13095

Üdvözlünk a FEAR Topicban!

Kellemes olvasást/fórumozást kívánunk!

fear1b.jpg

Walkthrough I Gameplay I F.E.A.R. Online I Multi Gameplay I Multi Gameplay 2

Ingyenes lett a F.E.A.R. Multiplayer.

FAQ - 2006  I  FAQ - 2014

• Fester
    Hehe. Én is ezt untam meg. Azért váltottam plazmára, és követőkre találtam. :)
  • Lupis
    bezzeg amikor én vagyok akkor csak assault meg smg rusht tudnak
  • Fester
    Milyen plazma örjöngés volt tegnap este! :DD Mindenki bepörgött, és legalább 4-en 5-en plazmával rohangáltunk, és osztottuk a headshotokat. hehe
  • Fester
    Hogy itt mekkora éjjeli hentelés volt!!! VÁÁÁÁÁÁ És végre 4 vs 4, nem úgy mint napközben...
  • Lupis
    megnéztem még mindig akad :(
  • Lupis
    Na gyere mutasd meg hogy kell hátha most már nem fog annyira akadni mind délelött:D
  • Lacc
    Hát miért, te az smg-sek elől csak szaladni tudsz? Ebben a játékban le kell lőni őket :D Meg az aknákra csak figyelni kell, és távolról szétlőni őket, vagy ha mással nem hát gránáttal. Persze simán elkaphat igy is egy ami takarásban van, de igyekezni kell :)
  • Lupis
    Ha lassan megyek vm smg utolér és akkor annyi ,ha meg gyosran akkor pont az arcombarobban az akna,főleg most hogy bullettimeot kiszedték :(
  • Lacc
    De, voltak azért néhányan :)
  • Fester
    Na látom szép lassan belejön mindenki az aknázásba. A régi szép időkben(hungs indulása) még milyen jó volt, hogy senki nem számított arra, hogy befordul a sarkon, és proxy repül az arcába. hehehe :D
  • Lupis
    a kedvenvam a félautomatta az nagyon szuper
  • Lacc
    Ami túl erős volt az a pisztoly, azt ki is vettük :) Akna pedig szerves része a játéknak, gyorsan bele lehet jönni a használatába, neked is ajánlom.
    Az smg nem olyan erős de gyors, az assault messze erősebb, 1-2 lövés a felsőtestbe armor nélkül le is küzdi az ellent, csak meg kell szokni a lassabb tüzelést, ésigytovább.
  • Lupis
    Ma jól elvertél :D túl erős az smg meg mindenhol akna volt :I
  • fitutufi
    gyertek má hungsra :)
  • Lacc
    Mert azok nem törtek.
  • malter
    a hungs elég sürün full a többi szerveren miért nem nyomul senki?
  • Lacc
    Ilyenkor be van ragadva a server, újra kell inditani.
  • Fester
    x-akta :)
  • PeeTeR
    az mi a szartol van hogy belepek hungs -ra es egyszeruen semmi nem tortenik miutan kivalasztom a fegyvert. csak a sotet kepernyo fogad. nem valtozott semmi sem a gepen es mas driver sem lett felrakva. sot a jatekhoz sem lett hozza nyulva.

ilyenkor mi'van?
  • Fester
    giga ram tuti kell majd a fullhoz! A 2 giga az a kamu! :)
  • asturel
    teccik a game, csak 512 memoval 1024-be jacchatatlan..
    800x600 mar csak par helyen lassul be.. swap powa..
    remelem azer nem ijen durva lesz a full (marmint hw igenyileg
  • PeeTeR
    miert nem erheto el a banner-kep a forum tetejen ?!
  • PeeTeR
    uj driver ? (alltalaban segit)
  • Lupis
    Próbáld meg újból feltenni:D
  • Dankó
    Jaja szó szerint én is meglepődtem hogy nem látok senkit sem de engem nyírnak mint az állat és utána jöttem rá hogy csak én nem látok senkit sem.
    Jó így elég izgalmas nekem mert ha vkit is lelövök akkor nagyon király vagyok. Olyan mintha predatorra mennék!
  • Lacc
    Hát ilyet még nem hallottam, hogy a karakterek nem látszanak...
  • Dankó
    Júj de láma voltam bocsi!
  • Dankó
    Okés Megoldottam a dolgokat tudok fölmenni szerverekre viszont lehet mégsem sikerült tökéletesen megcsinálnom a grafikai beállításokat ugyanis nem látok embereket a pályán illetve ott vannak csak számomra nem látszanak.Mit lehet ez ellen tenni?
  • Dankó
    azt amit sokan írtak már elözőleg, hogy cd key blablabala
  • Lacc
    Mit ir ki hogy nem enged be sehova? Egyébként a belső keresőt kell használni...
  • Dankó
    Jah és amúgy ezt az aconfig.exe-t hol találom?Olyat találtam hogy sima config.exe gondolom ez lesz az de mást nem.
  • Dankó
    Okés de ezzeé egyidejüleg nem akar fölengedni sehova.A képi problémát megoldottam de multiban sehová nem enged.
    Mondjuk hozzátartozik hogy én a game-keresőjét használom.
    Rakjam föl hozzá a gamespy-t is?És ott milyen szervereket keressek ha azzal kell?
    köszi a segítséget
  • Lifeforce
    1. Legelőször aconfig.exe-t kell elindítani, így nem kapsz feketeséget, és lehet a hangproblémád is megoldódik.
    2. nem kell semilyen tűzfal, csak csatlakozol és kész.
  • Dankó
    Nos fölraktam a játékot és két problémám van!
    Az egyik hogy csak feketeség van a gépen illetve ha alt+tab-al kilépek és vissza akkor jön csak be a kép de ha mondjuk le akarom tesztelni a brafikai beállításokat csak hang van kép nincs.
    Illetve mondtátok ezt a firewall megoldást hogy le kell tiltani az exe file-t.Nos ha letiltom akkor semmilyen servert nem keres, ha engedem akkor talál de kiírja hogy invalid cd-key.
    Amúgy kellett bárhova is beírni a cd key-t mert nekem nem kérte.
  • PeeTeR
    ettol fuggetlenul meg maradhatna egy kicsit a server FEAR modban :)
  • PeeTeR
    ja az tenyleg nem egy elhanyagolhato problema :D
  • Lacc
    Borthers in Arms és nem lehet mer nem lehet :D
  • PeeTeR
    na szoval lehet hogy egy kicsit le vagyok maradva de mi ez a BIA server es miert nem lehet rajta jatszani?
  • Lacc
    Alább a link.
  • fitutufi
    internet powa !!!