17903
-
#220 Nemsokára kezdődik a verseny!
Ahogy elnéztem a mai edzést,a menők kicsit körözgettek,vagyis remélem.
Go Gordon! -
#219 Most is szoros lesz a tippünk,a helyezések fognak dönteni.
Holnap este okosabbak leszünk. -
#218 Most néztem a múltheti versenyt,az otolsó 15 kör nemsemmi volt,mint mindig.Nem mintha előtte csak autókáztak volna.
Igaz itt minden verseny ilyen.
Go Gordon! -
Totya000 #217 Az en tippem a Chicagoland Top 10-re:
1.Harvick
2.Newman
3.Stewart
4.Earnhardt, Jr.
5.Spencer
6.J.Gordon
7.Martin
8.Johnson
9.Rudd
10.Nemechek -
#216 Gordon Chevyjének a paraméterei.
Type Chevrolet V-8-SB2
Displacement: 358 cu. in.
Compression Ratio: 12:1
Induction System: 750 cfm 4-Barrel Holley
Horsepower: 775 hp @ 8000 RPM
Torque: 520 ft. lbs. @ 6200 RPM -
#215 Helyesbítek!Csak 4.alkalommal.
Egy kicsit előrementem az időben
-
#214 Nem kis teljesítmény,és talánmegszerti egyhuzamban 4. győzelmét.Ami itt ugye ellenben egy másik szakágban,nem borítékolható.Mindenesetre én megelőlegeztem a bizalmat.
Gogogogogo Gordon!
Tippem (Top-10)
1.Jeff Gordon (egy kis elfogultság,na és persze a forma alapán)
2.Jimmie Johnson
3.Tony Stewart
4.Kasey Kahne
5.Jamie Mcmurray
6.Jeremy Mayfield
7.Dale Earnhardt Jr.
8.Elliott Sadler
9.Joe Nemechek
10.Robby Gordon
-
#213 Ime a heti pole!
Immár zsinórban 5.alkalommal!
-
#212 de nem versenyzőkről volt szó, hanem managerekről, és kötve hiszem, hogy egy többé-kevésbé magánkézben lévő amerikai csapat akárcsak felét fizetné egy managernek, mint a Fiat/Ferrari cég Ross Brownnak -
#211 Lehet több pénz van,bár nemhiszem,hogy sokkal.
Nascarban minden máshogy megy, a csapatmenedzselés,versenyzés,szóval összesem lehet hasonlítani a kettőt.
A taktikai csata is sokal kiélezettebb,ez a versenyrendszernek köszönhető,a sárga zászlók miatt,ugye ki mikor megy ki a boxba,lehet kombinálni.
Persze aki jó,az nyerni fog.
Egy Nascarversenyzőnek semmi értelme nem lenne az F1-be igazolni,szerintem halálra unná magát:-))
a pénzük meg bőven megvan odaát is,és megdolgoznak érte.
a nézők szeretik őket,népszerűek,emberiek.
Más világ!
-
#210 érthető :)
ha csak nem a pénzért, mert az több van a menő F1 csapatoknál -
#209 hát igen, mi értelme lenne visszább lépni? -
badoer #208 ebben van igazság.ezt én is megnézném.de nem hinném hogy onnan bárki is az f1 be vágyna -
#207 nem is annyira a vezetői tudás, mint a pilóták idegrendszere és a főnök stratégiai érzéke
hétvégén F1-ben láthattuk, mire képes egy kis taktikázás, Ross Brown brilliánsat alkotott, na ez nascarban hétről hétre megy, ez alatt nem is lehet versenyt nyerni
kíváncsi lennék mekkora sztár lenne R.B., ha páran átjönnének nascarból F1 csapatokat managelni :) -
badoer #206 nem is rossz sorozat.az autok kozt nincsenek nagy kulombségek a vezetoi tudas dont sokszor -
#205 Most egy kicsi F1 után,ami annyira uncsi,hogy már aludnisem lehet rajta,bár azért nekem mindig sikerül,az utóbbi 3 évben.
Visszatérek ide a VERSENYHEZ! Így nagybetűvel,mert azért ez már nevezhető annak.
Milyen érdekes nem,itt Gordon nyer most zsinórban,de mégsem unalmas a verseny(ráadásul elfogult is vagyok)
Most jó szériában van,remélem az idén nyerni fog.
Azért párszor előzött a versenyen,és amiko nem ő nyer,akkor is az ember az utolsó körig várhatja sokesetben,hogy an mi lesz,ki a fene nyer.
Az F1-esek elvannak szállva a boxokban alakított manőverekért,hát itt meg aztán egy boxkiállás izgalmasabb ,mint odaát egy egész szezon.amikor egyszerre 20 autó kiáll,és gogogo biztatással spuri vissza a mezőnyben,és új rejt,és mehet a derby,aztán ugye sárgazászló,és mehet mindenelölről.Nemlehet ellaudni,és maga a közvetítés,valahol mindig történik valami,és szinte a végéről is odaérhet bárki,nemcsak úgy,hopgy kiesnek 20-an.
Persze 43 autóból mindig marad pár.
Már nagyon várom a hétvégi versenyt,úgyérzem jó lesz(mint mindig)Ehhez nemkell nagy jóstehetség!:-))
Csak sajnálom.,hogy ez a hülye tv-nemadja élőben a versenyeket már.:-(
-
#204 Igen közvetíti,de mostanában,nemtudom miért nem adta élőben,a múltkorit sem,igaz a teljes versenyt megnézhetjük vagy 3-szor.
-
#203 francia ABMotours közvetíti, sajna csak digit műholdról jön, meg némely kábelen (UPC sajna nem)
tv2 szarik a sportra -
#202 Ezen én is jót rötyögtem:) De szerinte, ők a formula versenyzésre gondoltak és nem a széria bajnokságra...
Eurosporton csak összefoglaló megy nem? Szívesen látnám, ha valamelyik német (műholdról fogható) adó közvetítené, de nekik benne van a fejük sumákban.. Mondjuk a TV2 megvehetné a sugárzási jogokat.... -
#201 szeretem -
#200 Az imént említett csapattársak
-
#199 Chicagoland
-
#198 előtte egy hónapos ismeretterjesztő műsor kéne ennek a tompa népnek :D -
#197 Szerintem ha a magyartv leadná az idei Nascarszezon hátralévő futamait,főműsoridőben élőben,F-1-et nemnézne többet senki:-)) -
#196 ha valami haldoklik, az pont az F1, a Ferrari (hálistennek) fényévekkel elhúzott a mezőnytől, minden versenyen ugyanaz történik, már külön ünnep, ha valaki balesetet szenved, mert legalább felébredek a kiabálásra, UNALMAS az egész
és korlátozni akarnak egy olyan sportágat, ami pont a technikai fejlődésről szól, ez a lol -
#195 Mikor lesz mondjuk F1-en 250000 ember,mint mondjuk Indianapolisban?Bár itt többen is elférnek,gondolom ez a pillanatyni helyek száma,a + jelet odarakják elé.
-
#194 szvsz ez csak egy módszer, hogy az f1 előtt tartsák az embereket, "mert ha a tv aszondja, biztos nincs is jobb" -
#193 Gordon tavaly is jól hajrázott,de az nagyon kevés volt neki,évközben nemigazán jött össze.Az idén előbb kezdi,és szerintem csak csapattársa Johnson lehet az ellenfele,bár Earnhardt Jr. is beleszólhat.
Hármójuk közül kerül ki az évvégi első.
Chicagoban ki lesz az első?
Hmm..most aztmondanám Gordon ott is,de majd okosabbak leszünk az edzésidők alapján.
Persze biztosra nemmehet senki,mert könnyen elszállhat bárki is,mint a múltkör a motorja,pedig azt is nyerte volna szerintem.
De mennyivel jobb nem,minden hétvégén futam,egész nagy show,egyébb versenyekkel fűszerezve.
Go Gordon!
-
#192 a nascar a legnézettebb autósport a világon, amíg ez így van, addig ne is hasonlítsuk össze a F1-gyel :)
minden héten többszázezer néző ÉLŐBEN, a F1 ilyet sose fog elérni -
#191 A stúdióban ülö csóka nemtudom hogyhivják,aki vezeti,az mondta,amikor erról volt szó,hogy amerikai versenyzőket akar a toyota,azthiszem,a szponzor miatt,és hogy elkellene amerikának egy Forma-1,mert ott már halódik minden más is.
Ez egyáltalán néz tv-t?
A Nascar az igazi autóverseny(szerintem)
Normális versenyzők,akiket szeretnek a nézők,nem arrogáns maguktólellszáltt pilóták,akik egy kört sem tudnak megtenni a szar autójukkal.
Mikor lesz az F1-ben,olyan monjuk mint Jeff Gordon-Jimmie Johnson páros?
Nincs megszabva ki nyer,és jó haverok is.Mellesleg egyik sem fakezű.Lehetne sorolni.
Így is lehet versenyezni,a közönséget kiszolgálni,és az autósport szépségét hirdetni.
Mellesleg a zsebbe is csurran valami.
Jó nemsokára F1-megnézem,mert ugye az elmúlt kb18 évben néztem.Régen nagyon komáltam,de manapság már csak éppen odafigyelek,mert találtam jobbat,izgalmasabbat,látványosabbat,és normálisabbat,és Senna után,mert ő volt az egyetlen,és utolsó az F1-ben, Jeff Gordon váltotta fel.
Így jó ez ahogy van.
Nekem a NASCAR a legjobb.
-
badoer #190 hat a képpekbol itélve nem ugy nézki mintha haldoklna.a nascarnak hatalmas rajongo tábora van.én is szoktam nezni a eurosporton. -
Totya000 #189 J.Gordon nem semmi mostanaban, lehet ez az Ő eve lesz?
gratulalok, tenyleg te nyertel 8:5-re!
a kovetkezo futam jovo vasarnap Chicagoland Speedwayen lesz.
várom a tippeket!
-
#188 LOOOOLL :DDD
melyik volt az az orbitális BALFASZ? -
#187 loooooooooooooool -
#186 -
#185 A győzelem pillanata!
-
#184 Eső után.Elég szép az ég.
-
#183 Egy kis kocc:Ricky Craven,Matt Kenseth,Ken Shrader,Ward Burton.
-
#182 Az Rtl-klub kommentátora szerint,amerikában minden autósport halódik,kellene nekik egy kis forma-1.
Ezt a képet látva GigaLOL!
-
#181 Egy kis boxpillanat.