Command & Conquer III

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sephi
Gyerekek nincs senki aki multizna egyett?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sas6
😊)

HunnernesKonge
Épits egy két plusz áramellátót 😊
Sas6
jaja nekem..

ilyenkor egy masik seriallal kell ujratenni a jatekot :SS

ragobynara
Hamahcival volt már vkinek olyan problémája h a serial számra hivatkozva nem tudott vki csatlakozni a másikhoz? (mmint játékon belül)

Én már a NOD elsõ pályáján elakadtam nem tudok szétlõni azt a mûholdas központ ot vagy mit mer ott van 4 ien szar.

Intel Pentium D 925 2X3,00ghz,1024 MB DDR2,Nvidia GeForce 8600 GT 256 GDDR3,250 GB HDD

Sziasztok! Én csak arra lennék kíváncsi hogyha felépírem a bázist a jobb felsõ sarokban eltûnik a térkép. Hogy lehet megjeleníteni?????????
a_n_d_r_e_w
ki kell nyírni öket kapsz egy teljes bázist, egyáltalán nem nehéz küldetés

One Vision. One Purpose.

HunnernesKonge
#3657 hozzászólást lesd meg 😊
gabo91
Horvátországi pályán vagyok elakadva, van rá valami ötletetek? Ha be is érek a felmentõsereggel, akkor anyian jönnek támadni hogy 5 perc alatt szétszednek, esélyem sincs lenyomni öket...

Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”

Hát az már fûbe harapott <#vigyor>

De akkor inkább elkezdem elölrõl és vigyázok mindenkire...

ASUS P5B | Core2 Duo-2,4GHz/1066MHz (E6600) | 2GB 800MHz DDR-II Geil Ultra | ASUS GTX 650 Ti DC | SB Creative X-Fi XtremeMusic

Letelepszik ?

Tiplizni kell, mert jön egy csomó lépegetõ, vagy várjam meg õket ?

ASUS P5B | Core2 Duo-2,4GHz/1066MHz (E6600) | 2GB 800MHz DDR-II Geil Ultra | ASUS GTX 650 Ti DC | SB Creative X-Fi XtremeMusic

Olaszország - Roma (GDI)
Ez valami embertelen nehéz...(Hard)
Szivesen elfogadnék tanácsot+taktikát 😊

2011. Crysis 2 éve. Ehhez új config kellett :) evga GTX 570 SLI Ready...

Kandurrex
-----

LegionarR
A kommandós akit az elején adtak, már kipurcant? Mert én õt is sokat használtam az avatarok mellett, és együtt hamar végeztek mindenkivel... Kicsit kell persze taktikázni is... Persze érdemes pár obeliszket is raknod a bázisod köré...

Aki a kicsit nem becsüli, azt hamar útólérik a sánta kutyák...

a_n_d_r_e_w
letelepszik, leöl mindenkit, ha végzett az üres pályán elviszi a végpontra

One Vision. One Purpose.

Erre a térképre valami 5let ?

NOD cucc, a térkép mellett látható szarládát kell elvinni felülre, a kiürítési ponthoz.
De az a 3 avatar amit adnak a védelmére kb. annyit ér, mint halottnak a hónalj csiklandozás...

HunnernesKonge
GDI:
1 prolouge
4 USA
3 Egyiptom
3 K Európa
3 Ny Európa
3 Olaszország

azthiszem :S
Csá! nekem csinálta. Vedd le az Antianalising(élsimítás) -t . Nekem bejött 😊
Nincs vhol felsorolás szintjén leírva a küldetések ?
Csak hogy tudja az ember fia, hogy mennyi küldetés van elõtte és mögötte.

gabo91
nekem telepitös magyaritás volt és müködik is

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

Shield
Magyarítás pack:
http://rapidshare.com/files/23809082/C_C3_hunpack.rar

Magyar kézikönyv:
http://rapidshare.com/files/23818382/C_C3_magyar_kezikonyv.rar

LegionarR
Nem tom, én is magyarítottam, ráadásul tök össze vissza pakoltam a fájlokat, de teljesen stabil...

csinálja valakinek azt a játék, hogy kifagy megáll a kép, akadozik a hang, és dob egy 15 soros hibaüzetet game.exe crash névvel, aztán kilép.
Nem sokáig volt nekem angol, egybõl magyarítottam, lehet hogy a magyarítás csinálja?
thx

berlinboy6329
Vki help pls!

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

LegionarR
Nyugi, mivel nem volt szó teleportálásról, nem derült ki semmi 😄
A többit meg elküldtem privátban Datangonak...

Rage47
kérlek titeket h használjatok már spoilert !!
datango
kane teleportál a végén nem??? ááá . nem értem a sztoryt akkor! pls valaki írja le mi a története a game nak ^^

LegionarR
Valamit félreértetél, teleportálásról szó sem volt 😄

GeneralsHungary
http://www.cnctw.hu/download.php?view.19

A magyarításról
===============
A játék magyar nyelven került forgalomba Magyarországom, azonban a játék különleges kiadása a Kane Edition nem tartalmazza a magyar nyelvezetet. Mivel sok játékos a bónusz videók és ajándékok miatt inkább a pár ezer forinttal drágább Kane Editiont vette meg, így õk ezzel a programmal telepíthetik a magyar nyelvezetet.

A játék nyelvezete teljesen magyar lesz, a szövegek és feliratozások is magyar nyelven olvashatók a játék közben, ill. a játék videói alatt.

Nyelvezetek kezelése
====================
A telepítés után automatikusan magyar nyelvre vált a játék. A késõbbiekben bármikor válthatsz a nyelvek között, sõt telepíthetsz is melléjük tetszés szerint.

Számos honosító csomagot láttam az interneten, ám ezek mind kontármunkák. Elõfordul, hogy nem lesz magyar a nyelvezet, illetve az angol vagy a többi nyelvezet fájlait, esetleg a konfigurációs fájlokat piszkálják. Ezek általában egy verzióval kompatibilisak, és körülményes a telepítésük.

Ez a program telepíti és beállítja a magyar nyelvezetet. Semmiféle módosítást nem végez a játék fájlain. Ezért mindenképpen ezt telepítsétek a C&C Tiberium Wars Kane Edition játékra.

Kompatibilitás a javításokkal
=========================== ==
A magyarítás a játék minden verziójával kompatibilis. A telepítés végeztével futtasd le a Frissítések keresése opciót a játék vezérlõjében.

De ugyanitt válthatsz nyelvezetet is. Nyelvezetenként külön kell telepítened a javításokat, de ezek minden probléma nélkül feltelepülnek

(Futtasd az Autorun.exe programot a dvd-n)

www.redalert.hu - Red Alert Magyarország www.tiberium.hu - Command & Conquer Magyarország www.gamehunterteam.hu - GameHunter Team

berlinboy6329
Virtuális.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Evogordon
Na még kéne egy ember multiba, eddig 3-an vagyunk.. ÍRJATOK!!!

1 ember kell.Jöjjön még 1 ember erre:
Név:CNC3_TiberiumWars_Kane
Pass:tiberium

Intel Pentium D 925 2X3,00ghz,1024 MB DDR2,Nvidia GeForce 8600 GT 256 GDDR3,250 GB HDD

datango
nah sikerult végigvinnem a nod oldallal... hát jo sok minden élményem volt , de valaki tud linket adni vagy el tudja mesélni nagyjából mirõl szól a játék? :S azt értettem hogy a vége az hogy kane elteleportál valahova ami szerintem azt fogja jelenteni hogy lesz játéknak folytatása is ... de ugy részletesebben leírni hogy mi is történt azon kívûl hogy írtottam a férgeket és egyszer szövetséget kötöttem a gdi al stb stb ... na hogy van a komplett sztory ? 😄

Evogordon
Na már csak 1 ember kell

Evogordon
Szaisztok kéne eggyet multizni vagy négyen. Már egy haverom jön de még kéne vagy 2 ember.
Írjatok ha jönni akartok gamelni!!

DummyBoy
Azért mert eddig gyorsabb, jobb ... szárazabb, biztonságosabb érzés ... 😊

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

HunnernesKonge
GDI-s küldetésedre taktikák a #3657 hozzászólásban.
emberek elakadtam NOD kampányban annál a résznél amikor a kamiont vissza kell vinni a temple prime-ba,addig sikerül csak miután beszáll a mókába a két ellenséges NOD bázis ott bukom el.vki vmi tuti taktikot tud mondani?
ja és GDI-nál is ott kínlódok hogy az MCV-t kéne elvinni a csóri kis 'bázis'omig de akkor vagy a bázist bukom be vagy az MCV-t
Balumann
Találtam az ea forumon egy hozzászólást, amiben ha jól értelmezem, azt írja, hogy hogyan lehet megoldani a videó és hang elcsúsását.

We've found that disabling Hyperthreading can fix the video/audio sync issue that many of you are experiencing. For those of you who don't know how to do this, you reboot your machine, go in to the Bios options, and then disable Hyperthreading through there.

This is definitely a temporary work-around while we apply a permanent fix in a patch.

If this does not work, you can also try setting the priority of your game to a higher level. To do this, simply:

1. Run the Command & Conquer 3 Tiberium Wars game.

2. Press Alt + Tab to minimize the demo and switch back to Windows.

3. Press Ctrl + Alt + Delete to bring up the security prompt and click on "Task Manager".

4. Select the "Processes" tab and look for CnC3game.dat in the list.

5. Right-click on CnC3game.dat, select "Set Priority", and then select "AboveNormal" from the submenu -- this option is one step up from the default "Normal" setting. Please refer to this screenshot for reference:

Either of these options SHOULD work. If they don't, please keep posting information, but this should work for most of you.

Thanks,
Predator

Valaki tudja, hogy mi az a Hyperthreading ? :-/

Balumann
Kivan írva lemezre, és onnan telepíted, vagy virtuális meghajtóba van?

berlinboy6329
már volt minden. 😊

És nem jó.

Casseus
ignore😊

ha te azt tudnád...^^

Casseus
tényleg akik hamachiztak azok felrakták a patchet? mert a multkor felmentem de nem láttam senkit

ha te azt tudnád...^^

berlinboy6329
Még mindig nem jó!

Itt a kép,ez a hibaüzi:

Randelz
patch?

jaah nem kell oda a C&C: XD

hát simán nem meg itt sokaknak. nekem is ugyanaz a gondom min neked Fsgh
Mindegyik hamachis server teli van😞Asszem nyitok eggyet.
Név:CNC3_TiberiumWars_Kane
Pass:tiberium

LegionarR
Tegnap vittem végig a NOD oldallal a játékot... Hát hatalmasat csalódtam, legalábbos a végében... Elég gyenge sztem a befejezés, olyan összecsapott hogy az na... De az uccsó pálya viszont király lett, már amiatt is érdemes végigszenvedni a campaign-t...