40034

WAREZ = azonnali BAN!

Infókon és híreken kívül nem kérsz és nem adsz segítséget feltöréssel kapcsolatban, akit érdekel nézegesse a linkeket!
  • sebi001
    sziasztok! Van egy PSP-2004 slim van rajta 4.01 es szoft. vettem pandora aksit mellé memóüriakártya rámásoltam amik kellenek. berakom a memkarit eddig jo berakom a pandora aksit ekkor csak a zöld led világít de nem indul el:S mit kellene csinálnom?
  • OptimusPrime
    Jó félének tűnik, várom nagyon! :)
  • Istencsászár
    Final Fantasy Agito XIII Japanese Audience Trailer
  • vixo
    Nah ez nagyon váróóós: Obscure 2
  • BB7
    Tudtok valami tycoon-t ajánlani PSPre?
  • BECKHAM7
    Fifa 09-el játszik itt vki?

ha van olyan, tőle kérdezném, hogy manager módban, hogy tudom a bejövő pénz összegét növelni? mert mindig mínuszban kötök ki, akár milyen magasak a jegyárak... volt egy idény, mikor szponzort váltottam, akkor ment először pluszba a bevétel, de visszaesett 720e--->560e
    67millával kezdtem, de 3 év alatt csak 61 volt a max ami az év végére megmaradt...
    vmi tipp?
  • PoisonChihuahua
    PSP-re már van Armored Core: Formula Front. Japánban nagy kultusza van az ilyen robotos akciónak, PS2-re is van vagy 4-5 AC rész! Ezek a játékok sajna nem a grafikájukról híresek, még PS3-on / X360-on sem, de ha szereted az ilyen "mecha action"-t akkor próbáld ki, mert a robotokat teljesen személyre lehet szabni, kinézet/fegyverek/felszerelés/képesség/szín/logo (egyéni logót is kreálhatsz)!
  • vixo
    Nah,ez viszont érdekes lehet: Armored Core
  • vixo
    Hát nekem ps2-ből is és psp-ből is slim van és semmi baj nincsen velük,imádom mind a 2-t ^^
  • Miley Cyrus
    Nekem 1003-as /Uk/van és teljesen megvagyok elégedve velem a slim a télleg sz*rabb...meg azt nemtudom h a slimnek sokkal lentebb van a füles csatija és sztem beletörne a zsebembe..:/
    Umd-t nem használok tehát tök mind a töltési idö:))
    az iso-t viszonylag gyorsan tölti..:D
    Sztem Fat-et vegyél..sokkal jobb, ps2ben is a fat a jo, a slimet elb*szták..^^
  • BB7
    Nem az a játék, melyet nagyon vártam, de azért jó lett volna egy kis konzolos verzió! :/
  • PoisonChihuahua
    Nem lesz Devil May Cry PSP-re
  • Istencsászár
    ha nem játékra kell akkor egy PDA, azon bármit csinálhatsz, mert arra van kitalálva
  • guppy
    Kár h 2x annyiba kerül, amugy igazad van.
  • NEOreg3
    és csak 2x annyiba kerül
  • amdrula
    Ha nem játékra kell, akkor inkább egy ipod touch...
  • dark night
    Nézegetek persze videókat meg a googlet is de ha a youtubon fen van egy videó és totál német vagy kínai vagy angol stb... angolul tudok csak alapfokún!!csak azért kérdezgetek ilyan sokat mert nem ismerem!!Nektek meg azért van egy némelyikőtöknek psp-e és csak tudtok benyomásokat élményeket:D mondani róla!!
  • amdrula
    Szerintem inkább nézegessél youtubeot meg googlet, mint hogy hülyeségeket kérdezel.

BTW nem egy élvezet netezni psp-n, kb használhatatlan szinten van a dolog :D
  • NEOreg3
    mindegyikkel lehet netezni a beépített böngészőnek hála, csak az a baj, mint a képnézegetéssel: tetűlassú az összes PSP-n

msn-ezni meg úgy tudsz, ha felmész az ebuddy mobile honlapjára és ott jelentkezel be
  • dark night
    Netezni lehet a 200x-szérián is??Vagy hogyan működik ez pontosan felrakok egy mozzilát és készmsn-megy rajta??
  • NEOreg3
    az összes
  • dark night
    Mármint a 300x-as szériáról beszélsz nem?? és a 200x-széria milyen a 300-ashoz képest gyorsabb vagy nem??
  • NEOreg3
    képnézésre eléggé alkalmatlan sajnos, nagyon lassú a drága (főleg a zoomolás)
  • dark night
    mert hátha majd a jövőben lehet majd törni a 300x szériájút is!!:D vagy ez halott ötlet??Igazából nem nagyon játékra akarnám használni hanem inkább filmet nézni képeket zenét hallgatni de a játék sem lenne baj ha bármilyen futna rajta!!Meg még csak érdeklődési szinten vok Ti milyent ajánlanátok szinten:D
  • baaka
    Ha te olyan psp-t akarsz venni amit lehet törni(CFW-t lehet rá rakni) akkor mért beszélsz a 300x szériáról????
  • amdrula
    Meglepőt írok, a piano black csak a színét jelöli xd
  • dark night
    Akkor ez a piano balck a 3004-est jelöli nem??bocs,hogy ennyit kérdezősködök ha egyértelmű is a válasz,csak nem akarok szart venni meg át akarom gondolni az egészet!!.Te milyet ajánlanál 3004-est vagy a régebbi 2004-es verzióút vegyek??Konzolos boltokba ki lehet valahogy ezt a régebbi változatát is csippelni vagy nem nagyon? mert az ujjat vagyis a 3004-est biztos nem lehet azt írtátok!!
  • Istencsászár
    csak fekete van, elvileg majd lesz más szinekben is talán nyáron...
  • GP2100
    OMFG...
  • dark night
    nem tudom még milyent veszek jó lenne az új 3004-es de ha nem lehet törni akkor télleg szoppok!!:D psp slim 3.80-as ez az op rendszerét jelölivagyis a FIRMWARE??
  • Istencsászár
    szörnyű, add is el gyorsan...

ha gagyik a PSP játékok akkor minek neked PSP?

PSP játékonál olcsóbbak nemigen vannak, 3któl lehet kapni a legújabbakat is be lehet szerezni 7-8ért
  • dark night
    hello
    PSP-3004 csak Piano Black-ben van?? ez alatt azt értem hogy ha valahol csak enyit írnak ki,hogy:psp piano black.Akkor az csak 3004-es lehet vagy lehet korábbi is vagy ez csak a szinét jelöli??
    kösz!

• Balazs15
    én is beszivtam..5.x.x vadonat uj psp és nem lehet törni szal most adhatom el...me sajna elég gagyik a psp játékok..szal 10 ezreket meg nem adok ki éérte..jah psp slim 3.80 as szoftverest vegyé az még flahelhetö..4 felett szopacs :D
  • Empty
    Kipróbáltam! Elég gagyi lett szerintem!
  • Empty
    Tölthető: DT Carnage USA FULL ISO 541 MB
  • dark night
    értem!!kösz a tájékoztatást!!
  • NEOreg3
    1004 azt csak azt jelenti, hogy 1000-es széria, vagyis Fat

a jelenlegi legfrissebb firmware az 5.XX
  • dark night
    1004 ez a firmware-t-takarja az op rendszer frissességét??
  • NEOreg3
    nekem 1004-es Fat van, de már szinte csak zenét hallgatok rajta
  • dark night
    Aham értem!!és neked milyen psp-d van??Most nézegettem videókat összehasonlításokat a neten és a 3000-es több színt tud lejátszani...
    de drágább is meg nem nagyon lehet feltörni nem tom nálam sajnos egyenlőre még a pénz beszél gyűjtögetnem kell még...