Command & Conquer III
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
ASUS P5B | Core2 Duo-2,4GHz/1066MHz (E6600) | 2GB 800MHz DDR-II Geil Ultra | ASUS GTX 650 Ti DC | SB Creative X-Fi XtremeMusic
Me nem dobtam le csak kiváncsi vagyok 😊
Ha lehet spoilerbe, (és részletesebben mint hogy kirugják xyz-t) hogy ne vegyük el a játékélményt a többiektõl...
Elõre is thx.
a.)a hellyel van baj
b.)A fájl nem jó?
(Warez topkikba is íram,kicsit bõvebben)
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
az általános, hogy kicsit lomhán mozognak az egységek? vagy ez a grafika lentebb vételével megoldható? mert egyébként tök jónak tûnik, high-on van, elvileg bírja a gép (ultrával kezdtem, de csak megnéztem) és mikor lõnek akkor nem úgy tûnik, hogy grafikai problem lenne.
The Matrix has you...
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Most kaptuk a híreket, miszerint bejelentették a Command & Conquer sorozat legújabb részét, melynek címe: Command & Conquer: Just Another Dumb Military Game.
Sikerült elcsípni az éterben néhány exkluzív fotót, jó böngészést!
ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller
TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,
ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller
Mi a jó teknika velük?
\"I am scissors. Paper is fine, nerf rock.\"
Utánna meg eccerûen CTD ... vagy nem lehet kilépni mert Quitnál lefagy ... Meg eredetivel nem megy a multi ... fasza
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5
Nem pontosan ide illõ dolog, de hátha tud valaki segíteni. Egy érdekes problémám van a játékkal. Telepítettem, bemásoltam a Retailexe/1.0 könyvtárba az 1.0-ás cnc3game.dat fájlt, ahogy azt kell, mégis hibaüzenetet ír, és nem is indul el. Confused
Hibaüzenet: A(z) cnc3game.dat hibát észlelt, ezért leáll. A kellemetlenségekért elnézését kérjük.
Ráfért egy win telepítés már a gépemre, ezért megtettem reménykedve, hogy ezzel ez a probléma is megoldódik. Semmi, ugyanaz. Eléggé idegesítõ.
Pár perce kipróbáltam a Yasu programot (az emulációt rejti el) az eredeti buherálatlan verzióval, és ugyanazt a hibát írja ki.
Ja, két haveromnak tökéletesen megy ez a verzió.
Segítségeteket kérem bármilyen tanácsban, hátha megoldódik valahogy.
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
és mégy egy kérdés: ha az összes medálnál a pályák után mindig mindent megszerzel az jelent valami pluszt vagy csak jaj de jó vagy..?
Legalábbis ezt olvastam valahol...
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
Nemtudom mi lehet a probléma,remélem másnál is jelentkezett és sikerült megoldania.Nincsen hang átvezetõ muvik alatt,se a jobb felsõ sarokba a bejövõ videók alatt!😞
Esetleg vmi ötlet? audigy 2ZS
Amúgy nézzétek meg az nfot, asszem azt olvastam hogy a bónusz CD-t kihagyták a warezos kane editionböl.
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
Sok van még hátra?
És Magyarországon nem kell csatázni?
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
A neve is az? mindjárt meg is nézem 😮
De igaz mert az tudott rakétát is lõni 😊
Érdekes h nem ez lett a legerõsebb egysége a GDI-nak
a Juggernaut azért nem volt ennyire erõs a TS-ben vagy tévednék?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
ha ez megvan gyarts le par predatort + par uj engineer , vard meg amig a GDI ujonnan legyartott egysegei elindulnak Scrineket olni es rohand le a bazist , amig a predatorokkal szenvednek el tudod foglalni a 2 war factoryt , a 2 barakot a radart es a battle riget... kb idaig nehez a palya , de mire idaig eljutottam 3x megoszultem es 10x mentettem el a jatekot 😄 ... ha idaig eljutsz csak egy sereg mamut kell hogy elfoglalhasd a delkeleti scrin bazist , mert ha az eszaki GDIra mesz a 2 Scrin bazis vagy leveri a NOD bazist vagy megtamadja az eszaki GDI-t is le is rombolja , igy legalabb a 2 eszaki bazis ellesz egymassal
normalon ez bejott , hardon olyan gyorsan termelik az egysegeket hogy a kommandos/engineer csapatot nem tudom atjuttatni a fronton 😄
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."