13095
Üdvözlünk a FEAR Topicban!
Kellemes olvasást/fórumozást kívánunk!
Walkthrough I Gameplay I F.E.A.R. Online I Multi Gameplay I Multi Gameplay 2
Ingyenes lett a F.E.A.R. Multiplayer.
-
#1217 Jólvan bocsi -
Lifeforce #1216 Azért nyomtam le, mert átpakolom egy másik nagyobb szerverre, mert olyat optimalizáltak, hogy a szerverrésze 8%-ról 70-100%-os processzorterhelésre emelkedett. -
#1215 Jólvan bameg -
#1214 hallod nem kéne offolni...
és ne szidd a hungsot
Life-nak van más dolga is hogy állandóan azt figyelje úgyhogy nyugszik -
#1213 Az ANGST-re menjünk már át
-
#1212 te monitor fejü -
theadvent #1211 lol láma fej... -
#1210 Jól van nem xar,de hát ilyenkor odanézhetne Life
-
#1209 Mivan csibe? -
#1208 te hüje vagy
ekkora egy -t -
#1207 Lifeforce csinálhatnál vmit! -
#1206 -
#1205 De nagy xar ez a hungs! -
#1204 Helló mindenkinek!A játékban EQUINOX-ként játszok.Csak azt kérdezném , hogy ha bekapcsoljátok a softshadows-ot a grafikai beállításoknál akkor sötétebb lesz a kép?Mert az első verzióban jó volt még ez az opció. -
#1203 kabbe -
theadvent #1202 ugyan már, monitorfejű... :D -
#1201 shadow off rulez :D
azé a cSiBésZ mindenhol ott van majdnem 800-assal meg is nyertem ezt :) -
ma löttem öket:) -
#1199 na kipróbáltam tűzfal neélkül több emberrel most faxa, de betettem az sp2 tűzfalat az meg nem zavarja akkor outpost kilőve...:)) -
Lifeforce #1198 Az biztos.
Mivel sem nekem és még sokaknak nem lagzott.
Maga a játék ugyan olyan, egy kevés detail optimalizálás történt, a többi változást már leírtam.
Tegnap nagyon tömegnyomor volt a soulján, úgyhogy visszaveszem én is 12főre. -
#1197 nah volt egy ötletem hogy az outpost tűzfal zavarhat be az új pecselt fear-ba és úgy látszik kezdik beigazolódni, még csak egyedül próbáltam ki, de sokkal jobban megy lagmentesen mint ahogy tegnap, szval szerintem ez lehet a megoldás(sp2 tűzfal és outpost is van) sp2-é az mindig offoon van... -
Lifeforce #1196 Ez azt jelenti, hogy valamit nem jól telepítettél.
Ez a beépített cheat védelem, és azt érzékeli, hogy nem eredeti a game.
Szóval.
Feltelepíted az elterjedt 1.0-ás változatot, maj végigcsinálod amit leírtam a #1184-es hozzászólásomban.
Így tökéletesen mennie kell.
A hungs azért üres, mert le volt kapcsolva, és a másik szerverre mentek be játszani.
Így mindenki oda csatlakozott, ahol már játszottak.
Most pedig mindenki alszik :) -
vernyuszi #1195 Újra itt vok
Ne törjétek a fejeteket,úgysem jöttök rá, mi volt a baj ::)
No az előző hiba leküzdve.
De: most azt írja ki, hogy :Invalid game assets
Mi a baj ? De látom, hogy senki sincs a hungs-on MI VAN ? -
vernyuszi #1194 Szasztok
Nah szóval :letöltöttem a Beta Pöcst innen:http://files.filefront.com/FEAR_Multiplayer_Beta_Patch/;3845450;;/fileinfo.html
utána Lifeforce-ost is, úgy telepítettem ahogy le van írva,minden rendesen feltelepült, de nem tudok játszani, mert mikor csatlakozni akarok, akkor azt
írja, hogy más verziót használok. S E G Í T S É G !
Szűz telepítéssel is próbálkoztam, úgy sem sikerült :(( -
#1193 nagy szar az egész , lag,szar hang, sebzés stb... csak szarabb lett az egész
hát ez nevetséges... -
#1192 hasonlo a véleményem,de még igy is elég sok bug van benne,és gondolom azért sokan kritizálni is fogják emiatt,szal hátha korigálják -
theadvent #1191 hasonlók a tapasztalatok, a régebbi verzió valahogy hangulatosabb volt.... vagy csak azt szoktam meg... nem tudom, de én személy szerint többet vártam ettől a patch-től...ez van -
Lifeforce #1190 Viszont az én véleményem nagyon negatív a pachel kapcsolatban.
El lehet futni az aknáról, és megúszod egy kis sebzéssel a robbanást.
Ez nagy hiba.
Lerakták a plazmát a földre, nem lehet választani.
Visszavették a fegyverek sebzését, egyszóval elcseszték az egésszet...
brrrr de mérges vagyok.
Miért kell elrontani ami jó?
Mi a szarér nem az optimalizációval és a bugok javításával foglalkoztak?
pl a hang "elvesztése" buggal, a remote charge taknyosodásával...stb -
Lifeforce #1189 Én kipróbáltam, és én nem érzékeltem ezt a problémát.
Átalakították a detail rendszert, próba képpen a gépet és a VGA beállításait tegyétek minimumra, és úgy is teszteljétek le. -
#1188 na felmentük hungs-ra meg a többi serverre az új verzsőnnel de lagol mint állat de a ping 30 max , ez különös! és mindenki ezt mondja ! -
Szikorarobi #1187 Ezert egyszer lelohetsz!
Koszi
-
Lifeforce #1186 Jah igen.
Nem kell megijedni a leinstallálástól, mert a pach.exe-ben benne van a fear leinstall cucca, így ismét visszakerül a programok eltávolítása menübe.
(ezért kellett a másolgatás és a leinstallálás) -
theadvent #1185 köszönjük szépen.... -
Lifeforce #1184 Nah.
Addíg amíg nincs kész a rendes, addig, hogy ti is tudjatok játszani, belinkelem a javító csomagot.
A rendes alatt azt értem, hogy amit most leírok, az a telepítő fogja elvégezni helyetted, de ha követed amit leírok akkor magad is megcsinálhatod.
Töltsd le innen a javítást.(ez nem az 1.1-es pach)
Másold ki (ne áthelyezd) a Program Files mappából a sierra könyvtár tartalmát, benne a FEAR Closed MP Beta mappával, és a fájlokkal ami benne van.
Ha más sierra játék is benne van, nyugodtan azzal egysütt is kimásolhatod, mert vissza kell majd másolni.
Ezután installáld le a feart a programok eltávolítása alatt.
Ha megvan, akkor a sierra mappát másold vissza a helyére...
Telepítsd fel azt a pach.exe-ét amit fentebb belinkeltem.
A telepítés végén megkérdezi, hogy betegye-e a regisztrációs adatbázisba...,
nyomj igent.
Ha ez megvan, a c:\ berak egy fear.reg fájlt, azt törölheted.
Ezzel most "gyári" 1.0-ás fear demód lett.
Telepítsd fel a gyári 1.1-es pachet, és húzzál játszani a hungsra, hogy szétlőhessem a seggedet :D
Természetesen a játékban a cdkulcsot írjátok át amire akarjátok, mert én csak beírtam egyet, és nem jó ha mindenkinek ugyan az van. -
theadvent #1183 De működik azzal is, nem? -
Lifeforce #1182 Ugyan azt, csak a másikat rendes telepítővel akarom megcsinálni, ez meg csak önkicsomagoló exe. -
theadvent #1181 És azzal mit érünk? -
Lifeforce #1180 Nah még küzdök a telepítővel, ezért ha gondoljátok, addig közzéteszem a beta változatot... -
Szikorarobi #1179 Ohh!! My GOD! -
Lifeforce #1178 Töltsétek le a gyári pachet.
Nemsokára linkelek egy 41mb-os progit is, ami átalakítja a tört verziótokat eredetire, és így már felmegy a gyári pach...