6739
Command & Conquer III
-
#4401 Sziasztok, egy olyan problémám akadt a játékkal, hogy a fehér házas pályánál egy darab GDI egységet nem kapok, csak a NOD bázist látom. Ez valami bug, másnak volt már ilyen? -
Axl Rose #4400 Felül a kis dollár jellel...
-
#4399 Eladni amúgy hogy lehet? :) -
#4398 Hát ez poén :) Sztem kicsit vicces módszer, talán majd vmelyik patchben kijavítják, hogy elvesszen a harvester is vagy csak 1000-et kapjál vissza. -
Axl Rose #4397 Igen igen, vettem, köszi ! -
Spunge #4396 sorry ez a valasz Axel Rose nak ment
-
Spunge #4395 azert mert 2000 be kerul 1 refinery es ha eladod akkor megmarad a harvester ami ugye a tankgyarban 1000 be kerul es igy az elejen tankgyar nelkul lehet csinalni ugyan azon arrert 1 harvestert es igy gyorssaban jon a zseton -
KoPf04 #4394 Hello,egy haveromnak problémája akadt a telepítésnél.A probléma a következő:hiába van kijelölve language pack azt írja ki hogy ki kell választania egyet,illetve hiába van elég szabad helye nem elég neki,12Giga van és azt írja hogy nem elég.
Valaki találkozott hasonlóval?
Esetleg valami javallat,valaki?
THX -
Dénes é #4393 nekem nincs ilyen gondom nálam fut rendesen csak amit be rakott az látszik 1-2 embernél -
nyx #4392 Ezt írta ki nekem, és nem akarta rendesen betölteni a mentéseket. Magyarosítva nyomod nem ??, a magyarosítás ennyire fos lett én leszedtem a gémet (ja a magyarosítás az unistallt iy szétbassza, úgyhogy shift+del és registry pucolás, majd újratelepítés kizárólag eredeti nyelven pl. angol !
és láss csodát, nem fagy, és betölti azt is amivl a másik kiakadt
-ennyi- -
Axl Rose #4391 Olvastam a cncw hun oldalon, a stratégiákat.
Miért jó az hogy "építs 2. refineryt és add el rögtön" ?
Miért adjam el ? -
zegner #4390 Próbáld ki ezeket:
1. Antianalising le!!
2. Nagyobb virtuális memória.
-
Dénes é #4389 ez a gondja, de én nem vágom mit lehet tenni ez ellen
-
#4388 béka -
valaki segítsen pls ilyenkor mi van?? -
raymond01 #4386 játszhatnánk neten egyet!
játékban volt Faust névvel vki, de nem volt pálya elindítva!
azt hogy kell ha én elindítok akkor csak egyedül vagyok benne! -
#4385 Jó, már megy, így már rámegy a magyar peccs is hiba nélkül. -
#4383 Köszi! -
arpii #4382 Ez akkora hülyeség, hogy router mögül, meg helyi hálón keresztül nem megy, olyan nincs hogy nem megy, minden csak beállítás kérdése. A hamachiban meg ellenőrizzétek, hogy ugyan abban a tartományban van -e a "hamacsi LAN" ip cimetek, mert ha nem akkor már nem látszik a szerver a kliens oldalon, ezt át lehet maszkolni, és azonos tartományba hozni mindenkit. Ha valaki mégsem boldogulna valamivel, dobjon egy e-mailt a köv címre: [email protected]
További szép napot -
alienkiller #4381 Sziasztok
A GDI utolsó pályályát akár hogy csinálom valóban csak az az egy vég van akkár használom a folyékony bombát akár nem mert akkor elég szar végét csináltak és nincs értelme a bomba nélkül megcsinálni. Vagy csak nálam van hiba? -
#4380 én :D -
zegner #4379 Ezzel a magyarítással az összes verzió műxik http://cnctw.hu/download.php?view.19
Router mögül nekem simán megy (jó néha nehezen kapcsolódik, de látom ez nem csak nekem gond). -
#4378 Hát azt a routeren kell beállítani -
#4377 játkon setupjában írod be a portot, vagy a routerbe?
mert szvsz sokunknál az a gond (nálam legalábbis, hogy a routerhez semmi hozzáférésem, az az ISP tulajdona :( ) -
#4376 hát ha ráérsz megprobálhatjuk, de nemhiszem hogy meni fog nálam, edig sose ment :S -
#4375 mindíg elszáll errorral a patch telepítés... és csak az angolt tudom feltenni -
#4374 Valaki tud játszani 1.03-al magyarul? sőt hogy aktuálisak legyünk, 1.04-el? -
#4373 dehogynem én is router mögött vagyok, és tegnap haverokkal 2-3 órát toltuk :), nem tom van-e köze hozzá, de ha nem megy próbáld ki, hogy forwardolod a portját a hamchinak -
#4372 A játék netes megoldásával mi a baj? (BATTLECAST vagy mi) -
gyuri00 #4371 router mögül semmien módszerrel nem lehet játszani?:S:S -
Zoliz #4370 Hát azért nem tudzs játszani, mert valami difi van. Írj priviben és válaszolok. Menni fog. Csakhát én profi játékosokat keresek. -
surisomi #4369 A Kane Edition jobb, mint az alap? -
raymond01 #4368 most játszik vki?
-
raymond01 #4367 már vágom hogy egy virtuális hálózatot csinál de amikor bemegyek a game multi részébe ott nincsenek serverek, nem tudok jointolni sehová, csak én tudok csinálni servert! -
raymond01 #4366 Feltettem a hamachi, elfogadta a nevet meg a passt, és látom a játékosok listáját, de hogy tudok játszani velük?
ha rákattintok bejön vmi msdos ablak!
Segítenétek!? -
#4365 Command & Conquer 3 Tiberium Wars(tm)
1.04 verzió javítócsomag - April 5, 2007
==================================================================
Ez a javítócsomag videolejátszási és néhány többszemélyes játékhibát
orvosol:
Optimalizálás
· Tovább javítottuk a videolejátszást a kisebb teljesítményű
windows XP konfigurációkon.
Hibajavítások
· Javítottunk egy hibát, aminek következtében a játékosok kapcsolata
néha megszakadt a szerverrel az online előszobákban.
· Javítottunk egy hibát, amelynek következtében a pontosvesszőt,
kettőspontot, vesszőt vagy egyenlőségjelet tartalmazó azonosítójú
játékosok nem látták az online előszobák legördülő menüit és nem
választhattak menüpontokat. Ezek a karakterek többé nem
engedélyezettek az online azonosítókban.
· Javítottunk egy hibát, aminek következtében szinkronhiba fordult
elő BattleCast adások közben, ha az egyik résztvevő játékos megszakadt.
Egyéb javítások
· Minden online többszemélyes játék előszobája mostantól mindenkinek
a megfelelő nyelven jelenik meg. -
#4364 Patch 1.04
Optimizations
--Made further improvements to video playback on low-end Windows XP system configurations. Bug Fixes
--Fixed an error that caused some players to crash or disconnect while in online lobbies.
--Fixed an error that caused players with semicolon (';'), colon (':'), comma (','), or equal sign ('=') characters in their Online IDs to not be able to see and select options from dropdown menus in online multiplayer lobbies. These characters are no longer permissible in Online IDs.
--Fixed an error that caused players to desync when watching a BattleCast match in which one of the participants disconnected.
Other Fixes
--All online multiplayer game lobbies will now appear properly localized in different languages. -
VGQ #4363 sztem itt is ugy van megoldva a brutal gép hogy eleve 1.5x vagy 2x annyit hoz be egy harvester mint normal esetben..
aztán ugy könnyü a nagy sereg.. -
Zoliz #4362 Kis butuska. Nem attól jó egy játék mert legyőzted a gépet. Próbáljátok két brutal gép ellen! Szerintem beletörik a bicskád és akkor már szidni fogod a programozók anyját is. -
#4361 Nincs mit. :)