PSP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MaSzKa
rossz az usb vagy a kábel

próbáld ki usb 2.0-ás gépbe vagy másik gépbe

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

n000rbi
Sziasztok,

na megvan a PSP-m, 3.90 M33, 4Gb Sandisk Ultra II-vel...csak az a gáz, h USB kapcsolat állandóan megszakad! Pl. egy mp3-at fel tudtam tenni, de a következõt már nem, mert azt mondja a PC-m, h nincs ilyen meghajtó. A kártyát leformáztam a PSP-vel (nem tartott túl sokáig...ez baj?) Segítsetek légyszi, szeretném végre kipróbálni, nem csak a menüben lépegetni. (a memkártya bolti, MagicGate supported)

Köszi!

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

csáztok, kérdés: 3.80 M33-5 ös firmware van a gépemen, létezik valami 1.5FW emuláló program? több homebrew program nem fut már ezen a firmware verzion szal szükségem lenne az 1.5FWre valamilyen formában, választ elõre is kösz

kisgabo
dagadt nem jó?

greyfox
akinek van eladó psp-je keressen meg! (slim, Budapeseten, személyes átvétellel!)

Steam: greyfox

AleXXXXX
A jelerõsség az a jel erõssége, h menyire fogható. A 40% az tûrhetõ.
Progival nem lehet felnyomin (hova gondolsz?) Azt nézd meg, h a secirty résznél None WEP vagy WPA van e írva. Ha wep vagy wpa akkor nem jó, mert jelszavazott a net, tehát értelmetlen vele foglalkozni

GIGABYTE Ep35 ds3 | Intel Core 2 Duo E8400 @ 3.60GHz | 3GB DDR2 1066Mhz Kingmax RAM | GIGABYTE GeForce 9600GT 512MB | 500GB Samsung SATA II HDD

kisgabo
jóaz, de 20k meleg..

Gomber
Császtok!
Találtam a ház körûl egy wifit, vagyis nemtudom hogy holvana forrrás,de a PSP megtalálta, az ablakból max 40 ig tom kivinni, a % aRÁNYYTt. És az lenne a kérdés h hány % kell ahhoz h rátudjak csatlakzoni, a netre...Meghogy nem-e feljebbb vinni valahogy ezt a % arányt, valami progival vagynemtom!

\"Egy pohát tej tiszta fej\"

MaSzKa
8gb-os sztem pont jó

16-20eFt kb
sandisk
ultra2 sima gamer edition videoHD

kisgabo
ultra2 be van átalakitó.

szerinted kell 8 gb a psp-be? annak árát még kissé meredeknek tartom...

bár annakidelyén a 2 gigásért 35 ropit toltam. <#idiota> emiatt most nem ugrálnék.

]<_(())>[_ 😄
Prince of Máté
<#eljen>

<#taps>
Általában, ha új verzót csinálnak, azt azért teszik, hogy a gép képességeit csökkentsék, és a meglévõ bugok mellé újakat gyártsanak...
Szóval a legjobban egy 1.0-ás fw-vel, vagy esetleg valami beta/alpha verzóval járnál.

PSN: berghold

Mondjuk annyi fáradtságot vehettél volna hogy legalább 30 hsz-t visszaolvasol ahelyett hogy újra meg újra megkérded.
Sztetek érdemes felrakni a legujjab firmware-t?
Vagy szerintetek meik a legjobb?
Am az újjabb mivel jobb, mint mondjuk az alap, ami rajta van?

bocsi h ennyit kérdezek, csak az akarom h ha megveszem és megkérem a csávót h tegye rá a legfrisseb verziót, akkor nem akarom h már elsõ nap szar legyen!

Huawei Ideos S7 Slim ;)

MaSzKa
visszaolvasol 1 hónapot ott részletesen leírtam mit kaptam utoljára és kép is van

AleXXXXX
Ami neked van, annak mik a tulajdonságai?

Mármint mit mutat a blackspeed, és mit látsz te pl játékmásolás közben? Megtennéd, h leírod?
Köszi

GIGABYTE Ep35 ds3 | Intel Core 2 Duo E8400 @ 3.60GHz | 3GB DDR2 1066Mhz Kingmax RAM | GIGABYTE GeForce 9600GT 512MB | 500GB Samsung SATA II HDD

MaSzKa
az egyik már megjött a 15mb/s-es verzióból

írtam is ide sajnos nem jár hozzá átalakító ajándékba mint a 10mb/s-eshez

a blackspeedbe 554 pontot ad ki nekem a 15-ös

http://forums.maxconsole.net/showthread.php?t=50005

MaSzKa
nekem is pont ezt mondták

mert ludasak 1 memkarival

reméled kedden megkapom

Prince of Máté
10 év gari... és szerintem nem éri meg a location free base station! Kurva drága, és gyorsan értékét veszíti.

AleXXXXX
Nyugi, már szerdán megrendeltem digitalmixröl. Csütörtökön hívott egy csaj tõlük, h hétfõre jön hozzájuk, és akkor megbeszéljük a kiszállítást. Mondom jó... Na most várom h hétfõn hívjanak, és akkor elvileg keddre-szerdára itt a kari!😊😊😊
A digitalmixesre hány év gari van?

Ja, meg tervezek venni egy locationfree base stationt ebayröl😊
Ahogy kivettem, lehet tv-t kötni rá, dvd lejátszót, lehet használni otthon a beépített wifiröl, DE KEDVENCEM: ha van otthon routered (igen van😄) és összekötöd ahogy kell, szóval akárhol vagy, van egy wifi amire fel tudsz menni, a neten át kapcsolódhatsz a stationhoz, tehát tudsz tvzni akárhonnan! Ja, adnak hozzá pc-s szoftot is, egy seriallal (egy gépen tudod nézni a tv-t szintén akárhonnan)
Vélemények?

MaSzKa
ha hamisat veszel az ezzel jár

Sanidsk Ultra2-t kell venni amit egyenesen a gyártótól hoznak

pl digitalmix

AleXXXXX
Jóneked..
Én 2db 4 gigásat vettem, mind a 2 beszart.
Vettem még 2db 4 gigásat fényképezõbe, azok mennek jol (még😄)
Vettem kínábol telóba 2 gigás m2-es karit, az megsy kiválóan 2 hónapja
Vettem 2db 2 gigás mini sd-t, (egyet uncsimnak, egyet akkor meg eladni😄)Azok is mennek jól. Érdekes ez..

Sztetek érdemes felrakni a legujjab firmware-t?
Vagy szerintetek meik a legjobb?
Am az újjabb mivel jobb, mint mondjuk az alap, ami rajta van?

Huawei Ideos S7 Slim ;)

öregharcsa
nekem 1 éve van meg és semmi baja..gondolom szart fogtál ki...
és nem 1-et rendeltem, no meg sony/microSd átalakítót is..azok is rendben vannak...szépen muzsikálnak a gépekben...

http://pspfilez.extra.hu/

AleXXXXX
Én csak tanácsolom, ne vegyél ebay-röl kínait..
Ha te is szopni akarsz mint én akkor csak nyugodtan.. te gondod😄
Az elsõ 2 hétben jól mûködnek de utánna..:S

kisgabo
ebay még nem megy... de jó ár.

AleXXXXX
húúú azt ne is mondd!!!
azzal én megjártam..😄 NEHOGY VEGYETEK KÍNÁBOL MEMÓKARIT!!!!

3600ért van ebayen azonnal elvihetõ kategóriában. Postával együtt.
Sandisk 4GB MS Memory Stick Pro Duo for Sony PSP
NecroJoe
(WTB edit gomb)

Necro

NecroJoe
Van egy eladó God fo Warom dobozzal, kézikönyvvel, hibátlan állapotban, ha valakit érdekel priviben várok ajánlatokat, bohócok kíméljenek.

Necro

AleXXXXX
Szia!

A flash0 mentése az könnyen megoldaható.:
Recovery ben ide mész: advanced-->toggle usb flash 0. A kábelt bedugd a gépbe, és a flash0 lesz a meghajtód😄 tehát azt látod. létrehozol egy mappát, és oda az összes file-t mappát átmásolod.
Ha "brickeled" a psp-det, bemész recoverybe ugyanígy... ... kitörölsz MINDENT a flash0-bol, és bemásolod a mentésedet.. és voala! ot az original cfw-d (original, hogy nem piszkáltad még szét😄) Én 2 mapja 10 p alatt kb 3x öltem meg a pspmet, de hála magamnak, itt volt a mentés, és elsõsegélyben részesítettem a beteget.

MaSzKa
azt vettem észre mióta frissitettem 3.90 és 4.01m33-ra
azóta a PSPPSX játékok szarabbul mennek
pl a granturismo 2 eur és usa változata is néha lefagy mentésnél

pedig 3.7x-en jó volt mert a feléig eljutottam a játékba

MaSzKa
az jó ár

digitalmix.hu itt a legolcsóbb
de sztem az a baj 1 hónapot ne várj rá inkább vedd meg drágábban máshol

kisgabo
maszka élsz? nem baj ha nem... <#vigyor1>

memókarit hol érdemes? belestem sandisk u2 4gb 7910+fa, vagy 8gb 15100+fa 10 év garral.

tudol jobb?

valaki megtudná mondani, hogy meddig mehetek h ne váljon "tégla"vá a psp-m, pl most akarok majd tenni rá CTF XMB-t vágjátok olyan téma, ami mindent átváltoztat, felakarom tenni a CXMB nevezetü progit, de nemtom h a recovery menüben ha átálitom h arról bootoljon v mi a szar , nem baszodhat e el a psp-m. JA meg ha vki tud vmit errõl a flash0 lementésrõl az segitsen pls, gondolom engedélyeztetni kell a recovery menüben, aztán csak simán átmásolni gépre, és ha akármi van, csak visszamásolni a psp-re és megy is? mert akkor egy biztonsági másolat nekem se árt

Válaszotok köszi ^^ 😊)

válaszod köszi ^^

5c0rp330n
szó sincs emulálásról, az még az õskorban volt, a Devhook-os idõkben 😊
külön fel lehet telepíteni az 1.5-ös kernelt, de csak fat-re, slimen ez nem mûködik. volt vmi trükk asszem slim-re is, meg Dark_AleX is mintha elõállt volna azóta vmi jó megoldással, de ebben nem vagyok biztos.. a legtöbb homebrew-hoz nem kell 1.5, csak a régiekhez, amiket azóta nem csináltak meg újabbra.

sziasztok, vettem psp slim-et és a firmware ami rajta van 3.80 M33-5
azt szeretném megkérdezni h én ugy tudom h ezek emulált firmware-k tehát 1.50 az eredeti firmware ami a pspmen van nem? A 3.30 M33-5öt meg egy program emulálja rajta. igazábol azt nem értem h a homebrew progik csak 1.50 alatt mennek nem? vhogy visszakaphatom, már ha kell az 1.50? sry csak most ezek az uj firmwarek kicsit betettek, összezavarodtam.. Mert gondolom én ha updatelni kell uj firmware-re akkor 1.50-re visszakéne menni és onnan feltenni az uj 4.01 M33-2 es firmware-t vagy nem? :\ pls segitsetek, elõre is kösz

Banyapapa
de van amolyan netes multi PSP-re (én sajn nem tudom kiprobalni wifi hiányában),xlink kai

köszi a segítséget! remélem h jól fogok járni a psp-mel!

Huawei Ideos S7 Slim ;)

Banyapapa
a kiskönyv elég jol leirja mit hogyan a nettel (amugy netezni télleg horror psp-n,amolyan ilyen is van ficsör ez,nesze semmi....)

AleXXXXX
A neten igazábol semmi extrát nem kell beállítani..😊
Meg sztem netezésre senki se használja, mivel lassú, a gépelés méglassab, egyszóval a psp nem netezésre lett tervezve. Netrádiót hallgatniesetleg jó

Õszintén csak látásból láttam, szal nem próbáltam még! De gondolom am is le van írva a leírásban, meg azzért értek annyit angolul 😄

Huawei Ideos S7 Slim ;)

nem bántásból, de ha a net beállítás neked bonyolult, akkor inkább ne ülj neki a magyarításnak...

én a net beállításra gondoltam, mert h azt ahogy ltáttam elég bonyolult

Huawei Ideos S7 Slim ;)

Prince of Máté
Minek?
Mit nem értesz az XMB-ben? Music?

Szerintetek mennyire kockázatos magyarítást feltenni psp-re?

Huawei Ideos S7 Slim ;)

Gomber
Nagyon kösz! 😊

\"Egy pohát tej tiszta fej\"