttél.. lehet hogy a szervert lefoglalták bezárták, a tracker túlterhelt. Egyáltalán nem biztos hogy késõbb le fog jönni. Helyedben megkeresném más oldalon azt a fájlt, ezt meg nem törölném ki egy hétig.
*hihi ** *
Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?