13095

Üdvözlünk a FEAR Topicban!

Kellemes olvasást/fórumozást kívánunk!

fear1b.jpg

Walkthrough I Gameplay I F.E.A.R. Online I Multi Gameplay I Multi Gameplay 2

Ingyenes lett a F.E.A.R. Multiplayer.

FAQ - 2006  I  FAQ - 2014

• Lacc
    Ha felidegesited magad játék közbe csak azt éred el hogy szarabbul fog menni (sztem :) ).
  • Fester
    Rohadt relic de felba**ta agyamat!!! Először még mondom okés, de amikor 2m-re tőlem felémfordul, és nekemvágja gránátot, akkor már kiakadtam. beléje!!!!
  • Lifeforce
  • fitutufi
  • soulhunter
    ez a játék mégis milyen névvel tölthető le? csakmer fear névvel még nem találtam meg fájlmegoszokon sem :(
  • Lifeforce
    Érdemes...
    Amúgy CDkulcsot banol+ip...
    3x-ra megunja.
    Banold csak nyugodtan.
  • Lacc
    Az a baj hogy ki se lehet bannolni, mert adsles.
  • malter
    azota is bent van sürün,a stilusábol simán rá lehet ismerni:)de a neve már nekem sem ugrik be
  • Lacc
    A gyerek nevére már nem emlékszem, de igy nézett ki hogy >>xy<< lehet hogy te is láttad valamikor akkortájt láttalak téged is.
  • Fester
    Ki rugatta ki magát??
  • Fester
    ŐŐŐŐ.....Azt hittem abban a felbontásban játszol. Vagy nem? :)
  • malter
    az a kép mérete LOL:D
  • Lacc
    Én meg azt amikor mindenféle paraszt bejön és addig keménykedik, tkzik és káromkodik, amig ki nem rugatja magát.
  • Fester
    Basszus!!! Utálom amikor szabálytalan művelet miatt kilép játék! De ideg vagyok most! :(
  • Fester
    800*600 de gáz! :)
  • malter
    kifagytam:)
  • fitutufi
    váááóó
  • malter
    lehet nem imageshackel kelett volna mert elég szar minöség igy
  • malter
    csináltam 1-2 képet:)

• Fester
    LOL! Én is tiszta ideg vagyok, amikor nem tudok bejutni. Ilyenkor képes vagyok ott ülni, és folyamatosan kattogni, hátha megürül egy hely. És be is tudok jutni viszonylag hamar. Külhoniak nélkül meg elég nagy pangás lenne. Úgyhogy nem támogatom a jelszó használatot. :)
  • fitutufi
    hanem ferikével ? :DDD
  • Dynamic
    Eskü én is ezt akartam írni, csak nem pistikével:DD
  • dikki*yysw
    Akkor írjatok szkriptet hogy 5 játékos felett jelszó, alatta nincs, mittomén :))
  • Lacc
    Ez nem rossz ötlet mondjuk. Csak nem biztos, hogy lenne elég magyar.
  • dikki*yysw
    Írd bele a szerver nevébe hogy "pistike a jelszó" .
  • Lifeforce
    Az a baj, hogy...
    1. sokan nem járnk erre a fórumra, és nem tudnak majd bemenni még a Magyarok sem.
    2. Éjszaka játszó Magyarok is vannak, amikor a szerver 90% külföldi.
    Ez így még mindíg jobb, mert legalább mindíg van kivel játszani.
  • malter
    de már sokan járunk,max 1-2 nem hun és az épp elég hogy ne férjünk be
  • Lacc
    De ha meg pass van rajta akkor nincs mindig full hent, pedig az a jó :D
  • fitutufi
    jó lenne minnél előbb....
  • fitutufi
    kéne megint pass a serverre , mert elszaporodtak a buzi külföldiek és ilyenkor lehet a legnagyobbakat tolni és tele van a server :(
  • dikki*yysw
    HL2-ben kliens számolja a fizikát, a szerver csak a nagyon nagy cuccoknál számol és közvetít, de ezt már 2003-ban megmondták. Amúgy tényleg kurva lagos még így is, tehát áll amit mondtam.
  • Lacc
    HL2-ben van elég komoly fizika multiban is. Elég lagos is szokott lenni, ebben valszeg benne van ez is.
  • dikki*yysw
    Szerintem multiban nem nagyon fogsz fizikát találni, meg le/odébb stb lökhető cuccokat, mert nincs olyan net ami elviszi ezeknek a követését. Singleben meg biztos, hogy minden mozgatható lesz, szal ettől nem félnék. Többi persze igaz, de hát béta.
  • Danecay
    Ja az észrevettem! :)
  • Lacc
    Ez closed béta, semmi nincs benne optimalizálva...
  • Danecay
    Ja és 1 GB Memóriával volt még megsegítve a GAME.
  • Danecay
    Na én most néztem meg a multi demot, és hát remélem ha már eltolták egy fél évvel a hiányosségokat is javítani fogják. Na jó, tudom, hogy ez egy BETA verzió. de pl. a mennyzeti lámpákat közelről nézve mind amellett, hoy nem lehet kilőni őket, lövés hatására meg sem mozdulnkak a mellett még csúnyák is. A padlók és a falak textúráji elég nagy felbontásúak viszon egyes tárgyak pl. dobozok kifejezetten randák. Nagyon hiányolom a fizikát, sajna nem találkoztam a DEMO-ban olyan tárgyal aminek ha nekimegyek, vagy belelővök elmozdulna, na persz kivétel ez alól az üveg :) pedig a beállításoknál maximumra vannak véve ezen beállítások. Valamint nagyon bízom benne, hogy sikerül optimalizálni a gamet mert ahhoz képest, hogy nem olyan ngyon nagy grafikailag a játék, legalább is a DEMO alapján, egy 64 BIT-es ATHLON-on és egy GFORCE 6800@6800GT-n ne szeggasson már! Mind ezek mellett nagyon várom a végleges verziót :D
  • Fester
    hehe. Egy tps-t egy fps-el összehasonlítani??? Nane!!!
  • Lifeforce
    Jobb?
    Hogyan lehet összehasonlítani teljesen különböző gamekat?
    pfff hogy nem szoktok le róla.
    Nagyon kira volt a Constantine. jó a történet, izgalmas, jó grafika...stb.
    Ennek a singlijéről még semmit nem tudni, de úgy néz ki, hogy izgalmas lesz, szép grafika és fx-ek lesznek.
    A multia egy eszement hatalmas hent, a szépsége az FX-ekben és a szép grafikában rejlik.
    Próbáld te is ki a multidemot :)
  • Johnny23
    Sziasztok!
    sasoltam egy két ingame movie-t és nekem bejön a dolog, sztetek jobb lesz mint a Constantine ????