40034
WAREZ = azonnali BAN!
Infókon és híreken kívül nem kérsz és nem adsz segítséget feltöréssel kapcsolatban, akit érdekel nézegesse a linkeket!
-
#32661 Komoly kérdés:
Mi az ami nem megy 1.5 hiánya miatt?
Tudtommal lehet "emulálni"... -
#32660 Majd rájössz hogy marhaságot csinálsz a cserével mikor egy kazal progi nem megy az 1.5 kernel hiánya miatt. :D
Nekem volt a kezemben slim is, és semmi pénzért nem válnék meg érte a fattől. Túl könnyű a slim az én kezemnek. -
tihibaby #32659 Nincs valakinek ismerőseid közül ilyen ragasztópisztolya?
Tudod ami megmelegít egy rudat,aztán visszahűlve,megkeményedik,de ha kell,egy az egyben ki lehet kaparni,na Én abból nyomnék rá egy picit..... -
#32658 nesze -
#32657 Hali
van olyan lista amin leírják melyik játékkal lehet game-sharnggal jatszani? (haverral szeretnem tolni, ugy h csak nekem van meg a jatek) -
lowdog #32656 szigeteloszalag? -
#32655 Ha én vennék Slimet akkor azt csak a felső WiFi kapcsoló miatt vennék, mert ez a jelenlegi az ŐRÜLETBE kerget.... -
rnd #32654 Elégedett vagy vele? Unod? Nem tetszik? Nehéz? Épp az a funkció hiányzik ami a slimbe van? Nem tudod hova rakni a pénzed? stb stb
Nem is értem miért minket kérdezel... erre a kérdésre neked kell tudnod a választ, tőlem azt csinálsz amit akarsz. -
#32653 Mondjuk 1 hülyének eltudnám adni :) egy kezdőnek...azt mondom h a legujabb CFW van rajta(ami mellesleg igaz is:), kivan kódolvan :D ozt oda adom neki 40 ért, teljessen karc mentes, ugy vigyáztam rá mint a szemem fényére :) -
#32652 Elszeretném adni a PSP-m hogy vegyek 1 SLimet :D sztetek belevágjak? -
#32651 Mint a 4.0.
Majd 2010-ben kiderül -
rnd #32650 Azt írják a nagyok, hogy az 5.0 firm sok szép és vidám újdonságot hoz... -
#32649 A kapcsolónak van ugye két kis pöcke belül. Ha középre húzod, és lenyomod ezeket a pöcköket ki tudod húzni. Nincs elöttem épp szétszedett psp, de úgy rémlik így néz ki az a kapcsoló, szal így kell kikapni. -
#32648 Haveromnak hasonló gondja van a fatjével (cirka 2-3 éves): mindig benyomódik a Home gombja :/ Vagy is úgy érzékeli, szóval így nem tud játszani mert mindig ki akar lépni a játékból. -
#32647 Értem mire gondolsz, megpróbálom. A szürke kapcsolót egyébként merőleges irányú húzással kell kiszedni? Nem akarom, hogy eltörjön. Bár amyennyire lekoptattam, kész csoda, hogy még van rajta műanyag (régen volt 3 db "pont" a felületén, ma már tök sima...) -
#32646 Nem kell forrasztani, elég ha egyszerűen kiszeded a szürke gombot. :) Tudom bemegy a kosz, de legalább nem kapcsolod ki véletlenül. Esetleg megpróbálhatod, hogy kiszedés után visszateszed, de úgy h ne érjen hozzá a kapcsolóhoz, hanem direkt rosszul. Nehéz így szóban elmagyarázni, de nekem is így van megoldva :D -
#32645 Villámkérdés:
Adott egy szénnéjátszott PSP aminek a WiFi kapcsolója igencsak szétvan kopva és állandóan kikapcsol online-játék közben (had ne mondjam el mennyire idegesítő), szar helyen van ezellen nem tudok mit tenni, viszont arra gondoltam, hogy szétszedem és valahogy "örökre" bekapcsolt állapotba állítom (kitámasztom, forrasztom, akármi). Hogyan lehetne ezt kivitelezni? Jó lenne, ha valaki olyan segítene aki már látott belülről FAT PSP-t.
Kösz! -
iguanodon #32644 Ha elolvastad a két kérdést és láttad a különbséget akkor a hozzá tartozó két különböző választ is láttad, mind a két válaszban más játékokra utaltak. Mindegy problémázz rajta, én köszönöm a segítséget. -
#32643 gyertek medal of honor heroes-ni az ea serverekre -
rnd #32642 Jaja... van aki meg idetolja az orcáját hetente és baszik elolvasni hogy már válaszoltak a kérdésére, újra ugyanazt beírja... brávó! és még én vagyok a bunkó? -
#32641 Szia!!!
Koszonom szepen!Bevallom ismertem ezt a programot,csak rohadt regen konvertalta mar at cuccokat,mert szar volt hozza az aktualis gepem...Viszont elfelentettem a nevet a proginak es nagyon remeltem,hogy valaki pont ezt fogja ajanlani,mert ez a legjobb szerintem;nagyon sokat kiprobaltam mar,de ez felulmulja az osszes tobbit.Egy hibaja van:Nem szereti a gyengus konfigokat...bar ha konvertalasrol van szo...szar geppel nincs ertelme probalkozni,ez igaz!
Szokva meg egyszer koszi a tippet!
Zan -
iguanodon #32640 Ha tudok segítek, de mindenhez nem értek és hülyeséget nem szólok hozzá. -
#32639 és van aki csak hetente benéz h feldobja ugyan azt a lehetetlen kérdést, amire már amúgy is válaszoltak.
amikor mások kérdezősködtek itt, nem nagyon tolongtál segíteni, na de mind1 peace -
iguanodon #32638 Köszönöm a segítséget.
Van aki azért jár ide, hogy segítsen a másiknak, de van aki meg kötözködni.(© rnd)
-
#32637 azaz. -
#32636 AZ NEM AZ Ő FEJE VOLT -
#32635 Neverhood? -
#32634 xvid4psp
Szvsz a legjobb psp converter, tökéletesen kezeli a feliratok hozzáfűzését is...pl. a Szökés című "zseniális" sorozat esetében is.
És ha valaki leírja a mai (tegnapi)Szökés rész tartalmát, annak egy levágott LÓFEJET is küldök ajándékba -
#32633 Próbáld ki a Klona c. játékot szerintem fantasztikus! De jó a pandemonium 1-2 ,eartworm jim is. Ja és volt valami gyurmafigurás játék, nem jut az eszembe a címe de nagyon humoros volt. -
lowdog #32632 NO DE a mekkgájver átigazolt A csillagkapuba ahol LINK katonát alakít HOGY megmentse a világot. ha nem LÁTTAd akkor elmondom hogy ráAdásul ott LEVÁGOTT jópár goauld-ot meg egyéb rosszfiút szóval nembeszólni, értem [vakargatja a FEJÉT szmájli]?! -
#32631 NEM is tudom. Szkófildet mennyi TÁMADás éri, mondjuk olyan FELkészült, mint anno a "nájtrider", na jó nem a "kingrider", HANEM inkább a "mekkgéyver". KIDERÜLt nem rég, hogy a gájver főnöke megvakul... HOGY hogyan az nem tudom. Azér' menő ez a szkófild, eddig mindenhonnan MEGSZÖKÖTT. -
#32630 Igen ennyi az ára... sőt, 3.000-ért már "egyedi" GoW pakkot vehetsz, az eredeti játékkal egyetemben, sőt ez már CFW-s.
A wi-fi korában mi a paripapénisznek nektek infra? De úgy tényleg -.- -
#32629 Csősztök! Az itten veszprémi PSP boltban láttam SLIM psp-t 38-ért! Szerintetek ezt használt vagy új? Ennyire lement az ára? Az én 1001 es PSP-met vagy 1002es et 56 ért vettem! basic ban...mondjuk a Slimen nincs infra, mert osztálytársamnak is Slim van és neki sincs rajta, vagyis nem találjuk meg meg is kérdeztük és azt mondták h nincs rajta! -
rnd #32628 Akkor legjobb ha mostantól naponta megkérdezed... -
#32627 dehogynem, csak feltámad :) -
iguanodon #32626 Igen , azok közül a Caslevania hasonló de a másik nem és akkor ezekszerint nincs is több. Én nem ismerek másikat ezért kérdezem hátha más igen. -
rnd #32625 Ezt már kérdezted egyszer és válaszolt is rá valaki... -
iguanodon #32624 Szevasztok.
Ismervalaki olyan játékokat mint ezek -Heart of Darkness, Oddworld: Abe´s Exodus, Oddworld: Abe's Oddysee, vagy Sheep.
Olyat ami oldalnézetes és ilyen mászkálós féle, psp-re vagy psx-re. -
lowdog #32623 erre én baszom el gratulálok magamnak -
#32621 Szóval Azt mondod, hogy szökés RAjongó vagy, NEM rossz sorozat az biztos. Minap HALlottam, hogy MEGy ám már a 4. évad odakint.