40034

WAREZ = azonnali BAN!

Infókon és híreken kívül nem kérsz és nem adsz segítséget feltöréssel kapcsolatban, akit érdekel nézegesse a linkeket!
  • Sati84
    Szerintem a CFW-telepítés még nem warez. Van pár dolog, ami nem warez, és mégis CFW kell hozzá. Az egy dolog, hogy a Sony bénázik itt és nem enged bizonyos dolgokat kihasználni, amik benne vannak a hardverben...
  • bfg900
    On

Fogalmam sincs, hogy mi a valasz a kerdesre.

Off

Igy van, engem zavar, mint minden joerzesu embert. Oppaoppa 1:2, mind1, mindig is bunko voltam :) Azt azert sikerult bebizonyitani, hogy te sem tudsz irni. Ajjajjajj 1:3, ezert valoszinu megrovast fogok kapni.
    Amugy elszomorito, hogy mar nemcsak az iras, se az olvasas nem megy, mondjuk bemondtak a teveben is parszor, lehet, hogy van benne valami. Huha 1:4, ideje lesz befejeznem...

Bazsika: a mondatot nagybetuvek kezdjuk bazze. Ez legyen ket pontos, mert csunyat irtam, tehat 1:6.

En nyertem. Persze nem erkolcsileg, de azert joerzes tolti el a bunko, iskolazatlan szivemet.

El kene gondolkodni amugy, hogy nyelvtanora helyett megeri-e a PSP-t nyuzni.
  • bazsi123
    de büfögni, mert valaki nem ír helyesen, azt lehet? na jó, off-ra váltok
  • baaka
    ez egy PSP topik!Erről nem itt kell eszmecserét folytatni
  • bazsi123
    szeretem, amikor egy fűrumban nem marad már más, mint a helyesírás, meg a l2english és tsai. feltett kérdésre válaszolni nem lehet? amúgy meg, téged zavar, ha valaki nem követi a helyesírás szabályait, engem meg az zavar, ha valaki tudná a választ egy kérdésre, de nem válaszol. ezzel csak azt akarom mondani, hogy 1:1
  • Sati84
    Azért mondom... Ez volt az egyik ok, amiért egyáltalán vettem PSP-t :-)
  • kisgabo
    vedd az enyém...
  • bfg900
    Szamit.

En pl mindig zavarban vagyok, ha valaki pl nem hasznal vesszot a mondatai tagolasara. Altalaban el sem olvasom.
    Ha mar tudsz irni, akkor valoszinu iskolaban tanultad, ami feltetelezi, hogy hallottal mar a mondatkezdo nagybeturol. Tiszteld mar legyszives annyira a magyar nyelvet, hogy legalabb alapfokon megtanulod hasznalni!

Koszi.
  • qB0B0p
    Valszeg veszek majd egy 4GB-os Sandisk Micro SDHC karit. Ha Class 4-est veszek az már elég? Vagy hányason mennek már gond nélkül a játékok? Esetleg valami komolyabb ellenérv? Előre is köszi!
  • tractoros
    kösz
  • PSPeti
    Szia!
    Nem, nem a memókártyára menti, hanem a psp belső memóriájába (flash0)
    És innentől kezdve a CFW-k a telepítése stb...... úgy gondolom Warez. De a többit érdeklődd meg esetleg itt vagy itt.
  • tractoros
    számít a helyesírás ha nemértek valamit?!
    de lécci már a 2. gyik ot olvasom és arra nem kaptam még választ hogy a firmware-t a memória kártyára menti el? ezt még mondjátok meg légyszives és leszállok rólatok! (még nincs meg a psp-m! ezért akarok minnél többet tudni róla hogy kell-e bele chip?)
  • PSPeti
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Jah és ez tractorosnak(#32687) ment az előző üzim (bocsesz a duplapost-ért)
  • PSPeti
    Szia!
    Szerintem olvasd még el a Gyakran Ismételt Kérdéseket és utána ha valami nem tiszta akkor kérdezz! Nagyon jól összeszedett GYIK, a szerzője sok időt fektetett bele. Ez nem úgy megy ám hogy olvastam valahol hogy ta-082 meg firmware meg ISO aztán kérdezgetetek.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    És nem kötözködésből de akkor is "hejesírás" rulz :-) nem ujj hanem új!
  • tractoros
    hali
    egy kezdő kérdés:
    ha én ujj psp-t veszek és a firmware-m is ujj lesz akkor elviszi az ISO fájlokat? vagy rákell tölteni egy régebbi verziót...? de azt már tudom hogy nem t-082-es alaplappal kell vennem de ha webshopban veszem akkor hogy tudom megnézni segítsetek kezdő vagyok!
  • Tinman #32686
    Mennek.
  • kisgabo
    átalakitó is van. egyben eladó.
  • MaSzKa
    átalakító ?ft
  • Sati84
    Nehogy már azt mondd, hogy Slimen nem mennek a PSX-es játékok eboottal, mert tökönszúrom magam...
  • kisgabo
    8 gigás kingston sd/hc micro, ms átalakítóval psp-hez eladó. 6500 péz. bp.
  • 5c0rp330n
    kb dettó :)
  • kisgabo
    uhh... 3 éves a psp-m, még cheapboytól vettem...
  • Prince of Máté
    Na igen, az volt az egyik amiért megvettem a GTA-t, hogy ne foglaljon el 1,6 gigát a memóriakártyámon. De ha száguldasz a kocsival kb játszhatatlan, mert nem tölti be a textúrát időben.
  • 5c0rp330n
    sztem az UMD-t olvassa sűrűn, mert nagy a pálya, GoW-nál pedig egyszerre tölti be a helyszíneket.
  • Tinman #32677
    Feltettem kíváncsiságból GTA-kat... nem semmi milyen szépen mennek, nem gondoltam volna. Nagyon szórakoztató, jól irányítható.
    Tudom, újszülöttnek minden vicc új... PC-n az összes részt letoltam, de ezek a PSP-s/PS2-es részek kimaradtak.

Az akksim viszont mintha GTA alatt jobban merülne, mint eddig bármi alatt. GoW alatt is jóval tovább bírta. Lehet, hogy a folyamatos rádiózás?
  • Tibor
    Star Wars The Force Unleashed
    Batman Lego
    FIFA 09
  • NEOreg3
    én már csak zenét hallgatok rajta, meg néha netezek, ha foglalt a számítógép:)

nameg haverjaimmal nyomjuk felváltva a naruto/bleach/dragon ball kombót egytemen előadások alatt
  • Geccoka
    Yggdra Union, aki szereti a körökre osztott stratégiát, rpg-t.
    Szerintem elég jó lett.
  • Prince of Máté
    a gombokat
  • Samballah
    sziasztok ti mit nyomtok mostanaban PSP-n? van valami olyan jatek amit érdemes lenne bevallalni?
  • 5c0rp330n
    abból is a legamatőrebb fajtából.
  • PoisonChihuahua
    Mint minden más konzolnak a PSP-nek is biztos lesz valamikor utódja, de ami a videóban látható az egyenlőre csupán egy "rajongói koncept-modell".
  • 5c0rp330n

nem hiszem el, hogy ilyet valaki komolyan tud gondolni.
  • Pitypang18
    honnan tudod, hogy az?
  • bfg900
    Ennel nagyobb hulyeseget reg lattam :)
  • Pitypang18
    Nem probléma, csak úgy megszúrta a szemem.

Bízzunk a jövőben:PSPHD
    Látta már ezt valaki?
  • TrIp
    mik azok az egetverő homebrew cuccok amik nélkül nem bírsz meglenni??
  • Bogyi007
    Köszönöm Tanár úr! És akkor most álljunk meg egy szóra! :D
  • Pitypang18
    váltanÉk
  • Bogyi007
    Én a homebrew cuccokra céloztam egyes emulátorokra esetleg ps1 emulátorra ami van 1.5 kernel emuláció az kissé brekegős.

De te tudod mit teszel és akarsz. Én biztosan nem váltanák.