PSP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Zene nélkül mit érek én?
Feltétlenül nézesd meg szervizbe, ha garos, akkor meg vidd vissza.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!
Az baj, de lehet, hogy csak az akksid lett zárlatos... service required.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!
Mostanában a Two and a Half Men-t darálom. Zsír!
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
Fõleg ha 1024-re tolod a Video bitrátáját, akkor szinte megszólal a film 😄 Szokni kell a kijelzõ lassú válaszidejét, de nem annyira vészes.
most vennék bele sdhc 8 gigás karit, használ valaki ilyent? /átalakitóval persze.../
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Nagyjából már ismerem a gépemet, külön köszönet ezért ALIEN-nek és MASZKA-nak!!A héten fogom flasheltetni aztán jönnek az intenzív játékpróbák😉.Már a PS3-mal is összekötöttem és elég fasza, Store-ról még demokat is leszedtem.Syphon Filter-nek érdekes az irányítása, de meg lehet szokni.Már csak valami akksit kéne majd venni, ami sokáig bírja.Alien kollégával sokat keresgéltünk, de nem találunk semmi jó megoldást.Utángyártottak szarok/Alien bepróbált egyet, de vissza is vitte/, a gyárit meg már nem gyártják.A legjobb lenne egy FAT gyári akksi fedéllel..
egy dolgot tennek hozza (illetve már mondtam is), megpedig azt, hogy a HTML és képek mellett van benne jópár java program is amik a "menüjébõl" elérhetõk, emiatt még hasznos is lehet akár (mértékegység-átváltótól kezdve aknakeresõig mindenféle), ha épp nincs net de kell valami ilyesmi
RND-nek és lowdognak igaza van, ez egy egyszerû skin, ami csak a kinézetében hasonlít a Vistára, de valójában csak képekbõl van összerakva. Nevezhetjük ugyan Vistának, de legtöbbünknek egy operációs rendszert takar, nempedig egy arra hasonlító skint. Ezt minden rosszindulat nélkül mondom.
Felrakása annyiból áll, hogy beteszed mondjuk a PSP/COMMON mappába a pspwxp mappádat, és böngészõben megnyitod a benne található index.html weblapot.
Igazából lényegtelen hová teszed, mert úgy is neked kell beírnod az elérési útját az index.html-nek.
Ezzel konkrétan még nem próbáltam, de raktam már rá X5 skint, ami sztem még szebb is, de ez már csak izlés dolga.
Na, have luck
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
ez egy adag HTML fájl néhány java programmal, de NEM windows vista.
Az elõzõ kérdésem még mindig aktuális:
Akkor ez mi???
http://www.youtube.com/watch?v=_4I_MuSk-wM
letöltöttem ezt a pspwxp-t és elvileg mûködik is,csak nem tudom,h pontosan melyik mappába kell felrakni,ez vhogy úgy mûködik,h ha felraktam a megfelelõ mappárpa akkor a psp böngészõjében offline módban elérhetõ a vista ezen a címen: file:/pspwxp/index.htm
Szóval senki nem vágja,h hova kellene felrakni a letöltött mappát? :S
http://www.youtube.com/watch?v=_4I_MuSk-wM
letöltöttem ezt a pspwxp-t és elvileg mûködik is,csak nem tudom,h pontosan melyik mappába kell felrakni,ez vhogy úgy mûködik,h ha felraktam a megfelelõ mappárpa akkor a psp böngészõjében offline módban elérhetõ a vista ezen a címen: file:/pspwxp/index.htm
Szóval senki nem vágja,h hova kellene felrakni a letöltött mappát? :S
vista nincs psp-re, nem is lesz. egyedül win 95 létezik rá, az is teljességgel használhatatlan.
PSN: berghold
Lenne egy olyan kérdésem,h a windows vistát,h lehet felrakni psp-re?
Melyik mappába kell rakni a letöltött windows vista mappát?
Elõre is thx a helpet!
Bizonyos FW-ekre nem lehet azonnal nagyon magas FW-t rátenni.