6739
Command & Conquer III
-
#4360 ünnepélyesen kijelentem hogy 3v2ben két haverral két hard ellent lenyomtunk
én szoptam a legnagyobbat mert őket abszolut nem támadta de engem midn2
de megnyertük és énsem haltam ki
jo játék tényleg -
#4359 én meg arra hogy megcsinálják a logomat de hát... -
#4358 na erre vártam, kösz a linket:) -
#4357 vagy az angolt leforditani.... (én inkább irnák ujat saját tapasztalatokbol) -
#4356 Kéne csinálni egy magyar végigjátszást nemgondoljátok? -
VGQ #4355 elirtam Nyx-nek ment:) -
VGQ #4354 nos..alapbol van asszem 1-2 mamutod..azzal nekimész a balra melletted levö bázisnak és mérnökkel szépen elfoglalsz mindent, amire szükséged van( vigyél egy komandost magaddal baromi jo szolgálatot tesz majd)
-északrol a föbázisodra nem kell tul nagy védelem 1-2 torony +a megmaradt alap sereg elég
-ha megvan az ellen hasadékgenerátora,már simán jol álsz--az a lényeg,hogy legalább 3 földi és 5 légvédelmi üteg védje az alien bázisodat+kell még 3-4 mozgo légvédelem is,de az már jöhet gyártásbol is..
-atommal ne foglalkozz azt az alienek szétlövik:D
csak szedd le az a 2 akármilyen tornyot,hogy az anyahajo a nod ellen forduljon, ahoz elég a zonakatona osztag amit tudsz "rendelni" de odavihetsz 2-3 tankot is.
-az amyahajot leszedi 3-4 rakétás buggi,szal ne foglalkozz vele,csak küld rá.
-az egyik nép szépen majd kinyirja a másikat te meg leszuperfegyverezed a megmaradtnak a föépültét..GG:p
nekem igy sikerült(2.szorra elöször szétvertek az alienek balrol légböl) -
#4353 Én kaptam egyet de nemtudom kitöl, nemvoltam "otthon" :) épp csatáztam mamutokkal nod ellen mikor hirtelen eltünt radarom hazanéztem egy reaktor se volt mindent szétkaptak...
Hát mint mindig itt is gyurj sok mamutot aztán keresd meg a szuperfegyverüket, és minél elöbb csinálj te is egy szuperfegyvert igy már van esélyed ellenük. Szerintem a nod elgyözését iktasd be elöször, aztán akkor talán nyugi lesz kicsit, mert a bogarak nemfognak anyira jönni
(normálon mentem) -
VGQ #4352 hát akkor szarajevo..
nemtom mivel vagy..de sztem gdi..itt semmi xtra ..az obeliskeket leszedet légierövel a maradékra meg mamut..max 30perces map..
esetleg nod?
ott ugyemléxem ,csak védekezned kell..aztán jön egy trükk és ha van legalább 2 osztag bombázod akkor az ellen felépülése közben kiiktathatod a 2 bázisvédö obelisket és innentöl avatar zuzás..néhány stealth tank kell légelháritonak
mindkettö egyszerü map. -
#4351 ha a gdi nél van akkor az utolso -
nyx #4350 Hi a GDI utolsó pályán meg lehet előzni valahogyan, hogy mindkét fél atomcsapást mérjen rám (scrin+nod) mert egy ilyen kombót nemigen élek túl , csak!!! a fő épület marad, az is félig leamortizálva, meg két tank, a többi megy a levesbe, ja és ha ezt túléltem volna, már úton volt az alien anyahajó .... help -
#4349 Elöször teleportáld magad mellé a 2 scrin egységet bal-fentről. Majd jön egy egység gránátos ellen, azokat delejezd meg, robbantsd ki velük a 2 épületből a védőket. A 2 scrin egységet csak arra használd, hogy megvédd a bogarad. És szép lassan haladj a map jobb alsó sarka felé és onnan az ellen barakkjához. Ja közben delejezz mindig magadnak segítséget, ha netán elpusztulnak. Onnantól meg már egyszerű. Mikor megkapod a plusz egységeid, egy jobb alsó rush-al simán le tudod darálni az ellent. -
#4348 De szarajevó a pálya neve! albánia után jön -
#4347 Nem -
VGQ #4346 utolso asszem -
VGQ #4345 az nem szarajevo..megnéztem ott a nod templom van..szal az más map ..nézd meg a nevét pontosabban lécci.. -
#4344 én csak próbálgatom router mögül milyen esélyeim vannak, egy pillanatra láttalak, ennyi :( -
#4343 Hétvégi ajánló: Command and Conquer 3: Tiberium Wars -
#4342 Zérópont hányas pálya? -
#4341 megy nektek hamacsin a game? -
#4340 ááá má jáccom miota megjelent. folyamatosan volt az az érzésem valami hiányzik belole :D:D má levágtam!! nincsenek fasza combatos videok csak l'fas pofázás :D:D:D -
VGQ #4339 köszönöm igy sokkal jobb, látok is valami:)
bocsi ha sértö volt, nem annak szántam..
-
#4338 TibSunban pénztermelés? nem, ott lassabbak voltak a harvesterek, nagyobbak a pályák, és sokkal inkább tiberiumfertözöttek (most a red zone néz ki úgy mint egy átlag TS pálya...), volt ideje visszanöni
tib.spike-okat lödd ki, többet hoznak szétlöve, és még az ellen se tudja elfoglalni -
#4337 szebben is lehetne kérni, de parancsolj -
VGQ #4336 a bronz az az easy fokozat sztem..ezüst a normal és gold a hard..
jesszusom..hogy akadhattál el easy-n?:)
egyetlen 1 bajom van ezzel a játékkal..multiban ha sokan vagyunk egyszerüen megáll a játék 1 idö után ha nincs vége gyorsan..NINCS pénz a játékban!!!
rettentöen hiányolom azokat az épületeket amik a tiberian sun-ban(Asszem) a pénzt termelték..itt nincs ilyen(legfeljebb a tornyok,de az nevetséges 15/1-2sec..) -
#4335 én mindig csak bronzot kaptam, bár nem is igen foglalkoztam a másodlagos feladatokkal... -
Dénes é #4334 azért van mert normál szinten csinálod és nem brutál/nehéz-en -
#4333 Köszi mindenkinek a segítséget, végül összejött a dolog: miután a jobb felső bázist szanaszétvertem predator tankokkal, már annyian nem támadtak utána és valahogy sikerült túlélnem aztán átmennem ellentámadásba :) Az eddigi pályák tényleg nevetségesen könnyűek voltak, erre hirtelen egy ilyen... Kicsit radikális emelkedés a nehézségi szintben. Látom, a következő pálya sem lesz piskóta :)
Még 1 kérdés: Az mitől van hogy hiába csinálok meg minden bónusz objektívet a pályákon, csak ezüstöt kapok? Gyorsabban kéne? Mást nem tudok nagyon elképzelni.. -
nyx #4332 ház bazz a GDIutolsó pályája az nem semmi építkezek 1000-rel, erre mindkét fél alapból a tömegpusztító fegyverrel kezd, ha a gép csítel én is fogok .) -
GDI 17 pálya
NOD 17 pálya (számomra töbnek tünt)
SCRIN 4 pálya -
#4330 Kész megvan nyerve egséz game, ez a scrin elég rövid volt, a nod meg tul hosszu... -
#4329 hát mikor kapsz ion ágyút és van 3 db árnyékoló ezen a páján kapsz először birodalmi lépegetőket:D meg ien mutánst is lehet csin -
VGQ #4328 hamachi nekem sem ment..
szarajevot nemtom,mert nemtom mit kell csinálni benne..ha irsz valami támpontot és emléxem akkor szivesen leirok pár sort..ha nem akkor van a baj:p -
VGQ #4327 aki betette ide az irás topic helyére ezt a képet kivehetné..mert ha tul sokat irok akkor fehér alapra kell irnom fehérre, és kicsit frusztrálo ,mert semmit sem látok belöle,és mindig néznem kell mit csesztem el..legalább valami világosszürke szint adjatok a betüknek itt...vagy valami... -
#4326 nekem se ment -
TomDantes #4325 hát igen a kulcs a mammoth tank.
Különben lehet hogy roszul emléksdzem vagy már csak régen játszotam stratégiával de annak idején pl a Red Alert 2 könnyebben ment.
Vissza kell rázódni a dolgokba. -
#4324 Mért müködik a hamacsin át? Tegnap aztán kierült megcsinálnotok? Mert én 10 -ig probáltam adig nemsikerült (nekem legalábis) -
#4323 és itt is van leirás #3657 -
Dénes é #4322 az tényleg nehéz de én szerencsére elsőre megtudtam csinálni a horvátosat
sztem ami lényeges hogy minnél elöbb tudjál mammoth tankokat csinálni ha van kb 10 abból 5öt a bázisnál hagysz úgy hogy mind1ik bejáratnál legyen min1 és a maradék 1 et meg mindig oda ahova nagyon kell ezen kívűl kell sok ember meg sima tank és prsze ágyúk a másik 5 mammoth tankkal meg elindulsz. én pl. a jobb felső bázist szedtek ki elsőnek és mután ez megvolt jött a másik a városban miután mind2 bázis megvolt elkezdtem gyűjteni pénzt és amikor már volt bőven csináltam csomó trooperst meg mindenféle embert és fel küldtem őket rakétával meg transzporttal a jobb alsó bázisnak a sarkára (ahoz amelyik a jobb felső bázis van) ahol még nem vesz észre ha gyülekezik az ember és lerohantam na meg persze repűlő sem hiányozhatott. -
#4321 Hát van valamenyi áram, fent ahol a kulcs, meg az eladás ikon van ott vna egy áram ikon is azal katincs a gépfegyveres tornyokra és kapcsold be öket a baloldalon és allul onan sok ember jön oda bunkerekbe ás le pár katonát, a többi oldalra pedig tegyél sok tankot, és rakétás kocsit, mert majd légivel is jönnek. Megjött a "felmentősereg" aggot indulj el értük egy csapatal, életben kell tartani a báziskocsit, és vidd bázisodra épitsed a bázist majd támadd be öket.