Command & Conquer III

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szega87
Valaki irjon pár sort hogy vigyem végig a GDI-CROATIA küldetést ! elõre is thx

fsgh
nekem nem megy:S se csatlakozni nem tuok és hozzám se tudnak bejönni...

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Csero90
Más játékoknál a router miatt voltak ilyen gondjaink...de ez a gém hamachival simán megy...

Rage47
nézd meg-.-
fsgh
nem tom de nekem is ez van...

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Az mi, ami ott villog a térképen ?

ASUS P5B | Core2 Duo-2,4GHz/1066MHz (E6600) | 2GB 800MHz DDR-II Geil Ultra | ASUS GTX 650 Ti DC | SB Creative X-Fi XtremeMusic

Rage47
jah akkor szokott belassulni, ha kicsit izzasztja a géped...
HunnernesKonge
Storylineban mi történik ha ledobom GDI utolsó pályáján a bombát?
Me nem dobtam le csak kiváncsi vagyok 😊

Ha lehet spoilerbe, (és részletesebben mint hogy kirugják xyz-t) hogy ne vegyük el a játékélményt a többiektõl...
Elõre is thx.
berlinboy6329
Van,7,77GB-ám és még mindig nem jó.

a.)a hellyel van baj
b.)A fájl nem jó?

(Warez topkikba is íram,kicsit bõvebben)

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

bigapó
hali!

az általános, hogy kicsit lomhán mozognak az egységek? vagy ez a grafika lentebb vételével megoldható? mert egyébként tök jónak tûnik, high-on van, elvileg bírja a gép (ultrával kezdtem, de csak megnéztem) és mikor lõnek akkor nem úgy tûnik, hogy grafikai problem lenne.

The Matrix has you...

bigapó
kevés hát...

The Matrix has you...

Gyerekek ez nem sikerült!Hamachival semmi gond az megy! A játékba kreálok egy game-t akkor haver nem tud jointolni ha õ csinál akkor meg én! Nem is világít kéken a join-t gomb! Egyszerûn nem lehet rányomni! Ilyenkor mi van???
berlinboy6329
Bazz,sürgõs válasz kellene.Nem rakja fel a gémet.Azt írja,h nem tudja olvasni a core.cab fájlt.5,99Gb helyem van.Kevés lenne neki?

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

fsgh
aztaaqurva!!!! ikerült neten játszanom(nem hamachival hanem ea szerveren..) 2-2 ellen volt..nagyon király😄DD kapásból lealáztak...mondjuk nyertünk.gyerek rámküldött 5 percen blül 8 scrin lépegetõt... csak lesetem😄DD

Rage47
elõször én is azt hittem h igaz, aztán megnéztem lejjebb a képeket 😄D
NeoMaN
Örülök, használd egészséggel!
😄

NeoMaN
Dehogynem az...
😄

berlinboy6329
Ugye mondtam 😊

berlinboy6329
Hát ezzel a névvel az EA sárbatiporta a C&C nevet.(Hacsak nem 1 áprilisi tré-fa)

Rage47
http://www.cnctw.hu
Most kaptuk a híreket, miszerint bejelentették a Command & Conquer sorozat legújabb részét, melynek címe: Command & Conquer: Just Another Dumb Military Game.
Sikerült elcsípni az éterben néhány exkluzív fotót, jó böngészést!
Mikiller
Köszi megnézem, kipróbálom.

ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller

Énis vistát használok és semi probléma.

NeoMaN
Miért használsz visztát?
Ez szvsz nem a progi hibája, hanem a tiéd és a mikrofosé.

Kontrakcio
hát, legyen sok rakétásod az a levegõt kitisztitja... és én azt csináltam h 2 rug-t letelepitettem a scrin bázis elé 3mammuthal,csomó rakétással komandos a házban 2 mesterlövésszal, épitettem még +ba 3-4 iontornyot v mit és ki se tudtak szabadulni... juggerrel meg kilöttem a védekezését

TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,

Mikiller
Most Bern-ben járok , de mire felépítem a bázist jönnek minden oldalról és levegõbõl is és ledarálnak.

ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller

Mikiller
Ezek a Juggernaut "lépegetõ" robotok vagy mik, jók vmire, mert nem vettem észre, hogy komoly erõt képviselnének.Persze lehet azért mert nálam nem érik meg a csillagos elõléptetést 😄
Mi a jó teknika velük?

Ferro_TwL
Meg lehet csinálni sokkal egyszerûbben is, az a lényeg, hogy amíg nem bántod õket õk se bántanak téged. Én úgy csináltam odamentem a scirin bázishoz (ami a NOD kezõdhely felett van)minden épület mellé tettem egy engit. A GDI jön támadni, meg kell várni míg eljut a fõépületig ott lelövi a tornyokat és azt a 3 elit scirin egységet. Akkor minden engivel elfoglalni az összes épületet (mindet a power planotkat is). Közben a shadow teamek a GDI bázisra mennek és ott felrobbangatnak mindenkit (de csak az után szabad robbantinai miutan megvan a scrin bázis).

\"I am scissors. Paper is fine, nerf rock.\"

fsgh
nekem "csak" az utolsó adodott mit hiba...

DummyBoy
Nos, EA játék 😞 Tele Buggal ... Vista alat nincs Hang ... egyszerûen a pálya felénél elmegy 😞

Utánna meg eccerûen CTD ... vagy nem lehet kilépni mert Quitnál lefagy ... Meg eredetivel nem megy a multi ... fasza

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Szega87
én úgy csináltam hogy balra a pálya mentén elrohantam , kilõttem a tornyok generátorát , utána ezt jobb oldalon is , kértem szönyegbombázást, aminek az ikonja balra van oldalt majd meghalt ott minden , utána jött a bázis meg pár katona , katonákat csináltam sokat , bázisokba bújtam , aztán lassan végigzuztam az ellenséget , méterrõl méterre!

Alwares
Az elején a tornyokba mész be az embereiddel, késõbb a gránátoskat belepakolod az APC-kbe és így más sikerülni fog...

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

urbijoe
a pentagonos pályát hogy kell megcsinállni ,mert nagyon kevés katonám van és mindig lealáznak

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5

Hali skacok!

Nem pontosan ide illõ dolog, de hátha tud valaki segíteni. Egy érdekes problémám van a játékkal. Telepítettem, bemásoltam a Retailexe/1.0 könyvtárba az 1.0-ás cnc3game.dat fájlt, ahogy azt kell, mégis hibaüzenetet ír, és nem is indul el. Confused
Hibaüzenet: A(z) cnc3game.dat hibát észlelt, ezért leáll. A kellemetlenségekért elnézését kérjük.
Ráfért egy win telepítés már a gépemre, ezért megtettem reménykedve, hogy ezzel ez a probléma is megoldódik. Semmi, ugyanaz. Eléggé idegesítõ.

Pár perce kipróbáltam a Yasu programot (az emulációt rejti el) az eredeti buherálatlan verzióval, és ugyanazt a hibát írja ki.
Ja, két haveromnak tökéletesen megy ez a verzió.

Segítségeteket kérem bármilyen tanácsban, hátha megoldódik valahogy.
Gerbill
Az észak-keleti bázissal nem bírok el horvátországban. Pedig szerintem ha az meglenne, utána már a gyalogos dél-nyugatit megcsinálnám valahogy és akkor talán sikerülne. Az elõbb már legyõztem a dél-nyugatit, de annyira támadták a saját bázist, hogy összecsomagoltam az MCV-t és elvittem Dnyi-Bázisra-ra, ott fel is tudtam építeni elég rendesen, egy stabil komplexumot a NOD falak közé, erre a harvesteremet folyamatosan lebombázták, meg csatákban lelõtték, és elfogyott a pénz(még a GDI erõd alait is eladtam, de mindig kibabráltak velem)

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

fsgh
remélem😊 bár a logikus az lenne hogy a Scrinek a kiegészítõ lemezen lennének...(az kb mikora várható?egyáltalán lesz?)

és mégy egy kérdés: ha az összes medálnál a pályák után mindig mindent megszerzel az jelent valami pluszt vagy csak jaj de jó vagy..?

HunnernesKonge
Lehet menni Scrinnel van kampánya, csak végig kell tolnod hozzá NOD-dal is.
Legalábbis ezt olvastam valahol...
fsgh
ja és eredeti dm van de nem tudok online játszani mert kilép a játékobol...hurrá

NeoMaN
Letöltötted a megnyirbált verziót, mert sajnáltad a pénzt a DL-re...
Nem kellett volna.
😄DD

fsgh
végigittem normalon😊)) GDIvel😊 jó kis gém😊 akkor végülis a scrinekkel nem lehet lenni?(végig vitte má valaki mind a 2 csapattal?)

Muki100
Amikor az elsõ rész végén meglátta isten fényét se lett nagyon semmi baja, csak egy kis vaspótlás 😄

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

Hi
Nemtudom mi lehet a probléma,remélem másnál is jelentkezett és sikerült megoldania.Nincsen hang átvezetõ muvik alatt,se a jobb felsõ sarokba a bejövõ videók alatt!😞
Esetleg vmi ötlet? audigy 2ZS
TVelvet
Szétlötted azokat a ionágyueltérítõ epületeket?😊
TVelvet
jaja, magamtól rájöttem, az elején ha nem támadod meg az egyik oldalt sem, senki nemfog rádlõni simán betudsz menni a bázisokba
Muki100
Utoljára sem sikerült kiirtani ionágyúval, lepattan a pali aurájáról <#vigyor2>

Amúgy nézzétek meg az nfot, asszem azt olvastam hogy a bónusz CD-t kihagyták a warezos kane editionböl.

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

gabo91
Én az elsõ europai GSI küldetésen vagyok, edig két ora alatt eltoltam, de most meguntam. Pálya elején védeni kell egy pici bázist aztán megmenti az utánpotlást és a bázis épitõ kocsit hazavinni,(de szétlöték igy meguntam)
Sok van még hátra?
És Magyarországon nem kell csatázni?

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

Csero90
Érdekelne engem is szal vki téleg válaszolhatna xDDD

Carlos
Valaki a #3715-re?

Þór vígi þessi rúnar

Csero90
Komolyan? az a Mk III-as? 😮
A neve is az? mindjárt meg is nézem 😮
De igaz mert az tudott rakétát is lõni 😊
Érdekes h nem ez lett a legerõsebb egysége a GDI-nak
a Juggernaut azért nem volt ennyire erõs a TS-ben vagy tévednék?

Csero90
Jah téleg...bocvsi kevertem a missiont...ez az 1ik olyan amit nem rushal kell megoldani(nem teljesen rushal) én kezdésre elvesztettem az egész NOD bázist xD pár sráccal meg megszivattam a déli GDI bázist aztán meg mamut rush...

BEAST
normalon mar megcsinaltam , de mivel eddig minden kuldetest hardon csinaltam ugy is mennie kene , csak nagyonnemsikerul 😄

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
a shadow nubokkal repulj a delnyugati GDI bazisra es robbangasd fel a gepagyukat , mashoz ne nyulj , foleg ne az eromuvekhez 😊 ... mielott az utolsot is szetszedned indulj el a kommandossal es az engineerekkel lehetoleg az ellenseges egysegeket kikerulve , foglald el a kozpontot , a refineryt es egy eromuvet es rogton gyarts le 1 war factoryt. ...

ha ez megvan gyarts le par predatort + par uj engineer , vard meg amig a GDI ujonnan legyartott egysegei elindulnak Scrineket olni es rohand le a bazist , amig a predatorokkal szenvednek el tudod foglalni a 2 war factoryt , a 2 barakot a radart es a battle riget... kb idaig nehez a palya , de mire idaig eljutottam 3x megoszultem es 10x mentettem el a jatekot 😄 ... ha idaig eljutsz csak egy sereg mamut kell hogy elfoglalhasd a delkeleti scrin bazist , mert ha az eszaki GDIra mesz a 2 Scrin bazis vagy leveri a NOD bazist vagy megtamadja az eszaki GDI-t is le is rombolja , igy legalabb a 2 eszaki bazis ellesz egymassal

normalon ez bejott , hardon olyan gyorsan termelik az egysegeket hogy a kommandos/engineer csapatot nem tudom atjuttatni a fronton 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."