40034

WAREZ = azonnali BAN!

Infókon és híreken kívül nem kérsz és nem adsz segítséget feltöréssel kapcsolatban, akit érdekel nézegesse a linkeket!
  • Balázs 17
    Sziasztok
    Van egy alap psp3000em és nagyon rossz rajta a böngészés
    ez most azért van, mert alap vagy ez mindenképp ilyen..?
    a másik léteznek e olyan programok, kiegészítők amihez nem kell feltörni a psp-t?
    kösz:)
  • LeventeV
    hat azt te tudod. nekem egy 8 gigas sony van a gepbe, de en hasznalok homebrew alkalmazasokat is, ugyhogy nekem kell a hely.
  • Kojiro
    Ja tényleg és memóriát mennyit érdemes venni hozzá?
  • Kojiro
    ja ok, na látod ennyire értek hozzá, köszi :D
  • LeventeV
    esetleg 3004es, es az 3000es szeria, az utolso szamjegy az a teruletet jelenti. amerikanak, japannak, azsianak, ausztralianak, es europanak mas-mas kodja van. a 4es az europae.
  • Kojiro
    köszi de használtat nem akarok.
    szted hol lehet venni ilyen 3000-eset? mert én már 10 helyen néztem és mindenhol 3400-as van.
  • bboyatty
    Megbízhatóságra szerintem megbízható mind. Nekem FAT van és azon kívül, hogy nincs aksim hozzá, minden okés vele.
    De majd jönnek az okosabbak és meg mondják neked a frankót. ;)
  • LeventeV
    ha uj psp-t akarsz venni akkor vagy 3000est kapsz vagy GO!-t. en a 3000est ajanlanam. hasznaltan is lehet venni. akkor erdemes odafigyelni a kepernyo allapotara, arra, hogy az aksi meddig birja, stb. megbizhatosag teren mindegyik psp jol teljesit.
  • Kojiro
    Helló!
    Én csak azt szeretném kérdézni, hogyha mostanában szeretnék venni pspt, melyik verzió a legjobb választás? Úgy értem megbízhatóság meg ilyesmi tekintetben.
  • Gideon Wieth
    megoldottam lényegtelen.
  • Gideon Wieth
    Sziasztok! Leszedtem az új Prince-t h megnézzem milyen psp-n. 5.50 GEN D2-es cfw van a psp-n és nem játsza le a játékot. Mi lehet a gond? Ötlet ?
  • jaszy
    fifa 2010 south africa bontatlanul 6000Ft ért vihető.
  • KaszaN
    hali
    Sikerült megcsinálni a psp-t Nagyon örülök neki.
  • Falkon
  • Immigrants
    neked megvan?
  • Falkon
    Grand Turismot vedd meg! K*rva nagy játék!
  • LeventeV
    ha jol tudom akkor valami exploitot mar talaltak benne, de meg messze van egy lehetseges tores. psp-re a jatekok meg vagy nagyon jok vagy nagyon rosszak, szoval sok penzt jatekra nem kell elkolts es beszerezhetsz hasznaltan is.
  • Mka
    Nah megjött a psp-m :)
    Filmeket már töltöttem is rá és nagyon jó minőségben játsza le.
    Sajnos 5.50-es Fw-vel érkezett így az isokat nem tudom futtatni, no de sebaj mindjárt kapok fizut, majd veszek játékot :D
    Esetleg nem tudja valaki hol tart az 5.50,6.10,6.20 törése?
    (Vettem hozzá egy Vice city stories játékot, nagyon jó lett, nagyon leköt:)
  • LeventeV
    szivesen. szurkolok azert, hogy ne legyen komolyabb baja.
  • Falkon
    Rendben , köszi!
  • LeventeV
    en is, inkabb mondjuk a kepernyo... vidd el valakihez es nezesd meg, aztan lehet jobban jarsz ha veszel egy hasznaltat, eleg dragak a kijelzok.
  • Falkon
    Én alaplap vagy képernyő hibára gyanakszom.
  • LeventeV
    szerintem probald meg kiszedni a screensavert, lehet az szarakodik, ha nem akkor nezesd meg, mert nem hinnem ,hogy ez szoftver hiba sajnos :(
  • Falkon
    Nem. Képet nézek akkor is. Vagy film akkor is.
  • LeventeV
    csak jatszas kozbe van ilyesmi?
  • Falkon
    Sziasztok!

Lenne egy nagy gondom.
    Bekapcsolom a psp-t játszok vagy valami mást és egy idő után elmegy a kép. A gép az megy tovább. Újra indítom megy faszán aztán megint elmegy, fekete az egész.

Mi lehet a probléma?
    Válaszotokat előre is köszönöm.
    Üdv
    Falkon
  • LeventeV
    elmeletileg 6nal nagyobb.
  • Mka
    Sziasztok csak egy gyors kérdés:
    Ha tegnap rendeltem egy zsír új 3004-es psp slim-et(piano black) akkor azon milyen fw lesz gyárilag?
  • LeventeV
    hat a kiiras az kb miota ide jarok ott van... a linkek meg csak mostanaba nem mukodnek.
  • KaszaN
    Mióta van ott az a kiírás? Én még sosem láttam. :O Amúgymeg ha a linkekre kattintok semmisem történik. :/
  • LeventeV
    ne chickhen 2-vel probald
    hanem 1essel. ami a fathez van. te egyszeruen nem fogod fel azt amit irtunk. nem vagy tisztaba az alap dolgokkal. kibaszottul nem kene segitsunk neked, ez felvan tuntetve, pirossal irja.
  • KaszaN
    Valaki, mert mingyárt ideges leszek, feszült, nemleszek a tudatom teljes irányítása alatt, egyszóval megőrülök! Amúgy lehetséges, hogy csak ennyire kevés a szerencsém, hogy a 1000. próbálkozásra lesz jó?
  • KaszaN
    Hi
    Nagyon elvagyok akadva. Már 5.03as a rendszerem és most jötte a "chickern2". De hiába indítgattam újra vagy 100szor, nemjött be a zöld képernyő. :S És kipróbáltam azt a speed3-at is, ami elvileg ugyanaz, de azzalsem történik semmi. Már 2napja indítgatom újra megállás nélkül. Ötlet?
  • Immigrants
    azt írja csak egy játékra cseréli el :(
  • Immigrants
    Na kéne még egy segítség! Játékaim.hu-n Retromania-val akarok cserélni!
    A Cod 6 (Ps3)-ért elcserélné a Gran turismo (psp), de szerintem az nagy árkülömbség lenne! Ti mit ajánlatok mit kérjek még tőle psp-re? Aki regisztrált nézze meg a játékait!
  • Immigrants
    Kösz!
  • LeventeV
    psp honositast psphungary.hu oldalon keress. es eddig az idei legjobb psp-s jatek a metal gear solid peace walker.
  • Immigrants
    Sziasztok egy psp honosítást kérhetnék?
    Ja és most szerintetek melyikek a legjobb játékok? Nézegetem youtub-on a videókat de katasztrófa...
    Kb. így néz ki psp-n:

És ilyen videókat ad be:

Ezért így nem is nagyon lehet eldönteni!
  • LeventeV
    elmeletileg igen. de guglizz ra, nezz youtube-on videokat. azokbol sokat lehet tanulni.
  • Prody
    De akkor a monitor megjeliniti ugye? Ez lenne a lényeg:)