40034
WAREZ = azonnali BAN!
Infókon és híreken kívül nem kérsz és nem adsz segítséget feltöréssel kapcsolatban, akit érdekel nézegesse a linkeket!
-
#32620 Sziasztok!
Olyan video convertert tudna valaki ajánlani,amivel tudok feliratot is csatolni a filmhez?
Nagyon szépen megköszönném,tudniillik Off :Szökés-fan vagyok:),és vére rávettem magam,hogy folytassam a 3- évadot,viszont otthon nem sokat tartózkodom.
Üdv Zan -
iguanodon #32619 Szevasztok.
Érdeklődnék, hogy psp re szeretném feltenni a Jackie Chan's Stuntmaster psx-es gammát eboot fájlban már rengeteg mindent próbáltam, de egyszerűen lefagy az indítás után a játék első képe után. Megauploadon volt fent egy átalakított verzió psp-re de már nem él a link.
Aki tudja mi lehet a gond, vagy esetleg akinek van egy psp-n működő verziója azt nagyon megköszönném.
Már sok régi psx es gammámat sikerült átalakítani de ez az egy nem indul valamiért.
Segítségeteket előre is köszönöm. -
#32618 -
#32617 na mind1...majd ha van valami fekjlemeny majd irok...koszi mindenkinek mindent! -
#32616 #32580 plz valaki pm nem értek az 1.50 kernel cucchoz. -
#32615 Jó, hát nyilván nem kívánnám ingyen :-) -
#32614 Igen, olvastam 100 helyen már előtte, csak azért mégis jó hallani valaki olyantól, aki már csinálta. Merthátugye ellenőrizhetetlenek az infók... -
#32613 manapsag mar minden penzbe kerul...es en evel tisztabban is vagyok....csak en is keresem azt a megoldast ami nekem optimalis...es teljesen igazad van h annyit meger...szerintem is ... ha nem erne meg akkor most nem itt lennek es kerdezoskodnek mindent...hanem leszarnam. -
#32612 igen
de pénzbe kerül -
#32611 Nem ertem... Hanyszor mondjam hogy nem az ar a baj...es en nem latom jo otletnek ezt a futros dolgot de mind1...azthiszem talaltam egy atmeneti megoldast erre a dologra...Valaki modta nekem h lehet kapni kulon psp aksi toltot...es amig nem tudom megcsinaltatni addig igy is jo lenne...csak meg azt nem tudom h honnan szrezzem be... -
#32610 Az elb@aszott PSP-k javítására már 1,5 éve van módszer... -
#32609 Ez azt jelenti, hogy ha valahogy elbaltázom a CFW-zést és brickelem a PSP-m, akkor te meg tudod csinálni? Az jó lenne, kicsit magabiztosabban állnék neki :D -
tihibaby #32608 Nademán tényleg.....
Került eddig a PSP 4db nyers dvd árába,és sajnálod rá a javítási költséget????
Add fel javítani,megadom a saját címem,hová kell a javított gépet küldeni,Én meg küldök neked 4db írható dvd-t ok?
Komlyra fordítva a szót:EZ az összeg semmi,ahoz képest ha működőképes,és jó lesz a PSP-d!
Személyszerint márcsak kíváncsiságból is ráfordítanék ennyit,hátha.... -
#32607 postán elküldöd neki
2x830FT MPL Posta Futárszolgálat
teljesen megbízhatók
én is javítottam már meg így 2db PSP-t hogy postán küldték
de azokat újra kellett éleszteni csak annyi bajuk volt
sztem annyit simán megér ha a srác tényleg korrektül meg tudja neked csinálni a gépet -
#32606 Na mindegy. Nem veszekedni jottem ide csak erdeklodni. De azert KOSZ! -
#32605 azért számolj be az eredményről.... -
bazsi123 #32604 off. tök jó amúgy, hogy sokan alapnak veszik, hogy a népek kizárólag budapesten élnek. on -
#32603 Bocsi de te felre ertettel engem...En nem sokaltam az arat...csak a fasz se utazik 400km-t fel budapestig...erted?...es mar forrasztottam, az mas hogy foggalmam sincs hogy hol kerssem a hibat de megoldom valahogy...ja es koszi mindent! -
#32602 Jaja ennyi lenne amúgy.
Bár egy smd ki és be forrasztást profi Weller páka és pár év tapasztalat nélkül senkinek nem ajánlanék tiszta lekiismerettel. :) -
#32601 De tud... szétszeded, kiméred mi ment ki benne és, kiforrasztod, bemész egy elektronika boltba veszel PONTOSAN u.o. ellenállásút, méretűt, hazamész beforrasztod és megúsztad utazási és telefonköltséget beleszámolva vagy többől, vagy kevesebből mint 3k.
Ja, hogy nincs szakértelmed és soha nem forrasztottál... akkor a 3k baromi kedves ajánlat az úr részéről. -
#32600 Aham az ugy jo is lenne. De sajnos en egy kicsit messze lakom bp-tol. De azert kosz. Nem tudsz valami egyszerubb megoldast? -
#32599 Valszeg kiment a töltő bizti benne, vagy csak a csati romlott el.
3k-ért kipofozom Bp-n. :) -
#32598 Megmertem es tolt...Mas otlet? -
#32597 Mérd ki multiméterrel, hogy tölt-e a töltő. -
#32596 Az enyém töltővel elindult, de akksival nem, amíg Népszabadsággal nem ismertettem meg :-D
Ergo pont a fordítottja a gond, ami szerintem rosszul hangzik... bár ha szerencséje van, csak a töltő rossz. -
#32595 És miért jobb a 3.80 M33 mint a 4.01 M33?
-
#32594 Főleg progresszív, elektronikus, illetve intenzív japán stílusú. -
#32593 Na elmondom az egesz tortenetet... Egy par napja irtam a forumba hogy van egy psp-m es kifustolt(mert az elozo tulajdonos pandorazni akarta de nem jott ossze es az aksi elromlott.. ezek utan toltobe dugva volt hasznalva...mig egy nap fustolt egyet es utanna nem kapcsolt be...es en azert a psp-ert adtam 4 ures dvd-t es ma kertem egy aksit hogy megnezzem megy-e aksival... es csodak csodajara elindult gond nelkul... de ha toltobe dugom nem indul)kb ennyi es nem tudom h mit csinaljak... -
#32592 Már valakinek volt ilyen jellegű problémája azt hiszem ->EZ<- a megoldás
-
#32591 oké csak azérdekelne h ebben a játékban milyen zenei stílus van? mert nekem ez a disco meg ilyesmi nem nagyon jön be... -
#32590 Hello. Szereztem egy mukodod PSP-t majdnem ingyen(nem loptam). De viszonta van egy olyan problemam hogy aksival elindul de nem reagal a toltore, valaki tudd otleteket mondani h miokozza ezt. Elore is kossz. -
#32589 Az én problémám megoldódott: most olvastam egy fórumon, hogy a srácnak sikerült egy Amerikában vett 3.95-ös FW-jű PSP-t downgrade-elnie. Úgyhogy nem félek a 3.80-ammal. :D -
#32588 Nekem csak eredeti játékom van, igen. És arról a mocsok UMD-ről játszom őket ráadásul. CFW-m sincs. -
#32587 még mindíg van egy eladó
SanDisk Gaming Memory Stick Pro Duo 4GB memóriakártyám
új, eredeti, bontatlan...
7K -
#32586 Ha jól tudom akkor fel kell tenni egy un. 1.50 kernel addon-t, hogy az 1.50 környezetet igénylő homebrew-ek is elinduljanak, de ez nem biztos, majd holnap jön valaki és megerősíti, vagy cáfolja.
Egyébként, ha ritmusjátékot akarsz, szerintem jobban járnál egy DJMaxPortable-lal. (1 vagy 2 , de én nekem a 2 jobban bejön) -
#32585 senki se tud segíteni? Dx -
#32584 Amit ember készített az el is romolhat, mindegy, hogy Sony vagy sem.
Memkártya ügyben én azt mondom neked, hogy vedd olyan helyen ahol 10 év gar van rá pl. Sandisk. 8 ezresedbe biztos benne lesz, de nyugodtan alszol a 10 év gar mellett... az ilyen melléadott kártyák esetében egy kalap alá veszik a készülékkel a legtöbb helyen, vagyis a kártyára is csak 1 évet kapsz. -
celgene32 #32583 Neztem hogy lehet ilyen pack-ot venni hoyg hozza adnak egy 4gb sony pro duo kartyat mennyi az eselye hogy fake kartyat adnak ami kesobb eromolhat ? -
#32582 Sony-nál sohasem tudni... lsd PS3. -
#32581 Rápacsáltál mert Gow után éppen az eredeti FF CC-al tolom :DDD