40034
WAREZ = azonnali BAN!
Infókon és híreken kívül nem kérsz és nem adsz segítséget feltöréssel kapcsolatban, akit érdekel nézegesse a linkeket!
-
#39314 Nekem is hasonló problémám volt az enyémmel, nem töltött de ha feltöltött akksit tettem bele akkor bekapcsolt, aztán meg lett javítattva és nincs vele semmi gond csak nem kapok hozzá akksit.
Tudom ez nem segít téged semmiben de én azt ajánlom vidd el szervízbe az a tuti. -
krunyec #39313 továbbra sem jó a pspm,rádugtam töltőre,nem kapcsol be...kivettem az aksit,úgy sem kapcsol be... mind1 viszem szervzíbe,de ha tudtok vmi okosat írjatok,köszi! -
SirArcheer #39312 Én a format factoryt ajánlom.
Ingyenes, gyors, és több mindent támogat.
Honlap -
#39311 Közben megtaláltam a tökéletes megoldást(Allok 3gp psp mp4 ipod video converter), de azért kösz a segítséget. -
#39310 Ja és aztán átteszed MP4-be. -
#39309 Progi...
Google csodákra képes. -
#39308 Tud valaki egy jó lejátszóprogramot psp-re ami viszi az avi-t és van (srt) felirat támogatás benne? Esetleg egy konvertálóprogramot amivel tudok feliratot égetni a videóra és a psp formátumára is konvertál? -
#39307 van valami mód hogy PSP go ra tudjak játékot szerezni warez nélkül ha van és magyar országról ? :S esetleg PayPal működhet? -
#39306 ufc 2010-ről tud valaki valamit? -
#39305 "asszem fullosan lemerult aksit nem tolthetsz GEPROL"-elneztem, bocs -
#39304 asszem fullosan lemerult aksit nem tolthetsz psp-rol. a toltot nezd meg, ha arrol sem megy akkor probalj emg szerezni valakitol kolcsonbe egy aksit, hogy legalabb azt tudd megnezni, hogy a psp a hibas vagy a tolto. ha a psp a hibas akkor szaladj vele szervizbe. meg esetleg az is felmerulhet, hogy ha HASZNALT akkor lehet hack kozben brickelt. akkor szoftverhiba van, elszallt a flash, kulonben hardver hiba. -
krunyec #39303 Levi,ha erre jársz olvass vissza pls,és tippet adj köszi :D -
krunyec #39302 köszi szépen -
#39301 Nem tudom mit mondjak.
Írok Levinek, nézzen be ide, ő okosabbat mondd neked, nekem most le kell lépni.
-
krunyec #39300 előtte még megnézem az eredeti töltőjével! -
krunyec #39299 1 hét garancia van rá,érdemes beadatni vmi szervízbe? -
#39298 Hát nem tudom.
De elméletileg töltővel is el kell induljon a psp, ha nincs is benne akksi.
Nekem FAT van nincs benne akksi és töltővel használom.
Nem akarok vészjósló lenni de ez rossz jel, lehet komolyabb a probléma. -
krunyec #39297 akkor valszeg meghalt az akksi? -
#39296 (bocs a helyesírási hibákért, csak utólag vettem észre) -
#39295 Az nem jó!
Szerintem baj lesz, mivel 3000-es alaból töltődik USB-n keresztül.
Próbálj ki egy másik USB kábelt vsgy valahonnan egy másik töltöt.
De szerintem ez elég rossz jel.
-
krunyec #39294 Sziasztok!Most vettem egy 3000es pspt Angliából,kívülről kiváló állapotú,de meg sem nyikkan.. Valszeg le van merülve de a töltőhöz még venni kell átalakítót mivel angol szabvány a konnektor része.USB-t nem adtak hozzá,de a fényképező gépemé tökéletes bele,de mikor rádugom se kép se hang,szal elv úgy nem tölti v iesmi... Szal nem rossz a pspm? előre is köszi! -
#39293 psn-en nezz szet, lehet fentvan.
Gideon: link -
#39292 Üdv!
Kicsit idióta kérdésem lenne: Meg tudom venni(lehetőleg minél olcsóbban) valahol PSP -re a Shepherd's Crossing –ot? A játékra „fizikai” formában nem lenne szükségem, úgyhogy ha létezik bármilyen olyan megoldás, mint a steam az is érdekelne.
Köszönöm! -
#39291 milyen decryptert kéne használni? Ill hogy megy ez :) -
#39290 hat, a legtobbet az eri (ugy ertve, hogy legdragabb az eloallitasi koltsege, legnagyobb az erteke mint hw).
hogy ilyen-olyan oldalakon melyikre adnak el a legtobbet, azt nemtom, nagyon nagy kulonbseg valszeg nincs.. -
#39289 Tehát a PS 3 megfelel mindkét feltételemnek..?
Köszöntem. -
#39288 helyett csak ps3. -
#39287 ps3, x360 -
#39286 Üdv!
Ez lehet hülye kérdés, de fel kell tennem.. és lehet off is, de nem találtam rá megfelelő topikot. Elnézést.
Xbox 360, PS3 v. PSP GO v. WII ér a legtöbbet..?(Árra gondolok, bontatlanul)
Melyiket veszik meg a legkönnyebben különböző oldalakon, mint pl. Vatera..? (Tehát keresett cikk)
köszönöm. -
#39285 http://www.technet.hu/playstation/20100528/bekemenyitett_a_sony__10_ingyen_jatek_a_pspgo_melle/
április 1. után vettem a gépet, mégsem kapok ingyé játékokat... -
#39284 Üdv! Akad egy eladó PSP-m, vessetek rá egy pillantást hátha érdekel valakit :) klikk -
#39283 hasznalj decryptert, vagy szedj le decryptelt jatekokat.
amugy van 6.20as exploit de meg csak ram-ba betoltheto homebreweket tudtak futtatni. de kiindulasnak ez is jo. bar en annak szurkolok, hogy ne sikeruljon feltorni, igy is keves jatek jelenik meg, hat ha meg feltorik az uj fw-t... -
#39282 a 3000-s psp-k töréséről még semmi hír ugye? A chickhenes megoldást használom, de azon az uj játékok nem indulnak el :S -
#39281 tudtok ajánlani angol oldalt ahol lehet rendelni? angliából? meg ahol az angol árakat nézhetem meg? ... és hogy Play Pal kártyával lehet e PSP store ban fizetni mert nekem bátyám azt mondta lehet :D de attól függ h Go-t vagy 3000 et veszek :D Privát üzenetben küldjétek az oldalt és az irást is ha lehet -
#39280 meg igen.
pandorazd. -
lpmarci #39279 megpróbáltam feltenni egy 4.01-es verziót de csak az eredetit tette fel, ki tudom valahogy javítani? -
lpmarci #39278 kösz szépen (Y) -
#39277 leszeded az uj m33 fw-t aztan abba lesz egy readme az eligazit. -
lpmarci #39276 3.90M33 hun-mod 1.3 van most rajta akkor ezt hol tudnám frissíteni? -
#39275 neten eredeti fw-t tudsz frissiteni.