40034
WAREZ = azonnali BAN!
Infókon és híreken kívül nem kérsz és nem adsz segítséget feltöréssel kapcsolatban, akit érdekel nézegesse a linkeket!
-
lpmarci #39274 Tudnátok segíteni hogy tudom frissíteni az M33-at, mert a psp-n mikor próbálom a net frissítést hibaüzenetet kapok?? -
#39273 de, ha pluginokat akarsz te;epiteni. a decrypter az egy program ami az iso-ba belemaszik es atirja a fw ellenorzest. igy kisebb fw-n is futtathatsz nagyobb fw-t igenylo jatekokat.
GOOGLE!!! -
#39272 decryp miket? Am miafene?:/
Am nézegettem a mappákat és van itt valami "KHBBS" és "seplugins" mappa. Ezeknek nemlehet valami szerepe? -
Tekken 6 #39271 Kell valakinek tekken 6 psp-re 4000 é ??? -
#39270 probalj meg leszedni egy decryptert es decrypteld sajat magad. ha a jatek eredeti akkor megszivtad :P -
#39269 5.50GEN-D3 -
#39268 milyen fw-d van?
-
#39267 Hi
Megvan a Naruto Ultimane Ninja Storm 3, de amikor megpróbálom elindítani a követlezőt írja: The game could not be started (8002013C)
Milehet a baj? -
SirArcheer #39266 Köszi!
Hidd el eddig én sem hittem benne.
LeventeV:
Megvettem Gowot ma, tényleg nagyon jó.
PS2-n végigjátszottam 1 és 2.
-
#39265 ps2-nel volt, de az is meglehetett oldani, ps3-nal asszem nincs. de a psp-nel meg asszem van a filmenel, azert is irtam h,goy a jatekoknal nincs, de a filmeknel nem vagyok biztos. -
#39264 LeventeV-nek igaza van, így csak megerősíthetek: nincs régió-zár.
Nekem amerikai PSP-m van, mégis Regio2-es lemezek futnak benne :), kivéve a Patapon, mert az 1-es, de a géppel együtt vettem még odakint! :) Úgyhogy hála Istennek, ilyen megkötés nincs.
...
De ez amúgy milyen fura, a Playstation-nél meg van ilyen megkötés, ott nem csak a PAL meg NTSC a legnagyobb probléma, hanem a régió is, vagy rosszul tudom? -
#39263 Sosem hittem, hogy lehet ilyenben nyerni! :)
De úgy látszik lehet, grat egyébként! :) -
#39262 jatekoknal nincs regiozar. -
SirArcheer #39261 Köszi.
Uccsó kérdés, ha ebay.uk ból rendelek akkor az működni fog az én psp-men is. Vagyis nincs régiókód eltérés? -
#39260 hat az mar jo reg volt, hogy adtak olyasmit. hat ha vasarolni is akarsz akkor van ertelme. de uk-ba regisztrald magad. ps3 topikba van cimgenerator, ott kapsz egy lakcimet iranyitoszammal es akkor mehet a regisztralas. -
SirArcheer #39259 A psn store regisztrációnak van értelme?
Magyarországról működik egyáltalán?
Még egy demo sincs a gépen. :(
Régen legalább adtak egy UMD lemezt film előzetesekkel. :( -
#39258 orulunk a nem warez kerdeseknek. en gow-ra szavazok, angyon allat jatek. eleg a 2 giga, de ha szeretsz zenet hallgatni es jo minosegut akkor ajanlanam inkabb a 4 gigas karit. nem sok a kulonbseg. es az mp4es parszaz megat fog foglalni. -
SirArcheer #39257 Sziasztok!
Nyertem a Coke.hu játékban PSP 3004-es gépet.
Az lenne a kérdésem hogy:
1. Melyik játékot érdemes inkább megvenni, Patapon v. Gow? Egy árban vannak.
2. Ha UMD-ket használok elég a 2GB memory stick?
3. Egy 90 perces film mp4 hány mega helyet foglal.
Bocs hogy nem warez, csak kérdések. -
#39256 Játékot csak komponens (5csatis) kábellel lehet kitenni tv-re. (5csatis)
Neked valszeg kompozitod (3csatis) van, azzal nem lehet kitenni sehogy. -
#39255 na akkor sorba:
1- fogalmam sincs miert nem megy, probalgasd a settingsnel allitgatni, esetleg a jatekon belul, emg nem kotottem psp-t tv-re szoval tobbet nem tudok mondani.
2- leszedsz egy super nintendo emulatort es keresel rom-ot hozza, neten lehet talalni eleg szepen, sot van hogy az emulatorhoz csatolnak par jatekot.
3- cxmb programot feltelepited aztan keresel ctf temakat, csak arra vigyazz, hogy 5.03 fw-hez legyenek ha lehetseges.
UI:maskor mellozd a triplaposztot -
sunny007 #39254 sziasztok meg ha valaki tudja hogy lehet ctf témát felrakni 5.03 gen c-re? köszi -
sunny007 #39253 meg lenne még ha valaki tudná hogy hol tudok rá letölteni super mariot az jo lenne köszi -
sunny007 #39252 sziasztok lenne egy kérdésem psp 2004 pb-m van és ha rákötöm a tv-re minden bejön csak a játék nem.Miért lehet ez?Előre is köszi a segítséget -
#39251 Minden jel erre mutat...
Nem tudtam, hogy ezt is büntetik.
-
#39250 Keresőhasználat hiánya miatt kaphatta.:D -
#39249 nem erre ertette... ez egy hosszu tortenet, meg a sulis idokre nyulik vissza azok a regi szep idok...
amugy te hogy szedtel ossze ilyen szep felkijaltojeleket??? -
Tekken 6 #39248 aha tuti 576-on olvastam és mások is mondták lásd:http://www.576kbyte.hu/Article.aspx?ArticleTitle=God_of_War:_Ghost_of_Sparta&Platform=PSP&Backgroundstyle=PSP&SelectedArticleTitle=God%20of%20War:%20Ghost%20of%20Sparta&SelectedArticle=e464f821-aa29-4974-a661-95c413690e01 -
#39247 De leeeesz??? -
Tekken 6 #39246 várom az új GOW-ot -
#39245 ajanlom a sandisk memkarit, az is jo.
a hack meg ugy 5 ev bortonbe -
krunyec #39244 Sziasztok! kérdésem a következő lenne: mivel a pspbe memory stick duo megy de a sony a legdrágább,más fajták mint pl kingstone v ienek jók lehetnek?másrészről mennyibe kerül egy flashelés? -
#39243 cwcheat programnak nezz utanna. -
#39242 Egy rakás szar ez a POP Revelations! Nagynehezen kinyírom a nőt utánna meg ledarál a sok szarság! Persze kilépés után ismét a nővel kéne szarakodni! Na meg akinek hét anyja van az csinálja mégegyszer! Létezik valami csalás PSP-s játékokhoz? Homok funkció vagy mi, hogy hozható elő? Mert én angol cheat alapján nem sok szarra jutottam. Aki tud valamit leírhatja! Kösz! -
#39241 nincs egy readme fajl mellekelve a jatekhoz? ha van akkor abban elvileg irja, ha nem akkor google es youtube. -
Kenworth #39240 Sziasztok!
Valaki tudna nekem segíteni hogy hogyan lehet a PSXről konvertált játékot (eboot) játszani a PSPn? Tudom hogy a GAME mappába kell tenni, de nem akar elindulni ésnem tudom mit hova kell még rakni, mert van még egy SLUSXXXX file is.
Köszönöm a segítséget!
-
#39239 Na látom már itt is van a fiú... :P -
#39238 A PSP böngészőnek alapból nehézkes a kezelése, én is böngésztem róla régebben de nem egy nagy élmény. Engem inkább a gépelés zavart.
Ebbe nem vagyok biztos, hogy léteznek-e olyan pluginok amihez ne kéne feltörni a PSP-t, de szerinem nincs olyan.
Jön Levi és majd elmondja, remélem nem mondtam hülyeséget.
Üdv. -
#39237 ja és minden homebrew progihoz cfw szükséges.
screenshothoz pedig vannak programok, google a te barátod. -
#39236 semmi köze nincs a böngészéshez a psp kiszerelésének. egyszerűen ilyen és kész. -
#39235 Arcok! Nincs valami megoldás arra, hogy a PSP "screenshotoljon" játék közben? Beállítás, hogy X percenként, másodpercenként etc. mentsen egyet valamelyik memóriakártya-mappába?