PSP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

barnie1990
A targyalt psp-vel az a baj, hogy hack alatt esett at, csak el lett hibazva a muvelet (ertsd. tonkrement az akksi).Ezutan konnektorra kotve volt hasznalva, mig vegul megadta magat. Az tisztazatlan jelenleg, hogy volt-e benne aksi. Nem azert mert lopott a cucc, hanem mert nem lett megkerdezve, mikor at lett veve a konzol.

Zene nélkül mit érek én?

Tinman
Ajaja... az nagyobb gond.
Feltétlenül nézesd meg szervizbe, ha garos, akkor meg vidd vissza.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

bboyatty
koszi...de nem az aksi az tuti mert nem volt benne aksi es ugy fustolt ki. A fust a DC in-tol jott ki.

Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!

Petyus_
PSPVC a legjobb szvsz. =)

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

Tinman
Nem gáz... csak füst.
Az baj, de lehet, hogy csak az akksid lett zárlatos... service required.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

bboyatty
hello. volna nekem egy olyan kerdesem, hogy ha fustolt a psp az nagy baj?

Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!

Bár tudom nem sokakat érdekel, de itt van ócsóér Dungeon Siege Throne of Agony, európai verzió (nem mintha számítana, de az ezüst tépõszalagos csomagolás miatt tuti új).
hasznalt psp keresek,erd privibe

Ti milyen progival konvertáltok 480 × 272-be ? Mert nekem a PSP VIDEO9-cel nem müködik 😞 (leáll lejátszás köben...)

Van rá mód, hogy rámenjen a kártyára: veszel nagyobbat!
hellotok mostanság uncsizok kivettem a lego batmant meg a force unleashedet mondanátok vmi jo gamet egy párat soroljatok már fel mellesleg kellene gy kis help van egy naruto ultimate ninja gamem ami 978mb és nekem a pspn a helyem 950 van rá mod hogy lecsokkentsem a gamet valami modon? (a game nem iso hanem .cso)????játékopkat ne felejtsetek el irni😄
Én rendszeresen nézek rajta sorozatot és k*rvajó!!
Mostanában a Two and a Half Men-t darálom. Zsír!
MaSzKa
ja az akksi üzemidejét is lecsökketették

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

Prince of Máté
Igen.
Bár a PSP-3000-nél már csökkentették a válaszidõt, de nem tudom mennyire.

MaSzKa
remélem is hogy nálam

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

öregharcsa
ez a slim-nél is igaz??

http://pspfilez.extra.hu/

Prince of Máté
Film az kurva jó...
Fõleg ha 1024-re tolod a Video bitrátáját, akkor szinte megszólal a film 😄 Szokni kell a kijelzõ lassú válaszidejét, de nem annyira vészes.

kisgabo
500mb..

kisgabo
én csak arra használom. cca 500k egy film.

most vennék bele sdhc 8 gigás karit, használ valaki ilyent? /átalakitóval persze.../

Szoktatok PSP-n filmet, sorozatot nézni?Mennyire élvezhetõ?Egyszer láttam egy Pókember trailert.Engem meggyõzött, de hogy hosszú távon milyen?

PoisonChihuahua
<#vigyor4><#gonosz1><#idiota><#vigyor3>
Gondolom
no varez, bótba veszi meg úgyis... <#ejnye1>
Indítás elõtt crackelni kell!<#alien>
pedig egyszerû: miután felraktad a vistát, berakod a crysis telepítõ dévédéjét a péespébe és felrakod azt is. utána a start menübõl indítható... <#hehe>
PoisonChihuahua
Vigyázz az ilyen postokkal, mert lesznek akik el is hiszik, aztán jönnek az ilyen "de én LÁTTAM, hogy fut rajta, hogyan kell rátenni pls!" típusú hsz-ek....
<#eplus2><#hehe>

NEOreg3

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

5c0rp330n
ilyet beszopni..

Sziasztok Kollégák😊!
Nagyjából már ismerem a gépemet, külön köszönet ezért ALIEN-nek és MASZKA-nak!!A héten fogom flasheltetni aztán jönnek az intenzív játékpróbák😉.Már a PS3-mal is összekötöttem és elég fasza, Store-ról még demokat is leszedtem.Syphon Filter-nek érdekes az irányítása, de meg lehet szokni.Már csak valami akksit kéne majd venni, ami sokáig bírja.Alien kollégával sokat keresgéltünk, de nem találunk semmi jó megoldást.Utángyártottak szarok/Alien bepróbált egyet, de vissza is vitte/, a gyárit meg már nem gyártják.A legjobb lenne egy FAT gyári akksi fedéllel..

<#eljen>

egy dolgot tennek hozza (illetve már mondtam is), megpedig azt, hogy a HTML és képek mellett van benne jópár java program is amik a "menüjébõl" elérhetõk, emiatt még hasznos is lehet akár (mértékegység-átváltótól kezdve aknakeresõig mindenféle), ha épp nincs net de kell valami ilyesmi

CaviaR
Naszóval, csak h eloszlassam a ködöt, nyilatkozom.

RND-nek és lowdognak igaza van, ez egy egyszerû skin, ami csak a kinézetében hasonlít a Vistára, de valójában csak képekbõl van összerakva. Nevezhetjük ugyan Vistának, de legtöbbünknek egy operációs rendszert takar, nempedig egy arra hasonlító skint. Ezt minden rosszindulat nélkül mondom.

Felrakása annyiból áll, hogy beteszed mondjuk a PSP/COMMON mappába a pspwxp mappádat, és böngészõben megnyitod a benne található index.html weblapot.
Igazából lényegtelen hová teszed, mert úgy is neked kell beírnod az elérési útját az index.html-nek.
Ezzel konkrétan még nem próbáltam, de raktam már rá X5 skint, ami sztem még szebb is, de ez már csak izlés dolga.

Na, have luck

Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!

PoisonChihuahua
Nem hittem volna, hogy van még aki bedõl ennek... <#hehe>
Aha... fasza... és megy vele a ekkcel is?
<#wilting>

ja és volt már róla szó, ha érdekel olvass vissza vagy keresõ!

Így van, de leglább mûködik.
naná hogy nem 😊

ez egy adag HTML fájl néhány java programmal, de NEM windows vista.

Nem skin és nem kamu.
Nem néztem meg de 99.9% hogy egy skin... vagy kamu... vagy mindkettõ egyszerre...
vixo
Én már végig toltam psp-n a force unleahed-et,nagyon bejött a game!
Az elõzõ kérdésem még mindig aktuális:
Akkor ez mi???
http://www.youtube.com/watch?v=_4I_MuSk-wM
letöltöttem ezt a pspwxp-t és elvileg mûködik is,csak nem tudom,h pontosan melyik mappába kell felrakni,ez vhogy úgy mûködik,h ha felraktam a megfelelõ mappárpa akkor a psp böngészõjében offline módban elérhetõ a vista ezen a címen: file:/pspwxp/index.htm
Szóval senki nem vágja,h hova kellene felrakni a letöltött mappát? :S

ha valaki jót akar játszani, még nem tett vele próbát, a star wars force unleashed c. gámát nyugodtan indítsa el! nagyon jó!
vixo
Akkor ez mi???
http://www.youtube.com/watch?v=_4I_MuSk-wM
letöltöttem ezt a pspwxp-t és elvileg mûködik is,csak nem tudom,h pontosan melyik mappába kell felrakni,ez vhogy úgy mûködik,h ha felraktam a megfelelõ mappárpa akkor a psp böngészõjében offline módban elérhetõ a vista ezen a címen: file:/pspwxp/index.htm
Szóval senki nem vágja,h hova kellene felrakni a letöltött mappát? :S

5c0rp330n
szerintem ubuntu-t rakjál akkormán -.-
vista nincs psp-re, nem is lesz. egyedül win 95 létezik rá, az is teljességgel használhatatlan.

A Windows Vistát sehogy... 😛

PSN: berghold

vixo
Hy all!

Lenne egy olyan kérdésem,h a windows vistát,h lehet felrakni psp-re?
Melyik mappába kell rakni a letöltött windows vista mappát?
Elõre is thx a helpet!

Tinman
Jobb, ahogy már sokszor írták itt magasabb 1-2mm-el, emiatt könnyebb kezelni, eksön közben nem csúszik le az ujjad, etc.

Tinman
Szvsz lépésenként haladj... rakj rá kisebb ver számú CFW-t. Úgy értem, ne az 3.5 körül kezd, hanem 2.akármi körül.
Bizonyos FW-ekre nem lehet azonnal nagyon magas FW-t rátenni.

Kicsit magasabb, ezáltal könnyebb kezelni. A D-pad viszont sokkal jobb a slimen!
5c0rp330n
vegyél PSP-3000-et, olyan még senkinek nincs és biztosan menõ lesz 😊