PSP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Most komolyan írjam össze a hsz-eket?<#wow1>Uhh<#gonosz1>

vbence13
Köszi, majd holnap kipróbáljuk!

sportjátékokkal nem játszom ugyan, de néhány más játékot próbáltam már WLAN-on játszani, és eddig minden ment, gamesharing is (pl 1000-es CFW ISO-ból, 3000-esrõl UMD-vel oda-vissza)

szerintem valami beállítás-probléma van ott, próbáljatok ki még pár játékot.

vbence13
Hülye kérdéseket lehetõleg mellõzzük...

Hi megint.xD Na lenne egy kérdésem!Van Routerem a PSP-hez.Tok is netezni vele CSAK nem tok a játékaimmal jáccani online vagyis a lobbyba nem ad ki senkit akivel tudnék online jávccani pedig a WLAN-om be van kapcsolva...Pls segítsetek...
Banyapapa
cross sajn télleg behal egy pontnál,az elején még a játéknak,ff7 siman megy viszont

5c0rp330n
legjobbak között van, bizony 😊
mondjuk LCS is hasonlóan qrvajó volt.

5c0rp330n
szevasz 😊
nem vagyok már messze olyan aktív, mint régen psp témában, de azért benézek néha.
alapból én sem vagyok oda a kocsis játékokért, igazán eddig talán csak a Burnout tetszett nekem is. ez a Midnight Club sem tûnik rossznak eddig, de persze a Burnout a király továbbra is. NFS-bõl a Carbon volt az egyetlen viszonylag jól sikerült darab psp-re, ezeken kívül a Flatout és Ridge Racer sem rossz, bár ezekkel sokat nem játszottam.
FF VII+Chrono Chross-on gondolkozok, hogy elkezdjem-e, az utóbbiról azt hallottam, hogy egy pontnál nem lehet tovább eljutni..
Loco Roco 2 azért remélem megvolt neked is 😊

GTA VCS a legjobb 😛
baaka
ez így igaz.

5c0rp330n
ez mondjuk nem nagy szó, azt a fost én ki sem próbáltam, a prostreetnél követtem el utoljára ilyen hibát.. mondjuk úgy, hogy az egész nfs szériát ha összeadjuk, azt is szanaszétveri a Midnight Club. nem véletlenül a Rockstar neve szerepel rajta.

öregharcsa
halihó!

azt hittem itt már csak új arcok vannak 😊))
örülök hogy te még itt okosítod a népet...😊)

én kihagyom az autós játékokat..max a burnout amivel eljátszogatok..a többi nálam felejtõs...

http://pspfilez.extra.hu/

baaka
Sztem az nfs undercovert simán veri!Jó kis gém..

5c0rp330n
Midnight Club LA egészen faszányos, mostanában azzal játszok, ha valamivel játszok..

baaka
ez van ezt kell szeretni.

öregharcsa
én mást kifejezést használnék nem a "gyér" szót...tiszta gáz mostanában az egész ..alig van valami olyan amit érdemes végigjátszani..még szerencse hogy elmegy rajta a ps1-es játékok 90%-a..nem is tudom mit csinálnék különben...

http://pspfilez.extra.hu/

baaka
Kitudja.

BB7
¸,ø¤º°`°º¤ø,¸¸,ø¤º°`°º¤ø,¸
BB7
Már LANoztak! Sztem annyira csak nem noobok! 😄

Amúgy már én is fel akartam vetni ezt a Multi kérdést! 😛
baaka
WLAN-otok be volt kapcsolva?

vbence13
Lenne egy kérdésem:

Ma átjött hozzám haverom, hogy PSP-zzünk multiban. Úgy döntöttünk, hogy kipróbáljuk az NBA LIVE '07-et. Az õ gépe flashelt, az enyém nem. Én elindítottam a játékot (eredeti, UMD), õ meg game sharinggel próbált csatlakozni, de nem talált meg. Mikor még nem volt flashelve a gépe, akkor tudtunk game sharinggel játszani.
Valaki tud valami megoldást arra, hogy tudjunk multizni?

thx
baaka
CUSTOM FIRMWARE

Fél perc alatt megtaláltam Gyakran Ismételt Kérdésekben, azért sem írom be...

PSN: berghold

BB7
Banner és törd a buksid! Aztán nyomás google! BB!
k tom h lámának néztek de pls még annyit h mi az a CFW?xD
BB7
De warez kérdést vetettél fel!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Gyökérkönyvtárban csinálj egy "ISO" nevû mappát és abba pakold vele a CSO-idat és az ISO-idat! Persze ehez CFW kell! De ahhoz nem adok linket! 😄
vagy akk csak azt pls h hova kell ISO mappát készíteni pls.........
Te egy lecsoforever szintû lehetsz!<#csodalk><#falbav><#integet2>
Itt nem linkeletem akk se WAREZ oldalakat úgyhogy nem értem ezér mért llennék bannolva meg mért nem lehet válszolni?<#falbav><#help>
BB7
WAREZ = azonnali BAN! :/

Aresz96: PsP Topicban ilyet kérdezni? 😄 Merész! Amúgy miét kell? És miért kell neked egy handheld? Ez a kérdés! 😊
Thx de már próbáltam csak átmásolni a games mappába és nem jelez ki semmit mintha semmit mintha nem is másoltam volna már át a játékot a PSP memcardjába...Lehet h a játékkal van baj?...pls...
GP2100
copy/paste <#nyes><#eplus2>

\"elég volt ebből a faszom fütty nemzetből egy életre\" by tirexi

bocs *mindig xD
Hello!még miondig nem tom h h kell feltenni az ISO fájlt a PSP Memcardjára!SEgítsen vki pls...
GP2100
Kezdjük ott, hogy a PSP egy játékkonzol, a Nintendo meg egy cég.<#vigyor1>
Ok, tudom, hogy a NDS-re gondolsz, de akkor is nagyon hülye kérdés... <#rolleyes> Megnézed a játékkínálatot és a többit, aztán eldöntöd, hogy neked melyik gép lenne jobb.

Hali valaki nem tudjaa mejik a jobb a psp vagy a nintendo?
msnem:[email protected]<#rolleyes><#oooo><#szomoru2><#whatever><#vomit><#conf><#ticking><#wow2><#hawaii>

Empty
Nálam néha a Flatout Head On ISO változata fagy ki töltésnél! Most megpróbálom majd a CSO kiterjesztésû verziót! Bár ritkán fagyott! Lehet január miatt! <#hehe><#hehe>

GP2100
<#szomoru1> Remélem, hogy ez nem lesz igaz.

azt a megtisztelo cimet mar elvitte a Gran Turismo amivel mar launchkor hitegettek...

dzsedi
Már konkrétabb megjelenési dátum is volt, de nagyon úgy néz ki, h ez a cím lesz a psp Duke nukem forever-je <#idiota> (ne legyen igazam).

vixo
A Devil may Cry-nak én is örülnék és van is róla hír:psp játékok megjelenése
Itt megvan hírdetve 2009-re,szóval lehetséges,h lex ^^
Am a soul kalibur is érdekelne.

BB7
Áhh! A kalibrálóért 1000THX!
dzsedi
A Devil may Cry-nak is tudnék örülni. A psp megjelenése óta ígérgetik, de semmi. (azért lenne még pár kívánságom:
-capcom vs snk2
-soul kalibur (ha a tekkent meg tudták csinálni..)
-virtua fighter
-onimusha
-okami

Mellesleg akinek pufi psp-je van és egyes játékoknál beakadt az analóg jobbra-le irányba, annak ajánlom a Joysens plugin-t. Azzal kalibráltam és mûködik végre rendesen.

vbence13
Yo, cool down...
Most már értem, csak nem volt egyértelmû a két mondatod, és úgy látszik véletlenül félreértelmeztem.

vixo
Én is pont így látom,azért a capcomnak ez simán megérné,hát a survivor-höz hasonlót tényleg ne adjanak ki,a többi rendben lenne.
a Resi 2-3.részét már annyiszor próbáltam futtatni a psp-n,de sajnos nem jött össze soha,eléggé kevés a jó horror játék psp-re,ezért is jöhetne végre már egy Resi rész.

vixo
jaja,jó kis game ^_^

GP2100
Azt a petíciót én is aláírtam még jó régen. 😄 Simán meg tudnák csinálni jóra(példának ott a Silent Hill) és szerintem az eladásokkal sem lenne gond. Azt azért nagyon remélem, hogy ha egyszer mégis adnak ki RE-t PSP-re, akkor ne gagyi survivor, dead aim szerû hányadék legyen. Az elsõ 3 részhez hasonló viszont nagyon jó lenne.

NEOreg3
3000 aláírásért a hátukat se vakarnák meg...

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Látom nyomod a Mirror's edge-t. Nekem nagyon bejön!