6739
Command & Conquer III
-
Disaster24 #4441 Az úton talált 1 dvd-s verzióval kompatibilis a 2dvd-s (dvd9)-es verzió? lehet vele játszani hamachin? -
#4440 nemtudom:D de végre olyan szart adnának ki amivel lehet jáccani hamachin:D -
#4439 Akkor minek jelent meg gozza crack ?:D -
#4438 me nem kő crackelni:D -
#4437 Tedd fel az 1.4 espatcht és nem fog -
#4436 Nalam is ez a bibi... Remelem a 1.4 es patch javitsa de nem lelem a cracket :P -
Papacsek #4435 Valaki nem tud nekem küldeni egy nod-os olaszországi mentést, mert mindig kidob a windowsba egy hibaüzenettel és nincs kedvem elölről kezdeni az egészet! -
#4434 Gyerkek... az utolso palyan amikor a anyahajo pont a bazisomhoz erkezne akkor mindig kibax a jatekbol :(((
Micsinalok rosszul? -
Prof William #4433 Ja és látom magyarul lehet telepíteni. Ugye csak a feliratok magyarok a videók max feliratozva vannak? Nem lenne jó magyar nyelven... -
Prof William #4432 Command And Conquer 3 Tiberium Wars MULTI8-iMMXpC Ez jó verzió? -
#4431 Jah GDI utso palya. Az a bajom hogy mire lenne egy keves csapatom , elnyomja azt a Rift izet es alig maradok valamivel. Kb 10 masodperc mulva meg ket csapat is nekem jon :D -
#4430 megy, még mindig fenntvan :$ -
solikka #4429 Szerintem megy XP alatt! Én anno még játszottam vele és az szerintem XP-n volt! -
#4428 gdi-vel? lehet h tudom melyik pálya, de nem emléxek rá pontosan, igy nem akarok hülyeséget irni:)
itt van végigjátszás.. -
#4427 megprobálhatjuk, lehet hogy sikerül -
#4426 Ground Zero palyan vagyok. Eddig sehol nem talakoztam nehez ellenfelekkel. De ez mar tulzas :D
Azt ti hogy csinaltatok meg? -
jlaci80 #4425 ok -
#4424 valaki 1 meccs? -
#4423 Akkor is dicsérnek, a niggre csávo megdicsér, a másik meg lemond aztán le***asz elég rendesen, söt hadbiroság elé akar vinni, de aztán megenyhül -
zegner #4422 jah ha nem dobod le a bombát akkor megdicsérnek :) De ha ledobod akkor... -
#4421 köszi
-
#4420 akkor kétféle vége van ezek szerint... -
#4419 Mi az a frist decades ?
hát azt irták hogy mindenképp egy a vége, nemtudom, én használtam a bombát ugyhogy jol lecsesztek a végén...
de ugy igázna nem volt nagy szám egyik befelyezés sem, még talán a gdi ami jonak mondhato, de a nod egy fos befelyezés meg a scrin befelyezés is szar -
zegner #4418 2 de túl sok különbség nincs benne. Csinálhatták volna érdekesebbre is ha már két végkifejlet van. -
#4417 A GDI kampánynak ugye 2 féle vége van? -
#4416 nálam megy, first decades van. -
#4415 van -
#4414 Van új pecs? -
#4413 hát van hogy nem is látnak, meg mostanában én senkitse látok pedig ott vannak, meg ha látok idötullépést ir ki. -
#4412 Probald ugy hogy te csinalsz egy sozbat e sodahisz 1-2 havert. Nekem ugy mindig ment. -
#4411 Hát nekem hamacsi sehogyse jo :S -
#4410 A virtuális memória úgynézki bevált eddig! THX! -
#4409 nem is állítottam hogy attól jó
másik meg hogy 1v1 brutalban is megy már:D
lenne egy kérdésem
a tiberian sun az megy xp-n?vistán nem azt tom de ha xp-n sem akkor 98as virtualgép kell majd -
#4408 Megéri ... ha van az elején már darud, akkor csinálsz egy refit, majd mégegyet, eladod, marad pénzed, lesz egy + harvestered + 1 osztag géppuskásod is!!!! Eljátszod 2-szer, és akkor ott a 2 refi, 4 harvester + 2 géppityus osztag ingyen ... a tankgyár meg nyomhatja a scorpiont és a flame tankot :)
Hozzáteszem qrva ritkán használom :)
-
VGQ #4407 ha eladod gyárilag csak a felét kapod vissza mivel 2k a refinery ezért ha eladtad akkor 1000-et visszakapsz és lesz egy harvestered +ba..
de sztem nem éri meg..föleg az elején amikor gyors épitkezés kell -
HeroZs #4406 Nah végigvittem mindhárom fajjal a kampányt, ha van igény készíthetek egy részletes végigjátszást, látom sokaknak problémája akad /csak hard fokozatra csinálnám, nemtudom mennyi különbség van normal és hard között de vszínű csak a unitok mennyiségében van eltérés/
-
#4405 az új patchel már megy a hamachis játék? -
#4404 nekem a magyaritás mindegyik patschez megy, és 1.03 van magyarban is -
Dénes é #4403 1.03-hoz nincs magyarítás??? -
KoPf04 #4402 Senki nem látott ilyet még?Hogy buzul a telepítő?
PLS HELP!