PSP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tjay
szeretnek nagyobb memóriakártyát venni, eddig 4gb-os volt, de fogalmam sincs erdemes-e nagyobbat venni, nem tudom mukodne e benne. fat psp-m van 5.x (fogalmam sincs) firmware van rajta. Ha valaki segitene azt megkoszonnem.

Prody
PSP Go megéri (kinek van itt, tapasztalatok?)? Vagy inkább 3004-es a használt játékcserélés és a kicsit nagyobb képernyõ miatt?

wordsworth
Hali mi a forum neve ami eltunt a linkekbol? 😄

PSP user n\' soon ps3 user too :)

LeventeV
altalaban a komboja mindig ugy er veget, hogy feluti a ket kardjat. ekkor a legsebezhetobb. addig vedekezz.

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

tomo05
Eladó SÛRGÕSEN egy PSP 1004 (Fat)!

CFW 5.50 GEN-D2 operációs rendszer van rajta!
Az aksi jól bírja!(4-5 órát folyamatosan)
Adom hozzá:

a dobozát benne a leírással
egy kemény tokot
töltõt
egy 2GB-os memóriakártyát
Kb. 10 DVD-nyi játékot!(GTA Chinatown Wars,Need For Speed
összes…😉
egy eredeti Moto GP 06 játékot
adatkábelét (mini-US😎

A kijelzõn van két kis „karc”(már így vettem) Persze ha be van kapcsolva egyáltalán nem zavaró!Nagyon vigyáztam rá!Kérésre másolok rá rengeteg témát is!
Új számítógép vásárlása miatt kell megválnom tõle.
Átvétel lehetséges személyesen Esztergom-Dorog-Nyergesújfalú környékén!

Ha érdekel írj üzit!

|MSI H97 Gaming 3|Core i7 4790K 4GHz|16GB Corsair Vengeance Black|MSI GTX 980 Ti Gaming 6G| |Seasonic S12G 550W|Samsung 850 PRO 128GB |WD 2TB & 2x WD 1TB|Corsair Carbide 200R|

Empty
Hy! Prince of Persia Revelations-ben az elején a nõ lever mindig mielõtt én nyomnám le! Van valami speckó támadás ellene? Én nem igen jöttem rá!

Kösz!

LeventeV
snes9x

Sephi
Melyik a legjobb SNES emu most PSP-re?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Gideon Wieth
Sziasztok! Egy olyan két lemezes psx játékkal játszanék PSP-n ahol nem lehet a Cd váltás elõtt menteni, ez név szerint az Abe's Exodus. Hogyan tudnám kicserélni a lemezt, hogy folytatódjon a játék ? Popsloader fennt van, 401-ig de ott nincs a HOME résznél change disc. Valaki valami ötlet?

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

Sephi
Haha, az jo volt, el is feledtem mar 😄 Kurvara beneztem akkoriban valamit.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

prociflashelt PSP-d megvanemég?

Nem azt mondtam, hogy csak magyarok csinálják, csak itt dupla annyi.. -.-
bboyatty
Nekem is 333 mhz-én megy állandóan és semmi baja, nyugodtan húzd fel. <#wink>

Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!

5c0rp330n
333-ig nincs tulhuzva, eredetileg is annyira terveztek. azonkivul nem nagyon lehet baja h hamarabb lemerul..

mb66
Srácok! Ha 300 vagy 333 mhz-en használom a PSP-t (emulátorok miatt) lehet valami baja, hogy túl van húzva?

www.hordamusic.hu

Sephi
Nezd mar meg a kulfoldi forumokat, tele van flashelokkel, a torrent oldalakon szazasaval toltik le a PSP warez jatekokat, az mind magyar lenne? Dehogy is.

Rip
Keress rá a fórumban, tényleg ezerszer ki lett tárgyalva, vagy nézelõdj a fenti linkeken.
A lényeg, hogy pontosan olvass el mindent, mit, hogyan kell, mert el is lehet rontani vele a gépet. Ha mindent úgy csinálsz, ahogy írják, nem lehet baj.

Amúgy meg az "eszt" és a "bisztos" az komoly volt?

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

Flashelést ezerszer beszélték már itt is át, de mivel engem nem érdekel egyszer se olvastam el, de ha szeretném akkor utána néznék és megcsinálnám, mert azt már ezerszer leírták, hogy meglehet otthon magadnak. Játékokat torrentrõl és warez oldalakról lehet letölteni, google. Amúgy az enyém nincs flashelve, használt játékokat veszek 3000ért, egyikkel se volt még bajom, tök jók. Ez az egész flashelés kb csak magyarokra jellemzõ, külföldön mindenki megveszi a játékokat, bár jobban is keresnek az emberek.
jó éncsak mondtam!! jó bisztos igazad van dehamár itt tartunk hogylehet psp- t flashelni ???
ja és,hogy utána mivan mármint a flash után ? honanlehet letölteni játékokat és hogy hol lehet eszt megcsináltatni??

(Bocs nemértek hozzzá)<#zavart2>
Sephi
Nezz korbe a neten, pl prohardver.

30.000-ert lehet mar kapni full-os (tehat HS 4gb karya is hozza) PSP 3000 -es szeriat, karcementest.

Tehat eros tulzas a 40k.

5c0rp330n
MGS😛W Famitsu 40/40

jo h az ilyen uborkaszezon kozepen neha azert kapunk egy tokeletes jatekot 😊

Csak ez nem úgy mûködik, hogy veszek egy PSP-t 40ért, egy tokot 3ért, meg töltök illegális játékokat a netrõl és mindez együtt úgyszintén 40ért adom el. Ha autót veszel hiába van benne többszázezres tuning, nem ér többet, mint anélkül. Csak ezért a faszságok. Ha veszek egy gitárt és veszek hozzá tokot is, akkor amikor eladom a gitárt és a tokra nincs szükségem nem fogok árat felszámolni érte. Sõt, ha pickupot cserélek benne, még olcsóbban is tudom eladni, hisz buheráltam az elektronikáját. Hiába volt a pickup még plusz 20 rugó és 5 hogy belerakják.. Bár valószínû mi egy különbözõ gazdasági világban élünk. Én inkább vennék 40ért egy új psp-t, aztán majd költök még rá 10et, minthogy nem költök rá és egy agyonhasználtat veszek. Maga az árkülönbség nem éri meg a hosszas hónapok használatából eredendõ kopottságot. Azért az meglátszik rajta (saját tapasztalat). De én nem vagyok szakértõ, csak a nagyvilágból szedek példákat, valószínû a PSP minden elektronikai és egyéb mûszer felett áll, és pár dvd, tok meg kutyafüle 10 ezer forintot ér, ami szintén használt. De a lényeg akkor is ott van, hogy én PSP-t akarok venni nem a többi "faszságot", amire lehet, hogy nekem nincs is szükségem. Pl memóriakártyám van sajátom, fülesem van, tokra nincs szükségem, mert olyan táskám van, ahol biztonságosan tudom tárolni, akkor Te azt mondod, hogy kapjam be és keressek más psp-t, de nekem mégis csak 30 rugóm lenne rá. Akkor én meg vagyok lõve és kötelezõ vagy újat vennem vagy használtan olyan pluszokkal amiket nem is használok, de még mindig nincs meg rá plusz 10ezrem.
ja és + a JÁTÉKOK!!!!<#bdead>
HALLOD "verseghy" nemrég vettem psp-t és 40000 ezer valamennyi volt. külön kellet hozzá vennem mindenféle "faszságot" és majdnem 50000 ft volt a végén, szentem megéri. Amikor én vettem a psp-t ha hirdettek volna így 40 ezerér megvettem volna! mindenféle "faszsággal"<#smile>
szoval megéri!!<#felkialtas><#hehe>
n000rbi
Megmondanád, hogy a tartozékok (bocs, hogy értsd: "a sok faszság") közül melyiket tartod hülyeségnek? A töltõt, az adatkábelt, a memkártyát, a fülest, vagy a keménytokot??? Ezek nélkül nem hiszem, hogy lehetne arra használni, amire kitalálták...Nyilván a csuklópánt nem az értékét növeli, egyszerûen van hozzá, a dvd-ket meg akkor adom, ha valaki kéri ("igény szerint", tudod😛)
Igazából meg nem is értem, miért jó neked az, hogy a hirdetésemet basztatod...

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

Nem, mivel teljesen barom és inkompetens vagyok.. -.-
Amúgy nem hinném hogy ha flashelt a psp akkor felvinné az árát. Azt bárki meg tudja csináltatni/csinálni és játékot is tud hozzá bárki tölteni.. Ez a szett ér kb 30at, mivel a sok faszág hozzá teljesen hülyeség.. Egy irányárból meg nem tudom elképzelni, hogy 25%ot lehetne faragni. De te tudod, nekem is van egy slim pspm, ritkán használom, de tuti nem fogom eladni, mivel nem tudnám jó áron.
n000rbi
Jah, ennyi az új, töltõvel és veheted az UMD lemezeket. Egyébként pedig tudod mit jelent az, hogy irányár?

Ennyiért komolyan el lehet adni? Csak mert ugyanennyi az új is..😄
n000rbi
Na akkor mégegyszer😊

Megkímélt állapotú fekete PSP slim sürgõsen eladó!

Tartozékok:
-hálózati töltõ
-adatkábel
-4Gb Sandisk MMS Pro Duo (MagicGate supported!)
-csuklópánt
-Logic3 keménytok
-AKG füles tokkal
-igény szerint kb. 14 dvd-nyi játék

5.00m33-5 CFW van rajta, tehát viszi a másolt játékokat.

Irányár: 40000Ft.

Személyes átvétel Debrecenben, természetesen kipróbálható stb. Képet küldök!

Privi, vagy [email protected]

LeventeV
probalj meg telepiteni 5.50 gen-D3at es ha ugyse mukodik akkor nezesd meg valakivel. vasarlas elott megnezted, hogy mukodik-e?

amugy visszaterve a gen-d3hoz. kicsit bonyolult lesz a telepitese. eloszor felteszed az 5.00 m33-6ot. aztan gen-a majd gen-b majd gen-d gen-d2(ebbe nem vagyok biztos, hogy kotelezo) aztan gen-d3. sok sikert.

Tegnap feltettem egy friss win7-et a gépemre és simán felment a mediago.
Fasse érti, de a lényeg, hogy megy 😊

Sziasztok!Ezzel kapcsolatban kérném a segítségeteket.Egy psp 1004 friss tulaja vagyok 5.00 M33-4-es cucc van rajta.Játék közben nem mûködik az irányítás,pontosbban a karakteremmel nem tudok mozogni.Ütni,blokkolni,ugrani,stb igen.A menüben ill. játékon kívül minden tökéletes.Elõre is köszi!

ASRock 4CoreDual-SATA2,DualCore Intel Pentium E2220, 2400 MHz,GeForce 9600 GT (512 MB) Creative Audigy,SAMSUNG HDD(160 GB, 7200 RPM, SATA-II),ST380012ACE (80 GB, 7200 RPM, Ultra-ATA/100)

HALI psp játékot vennék olcsón a Dante's inferno és a motor storm érdekelne használtan megkímélt állapotban elöre is kössz<#worship>
Sephi
Elado egy God of War Chain of Olympus jatek. Erdeklodni privatban, Pesten lehet atvenni kollegamnal.

jaszy
Sziasztok
Xbox 360 elite használt, illetve Psp 3000 (fekete és zöld) új.
Bármelyik gépet korrekt állapotú laptopra cserélem!

Ha érdekel tegyél ajánlatot! Típust és állapotot írj! Illetve fotót mellékelj!
Email:
7744 kukac citromail pötty hu

KillR
Sziasztok!

Eladom régi psp-s cuccaim, konkrétan 2 tokot:

Playgear Pocket
http://www.vatera.hu/psp_playgear_pocket_167871101.html

Playgear Street
http://www.vatera.hu/psp_playgear_street_167872030.html

Írhatsz itt is üzenetet, de licitálhatsz a vaterán is.

n000rbi
MÓDOSÍTVA:

Megkímélt állapotú fekete PSP slim minden tartozékával (töltõ, adatkábel, csuklópánt, Logic3 keménytok) sürgõsen eladó. 5.00m33-5 CFW van rajta, tehát viszi a másolt játékokat. Adok hozzá egy 4gb-os (MagicGate supported, tehát nem gagyi hamisítvány) Sandisk memóriakártyát is és igény szerint kb. 10 dvd-nyi játékot. Irányár 40000 Ft.

Személyes átvétel Debrecenben, természetesen kipróbálható. Képet küldök!

Privi, vagy [email protected]

akkor amit írtatok szerintetek is jó psp-re az ú gta kösz a segítséget<#hehe> énleszek a legmenõb ferdeszemü terrorista<#violent><#hehe>
5c0rp330n
<#banplz>

Meg kell, hogy mondjam, hogy nekem is ez a kedvenc részem <#idiota><#idiota><#idiota>

jó a kínai faszságot veszem meg<#taps> kösz nésztem videókat kösz<#worship>
ok
LeventeV
mas stilusu a ket jatek. nezz videokat a youtube-on es meglatod melyik tetszik majd jobban.

VAN MÉG EGY KÉRDÉSEM, VAN PÉNZEM EGY PSP JÁTÉKRA A DANTE'S INFERNÓT VEGYEM MEG VAGY A GTA KÍNAI CUCCOT???<#fejvakaras>
JA
LeventeV
mert az idei jatekfelhozatal fenyevekkel elmarad a tavalyihoz. pedig a sony megtette a magaet ami a vedelmet illeti. ugyhogy en szemely szerint nem ertem azt, hogy miert nem jelenik meg tobb jo jatek iden.

mér??
LeventeV
meglatjuk. de egy psp-s god of war iden eletmento lehet a konzolnak.

5c0rp330n
biztos h nem platinum gow3 lesz.
ezt a cimet azok kaptak meg akik gow3bol platina trofeat csinaltak, gondolhatod hogy ezeket mennyire erdekelne az ilyen 😊
szinte barmi lehet, van mar sok tipp, most nem irnam le oket mert spoileresek.

az jólenne<#nevetes1>