40034

WAREZ = azonnali BAN!

Infókon és híreken kívül nem kérsz és nem adsz segítséget feltöréssel kapcsolatban, akit érdekel nézegesse a linkeket!
  • NEOreg3
    a firmware-t (nevezhetjük a PSP operációs rendszerének) kell feltörni ahhoz, hogy a futtatni tudj rajta akármit is, ami nem hivatalos/eredeti

ha boltban veszel vadonatúj slim-et, akkor nagyon kevés az esélye, hogy olyat kapsz a kezedbe, amit fel lehet törni
  • dark night
    Értem, és milyet lenne érdemes vennem??PlayStation Portable slim-re gondoltam!! ahogy néztem a neten ez olyan 35-és 45-ezer ft között mozog persze attól függ hol veszem!!Játék szempontjából ha például letöltök a netről egy sima játékot a psp-re és rárakom memóriakártyára az automatikusan lejátsza??Vagy ezt kell feltörni vagy az mit jelent(még elég kezdő vok:D)kösz a válaszokat és a fáradozást!!
  • dzsedi
    Olvastam egy interjút a Gamespot-on, ahol a játék két producere Matt Vella és Johnny Szary arról beszél,h miben fognak eltérni a játék különböző platformokra megjelenő változatai. Elmondásuk alapján a psp verzióban nagy hangsúlyt fektettek a (Havok) fizika alkalmazására. Eszerint én inkább egy 3d-s játékot tartok valószínüleg.. Valamint a Wii verzió tartalmazni fogja a klasszikus point and click Indiana Jones and the Fate of Atlantis-t is. A linken található képek egyértelműen a Fate of Atlanitisból valók, mellesleg minden változathoz ugyanezek a képek vannak feltéve. A Gamespot-on megesik, h minden verzióhoz ugyanazt a képet/videót pakolják ki, mert így az űberfrisseség látszata könnyebben fenntartható (legalábbis statisztikailag milyen jól mutat, h mindenhez van kép, úgyse nézi meg senki csak a saját érdekeltségét).
    Szóval még kár lenne barna kódot elrendelni..
  • Istencsászár
    meg erősebb háttérvilágítás
  • Istencsászár
    a kijelzőt fejlesztették + raktak bele mikrofont

szebb színek, kevesebb tükröződés, 0 válaszidő
  • NEOreg3
    Fat-et (1000-es széria) te boltban már nem kapsz, csak használtan, de az összeset fel lehet törni.

Slim-ből (2000-es széria) csak azt lehet feltörni (legalább is egy részét), amit használtan veszel, mivel a boltban kaphatóakat jelenleg nem tudják.

A Bright-nak (3000-es széria) jelenleg egyetlen verzióját sem tudják feltörni, ha mégis látnál ilyet az kamu.

hogy mik a különbségek? fejből nem tudom az összeset, de fat és slim között: slim véknyabb, könnyebb (cserébe szarabb anyagból), belső memóriát megkétszerezték, gyorsabb játékbetöltés UMD-ről, máshová rakták a hangszórókat, valamivel fényesebb kijelző, skype lehetőség

slim és bright között: beépített mikrofon (bár lehet ez már a slimbe is volt), még fényesebb kijelző, ????????
  • dark night
    hello
    Venni szeretnék a közel jövőben psp!!Milyet érdemes venni úgy árban is meg hol lenne érdemes venni????A sima psp és a slim között mi a különbség??
  • GP2100
    Jöhetne már :D
  • Zozo76
    JAJA, ezek a jatekokat mar akkor nyomtam mikor meg se PSP se DS nem volt meg elmeletben sem... :)
  • Istencsászár
    Kingdom of Paradise-ról vélemények?
  • vargaviktor
    Thx. :) remélem.
  • CaviaR
    igen
  • vargaviktor
    Kérem legalább most válaszoljatok arra hogy lejátszik e japán illetve amerikai játékokat a psp.
  • BB7
    PSPre point&click? Örülnék neki, tény! SŐT! De... szerintem PSPre nehéz elb@sznák!
  • vargaviktor
    Ti hogy játszotok hogy letöltött játékokkal vagy eredetivel?
    Melyik a jobb?
    Mert lehet hogy kapok holnap és nem szeretném elbaszni azzal hogy lebutítom meg ilyesmi.
    Am a psp régió független? Ezt ugy értem hogy ha amerikából rendelek egy játékot azt lejátsza az itthoni psp?
    Mert a Bleach Heat the Soul-ról lenne szó.
    Az japán is.
  • amdrula
    Lol az a Fate of Atlantis... kicsit régebbi játék, mellesleg, én örülnék, ha inkább egy normális ilyen point and click kalandjátékot csinálnának, valami 3d csilivili szemét helyett.
  • Geccoka
    Szerintem ott inkabb valami nagyon el lett szurva a kepekkel... Ugyanis azok egy regi Indy jatekbol valok: http://www.scummvm.org/screenshots.php?cat1=0&cat2=3
  • guppy
    Hát ez enyhén szólva elég nagy szégyen :D
  • vixo
    Nah,ettől aztán ledőltem a székről: Indiana Jones PSP Képek
    Ezt nem hixem el,h komolyan gondolták,ennyit tudtak kihozni belőle????!!!
    Ez még egy DS-n is vicc lenne,nem hogy PSP-n!
    Nem hixem el,h ebből nem tudták a Wii-s változatot átportolni úgy PSP-re,ahogy a Tenchu-nál megcsinálták...
    Hát remélem a többi várt játékom nem jut ilyen sorsra...
  • t0mmy #36119
    nem!
    de azért köszönöm a válaszokat...
  • PoisonChihuahua
    Ma már annyira össze vissza vannak, hogy azt te a dobozról az életben nem mondod meg tutira, hogy mi van benne, max csak úgy ha szétkapod a gépet. Vannak "táblázatok" a neten, hogy a dobozon különféle számokból, betűkből lehet következtetni az alaplap típusára, de ez sem szentírás. :( Ez van.
  • rnd
    Csak nem te vagy az sg.hu üzemeltetője hogy megmondod ki írhat ide és mit?

Egyébként sztem dobozról meg nem mondja senki hogy milyen alaplap, max találgatni lehet. Megnéztem: semmiféle gyártási infó (évjárat, sorozatszám) nincs a dobozon.
  • t0mmy #36116
    sziasztok!

Egy olyan kérdésem lenne, hogy meg lehet-e állpítani az alaplap típusát a bontatlan dobozról.
    Ha nem, akkor a segítségeteket szeretném kérni, hogy kinek milyen fw-hez milyen alaplapja van...

Vagy csak egyszerűen tudtok-e róla, hogy az öthetvenhatnál megéri-e megvenni 40ért a gépet?!

Megkérnék mindenkit, hogy csak olyan emberek válaszoljanak (akár privtban), akik nem jópofizni, vagy csak a fórumban írt üzeneteinek számát akarja növelni...

Köszönöm

• dzsedi
    Az Fps-ek annyira nem jönnek be nekem pspn, és nem vagyok gyűrűk ura fan sem, de mint írtam ez csak személyes vélemény. Igazából a sok film adoptáció miatt húztam a számat. De ki tudja.. talán most olyat dobnak, ami nekem is bejövős. úgy legyen.
  • vixo
    A Callof Duty-ról én is jókat hallottam,bár még nem játszottam vele,annyira nem vonzott psp-n az fps,viszont a LotR:tactics nekem bejött,jól elvoltam vele.
  • flamerPUG
    azér a Callof Duty elég jol sikerült :)
  • dzsedi
    Ha már a Wolverine témánál tartunk. Megnéztem ki fogja elkövetni a psp verziót, hát nem más mint az Amaze Entertainment. Eddig nem tettek le sok mindent az asztalra. Javarészt film adoptációk köthetők a gárda munkásságához. Ezek után nem meglepő, hogy a legmagasabb pontszámot elért játékuk is csak 7,3-at ért el [gamespot](Lego STAR Wars II GBA/DS).
    Eddigi psp játékaik: Shrek the Third, Over the Hedge, The Lord of The Rings: Tactics, Call of Duty: Roads to Victory.
    Persze ez nem jelenti azt, h rossz portolásra kell számítanunk.. elvégre a fenti címek eleve halálra voltak ítélve (szvsz). Mondjuk ha a Raven, ReadyatDawn, Capcom vagy valamelyik másik kedvencem hegesztené ezt a változatot is akkor nyugodtabban várnám.
  • vixo
    Nem a kész verziót néztem meg,hanem a workpint-es verziót néztem végig,pont ezért mondtam azt,h azért még a kész verziót is meg fogom nézni,mert igaz,h a workpintesből hiányzott jó néhány effekt,meg látszottak a kábelek és hasonló apróságok,de így is végig lehetett nézni és érdekes volt látni,h hogy készült és a kéx filmet is már nagyon várom :)
  • PSPeti
    miért ne?
    De ha már itt tartunk a jatekcsere.hu-t se nézzétek meg mert szép kis férget fogsz kapni( 2-t is)!!
  • qB0B0p
    Remélem nem kamu - majd meglátjuk

!!!NE nézzétek meg ezt az oldalt
  • Gideon Wieth
    kész verziót hol nézted meg ? még nincs a mozikban.
  • vixo
    Hát én végig néztem ^^',de természetesen megnézem a kész verziót is, nekem nagyon bejött,legjobb képregény adaptáció,már naon várom magát a játékot is,xboxon és psp-n is nyomni fogom szerintem :D
    Remélem Deadpool-ból is csinálnak majd egy filmet,ugyanígy Ryan Reynolds főszereplésével,nagyon jól hozta a figurát :D
  • szabzol

Azért köszi...
  • NEOreg3
    a legújabb hír is 266 napos... abban is azt nyilatkozza az ember, hogy a GT5 után jelenhetne meg
  • szabzol
    Hmm... Ez a hír csak nekem új?
    Vagy ez is kamu?
  • dzsedi
    A Terminator salvation-t nem is tudtam, h kiadják psp-re is (bár most megnéztem és talán csak elektromos fogkefére nem jelenik meg ). A Wolverin-t én is várom, csak attól félek, h késni fog a psp-s megjelenés minden multiplatform címnél (ahogy azt megszokhattuk). Devil may cry series??? na erre is kíváncsi leszek.
  • Gideon Wieth
    X-men origins! Nah az kurva jo film lesz. Leszedtem a kilopott verziót és belenéztem. Ajánlom mindenkinek de csak a film megnézése után nézze meg ezt. Mivel itt lehet látni milyen technikákkal dolgoznak :D nem néztem végig, de van ami nagyon tetszett benne :D
  • Gideon Wieth
    őszintén én a beéptített mikrofonon kivül mást nem vettem nagyon észre. Hugaimnak 3000es van nekem 2000 semmi egetrengető különbség...
  • guppy
    R.I.P.
  • öregharcsa
    hello!

sajnos én sem tudok tenni semmit...ASS-ról senki sem tud infot adni, teljességgel elérhetetlen..
    az oldal mysql hibával elszáll..valószínűleg valaki belenyúlt a fórum részébe(nem most fordulna elő először) így teljesen meg van bénítva az oldal..javaslom egy új FAQ beszerzését, mert én nem tudok bejutni az oldalra mivel csak az alapítónak van hozzá joga...az admin jog kevés hozzá!

sajnos ennyi volt a PSPFILEZ!
    (legalábbis egyelőre úgy néz ki)

köszönjük mindenkinek hogy látogattátok az oldalt!

ha valami változna itt kiírom...

üdv

öregharcsa