6739
Command & Conquer III
  • Disaster24
    Az úton talált 1 dvd-s verzióval kompatibilis a 2dvd-s (dvd9)-es verzió? lehet vele játszani hamachin?
  • greenvelvet
    nemtudom:D de végre olyan szart adnának ki amivel lehet jáccani hamachin:D
  • Sephi
    Akkor minek jelent meg gozza crack ?:D
  • greenvelvet
    me nem kő crackelni:D
  • greenvelvet
    Tedd fel az 1.4 espatcht és nem fog
  • Sephi
    Nalam is ez a bibi... Remelem a 1.4 es patch javitsa de nem lelem a cracket :P
  • Papacsek
    Valaki nem tud nekem küldeni egy nod-os olaszországi mentést, mert mindig kidob a windowsba egy hibaüzenettel és nincs kedvem elölről kezdeni az egészet!
  • Sephi
    Gyerkek... az utolso palyan amikor a anyahajo pont a bazisomhoz erkezne akkor mindig kibax a jatekbol :(((

Micsinalok rosszul?
  • Prof William
    Ja és látom magyarul lehet telepíteni. Ugye csak a feliratok magyarok a videók max feliratozva vannak? Nem lenne jó magyar nyelven...
  • Prof William
    Command And Conquer 3 Tiberium Wars MULTI8-iMMXpC Ez jó verzió?
  • Sephi
    Jah GDI utso palya. Az a bajom hogy mire lenne egy keves csapatom , elnyomja azt a Rift izet es alig maradok valamivel. Kb 10 masodperc mulva meg ket csapat is nekem jon :D
  • VRSDM
    megy, még mindig fenntvan :$
  • solikka
    Szerintem megy XP alatt! Én anno még játszottam vele és az szerintem XP-n volt!
  • Rage47
    gdi-vel? lehet h tudom melyik pálya, de nem emléxek rá pontosan, igy nem akarok hülyeséget irni:)
    itt van végigjátszás..
  • gabo91
    megprobálhatjuk, lehet hogy sikerül
  • Sephi
    Ground Zero palyan vagyok. Eddig sehol nem talakoztam nehez ellenfelekkel. De ez mar tulzas :D

Azt ti hogy csinaltatok meg?
  • jlaci80
    ok
  • greenvelvet
    valaki 1 meccs?
  • gabo91
    Akkor is dicsérnek, a niggre csávo megdicsér, a másik meg lemond aztán le***asz elég rendesen, söt hadbiroság elé akar vinni, de aztán megenyhül
  • zegner
    jah ha nem dobod le a bombát akkor megdicsérnek :) De ha ledobod akkor...
  • maffioso
    köszi
  • gabo91
    akkor kétféle vége van ezek szerint...
  • gabo91
    Mi az a frist decades ?
    hát azt irták hogy mindenképp egy a vége, nemtudom, én használtam a bombát ugyhogy jol lecsesztek a végén...
    de ugy igázna nem volt nagy szám egyik befelyezés sem, még talán a gdi ami jonak mondhato, de a nod egy fos befelyezés meg a scrin befelyezés is szar
  • zegner
    2 de túl sok különbség nincs benne. Csinálhatták volna érdekesebbre is ha már két végkifejlet van.
  • Muki100
    A GDI kampánynak ugye 2 féle vége van?
  • Muki100
    nálam megy, first decades van.
  • Balumann
    van
  • Evogordon
    Van új pecs?
  • gabo91
    hát van hogy nem is látnak, meg mostanában én senkitse látok pedig ott vannak, meg ha látok idötullépést ir ki.
  • Sephi
    Probald ugy hogy te csinalsz egy sozbat e sodahisz 1-2 havert. Nekem ugy mindig ment.
  • gabo91
    Hát nekem hamacsi sehogyse jo :S
  • Scholes18
    A virtuális memória úgynézki bevált eddig! THX!
  • maffioso
    nem is állítottam hogy attól jó
    másik meg hogy 1v1 brutalban is megy már:D
    lenne egy kérdésem
    a tiberian sun az megy xp-n?vistán nem azt tom de ha xp-n sem akkor 98as virtualgép kell majd
  • DummyBoy
    Megéri ... ha van az elején már darud, akkor csinálsz egy refit, majd mégegyet, eladod, marad pénzed, lesz egy + harvestered + 1 osztag géppuskásod is!!!! Eljátszod 2-szer, és akkor ott a 2 refi, 4 harvester + 2 géppityus osztag ingyen ... a tankgyár meg nyomhatja a scorpiont és a flame tankot :)

Hozzáteszem qrva ritkán használom :)
  • VGQ
    ha eladod gyárilag csak a felét kapod vissza mivel 2k a refinery ezért ha eladtad akkor 1000-et visszakapsz és lesz egy harvestered +ba..
    de sztem nem éri meg..föleg az elején amikor gyors épitkezés kell
  • HeroZs
    Nah végigvittem mindhárom fajjal a kampányt, ha van igény készíthetek egy részletes végigjátszást, látom sokaknak problémája akad /csak hard fokozatra csinálnám, nemtudom mennyi különbség van normal és hard között de vszínű csak a unitok mennyiségében van eltérés/
  • greenvelvet
    az új patchel már megy a hamachis játék?
  • gabo91
    nekem a magyaritás mindegyik patschez megy, és 1.03 van magyarban is
  • Dénes é
    1.03-hoz nincs magyarítás???
  • KoPf04
    Senki nem látott ilyet még?Hogy buzul a telepítő?
    PLS HELP!