PSP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Meg azt pls vki h milyen e-mail címet kér a storeban?
Az a baj h a verzióm nagyobb mint amazé???
Vki pls segítsen...Lehet h hülyének néztek de nem baj!NEkem most a sima 5.0-as verzió van meg!DE most leszedtem a 5.00 M33-6-os cuccát de amikor el akarom inditani azt irja ki h the data is corrupted...Pls vki segítsen...
nincs pk és nincs stb... ha adnak egy linket valószínûleg azért adják mert az van ott amit kérdeztél... legalább nézd meg mielõtt félrebeszélsz :-))
tessék😄
Akkor szólok, hogy FRISSÍCSS. <#idiota>#idiota>
Így örököltem a topicot.. Csak mindig frissítem amikor írjátok😊
Mindig tolom ha van új..😄 Tudod én nem customot használok..😊
Nekem is ez van.. Hagytam is a picsába, gondolom valami bug..😄
HI all!Az lenne a kérdésem,h felupdateltem a pspmet és most már ad ki egy olyat h psp store.belemegyek és regisztrálnék de kér egy e-mail címet és egy jelszavat.Oda milyen E-mail címet kell beírni?Vki pls segítsen...
A custom firmware magába nem warez😊
?hogy van az h warez= ban de legujabb custom firmware meg stb? 😄
normalis web browser,aviplayer,erdekes hasznos bigyok erdekelnenek ebben az esetben ijen mfw s ugyben ha tud vki jo linket megkoszonnem!
(keresgeltem en is neten,de tul sok minden van,nemtudom mejiket erdemes felrakni,file kezelo,bongeszo,avi pleyer,ezek kellenenek kb..)
(ban?...)
normalis web browser,aviplayer,erdekes hasznos bigyok erdekelnenek ebben az esetben ijen mfw s ugyben ha tud vki jo linket megkoszonnem!
(keresgeltem en is neten,de tul sok minden van,nemtudom mejiket erdemes felrakni,file kezelo,bongeszo,avi pleyer,ezek kellenenek kb..)
(ban?...)
plusz pk stb.. azert kosz..
buthers
Köszi igaziból gond nincs csak kiakarom próbálni.😊
Köszi igaziból gond nincs csak kiakarom próbálni.😊
nem tudnám kipróbálni valakivel a go messenger?
Van aki használja?
Van aki használja?
A gagyi akksi kábé 1200Ft
mért van az hogy amikor belemegyek a text chat menübe és utána megnyomom invite contact-ba akkor kikapcsol a psp?😞miért?😞
és hogy lehet felvenni valakit.mert még most ismerkedem vele😊?
és amúgy te használod a go messengert?mert én ma aktiváltam és senki nincs felvéve partnernek.és nem tudom tesztelni.😞
sziasztok.lehet buta kérdés.de nem tud valaki olyanról hogy a psp a go messenger magyar menüs lenne.Tehát hogy van magyarban is?
koszi es egy sima gagyi az mennyibe faj?egy 1800 as majdnem noname,de nem sony?
Hát ha nagyon sokat nyúzod a géped akkor megéri befektetni ,de akkor nem utángyártott gagyi minõségûbe hanem valami jóba ami 6-7 ezer pénz!!
valaki hasznal nem 1800 mha s batteryt?!megeri 3000 asba befektetni(phat psp hez csak ez a jo..asszem)?!valoban 4 hejett kb 7 ora jatek ido garantalt?!es mennyibe kerul ez egyebkent?koszonom
"vbence13 ajánlásával." <#banplz>#banplz><#banplz>#banplz>
GP2100: Nagyon köszönöm! -.- Csak tudod kell, h. kezelje a feliratot is és az MKV-t is! -.-
GP2100: Nagyon köszönöm! -.- Csak tudod kell, h. kezelje a feliratot is és az MKV-t is! -.-
Ez odab*sz!
BB7: WinAVI MP4 COnverter. Videofájl azonos névvel egy mappában a felirattal. Beállításoknál kiválasztod a feliratot. És konvertálsz. Tádám!
vbence13 ajánlásával.
BB7: WinAVI MP4 COnverter. Videofájl azonos névvel egy mappában a felirattal. Beállításoknál kiválasztod a feliratot. És konvertálsz. Tádám!
vbence13 ajánlásával.
\"elég volt ebből a faszom fütty nemzetből egy életre\" by tirexi
Nem szoktam feliratot használni, szal passz.
PSN: berghold
Rákódolod a feliratot, amikor csinálod az mp4-et.
Sziasztok!
Hogyan tudok a PSPn filmet nézni FELIRATtal? Mert rámásoltam az XY.mp4-et és mellé az XY.srt-t! De automata nem rakja alá a feliratot! És nem tudom, hogy ezt hol állíthatnám be! :S
Elõre is köszi! 😊
Hogyan tudok a PSPn filmet nézni FELIRATtal? Mert rámásoltam az XY.mp4-et és mellé az XY.srt-t! De automata nem rakja alá a feliratot! És nem tudom, hogy ezt hol állíthatnám be! :S
Elõre is köszi! 😊
ja..megnézem mikor játszol iso kiterjesztésû ps1 játékkal...
ha már iso (bin/cue v img.)ezután még konvertálni kell eboot.pbp file-ba..majd ide berakni: PSP->GEME->"Játék neve mappa"->
na így mûködni fog...
ha már iso (bin/cue v img.)ezután még konvertálni kell eboot.pbp file-ba..majd ide berakni: PSP->GEME->"Játék neve mappa"->
na így mûködni fog...
http://pspfilez.extra.hu/
Ezdejó! És kevesebb mint 300mega! 😊
Fú nagyon köszönöm!! Örök hála!
Ja nem, rájöttem melyikre gondolsz! World's Scariest Police Chases
Nem a G-police-re gondolsz?
Akkor még annyi, h volt 1 játék ps1-en, rendõrös volt, a rendõrökkel kelet lenni! Az elején lehetett választani autót, sima rendõrautót, terepjáró rendõrautót, egy fekete, és egy barna hétköznapi autót. Nem tudja valaki, h ennek mi volt a címe? Valami police volt benne!
Elõre is köszi!
Elõre is köszi!
Megveszed a playstation network-ön, lötöltöd és játszol... ilyen eccerû...
Csak ennyi?
Bemásolod a game mappába.(Ha már iso)
Valaki elmagyarázza nekem, h a psp-n hogyan tudok ps1-es játékokkal játszani?
Ok megnézem.😊THX
Szerintem kb. akárhova, emulátoron belül van egy filekezelõ, amivel mászkálhaszt a kártyán.