PSP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
van egy oldal a godofwar.com/spartansstandtall es itt folyamatosan telik be egy csik. es ha minden igaz mikor betelik akkor valami bejelentes lesz.
ign.com egy psp-s god of war-ra tippel, de en meg egy platinum god of war 3at is elkepzelnek.
--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0
psp 5.50 gen-D2 HUN ps2 scph70004 Mod Soft
Ha 220+240 volt van, akkor nem kell feszátalakító.
Ha 120 volt van, akkor kell.
Egy olyan kérdésem lenne, hogy az USA-ból behozott PSP hálózati csatijával kell valamit kezdeni, hogy itthon mûködõképes legyen?
fel lehet-e másolni a UMD-ket a memkártáyra, mint Boxon, vagy PS3-on, hogy onnan fusson és ne nyúzza az UMD-t?
köszi
Az ára: 40.000
Személyes átvétel Debrecenben, természetesen kipróbálható stb.
Érdeklõdj priviben!
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
Sajnos így sem kerek, a mediago elindul, de hiába kattintok a PS Store-ra nem történik seemi.
Olvastam fórumokon, hogy másoknak is van ez, olyanoknak is, akikneg géigment a telepítés.
Kipróbáltam egy csomó mindent, amit ott is javasoltak, de semmi 😞
Azt hiszem meg kell várnom az új változatot, vagy a Maceset.
Köszi még egyszer a sagítésget. <#worship>#worship>
tessék ebbe benne van a psn downloader és a Playstation store. fontos hogy 1 mappába legyen mind a 3 dolog valahogy így
most viszont már látom mivel volt a gond a telepítésnél: Playstationstoresetup.exe
Tudom, hogy pofátlan kérdés, de kérhetem a segítséged a feltelepített PalyStationStore fájljaival kapcsolatban is? (Csak ennek a telepítõje nem fut le).
Köszi szépen
Egy próbát megért.
tessék csak kicsomagolod a neked meg felelõ helyre és elis indul. Elsõ indításnál lehet kicsit lassan fog reagálni de elfog indulni. 😉
Tudnál abban segíteni (ha nem túl nagy kérés), hogy felteszed valahova, amit feltelepített?
Sajna az ismerõseim közül senkinek sincs PSP-je (és win7 se).
köszi.
psp-1004 cfw.:5.50 GEN-D3
Vettem ma egy psp-t és egy kis gondom lenne:
Próbáltam installálni pc-re a MediaGo-t, de sehogy se akar felmenni.
Azt az üzenetet kapom, hogy egy, vagy több komponens nem tudot felmenni és ezért megszakítja a telepítést.
Próbáltam már mindenfélét, elolvastam ezt-azt a neten is, de nem találtam mûködõ megoldást.
Most a wirelesen keresztül töltök le a Ps networkröl, ami megy, de nem a legyorsabb.
Köszi a segítséget.
Isten szeret tégedet, az egyház meg a pénzedet. -- Oi! -- 'Ember küzdj és bízva bízzál!' ..de ha nem megy, legalább engem hagyjál!
van olyan divx lejatszo psp-re amelyiken lehet valtani a film hangsavjat? vagy olyan konverter progi is megteszi amelyikbe ki lehet valasztani, hogy melyik hangsavot vegye figyelembe konvertalalskor, mert alapbol az angolt teszi, ami az eredeti, de nekem am agyar kene. elore is kosz.
Ati
Ati
maskor vigyazz ra jobban...<#ejnye1>#ejnye1><#idiota>#idiota>
A polir pasztas dologba bele se szolok mert foglamam sincs.
Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!
Ati
Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!
Media Markt-ba van:-?
Na de meg nezetem Pesten, esetleg valami otlet, hogy hol? Valaki a Saturn-t javasolta, hogy o onnan vett...
Üdv
#39039: Ja en is gondoltam hogy az ugy nem fog menni de egy probat megert. Maskulomben meg bele is fert es a teljesitmeny is eleg volt csak van ott meg valami okossag, hogy nem indult el, ez igy tul egyszeru lenne. Nem vagyok nagy elektro szaki ezert fel is adtam. A tolto csati meg azert nem jo mert kilog ott a kabel meg minden. Szoval marad a kereses orrverzesig aztan hatha lesz valami... Esetleg ha van tipped holkene megnezni az aksit azt megkoszonnem.
A töltõ csatin táplálni miért nem jó?
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
Tul szep lett volna, hogy ilyen egyszeruen aksit szerkesszek bele.😛