40034
WAREZ = azonnali BAN!
Infókon és híreken kívül nem kérsz és nem adsz segítséget feltöréssel kapcsolatban, akit érdekel nézegesse a linkeket!
-
#36098 "2009 még sem lex látszólag olyan rossz év psp játékok megjelenése terén,mint amilyennek hittük"
Azért én örülnék neki, ha a megjelenő játékok 90%-a nem jrpg vagy filmadaptáció lenne... :D Szerencsére azért jön néhány jónak ígérkező játék, mint pl. Motorstorm, LBP, Silent Hill, stb. -
#36097 oks, köszi a tanácsot! -
#36096 már "csak" 23 nap és megjelenik az X-men Origins:Wolverine gamma és tudom az még jóval odébb van,de júniusban meg jön a Terminator.Nagyon várom már ezt a 2 gammát,remélem nem lex csalódás egyik sem,az x-men-ből már van jó néhány videó fent neten a 360as változatról egész pofásnak néz ki,remélhetőleg psp-re sem fogják elrontani.
Még a Transformers 2.része is érdekes lex,bár az 1.részét nagyon elrontották
:S
még érdekesnek találom a G.I. Joe: The Rise of Cobra -- The Game -et,de ahhoz sem fűzök túl sok reményt,majd meglátjuk
és még nagyon nagyon odébb de legalább még idén pár ígéretes gamma: MotorStorm: Arctic Edge,Martial Arts Capoeira ,LittleBigPlanet Portable ,Indiana Jones and the Staff of Kings, Rock Band Unplugged, Assassin's Creed Portable, Devil May Cry Series
Marvel: Ultimate Alliance 2 , Silent Hill: Shattered Memories , Army of Two: The 40th Day
2009 még sem lex látszólag olyan rossz év psp játékok megjelenése terén,mint amilyennek hittük. ^_^ -
Marko001 #36095 A 2000-esnél sem mindegy melyiket veszed meg, mert az újabbakat ugyancsak nem lehet még flash-eltetni. Nézz utána rendesen vásárlás előtt. -
#36094 Hát az a helyzet hogy jelenleg nem igazán engedhetem meg hogy 3000 vegyek, de még ismerősöm sincs akitől kérhetnék játékokat. Szóval most a 2000 gondolkozom. Utánanéztem, vannak benne újítások pl.: kijelző, video kimenet. -
#36093 Csatlakozom, ha meg engedheted magadnak akkor 3000 bár a flashnak több jó előnye is van. PS1es játékok homebrew progik stb... de mellesleg mind1 :) -
#36092 Köszi a választ! Még valaki valamit tudna mondani? -
Marko001 #36091 Nekem az új 3000-res modell van, szerintem semmi gond nincs a kijelzőjével. Azt nem tudom, hogy a régebbieknél rosszabb lett-e vagy sem, mert ez az első psp-m, de szvsz nagyon szép képe van. Ha nem riadsz vissza a játék vásárlástól sem (ezt még nem tudják flash-elni), akkor ez jó választás lehet. Szerintem. -
#36090 Sziasztok!
Én most szeretnék beruházni egy PSP-re de nagyon kezdő vagyok ezen a téren. PS2-m van ahhoz értek is, de a PSP-hez nem igazán. Leírná valaki hogy melyiket érdemesebb venni? Fat vagy Slim, melyiken szebb a kép, mert hallottam hogy az új Slim-nek még rosszabb lett, pedig az volt a cél hogy fejlesszék a kijelzőt. Melyik Firmware a legstabilabb, stb., stb. Nagyon megköszönném! -
#36089 Silent Hill remake PSPre is
bár ez egy kicsit aggasztó, harc nélkül?
"Az új epizód valójában az első rész újragondolása lesz: az alaphelyzet marad az eredeti, vagyis Harry Mason eltűnt kislánya után fog kutatni Silent Hill városában, ám a játékmenetet és a sztorit illetően számos csavarra kell számítanunk - a harc például teljes egészében mellőzve lesz a játékban, így a menekülésen, na meg persze a rejtvények megoldásán lesz a hangsúly." -
#36088 Preferálom az ötletet! Tényleg jobb ebből a szempontból ez a link, bár nagyon szeretem az IGN-t! :D -
#36087 A "Megjelenő PSP játékok" linket le lehetne cserélni: erre sokkal részletesebben írja ki a megjelenő játékokat és még visszaszámolás is van ^^ -
#36086 Dissidia -
#36085 azt olvastam, h már közel járnak... maxconsole-n semmi utalást nem látok rá h igaz lenne.. -
#36084 Ezt olvastátok már ?
Sztem am ez nem igaz, hogy menne , mert akkor már lehetne törni... -
Marko001 #36083 Már miért ne szabadna megvenni. Nekem is ilyenem van és nagyon meg vagyok vele elégedve. Ja, hogy nem lehet még vele warezolni? Így viszont minden játékomat amit vettem hozzá maximálisan végigjátszom. Igaz nem mondhatom el, hogy hű de rohadt sok játékom van, de legalább csak olyan van, ami tényleg tetszik... -
#36082 Nem bírtam végignézni! Amúgy meg már volt nemrég! -
#36081 Szerintem a 3000-es psp is törik így... -
#36080 Attól függ mire kéne!
Ha játszani, venni boltban játékokat, akkor azt érdemes venni, de ha nem szeretnél, akkor itt kaphatsz feltörhető PSP-t! :) -
#36079 Ja-ja, "nem szabad megvenni", mert a törvény szigorúan tiltja ám... -.- -
XRV #36078 nah és ezt nem szabad megvenni -
#36077 Az a legújabb modell. -
XRV #36076 Ugyanis most látok valami 3004 vagy mit.
A fenti linkek nem nagyon akarnak műxeni, van valahol valami más? -
#36075 Hogy működjön :) -
XRV #36074 Hali, aki most akar venni PSP-t annak mit/milyet érdemes vennie, mire kell ügyelnie? -
#36073 nincs idöm játszani :( monyuk ilyen jo idöben inkább kint vagyok mint bent :D -
#36072 tom azé mondom :D -
#36071 Ügyivagy! -
#36070 feltörtem :( sryx :( -
#36069 A PSPFilez nem megy!
Valaki nem tud valamit ASS-ról? -
#36068 {jelzem csendben halkan zárjoelben, hogy még mindig nem megy a FAQ :( } -
laca70 #36067 Itt van egy leírás és egy pack a screenshot készítésről.
-
#36066 Igaz, sorry elfelejtettem visszakeresni. De megtaláltam a leírást úgyhogy teszek egy próbát -
#36065 Pár hete rendesen ki lett tárgyalva a popsloader telepítése, olvass vissza, nem esik jól mégegyszer leírni... -
#36064 Elmagyarázná nekem valaki részletesen a popsloader telepítését?
Megszereztem ugyanis a Resident Evil 1 eboot-ját. A readmeben azt írták, hogy 3.72-es popsloader kell neki. Ezt le is szedtem. Addig eljutottam, hogy recoveryben "enabled"-re állítom a pluginoknál, de a játék indításakor, mikor ki kell választani a pops verziót, bármelyiket választom, kifagy a PSP. Ha nem használok Popsloadert akkor viszont a PS logónál fagy ki a játék.
A CFW: 5.00 M33-6
Szóval ha lehet írja le valaki RÉSZLETESEN, hogy hogy kell megoldani a pops helyes telepítését.
Előre is kösz! -
#36063 Hali valaki tudna nekem olyan screenshot maker progit psp re ami működik is? Mert szereztem 1et de az devhhok-ot kér és az enyém fat tehát semmi bütykölés-t nem csináltam rajt hanem felnyomtam rá a legújabb custom-ot. Pls help! -
#36062 Ha új vagy, akkor ajánlom a GoW-ot! [God of War]
A GTA szaggatás meg általában csak memókariról futtatott, hibás ISO-knál jön elő! -
#36061 Lehetséges okok: cso-ba van tömörítve, le van véve a proci sebessége, gagyi a kártya(vagy ezek keveréke). -
sasipunk #36060 Jah meg azt esetleg nem tudja valaki hogy a gta lcs meg a vice city miért szagathat a psp-men néha így beszagat és ez mitől lehet? -
sasipunk #36059 ja ééértem most bocsi csak csodálkoztam akor ezek hogy tudnak jácani vele meg olyan élethűnek tünt.hát kár amúgy hogy nem lehet küldeni rajta biztos zsir lenne. Amúgy tudtok valami jó játékot aminek cool grafikája van meg el lehet vele szórakozni is csak nem rég óta van psp-m még nem nagyon néztem játékokat meg még nem nagyon ismertem még ki.