40034

WAREZ = azonnali BAN!

Infókon és híreken kívül nem kérsz és nem adsz segítséget feltöréssel kapcsolatban, akit érdekel nézegesse a linkeket!
  • ViniSoundz
    nem gondoltam volna. 576konzolban is annak idején istenítve volt a gém, amivel egyet is értek, de hogy ilyen rövid legyen....

hát ezvan. amúgy a rasztafári hangú béka hangja visz mindent szerintem :)
  • 5c0rp330n
    tényleg csak ennyi van, ettől függetlenül fél óra alatt én az első pályán sem jutottam túl talán, nehéz volt ráérezni :)
  • ViniSoundz
    hát ezt nem hiszem el!! mondom kipróbálom a parappat, mert az kimaradt az életemből. hú mondom ez igennagy játék. kb fél óra múlva vége a játéknak. hát mondom ilyen nincs.

ebben tényleg csak 6 pálya van aztán kész? ilyet még nem láttam.
  • roli33
    megvan a probléma:D
    megy is...
  • Verseghy
    :)
  • amdrula
    A részletes leírásod alapján olyasmi lehet a baja, hogy valami nem jó.
    Amúgy inkább a hozzászólásod előtt írt linken kredezz ilyeneket...
  • roli33
    helló!
    segítség kellene! flashelve van a psp-m, rámásolok egy játékot, fönn is van de mikor elindítanám olyasmit ír ki hogy: nem indítható el a játék.
    miért?
  • PSPeti
    Itt
  • First Aye
    Pontosan hol?
  • Anubys
    Ott a link az orrod előtt... :)
  • First Aye
    Tudom h a warez=bann, de azért valaki linkelne nekem olyan fórumot ahol lehetne ebben a témában kérdezni!
    Ha azt tanácsolja valaki, h használjam a guglit akkor azt is elárulhatná milyen címszó alatt keressek!
  • Verseghy
    Ilyet nem lehet komlyan venni:D Olyan magyar ember nincs, aki a 'helyesírást'-t külön írja 17 évesen. Ne legyönk már ennyire naivak..:)

Hogy áll a banner?:)
  • Grodyann
    Na király, örülök, hogy segíthettem
  • Bitke
    Köszike ! Most kicsit lenyugodtam , mert itt hívogatok össze vissza mindenkit xd !
  • Grodyann
    Hellóka!
    Nem tudom hogy mennyire vagy új PSP terén, de nem kell memóriakártya olvasó... Egyszerűen kilépsz, és a balszélső menü második pontjára nyomva (USB Connection) csatlakoztathatod a géphez a géped :)
    De persze ehhez kell egy USB AB kábel is, de gondolom az van otthon! (ha nem tudod hogy milyen, megnézed a psp tetején a csatlakozót)
  • Bitke
    Sziasztok , kellene egy sürgős help . Ma vettem egy okosított psp 2 gb memo kártyával, de épp most jöttem rá , hogy nincsen kártya olvasóm :S xd . Ilyen mit csináljak ? USB porton keresztül nem lehet meg nyit ni ?
  • istvan65
    Letöltöttem egy játékot ps1-re de egy PSP fájl jött ki(PBP fájl)!!!!!
    Hogy kell ezt visszaállítani ISO fájllá???????Hogy jó legyen a ps1-re????Azt mondták hogy valami psp progi kell ehez!!!
  • lecsoforever
    jolvan na.A google a barátom tudom.
  • Gideon Wieth
    nem vagy egszerű gyerek :D De én is így kezdtem :P csak kicsit okosabb kérdéseket tettem fel és magától értetődő dolgokra meg kis gondolkodással rá lehet jönni :D

Példa a melyik az UMD eleje.:P
  • lecsoforever
    na tisztázunk vlamit.17 vok akor is ha az irásban nemlácik hejesirásom alsoban 2 es volt.tdom böszmevagyok néha<mindig>de ez van mer várom a karácsonyt mert akor kapom meg a psp-ém aszt nem birok magamal mihejst megkapom a psp-ét gondolom nemleszek ijen.A MEGÉRTÉSÜKET KÖSZÖNÖM.
  • Prince of Máté
    Nem tud normális lenni, mivel csak egy egyszerű bot, MI-vel gondolkodik.
  • BB7
    Lehet, hogy TE vagy lecsoforever! Kitudja! -.-
    Amúgy szerintem tud ő normális lenni! Csak, szegény fiatal vagy új vagy nemtom!
  • Verseghy
    Mindenkit nagyon szépen megkérek, hogy ne válaszoljatok lecsoforever (gondolom alreg sőt, lehet, hogy közületek) hozzászólásaira, mert higgyétek el, hogy nem komoly!! Thx!
    Amíg válaszoltok neki, nem fogja abbahagyni..
  • shenmuedc #34019
    Nem érdekel valakit 3db eredeti Hori fólia PSP-re? Aprónetről rendeltem de a srác azt már nem említette meg hogy csak fat psp-re jó! Slimre a képernyő enyhe bemélyedése miatt nem lehet pontosan felragasztani, ilyen picit meg nem tudom mivel vágnám le szépen.
  • BB7
    Ja bizony!
  • lecsoforever
    ja
  • BB7
    Vedd a kezedbe az UMDt!
    Látod a játék nevét címét?
    -Igen >> Az az eleje!
    -Nem >> Az a hátulja!
  • NEOreg3
    ahhoz, hogy elmagyarázzuk, háromdimenziós térben kéne gondolkodnod
  • 5c0rp330n
    #34007 -.-
  • lecsoforever
    mi de most téleg mejik az eleje?
  • GP2100
  • Doomista
    nem is hivtam volna pff :DDD
  • BB7
    Nem lesz kin röhögni! Nem kell!
  • Banyapapa
    nem kell.
  • Doomista
    szoljak egy modinak hogy adjanak neki egykét büntit hogy abbahagyja ezt az egész hülyeségét ?
  • 5c0rp330n
    valószínűleg az, amelyik nem a hátulja -.-
  • lecsoforever
    az umd nek mejik az eleje?
    ha megsérül az umd visza kell vinni ahol veted es visza cserélik ha megvan a blokk.
  • lecsoforever
    az umd nek mejik az eleje?
  • Gideon Wieth
    komolyan ne vedd :D Nem tudjuk mikor lesz rá törés de majdcsak lesz valamikor a közeljövőben. Ha nem az nagy szívás lesz... De én bizakodom. Az engem is érdekelne h ha az UMD műanyag része megsérül lehet-e valahogy cserélni :)
  • NeBby
    Eladnám slim PSPmet!

Jó állapotú Slim PSP (Csak a gyűrű karcos egy kicsit) fekete színben.
    Még fél év garancia van rá , dobozban , leírásokkal , töltővel és 1GB os memóriakártyával.
    Személyes átvétel Pécsett , esetleg posta is megoldható !

Ár: 32000Ft

Érdeklődni pm ben vagy MSN en ([email protected])