13095
Üdvözlünk a FEAR Topicban!
Kellemes olvasást/fórumozást kívánunk!
Walkthrough I Gameplay I F.E.A.R. Online I Multi Gameplay I Multi Gameplay 2
Ingyenes lett a F.E.A.R. Multiplayer.
-
#935 De elég is a hungs, mostanában mindig megy rajta a hepaj. -
Fester #934 Ha beírtál egy kamu cd-kulcsot, akor egyedül a hungs serverre tudsz csatlakozni. Persze, csak ha engedélyezed a tűzfalban a fear.exe-t. -
Fester #933 Nagyon jó lett a beszámolód! Gratula hozzá!!! -
#932 felrakom beirom a cd kulcsot de se join -nel sem host -nal nem hajlando indulni.
mit tudok csinalni ? -
#931 Ez ahhoz kicsi. Egyébként mi az hogy amíg nincs jobb? Most először használtam Fireworksöt! :D -
CUCLI #930 amíg nincs jobb banner kép addig akár ez a kép is mehetne bannerba -
#929 Bár sokan közületek már láttátok a játékot, így nem biztos hogy újdonságot jelent, de készítettem egy előzetest; ha vkit érdekel, katt :)
-
#928 az tetszik benne nagyon, hogy a grafikát olyan szinten le lehet butítani, hogy a cuccnak doom1 kinézete van (kockás a kép! ) -> átlag gépkonfigon hozza a 80-160 fps-t :)
midnig egy ilyen játék járt a fejemben, hogy a két véglet között szabadon lehet ingázni : a 8 éves elavult graf és a mai, 'kitűnő' képmegjelenítés .... -
#927 ja, közben beírtam és sikerült :) -
#926 Ez egy "hivatalos" beta. Magyarul majdnem egy sima multi demo, csak nincs optiomalizálva, meg elvileg több bug van benne (én nem láttam még). Szóval teljesen élvezhető csak kell alá vas. Van server is. -
#925 Sehol, kitalálsz egyet. -
#924 hol lelek cd-keyt?! -
#923 új probléma: cd key-t kér ha hostolni akarok, ha csatlakozni....
orvosság?:) -
#922 nos, köszönöm a segítséget Dikki és Peeter, 5.3 caty-val már faszán fdelismeri a vga-t a játék, ohh jeah! -
#921 épp telepitem;) -
#920 uj driver ? -
#919 halo halo #908 !? -
#918 mennyire jatszhato a BETA ?
olyasmi mint a HL2 anno, vagy azert ez mar mukodokepesebb ?
vegulis csak arra szeretnek kijukadni, hogy erdemes letolteni ?! -
#917 nemérted??? a hl2-vel többet játszott.mint a fear-rel, ami multi meg béta és szar :) -
CUCLI #916 hogy mivan? -
#915 nekem bejönne ha nem aha nem beta lenne bammeg ebként jó horroros de a hl2 az sokkal jobb bár a hl2-vel sokat a F.E.A.R.al nem sokat jáccottam éjjen a hl2 -
#914 zmi??? -
#913 -
#912 és másodikban ?
csak mert más játékkal nincs ilyen probléma.
ja, mellesleg a config.exe-ben nincsenek berakva render mode-ok, se felbontás. gondolom, ez is számít (?)... -
#911 drivert újraraknám első körben -
#910 ati 9800pro -
#909 Milyen videokártyád van? -
#908 sziasztok, amint elindítanám a fear.exe-m, a következő kép fogad:
van rá orvosság ? -
Lifeforce #907 Mié nem szoltatok, hogy kiakadt a szerver? -
#906 THX -
#905 Na jó kis game volt :) -
#904 Én még most nem férek be. -
#903 TV-zni és mással játszani. -
Fester #902 Megint jót nyomtam. :) Bár Ti nem vagytok megint sehol. Mi mást tudtok csinálni egy ilyen esős szombat délután??? -
Lifeforce #901 Nincs azzal gond addíg amíg valaki azon nem éli ki a vágyait.
Azt arra kell használni ha megtámadnak.
Van sok láma aki ha kell ha nem nyomkodja.
Rá kell szólni. -
#900 Na, ma kipróbáltam én is. Elég jó! Persze a CoD jobb :) , de ez sem rossz, csak az a lassító ne lenne benne ... -
Fester #899 Most már kavarják itten a sz*rt!!! Elegem van. Szerintem kiadó nem is változtatott júniuson, csak a rohadt internetes magazinok hülyeségeket beszélnek. -
Lifeforce #898 #252 -
#897 Tudnátok mondani egy helyet ahonnan le lehetne tölteni a béta tesztet? -
#896 Hát nagyon remélem