13095
Üdvözlünk a FEAR Topicban!
Kellemes olvasást/fórumozást kívánunk!
Walkthrough I Gameplay I F.E.A.R. Online I Multi Gameplay I Multi Gameplay 2
Ingyenes lett a F.E.A.R. Multiplayer.
-
Dankó #977 Sziasztok!
Vki megtudná mondani hogy honnan szedhetem le ezt a multiplayer bétát?
-
Lifeforce #976 Már megy a szerver újra. -
Lifeforce #975 Szerver újra indul.
Nem lehet BiA szervert indítani. -
#972 Ja igaz. De ki tudja, lehet hogy a végén újra lesz fear server :) -
Thanatos #971 szvsz ha tényleg csak 2v2 lesz ako nem fog akarni..., bár bia topicban msot irta valaki hogy lehet hogy mégse... -
Fester #970 Mert Lifeforce BIA servert akar csinálni. :( -
#969 Ugyan miért lenne lelőve? -
Fester #968 Sajna BIA-t szedek. Aztán meg filmeket. De gondolom hungs lelesz lőve, most, hogy itt van BIA. :) -
#967 gyertek jatszani mert kevesen vagyunk! :P
tegnap nem tudtam egyszeruen bejutni ma meg alig akar jonni valaki is jatszani. hm... ;| -
#966 adok, de elotte kuldj e-mail -t 'DW' targyal -
Fester #965 Én csak vasárnap kaptam linket hozzá. Tiszta ideg voltam, hogy kinn van 1 hete, és sehol nem volt fenn!!!! De végre megvan, és lehet tolni. Tök jó, hogy nem egyezik filmel sok jelenet, így nem uncsi. A filmet mindenképp nézzétek meg, mert kegyetlen!!!!!! :) -
Lifeforce #964 Még nem. -
#963 má tegnap végigtoltuk Lifeforceval -
Fester #962 Mármint a constantine? Filmet láttad? -
Lifeforce #961 Én már rég el is felejtettem...
Tényleg csúcs volt. -
Fester #960 Még ilyenkor is feareztek??? hehe Engem most túlságosan is leköt a constantine gém. Nagyon-nagyon állat!!! -
#959 Ez jó kör volt mindenkit unarmeddel öltem meg :D -
#958 lál -
#957 bullettime parancsol nagyon :) -
CUCLI #956 nem még -
#955 megjelent már? -
#954 legalábbis mostanában hogy már egyre többen belejönnek elég durva mészárlások vannak:) -
#953 az benne a jo:) -
#952 Hát az könnyen lehet. Most is előfordul :D -
#951 jah a sok lövés és egyéb effektől nem lehetne semmit látni :) -
#950 Nem sok az egy kicsit? :D 4vs4 szerintem tökéletes, akkor is nagy hentelések szoktak lenni. Max még egy 10-eset tudnék elképzelni. -
#949 Lehalt technikai okok miatt. Csak szerdától lehet onnan újra szedni, más helyet sajna nem tudok mondani. -
#948 Az király remélem lehet majd 16-24 akár 32-en is :) -
#947 mivel ez béta és nem végleges a netkód, így nem valószínű -
#946 És a fullban is csak 8 lesz? -
#945 na összedobta egy bannert, majd lehet rajta tuningolni, csak kezdesnek, aki tudja rakja be ha tetszik...
-
asturel #944 valaki tudna adni 1 donwload linket? mivel talicska.myip.hu ftp nem mukodik.. :( -
#943 Nem lehet, a játékban nem lehet magasabbra állitani. Szerinted miért mindegyik server 8as? :) -
#942 mer csak 8 ferohelyes ? :(
egyebkent nem csak kifejezetten a hungs -on lehet jatszani mert en valami masik server -en jatszottam, igaz ott is magyarok tanyaztak de nem a hungs volt. bar ez lenyegtelen meg tok mindegy vegulis csak arra akartam kijukadni hogy keves a 8 ferohely.
nem lehet magasabbra, mondjuk 12 -re nyomatni ? fajn lenne :) -
#941 kofi :P -
#940 jah -
#939 hungs ? marmint a listaban a hungs nevu server -re vagy mi ?
mert ezt nem vagom :D -
#938 Ezt sajnos en is tapasztaltam :) -
#937 Nwis, AMD -> new rule! -> keruljetek :DDDDDD -
#936 megoldottam, mukodik is, de bazeg olyan lamak nyomulnak hogy a szivem faj amikor lelovom oket ;D