PSP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
próbáld ki usb 2.0-ás gépbe vagy másik gépbe
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
na megvan a PSP-m, 3.90 M33, 4Gb Sandisk Ultra II-vel...csak az a gáz, h USB kapcsolat állandóan megszakad! Pl. egy mp3-at fel tudtam tenni, de a következõt már nem, mert azt mondja a PC-m, h nincs ilyen meghajtó. A kártyát leformáztam a PSP-vel (nem tartott túl sokáig...ez baj?) Segítsetek légyszi, szeretném végre kipróbálni, nem csak a menüben lépegetni. (a memkártya bolti, MagicGate supported)
Köszi!
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
Steam: greyfox
Progival nem lehet felnyomin (hova gondolsz?) Azt nézd meg, h a secirty résznél None WEP vagy WPA van e írva. Ha wep vagy wpa akkor nem jó, mert jelszavazott a net, tehát értelmetlen vele foglalkozni
GIGABYTE Ep35 ds3 | Intel Core 2 Duo E8400 @ 3.60GHz | 3GB DDR2 1066Mhz Kingmax RAM | GIGABYTE GeForce 9600GT 512MB | 500GB Samsung SATA II HDD
Találtam a ház körûl egy wifit, vagyis nemtudom hogy holvana forrrás,de a PSP megtalálta, az ablakból max 40 ig tom kivinni, a % aRÁNYYTt. És az lenne a kérdés h hány % kell ahhoz h rátudjak csatlakzoni, a netre...Meghogy nem-e feljebbb vinni valahogy ezt a % arányt, valami progival vagynemtom!
\"Egy pohát tej tiszta fej\"
16-20eFt kb
sandisk
ultra2 sima gamer edition videoHD
szerinted kell 8 gb a psp-be? annak árát még kissé meredeknek tartom...
bár annakidelyén a 2 gigásért 35 ropit toltam. <#idiota>#idiota> emiatt most nem ugrálnék.
Szóval a legjobban egy 1.0-ás fw-vel, vagy esetleg valami beta/alpha verzóval járnál.
PSN: berghold
Vagy szerintetek meik a legjobb?
Am az újjabb mivel jobb, mint mondjuk az alap, ami rajta van?
bocsi h ennyit kérdezek, csak az akarom h ha megveszem és megkérem a csávót h tegye rá a legfrisseb verziót, akkor nem akarom h már elsõ nap szar legyen!
Huawei Ideos S7 Slim ;)
Mármint mit mutat a blackspeed, és mit látsz te pl játékmásolás közben? Megtennéd, h leírod?
Köszi
GIGABYTE Ep35 ds3 | Intel Core 2 Duo E8400 @ 3.60GHz | 3GB DDR2 1066Mhz Kingmax RAM | GIGABYTE GeForce 9600GT 512MB | 500GB Samsung SATA II HDD
írtam is ide sajnos nem jár hozzá átalakító ajándékba mint a 10mb/s-eshez
a blackspeedbe 554 pontot ad ki nekem a 15-ös
http://forums.maxconsole.net/showthread.php?t=50005
mert ludasak 1 memkarival
reméled kedden megkapom
A digitalmixesre hány év gari van?
Ja, meg tervezek venni egy locationfree base stationt ebayröl😊
Ahogy kivettem, lehet tv-t kötni rá, dvd lejátszót, lehet használni otthon a beépített wifiröl, DE KEDVENCEM: ha van otthon routered (igen van😄) és összekötöd ahogy kell, szóval akárhol vagy, van egy wifi amire fel tudsz menni, a neten át kapcsolódhatsz a stationhoz, tehát tudsz tvzni akárhonnan! Ja, adnak hozzá pc-s szoftot is, egy seriallal (egy gépen tudod nézni a tv-t szintén akárhonnan)
Vélemények?
Sanidsk Ultra2-t kell venni amit egyenesen a gyártótól hoznak
pl digitalmix
Én 2db 4 gigásat vettem, mind a 2 beszart.
Vettem még 2db 4 gigásat fényképezõbe, azok mennek jol (még😄)
Vettem kínábol telóba 2 gigás m2-es karit, az megsy kiválóan 2 hónapja
Vettem 2db 2 gigás mini sd-t, (egyet uncsimnak, egyet akkor meg eladni😄)Azok is mennek jól. Érdekes ez..
Vagy szerintetek meik a legjobb?
Am az újjabb mivel jobb, mint mondjuk az alap, ami rajta van?
Huawei Ideos S7 Slim ;)
és nem 1-et rendeltem, no meg sony/microSd átalakítót is..azok is rendben vannak...szépen muzsikálnak a gépekben...
http://pspfilez.extra.hu/
Ha te is szopni akarsz mint én akkor csak nyugodtan.. te gondod😄
Az elsõ 2 hétben jól mûködnek de utánna..:S
azzal én megjártam..😄 NEHOGY VEGYETEK KÍNÁBOL MEMÓKARIT!!!!
Sandisk 4GB MS Memory Stick Pro Duo for Sony PSP
Necro
A flash0 mentése az könnyen megoldaható.:
Recovery ben ide mész: advanced-->toggle usb flash 0. A kábelt bedugd a gépbe, és a flash0 lesz a meghajtód😄 tehát azt látod. létrehozol egy mappát, és oda az összes file-t mappát átmásolod.
Ha "brickeled" a psp-det, bemész recoverybe ugyanígy... ... kitörölsz MINDENT a flash0-bol, és bemásolod a mentésedet.. és voala! ot az original cfw-d (original, hogy nem piszkáltad még szét😄) Én 2 mapja 10 p alatt kb 3x öltem meg a pspmet, de hála magamnak, itt volt a mentés, és elsõsegélyben részesítettem a beteget.
azóta a PSPPSX játékok szarabbul mennek
pl a granturismo 2 eur és usa változata is néha lefagy mentésnél
pedig 3.7x-en jó volt mert a feléig eljutottam a játékba
digitalmix.hu itt a legolcsóbb
de sztem az a baj 1 hónapot ne várj rá inkább vedd meg drágábban máshol
memókarit hol érdemes? belestem sandisk u2 4gb 7910+fa, vagy 8gb 15100+fa 10 év garral.
tudol jobb?
Válaszotok köszi ^^ 😊)
külön fel lehet telepíteni az 1.5-ös kernelt, de csak fat-re, slimen ez nem mûködik. volt vmi trükk asszem slim-re is, meg Dark_AleX is mintha elõállt volna azóta vmi jó megoldással, de ebben nem vagyok biztos.. a legtöbb homebrew-hoz nem kell 1.5, csak a régiekhez, amiket azóta nem csináltak meg újabbra.
azt szeretném megkérdezni h én ugy tudom h ezek emulált firmware-k tehát 1.50 az eredeti firmware ami a pspmen van nem? A 3.30 M33-5öt meg egy program emulálja rajta. igazábol azt nem értem h a homebrew progik csak 1.50 alatt mennek nem? vhogy visszakaphatom, már ha kell az 1.50? sry csak most ezek az uj firmwarek kicsit betettek, összezavarodtam.. Mert gondolom én ha updatelni kell uj firmware-re akkor 1.50-re visszakéne menni és onnan feltenni az uj 4.01 M33-2 es firmware-t vagy nem? :\ pls segitsetek, elõre is kösz
Huawei Ideos S7 Slim ;)
Meg sztem netezésre senki se használja, mivel lassú, a gépelés méglassab, egyszóval a psp nem netezésre lett tervezve. Netrádiót hallgatniesetleg jó
Huawei Ideos S7 Slim ;)
Huawei Ideos S7 Slim ;)
Huawei Ideos S7 Slim ;)