PSP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Go Messenger kérdés:

Miért van az, hogy regisztráltam a Go Messenger oldalán megkaptam az ehez tartozó emilt.És utána meg a psp men nem tudok belépni a felhasználó nevemmel és jelszavammal?

Valaki segítsen mert már golyózik a szemem a sok fórumtól és senki nem ad választ.

Köszi😊😊<#circling>
Megcsináltam.
Egy olyan kérdésem lenne hogy nekem otthon van egy csomó játékom ami erre a snes emulátorra jó.
Hova kell másolnom a játékokat hogy tudja vele játszani?
Emulator programon belül a psp men?😊
Most már csak az a kérdés hova másoljam?
😊
Köszönöm.
Megnézem😊

PSN: berghold

Sziasztok.Nem tud valaki segíteni?
Van egy slim psp és szeretnék rajta snes emulátorral játszani de nem tom hol kell letölteni.Mert letöltöttem már egyet de az még a fat psp hez volt jó.

Valaki pls segítsen😊
csum666
Van egy eladó pufi FAT psp-m ha vkit érdekel írjon! ára 28k

Hajrá ALBACOMP HAJRÁ MAGYAROK

Ja!<#ticking>
most jó voltam!értelmes kérdésel!nagyábol!
Hehe, intézkedem..😄
Doomista
BB7 hsz-ek törölhetõek,a többieknek meg inkább egy ban járna 😄

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

BB7
Elkezdtem számolni a törlendõket! De az iskolában csak 150ig tanítottak számolni! <#idiota>
Amúgy viccen kívül, szerintem egészen jók voltunk! Nemis volt flém! Talán egy csepp OFF! 😊
Na visszajöttem.. Van törölni való?<#idiota>
<#idiota><#mf1><#mf2>
<#idiota>
PoisonChihuahua
A "mortal kombat unachy" az igazából mi akar lenni, mert én csak egy Mortal-t ismerek PSP-re a Mortal Kombat: Unchained-et.
GP2100
Még magyarul sem tud, mit vársz tõle?<#wow1>

\"elég volt ebből a faszom fütty nemzetből egy életre\" by tirexi

BB7
Ha jól veszem, ki. Akkor ment! Ment, mert a "sava gameban ott van a menntés", csak te nem tudod betölteni, mert bonyolult neked a MK menüje!
Hát ez FAIL! Tanulj meg talán angolul? o.O
hátja da a mortal kombat unachy betöltö képernyö az loading memory stick pro duo vagy siman pro de m2 es adapterel van bent meg nem hoza be a mentést de a sava gameban ott van a menntés de lehet az én bajom mert a mortal menüje elég át láthatatlan aszt en nem tom elmenteni mert csak evel van a baj
5c0rp330n
azt a nyelvet én azért nem hívnám magyarnak, amelyiken beszél..

vbence13
Ugyan, balga népség, õ magyarul beszél, csak prosztó dialektusban.<#idiota>

GP2100
Azért Magyar-Lecsót is csinálj, hogy õ is megértse amit írunk neki.<#idiota>

BB7
Komolyan mondom, csinálok egy Lecsó-Magyar Online Szótár-at! <#banplz>
<#nevetes1><#worship><#nevetes1>

Prince of Máté
neked tecene.

GP2100
ne csak prau dujó kártyávall meggy mer nekkem is m2 van bene adapterel asszt lehett mentenni meg mindent megy rajta a psp-één vagyiss te leni ojan hüje szerinttem h nem a memokarrival vana gondd szerrintem értted h vallamit nagyjon nemm jaul csinnállsz

Remélem, így megérti...<#banplz>

Én NFS-bõl az Underground rivals-t szeretem igazán + carbon szerintem játszható!
Szerintem elég gagyi...
a sims mijen psp-én ki probálta ki?
vbence13
Most nem akarom védeni Lecsót, mert hát ugye még mindig tartja az IQ lightos szintjét, de nekem tetszett a Most Wanted. Elszórakoztam vele egy ideig, bár az igaz, hogy a felénél meguntam. De 3ezret szerintem simán megér.

XD adaptrel az öszess játék elmenti csak ez nem lehet ho memory stick pru duo kell belle?asszt ugy elment? amugy eredeti mert w300i hez adták gyárilag meg amugy is eredeti meg néztem a psp-én
Jaj de jót nevettem!<#banplz><#banplz><#nyes>
BB7
Tecsóba játékot venni! -.-

Hogyan raktál bele M2 memkarit? Lehet h. az adapterrel a gond! Más csinál mentést? Mert akkor nem!
Eredeti? Téged még egy kislány is át tud baltázni!
Van rajta "hej"? Lehet nem elég az a "hej"!
<#banplz>
BB7
Ohh!
Kinevezhetlek "Lecsófordító"-nak? <#idiota>
ja pont ez az igaság a az itteni tescoba nem nagyon fogynak ezek a játékok szerintem jó játékok ja az mért van hogy a mortal kombat nem akar mentést csinálni a memokarira hej van m2 es memokari van beneeredeti ako mé nem menti ell?
GP2100
Szerintem azt hiszi, hogy jól járt a 3k-s nfs-ekkel(közben egy forintot nem érnek 😄) és azt akarja mondani, hogy azért volt ilyen "olcsó", mert feléjük nem nagyon fogynak a játékok, így kénytelenek olcsón túladni rajtuk.

BB7
Fordíccs! 😄
Lecsóról magyarra plz! 😄
most mi a baj?
<#buck> Tessék?
GP2100
No comment <#wilting>

ja me it nem nagyon megy fogy a psp játék aszt szerintem azért.
BB7
MW és PS-ét 3K/Each Jajj! 😄
Mi van velem? Amúgy most vettem 4 ujj játékot a mostwanted prostreet burnout domintor és a mortal kombat unachy 3000ft- b ja!
lecsoforever reinkarnáció....

akkor jól sejtettem 😊)

PoisonChihuahua
Közben megnéztem guglin és tényleg csak helyi van bennük. lol <#falbav>
benedekpepe: FAIL
PoisonChihuahua
Az nagy FAIL lenne...
ezekben nem csak helyi halozaton lehet jatszani?

Tekken dark ressurrection,mortal kombat unchained,naruto ultimate nija heroes,smackdown vs raw 2007...
PoisonChihuahua
Ha a lobby-ig eljutottál akkor az nem technikai hiba, hanem egyszerûen csak nincs fönnt senki. PSP-n ne számíts akkora tömegre, mint amit pl. nagykonzolos multiknál megszokhattunk. Sajnos van ilyen. Egyébként melyik játék?