40034

WAREZ = azonnali BAN!

Infókon és híreken kívül nem kérsz és nem adsz segítséget feltöréssel kapcsolatban, akit érdekel nézegesse a linkeket!
  • lpmarci
    Tudnátok segíteni hogy tudom frissíteni az M33-at, mert a psp-n mikor próbálom a net frissítést hibaüzenetet kapok??
  • LeventeV
    de, ha pluginokat akarsz te;epiteni. a decrypter az egy program ami az iso-ba belemaszik es atirja a fw ellenorzest. igy kisebb fw-n is futtathatsz nagyobb fw-t igenylo jatekokat.
    GOOGLE!!!
  • KaszaN
    decryp miket? Am miafene?:/
    Am nézegettem a mappákat és van itt valami "KHBBS" és "seplugins" mappa. Ezeknek nemlehet valami szerepe?
  • Tekken 6
    Kell valakinek tekken 6 psp-re 4000 é ???
  • LeventeV
    probalj meg leszedni egy decryptert es decrypteld sajat magad. ha a jatek eredeti akkor megszivtad :P
  • KaszaN
    5.50GEN-D3
  • LeventeV
    milyen fw-d van?
  • KaszaN
    Hi
    Megvan a Naruto Ultimane Ninja Storm 3, de amikor megpróbálom elindítani a követlezőt írja: The game could not be started (8002013C)
    Milehet a baj?
  • SirArcheer
    Köszi!
    Hidd el eddig én sem hittem benne.
    LeventeV:
    Megvettem Gowot ma, tényleg nagyon jó.
    PS2-n végigjátszottam 1 és 2.
  • LeventeV
    ps2-nel volt, de az is meglehetett oldani, ps3-nal asszem nincs. de a psp-nel meg asszem van a filmenel, azert is irtam h,goy a jatekoknal nincs, de a filmeknel nem vagyok biztos.
  • OptimusPrime
    LeventeV-nek igaza van, így csak megerősíthetek: nincs régió-zár.
    Nekem amerikai PSP-m van, mégis Regio2-es lemezek futnak benne :), kivéve a Patapon, mert az 1-es, de a géppel együtt vettem még odakint! :) Úgyhogy hála Istennek, ilyen megkötés nincs.
    ...
    De ez amúgy milyen fura, a Playstation-nél meg van ilyen megkötés, ott nem csak a PAL meg NTSC a legnagyobb probléma, hanem a régió is, vagy rosszul tudom?
  • OptimusPrime
    Sosem hittem, hogy lehet ilyenben nyerni! :)
    De úgy látszik lehet, grat egyébként! :)
  • LeventeV
    jatekoknal nincs regiozar.
  • SirArcheer
    Köszi.
    Uccsó kérdés, ha ebay.uk ból rendelek akkor az működni fog az én psp-men is. Vagyis nincs régiókód eltérés?
  • LeventeV
    hat az mar jo reg volt, hogy adtak olyasmit. hat ha vasarolni is akarsz akkor van ertelme. de uk-ba regisztrald magad. ps3 topikba van cimgenerator, ott kapsz egy lakcimet iranyitoszammal es akkor mehet a regisztralas.
  • SirArcheer
    A psn store regisztrációnak van értelme?
    Magyarországról működik egyáltalán?
    Még egy demo sincs a gépen. :(
    Régen legalább adtak egy UMD lemezt film előzetesekkel. :(
  • LeventeV
    orulunk a nem warez kerdeseknek. en gow-ra szavazok, angyon allat jatek. eleg a 2 giga, de ha szeretsz zenet hallgatni es jo minosegut akkor ajanlanam inkabb a 4 gigas karit. nem sok a kulonbseg. es az mp4es parszaz megat fog foglalni.
  • SirArcheer
    Sziasztok!
    Nyertem a Coke.hu játékban PSP 3004-es gépet.
    Az lenne a kérdésem hogy:
    1. Melyik játékot érdemes inkább megvenni, Patapon v. Gow? Egy árban vannak.
    2. Ha UMD-ket használok elég a 2GB memory stick?
    3. Egy 90 perces film mp4 hány mega helyet foglal.
    Bocs hogy nem warez, csak kérdések.
  • CaviaR
    Játékot csak komponens (5csatis) kábellel lehet kitenni tv-re. (5csatis)
    Neked valszeg kompozitod (3csatis) van, azzal nem lehet kitenni sehogy.
  • LeventeV
    na akkor sorba:
    1- fogalmam sincs miert nem megy, probalgasd a settingsnel allitgatni, esetleg a jatekon belul, emg nem kotottem psp-t tv-re szoval tobbet nem tudok mondani.

2- leszedsz egy super nintendo emulatort es keresel rom-ot hozza, neten lehet talalni eleg szepen, sot van hogy az emulatorhoz csatolnak par jatekot.

3- cxmb programot feltelepited aztan keresel ctf temakat, csak arra vigyazz, hogy 5.03 fw-hez legyenek ha lehetseges.

UI:maskor mellozd a triplaposztot
  • sunny007
    sziasztok meg ha valaki tudja hogy lehet ctf témát felrakni 5.03 gen c-re? köszi
  • sunny007
    meg lenne még ha valaki tudná hogy hol tudok rá letölteni super mariot az jo lenne köszi
  • sunny007
    sziasztok lenne egy kérdésem psp 2004 pb-m van és ha rákötöm a tv-re minden bejön csak a játék nem.Miért lehet ez?Előre is köszi a segítséget
  • bboyatty
    Minden jel erre mutat...

Nem tudtam, hogy ezt is büntetik.
  • dragon11
    Keresőhasználat hiánya miatt kaphatta.:D
  • LeventeV
    nem erre ertette... ez egy hosszu tortenet, meg a sulis idokre nyulik vissza azok a regi szep idok...

amugy te hogy szedtel ossze ilyen szep felkijaltojeleket???
  • Tekken 6
    aha tuti 576-on olvastam és mások is mondták lásd:http://www.576kbyte.hu/Article.aspx?ArticleTitle=God_of_War:_Ghost_of_Sparta&Platform=PSP&Backgroundstyle=PSP&SelectedArticleTitle=God%20of%20War:%20Ghost%20of%20Sparta&SelectedArticle=e464f821-aa29-4974-a661-95c413690e01
  • bboyatty
    De leeeesz???
  • Tekken 6
    várom az új GOW-ot
  • LeventeV
    ajanlom a sandisk memkarit, az is jo.
    a hack meg ugy 5 ev bortonbe
  • krunyec
    Sziasztok! kérdésem a következő lenne: mivel a pspbe memory stick duo megy de a sony a legdrágább,más fajták mint pl kingstone v ienek jók lehetnek?másrészről mennyibe kerül egy flashelés?
  • LeventeV
    cwcheat programnak nezz utanna.
  • Empty
    Egy rakás szar ez a POP Revelations! Nagynehezen kinyírom a nőt utánna meg ledarál a sok szarság! Persze kilépés után ismét a nővel kéne szarakodni! Na meg akinek hét anyja van az csinálja mégegyszer! Létezik valami csalás PSP-s játékokhoz? Homok funkció vagy mi, hogy hozható elő? Mert én angol cheat alapján nem sok szarra jutottam. Aki tud valamit leírhatja! Kösz!
  • LeventeV
    nincs egy readme fajl mellekelve a jatekhoz? ha van akkor abban elvileg irja, ha nem akkor google es youtube.
  • Kenworth
    Sziasztok!
    Valaki tudna nekem segíteni hogy hogyan lehet a PSXről konvertált játékot (eboot) játszani a PSPn? Tudom hogy a GAME mappába kell tenni, de nem akar elindulni ésnem tudom mit hova kell még rakni, mert van még egy SLUSXXXX file is.
    Köszönöm a segítséget!
  • bboyatty
    Na látom már itt is van a fiú... :P
  • bboyatty
    A PSP böngészőnek alapból nehézkes a kezelése, én is böngésztem róla régebben de nem egy nagy élmény. Engem inkább a gépelés zavart.
    Ebbe nem vagyok biztos, hogy léteznek-e olyan pluginok amihez ne kéne feltörni a PSP-t, de szerinem nincs olyan.
    Jön Levi és majd elmondja, remélem nem mondtam hülyeséget.

Üdv.
  • LeventeV
    ja és minden homebrew progihoz cfw szükséges.

screenshothoz pedig vannak programok, google a te barátod.
  • LeventeV
    semmi köze nincs a böngészéshez a psp kiszerelésének. egyszerűen ilyen és kész.
  • Toughtful
    Arcok! Nincs valami megoldás arra, hogy a PSP "screenshotoljon" játék közben? Beállítás, hogy X percenként, másodpercenként etc. mentsen egyet valamelyik memóriakártya-mappába?