PSP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0
CFW 5.50 GEN-D2 operációs rendszer van rajta!
Az aksi jól bírja!(4-5 órát folyamatosan)
Adom hozzá:
a dobozát benne a leírással
egy kemény tokot
töltõt
egy 2GB-os memóriakártyát
Kb. 10 DVD-nyi játékot!(GTA Chinatown Wars,Need For Speed
összes…😉
egy eredeti Moto GP 06 játékot
adatkábelét (mini-US😎
A kijelzõn van két kis „karc”(már így vettem) Persze ha be van kapcsolva egyáltalán nem zavaró!Nagyon vigyáztam rá!Kérésre másolok rá rengeteg témát is!
Új számítógép vásárlása miatt kell megválnom tõle.
Átvétel lehetséges személyesen Esztergom-Dorog-Nyergesújfalú környékén!
Ha érdekel írj üzit!
|MSI H97 Gaming 3|Core i7 4790K 4GHz|16GB Corsair Vengeance Black|MSI GTX 980 Ti Gaming 6G| |Seasonic S12G 550W|Samsung 850 PRO 128GB |WD 2TB & 2x WD 1TB|Corsair Carbide 200R|
Kösz!
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!
www.hordamusic.hu
A lényeg, hogy pontosan olvass el mindent, mit, hogyan kell, mert el is lehet rontani vele a gépet. Ha mindent úgy csinálsz, ahogy írják, nem lehet baj.
Amúgy meg az "eszt" és a "bisztos" az komoly volt?
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
ja és,hogy utána mivan mármint a flash után ? honanlehet letölteni játékokat és hogy hol lehet eszt megcsináltatni??
(Bocs nemértek hozzzá)<#zavart2>#zavart2>
30.000-ert lehet mar kapni full-os (tehat HS 4gb karya is hozza) PSP 3000 -es szeriat, karcementest.
Tehat eros tulzas a 40k.
jo h az ilyen uborkaszezon kozepen neha azert kapunk egy tokeletes jatekot 😊
szoval megéri!!<#felkialtas>#felkialtas><#hehe>#hehe>
Igazából meg nem is értem, miért jó neked az, hogy a hirdetésemet basztatod...
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
Amúgy nem hinném hogy ha flashelt a psp akkor felvinné az árát. Azt bárki meg tudja csináltatni/csinálni és játékot is tud hozzá bárki tölteni.. Ez a szett ér kb 30at, mivel a sok faszág hozzá teljesen hülyeség.. Egy irányárból meg nem tudom elképzelni, hogy 25%ot lehetne faragni. De te tudod, nekem is van egy slim pspm, ritkán használom, de tuti nem fogom eladni, mivel nem tudnám jó áron.
Megkímélt állapotú fekete PSP slim sürgõsen eladó!
Tartozékok:
-hálózati töltõ
-adatkábel
-4Gb Sandisk MMS Pro Duo (MagicGate supported!)
-csuklópánt
-Logic3 keménytok
-AKG füles tokkal
-igény szerint kb. 14 dvd-nyi játék
5.00m33-5 CFW van rajta, tehát viszi a másolt játékokat.
Irányár: 40000Ft.
Személyes átvétel Debrecenben, természetesen kipróbálható stb. Képet küldök!
Privi, vagy [email protected]
amugy visszaterve a gen-d3hoz. kicsit bonyolult lesz a telepitese. eloszor felteszed az 5.00 m33-6ot. aztan gen-a majd gen-b majd gen-d gen-d2(ebbe nem vagyok biztos, hogy kotelezo) aztan gen-d3. sok sikert.
Fasse érti, de a lényeg, hogy megy 😊
Sziasztok!Ezzel kapcsolatban kérném a segítségeteket.Egy psp 1004 friss tulaja vagyok 5.00 M33-4-es cucc van rajta.Játék közben nem mûködik az irányítás,pontosbban a karakteremmel nem tudok mozogni.Ütni,blokkolni,ugrani,stb igen.A menüben ill. játékon kívül minden tökéletes.Elõre is köszi!
ASRock 4CoreDual-SATA2,DualCore Intel Pentium E2220, 2400 MHz,GeForce 9600 GT (512 MB) Creative Audigy,SAMSUNG HDD(160 GB, 7200 RPM, SATA-II),ST380012ACE (80 GB, 7200 RPM, Ultra-ATA/100)
Xbox 360 elite használt, illetve Psp 3000 (fekete és zöld) új.
Bármelyik gépet korrekt állapotú laptopra cserélem!
Ha érdekel tegyél ajánlatot! Típust és állapotot írj! Illetve fotót mellékelj!
Email:
7744 kukac citromail pötty hu
Eladom régi psp-s cuccaim, konkrétan 2 tokot:
Playgear Pocket
http://www.vatera.hu/psp_playgear_pocket_167871101.html
Playgear Street
http://www.vatera.hu/psp_playgear_street_167872030.html
Írhatsz itt is üzenetet, de licitálhatsz a vaterán is.
Megkímélt állapotú fekete PSP slim minden tartozékával (töltõ, adatkábel, csuklópánt, Logic3 keménytok) sürgõsen eladó. 5.00m33-5 CFW van rajta, tehát viszi a másolt játékokat. Adok hozzá egy 4gb-os (MagicGate supported, tehát nem gagyi hamisítvány) Sandisk memóriakártyát is és igény szerint kb. 10 dvd-nyi játékot. Irányár 40000 Ft.
Személyes átvétel Debrecenben, természetesen kipróbálható. Képet küldök!
Privi, vagy [email protected]

ezt a cimet azok kaptak meg akik gow3bol platina trofeat csinaltak, gondolhatod hogy ezeket mennyire erdekelne az ilyen 😊
szinte barmi lehet, van mar sok tipp, most nem irnam le oket mert spoileresek.