40034
WAREZ = azonnali BAN!
Infókon és híreken kívül nem kérsz és nem adsz segítséget feltöréssel kapcsolatban, akit érdekel nézegesse a linkeket!
-
Balázs 17 #39234 Sziasztok
Van egy alap psp3000em és nagyon rossz rajta a böngészés
ez most azért van, mert alap vagy ez mindenképp ilyen..?
a másik léteznek e olyan programok, kiegészítők amihez nem kell feltörni a psp-t?
kösz:) -
#39233 hat azt te tudod. nekem egy 8 gigas sony van a gepbe, de en hasznalok homebrew alkalmazasokat is, ugyhogy nekem kell a hely. -
#39232 Ja tényleg és memóriát mennyit érdemes venni hozzá? -
#39231 ja ok, na látod ennyire értek hozzá, köszi :D -
#39230 esetleg 3004es, es az 3000es szeria, az utolso szamjegy az a teruletet jelenti. amerikanak, japannak, azsianak, ausztralianak, es europanak mas-mas kodja van. a 4es az europae. -
#39229 köszi de használtat nem akarok.
szted hol lehet venni ilyen 3000-eset? mert én már 10 helyen néztem és mindenhol 3400-as van. -
#39228 Megbízhatóságra szerintem megbízható mind. Nekem FAT van és azon kívül, hogy nincs aksim hozzá, minden okés vele.
De majd jönnek az okosabbak és meg mondják neked a frankót. ;) -
#39227 ha uj psp-t akarsz venni akkor vagy 3000est kapsz vagy GO!-t. en a 3000est ajanlanam. hasznaltan is lehet venni. akkor erdemes odafigyelni a kepernyo allapotara, arra, hogy az aksi meddig birja, stb. megbizhatosag teren mindegyik psp jol teljesit. -
#39226 Helló!
Én csak azt szeretném kérdézni, hogyha mostanában szeretnék venni pspt, melyik verzió a legjobb választás? Úgy értem megbízhatóság meg ilyesmi tekintetben. -
#39225 megoldottam lényegtelen. -
#39224 Sziasztok! Leszedtem az új Prince-t h megnézzem milyen psp-n. 5.50 GEN D2-es cfw van a psp-n és nem játsza le a játékot. Mi lehet a gond? Ötlet ? -
#39223 fifa 2010 south africa bontatlanul 6000Ft ért vihető. -
#39222 hali
Sikerült megcsinálni a psp-t Nagyon örülök neki. -
#39221 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Warez :) -
Immigrants #39220 neked megvan? -
#39219 Grand Turismot vedd meg! K*rva nagy játék! -
#39218 ha jol tudom akkor valami exploitot mar talaltak benne, de meg messze van egy lehetseges tores. psp-re a jatekok meg vagy nagyon jok vagy nagyon rosszak, szoval sok penzt jatekra nem kell elkolts es beszerezhetsz hasznaltan is. -
Mka #39217 Nah megjött a psp-m :)
Filmeket már töltöttem is rá és nagyon jó minőségben játsza le.
Sajnos 5.50-es Fw-vel érkezett így az isokat nem tudom futtatni, no de sebaj mindjárt kapok fizut, majd veszek játékot :D
Esetleg nem tudja valaki hol tart az 5.50,6.10,6.20 törése?
(Vettem hozzá egy Vice city stories játékot, nagyon jó lett, nagyon leköt:) -
#39216 szivesen. szurkolok azert, hogy ne legyen komolyabb baja. -
#39215 Rendben , köszi! -
#39214 en is, inkabb mondjuk a kepernyo... vidd el valakihez es nezesd meg, aztan lehet jobban jarsz ha veszel egy hasznaltat, eleg dragak a kijelzok. -
#39213 Én alaplap vagy képernyő hibára gyanakszom. -
#39212 szerintem probald meg kiszedni a screensavert, lehet az szarakodik, ha nem akkor nezesd meg, mert nem hinnem ,hogy ez szoftver hiba sajnos :( -
#39211 Nem. Képet nézek akkor is. Vagy film akkor is. -
#39210 csak jatszas kozbe van ilyesmi? -
#39209 Sziasztok!
Lenne egy nagy gondom.
Bekapcsolom a psp-t játszok vagy valami mást és egy idő után elmegy a kép. A gép az megy tovább. Újra indítom megy faszán aztán megint elmegy, fekete az egész.
Mi lehet a probléma?
Válaszotokat előre is köszönöm.
Üdv
Falkon -
#39208 elmeletileg 6nal nagyobb. -
Mka #39207 Sziasztok csak egy gyors kérdés:
Ha tegnap rendeltem egy zsír új 3004-es psp slim-et(piano black) akkor azon milyen fw lesz gyárilag?
-
#39206 hat a kiiras az kb miota ide jarok ott van... a linkek meg csak mostanaba nem mukodnek. -
#39205 Mióta van ott az a kiírás? Én még sosem láttam. :O Amúgymeg ha a linkekre kattintok semmisem történik. :/ -
#39204 ne chickhen 2-vel probald
hanem 1essel. ami a fathez van. te egyszeruen nem fogod fel azt amit irtunk. nem vagy tisztaba az alap dolgokkal. kibaszottul nem kene segitsunk neked, ez felvan tuntetve, pirossal irja. -
#39203 Valaki, mert mingyárt ideges leszek, feszült, nemleszek a tudatom teljes irányítása alatt, egyszóval megőrülök! Amúgy lehetséges, hogy csak ennyire kevés a szerencsém, hogy a 1000. próbálkozásra lesz jó? -
#39202 Hi
Nagyon elvagyok akadva. Már 5.03as a rendszerem és most jötte a "chickern2". De hiába indítgattam újra vagy 100szor, nemjött be a zöld képernyő. :S És kipróbáltam azt a speed3-at is, ami elvileg ugyanaz, de azzalsem történik semmi. Már 2napja indítgatom újra megállás nélkül. Ötlet? -
Immigrants #39201 azt írja csak egy játékra cseréli el :( -
Immigrants #39200 Na kéne még egy segítség! Játékaim.hu-n Retromania-val akarok cserélni!
A Cod 6 (Ps3)-ért elcserélné a Gran turismo (psp), de szerintem az nagy árkülömbség lenne! Ti mit ajánlatok mit kérjek még tőle psp-re? Aki regisztrált nézze meg a játékait! -
Immigrants #39199 Kösz! -
#39198 psp honositast psphungary.hu oldalon keress. es eddig az idei legjobb psp-s jatek a metal gear solid peace walker. -
Immigrants #39197 Sziasztok egy psp honosítást kérhetnék?
Ja és most szerintetek melyikek a legjobb játékok? Nézegetem youtub-on a videókat de katasztrófa...
Kb. így néz ki psp-n:
És ilyen videókat ad be:
Ezért így nem is nagyon lehet eldönteni! -
#39196 elmeletileg igen. de guglizz ra, nezz youtube-on videokat. azokbol sokat lehet tanulni. -
#39195 De akkor a monitor megjeliniti ugye? Ez lenne a lényeg:)