PSP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Triple H
sziasztok!

szeretnék segítséget kérni. van ez a játék, és ezt az 1.50 cuccot igényeli amit a slim nem tud. hogy csináljam meg? pm vagy ideírtok nekem mindegy csak segítsekek plz.

kösz

\"...And that\'s the bottomline, cuz\' Stone Cold said so!!!\" \"RAW IS JERICHO!!!\" www.daveswwe.gportal.hu

5c0rp330n
ezt azért nem lehet tudni, slim kb 2 napig bírta, és fel is lett törve. én midenképpen megvárnám..

Prince of Máté
Miért? Itt mindenki eredetivel játszik<#vigyor3> Ugye te is?<#ravasz1>

Tinman
Golem nem rossz, csak olyanok, mint a Mission Impossible... legyél itt 12:02-kor 7-es ügynök, nálam a stuff, nálad a pénz.
Ettõl függetlenül azon vannak, hogy amit kapsz az tökéltes legyen.

Szerintem vegyél ilyen szoftveres pakkot... úgy jó áron juthatsz 1 eredeti szoftverhez, no meg a PSP külleme is egyedi lesz... lsd FF CC pack vagy God of War pack.

Szerintem az új szériát azért nem érdemes megvárni, mert ha nem csak eredetivel akarsz próbálkozni, akkor nem biztos, hogy szerencséd lesz.
A FAT és Slim már bejáratott dolog, ha gond lenne a szervizek már csípõbõl oldják meg, a PSP3000-rõl meg nulla a tapasztalat.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Hali most tervezem hogy egy psp-t veszek, tobb oldalon irtak hogy oktober kozepen jon ki az uj szeria.No szoval erdemes-e megvarnom?
A golemkonzoltol szeretnem venni a psp-t, erdemes-e toluk venni vagy estleg valamelyik masik boltotban nezzem meg?

Elore is koszi!
kabel15
Hello!

Érdekel valakit GTA:LCS?
Tokkal térképpel leírással szóval minden megvan hozzá!
Küldesz 1 PÜ és az árban megegyezünk!

BattleTag: kabel15#2672

Valaki készített már psp-re témát közületek? Ugyanis kéne egy kis segítség az ikonok elmentéséhez photoshopban. Aki tud az vegyen fel légyszíves msn-en! (dobj meg egy p.ü.vel és küldöm is a címem)
Tinman
Monster Hunter két részét kihagytam, pedig az is NAGYON ajánlott kategória.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Moto GP - 2005-2006
baaka
melyik volt a legfrissebb kiadás motgp -bõl?

Bogyi007
Szerintem meg az PsP szériára célozgat már. 😄

Bogyi007 a legtitkosabb titkosügynök, a titkát sosem tudhatod meg, akik megtudták már nem tudják elmondani....

Bogyi007
Az Internet Szabadon akcióban vettem meg a Vodás mobilinternetet s így az E220-as Usb szappanmodemem van. Ezt kapcsolatot szeretném megosztani a PsP-vel.

Egy ismerõsöm írta hogy "A MobilNet kapcsolatot ki kell "lõnöd" a lapiból, pl egy usb kulccsal, ami tudja az AP módot. Beállítod a NET megosztást a gépeden, hogy kiszolgálóként menjen és egy híd kapcsolat alatt összekapcsolod a 2 hálózatod."

No ez az ami nem sikerült eddig. Az usb kulcsos wifi az megvan egy Tp-Link Tl-WN322G személyében és meg is csináltam a megosztást és az Usb wifi látja is a mobilinternetet de mégsem mûködik.

Mi az amit nem jól állíthatok be, szerintem közel a megoldás de az a kicsi plusz ami még kellene az hiányzik. vagy esetleg ha valaki már megcsinálta ezt a dolgot más konzollal ami szintén wifin keresztül kapcsolódna az leírhatná vagy elküldhetné nekem hogy miként sikerölt neki.

Elõre is köszönet!

Jó lenne online játszani ugyanis legyen szó internetes vagy ad-hoc módbéli játékokról (ugyanis azt is lehet neten keresztül játszani)

Otthon sima adsl van azzal gondolom nem lesz gond.

Bogyi007 a legtitkosabb titkosügynök, a titkát sosem tudhatod meg, akik megtudták már nem tudják elmondani....

CaviaR
Sztem csak simán levette az elõlapot, mert egy új design lesz vagy ilyesmi. Ha abbahagyná a fejlesztéseket, attól még nem venné le az eddigi munkáit..

Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!

Prince of Máté
Abbahagyja-e vagy ne, nem tudja eldönteni, szerintem erre utal.

MaSzKa
ez mi?

2 lehetõség lesz? on vagy off?

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

MaSzKa
a legújabb alapos psp-t ami v3-as azt tényleg nem lehet megcsinálni cfw-sre

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

Sati84
Hehe, én most tettem fel nemrég a Sands of Time-ot a gépemre és állandóan azon gondolkozom, hogy de szívesen nyomnám PSP-n... :-)

\"Meet me in Montauk...\" \"Előtted nyitva áll majd minden ajtó, mert ismered önmagad\" (Konfúciusz)

Sati84
Igen, ezt az oldalt én is megtaláltam, de itt nincs megoldás. Szal ha olyan, akkor szívtam.
Szóval van mód ellenõrizni azért biztos ami biztos?

\"Meet me in Montauk...\" \"Előtted nyitva áll majd minden ajtó, mert ismered önmagad\" (Konfúciusz)

ZseniálisTeknős
Hupssz, most néztem, félreolvastam a verziószámot, sry. A TA-088-ra alant a megoldás, a tied elvileg még nem v3-as verziójú, tehát semmi gond nincs :-)

http://psphungary.hu/comment.php?comment.news.1071

El leszel ezekkel egy darabig<#vigyor3><#eljen>

ZseniálisTeknős
Idézet a FAQ-ból:

"TA-082 = az "elátkozott" alaplapú PSP-model, amelyet sokáig nem lehetett downgrade-elni. Ma már mindegy az alaplap verziószáma. Persze, ha nem Pandora módszert használsz, fontos tájékozódni az alaplap verziószámával kapcsolatban."

A játékokról és a szavatosságról annyit, hogy a FF Crisys Core-ba beleraktam kb. 25 óra tiszta játékidõt, és még csak 48%-nál tartok.... Tinman listája meg nagyszerûen összefoglalja a must have kategóriát, gyakorlatilag az elkövetkezõ két-három éve sem lenne elég, hogy az összeset végigvigyem (nem vagyok überhardcore gamer ez igaz...)

Tinman
Ez már ízlés kérdése.

Amiket biztos végigviszek /éppen GoW: CoO-ból jövök/:

-GoW
-SH Origins
-Kingdom of Paradise
-FF Crisis Core
-Patapon 1.
-Patapon 2 ha megjelenik
-Extreme Space Invaders
-Exit
-Echochrome
-Syphon Filter: Dark Mirror
-SF: Logans Shadow
-POP Rival Swords
-POP Revelations
-Castlevania Dracula X
-Brave Story
-Lemmings
-Metal Gear Acid
-R-Type Command
-Silverfall
-Dungeon Siege
-Valhalla Knights
-Valkyrie Profile
-Jeanne Darc
-Field Commander
-Medievil

Azért ezek nem egy szar címek és van bennük játékóra bõven, úgy nagyjából ezek keltették fel az érdeklõdésem, nem is kicsit!

Én például egy WRC Rally-val és tökre el tudok lenni😉.Sennheiser CX300-zal használom és nagyon jól szól.Megéri venni egy drágább fülest😊

Sati84
Átbogarásztam megint a FAQ-t, de meg sincs benne említve a TA-088. Mindegy, hát akkor elhiszem 😄

ZseniálisTeknős
Rosszul tudod, jelenleg MINDEN fajta alaplappal szerelt fat vagy slim gépet lehet pandorázni... Bõvebben ott a GYIK, elég részletesen kitárgyalja a témát.

Sati84
Most elérhetõ közelségbe került számomra, hogy CFW-t tegyek a PSP-mre (ha minden igaz, tudok szerezni egy pandora aksit), és most olvastam, hogy a TA-088 alaplappal rendelkezõ slimeket nem lehet pandorázni. Hogy tudom kideríteni, hogy nekem olyan van-e? Augusztus végén vettem New Yorkban, 3.80-as FW van rajta alapból.

Van erre valami forrás vagy oldal vagy akármi, amibõl megtudhatom? Próba-cseresznyét nem akarok, mert gondolom ezen az alaplapon az unbrickerek se mûködnének...

kisgabo
nekem 2 éve van psp, filmet nézek rajta vagy mp3. egy játékot se toltem végig... <#rolleyes> 1-2 jó cim van, de....

Szevasztok.
Olyan kérdésem lenne, hogy átkonvertáltam, egy psx-es gammát psp re és elvan csúszva a kép ezt esetleg lehetne orvosolni valahogy?
Tinman
Caslevania, Crash Bandicoot.

Szevasztok.
Tudvalaki hasonlóan jó platformjátékot psp-re vagy psx re mint a Heart of Darkness mászkálós gamma.
Segítségeteket elõre is köszönöm.
Shuhei Yoshida,az SCEA hardver marketingért felelõs direktora egyáltalán nem tagadta, hogy idén kevesebb PSP játék jelent meg mint tavaly, sõt, alig pár címmel több kerül a piacra mint a gép elsõ évében. Mi áll a háttérben? Több tényezõ, a gép kezdetben teljesen más korosztályt célzott meg, manapság viszont egy jóval fiatalabb réteg használja, ám jelenleg nincs olyan szoftverkínálat, amely ezt ki tudná szolgálni. A már létezõ játékok portolásának kvázi betiltása után elkerülhetetlen volt ez a hiátus, ám 2009-tõl a platform fõnixmadárként támad fel majd újra számos bejelentésre váró egyedi fejlesztéssel.
Forrás:576

Ne vitatkozz az ostobákkal,mert lesüllyedsz az Ő szintjükre,és legyőznek a rutinjukkal!

Oké mester!!Letöltöm majd nyomhatjuk😉.Vegyél fel msn-re ha gondolod😊

PoisonChihuahua
Van benne helyi Co-op, illetve 8 fõs online (játékmódok: Deathmach, "zászlójáték", 4 vs. 4, Támadók vs. Védõk).
Egymás ellen lokálban nem lehet menni (rövid meccs lenne 😊) ).
Tinman
+ Valhalla Knights 2 /mingyá' jön!/
+ End War-ba is bízok
+ Dragon's Lair /nosztalgia rulz/

Meg ugye amiket írtál...

Tinman
Na igen, csak neki is alig pár hete van PSP-je, meg nekem is...
Nekünk teljesen jó lesz 1.5 évig egyéb konzolok + PC mellé.

kisgabo
kb. már most lejárt.

Petyus_
Killzone Liberationt coop vagy egymás ellen kell nyomni?

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

Petyus_
Mi jön mászthev? Star Ocean, Resistance Retribution, Patapon 2, és még? =)

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

PoisonChihuahua
Semmit, csak úgy. 😊 Egyébként mit próbálsz ki elõször? Vedd meg (vagy töltsd le) a Killzone-t aztán nyomatjuk Online. Annyira kellene már egy magyar társ.
Tinman
Oké... van 15 játék ami must have. Azzal elleszel 1 évig legalább :-D
Közben meg jön még vagy 5 cím, ami megint must have, szóval 1.5 múlva már lejárt lemez lesz a PSP :-D

Mit köszönsz testvérem?😊

PoisonChihuahua
<#worship>
Na srácok, ma megnyílt elõttem a világ.Flashelték a psp-m, szóval let's get ready to rumble!!!😄D

bboyatty
Na jo. Azert koszi mindent.

Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!

A világon mindent meg lehet javítani, a kérdés az: megéri-e?
bboyatty
bocsi azt kihagytam h fat. es nem nalam romlott el hanem igy kaptam, es qaz erdekelne hogy meglehet-e javitani..koszi

Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!

Tinman
Lemaradtam? Hol írta, hogy pufi?

Ismét van pár 8gigás OEM ms duo kártyám, kipróbálható ha nem vagy megelégedve vele visszafizetem az árát.
( irási sebesség 2.3 megabyte/sec olvasás 5.7 mbyte/sec)
akit érdekel pü)
Ár:8500ft

barnie1990
FAT-rol van szo, csak azt kene tudni, hogy mi okozta a kifustolest?

Zene nélkül mit érek én?

Tinman
Ja, hogy a srác slimet akart pandorázni... ennyire csak nem láma? Vagy de? ^^