PSP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!
lenne egy kérdésem, végülis nem is nekem hanem a psp-m vevõjének, de továbbitom, hátha Ti tudtok segiteni ...
pufi géprõl lenne szo, megoldhato valamilyen modon hogy ki legyen vezérelve a tv-re? tudom hogy a slim és a fölöttiek ezt már tudják.. viszont a pufira bármilyen megoldás létezik?
minden megoldás érdekelne !
elöre is kösz
TéDéIi Inszájd :D diesel power semmi más :)
psp 5.50 gen-D2 HUN ps2 scph70004 Mod Soft
Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!
A középsõ az akksi töltöttségi szintjét, és a típusát figyeli. Valamint referencia pontnak használja a töltéskor. Üdv
psp 5.50 gen-D2 HUN ps2 scph70004 Mod Soft
De 3 erintkezo van...Akkor a PSP-be a jobb az +, a bal az - es akozepso???
(bal+, jobb-)

Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
(kozben vettem gyorsan egy 3600mha ast😄
az maskor is bevalt.. mongyuk en nemigen tapasztaltam a 7-8 ora jatek idot azzal sem,inkabb csak stabil 5.vagy kicsit tobb volt meg .. de mostmar mindegy😄 )
--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0
fullra toltott aksival kikapcsolt(hosszan nyomom,nem csak sztendbaj mod)allapotban kb 2 het utan lemerul az aksi.. szoval asztalon fexik hasznalat nelkul .. ez termeszetes?!volt korabban maisk pspm es nem erre emlexem.. uj aksi tovabb birna esetleg?!valaszt koszonom
Take These Broken Wings and Learn to Fly Again Learn to Live so Free! - Mr. Mister \"Még mindig jobb, hogy hülye vagy és itt vagy, mintha okos lennél és nem lennél itt\" K.N.
Take These Broken Wings and Learn to Fly Again Learn to Live so Free! - Mr. Mister \"Még mindig jobb, hogy hülye vagy és itt vagy, mintha okos lennél és nem lennél itt\" K.N.
Gigabyte GA-H61M-DS2, Core I3 2120 3,3Ghz, DDR3 1333Mhz 2x2GB KINGMAX RAM,Sapphire Radeon HD5670 GDDR5 512MB TDU Nick: Trabanthun
Van nekem egy PSP 3004 Slim Silver amelyre már nincs szükségem! Akit érdekel a doloog az itt tud érdeklõdni! http://hardverapro.hu/apro/psp_jatekok_olcson_5/hsz_1-50.html
Gigabyte GA-H61M-DS2, Core I3 2120 3,3Ghz, DDR3 1333Mhz 2x2GB KINGMAX RAM,Sapphire Radeon HD5670 GDDR5 512MB TDU Nick: Trabanthun
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
"tartalmak akkor szabadon szerkeszthetõek" ez alatt nem tudom mit értesz, ha azt, hogy a PS3 legtöbb funkcióját tudod használni, akkor igen.
Van olyan játék, ami ad valami pluszt, ha megvan a PSP és a PS3as verzió is (pl PSP resistance, Assassin's creed...) de semmi lényeges valójában.
Szóval ha PS3at akarsz venni azt az arra készült játékok miatt vedd, ne a PSP-d miatt.
PSN: berghold
Más:
Egyre jobban foglalkoztat amúgy a nagy testvér megvétele, nem tudom, használja e valaki úgy, hogy PS3 és PSP összekötve? Elvileg ugye a tartalmak akkor szabadon szerkeszthetõek, meg ilyesmi. De olvastam olyat is, hogy van 1-2 játék (talán a FIFA-k), ahol este játszol a nagy gépen, és van olyan mód, hogy össze lehet szinkronizálni a PSP-vel a játékot, de azon nem tudsz úgy játszani, csak ilyen csapatfelállást, meg cserelehetõségeket tudsz elvégezni, teszed mindezt napközben és hazaérve a PS3 importálja az új beállításokat és úgy kezdõdik a meccs, ahogy te napközben letervezted. 😊
Vagy ezt csak én álmodtam valahol? 😄
Régen jártam erre, talán még valaki emlékszik rám<#rolleyes>#rolleyes>(kék gépem volt)
Ismét PSP-t fogok vásárolni, csak mostanában nem igazán tudom mire kell figyelni(pl melyik 3000es szériában csíkos a kijelzõ, egyebek)
Ebben kérném a segítségeteket!PSP Go kilõve!!!
<#worship>#worship>
amugy megjelent a Blazblue portable. kiprobalta mar valaki?
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
Kicsit utánanéztem de aztán már biztos voltam benne,hogy kamu..
De hogyan csinálták meg a videókat?Mert ott nem annyi van,hogy felvette videóra a játékot és berakta lejátszásra a psp-n..rendesen belépett meg minden szar
a GTA 4 egy kozel 14 gigas jatek. ahhoz hogy normalis fps mellett futtasd minim 2 magos proci kell es 512 megas (de ajanlott az 1 gigas) vkari. na most kerdem en hol all ez a psp-tol? a san andreas ugyszinten... a ps2-nek 128 bites procija van... a mostani emulatorokkal is 2 magos proci kell minim 3 ghz-en hogy par jatek futtathato legyen.
SE GTA 4 SE GTA SA NEM LESZ PSP-RE AMIG A ROCKSTAR UGY NEM DONT, HOGY PORTOLJA OKET
Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB
Rossz irányba tart a Sony, a Go! nem fogja megváltani a dolgokat, még ha Timbaland azzal is szerkeszti a zenétit a Beaterator-ban...