40034
WAREZ = azonnali BAN!
Infókon és híreken kívül nem kérsz és nem adsz segítséget feltöréssel kapcsolatban, akit érdekel nézegesse a linkeket!
-
Akuman #34082 Sziasztok
valami tudna abban segíteni, hogy hol tudnék jelenleg psp-t kapni? (slimet nem a 3000-t) természetesen újat ((átalakíthatót)), tobozzal,tokkal-vonóval :)
Privátban szeretnék kéni választ, helyről, címről, esetlen web oldalcím.
Köszönöm szépen :)
Boldog Karácsonyt minden PSP tulajdonosnak, és persze mindenki másnak is :) -
#34081 ha m33-as firmware-ed van, akkor lehet állítani, hogy japán, vagy más "billentyűzetkiosztása" legyen -
guppy #34080 Ha a O-rel kell belépned a menübe s az X-el ki akkor az(lealább is nekem az előzőnél igy volt). -
#34079 Nekem a Windózzal és az MS szoftverekkel semmi bajom amióta a Pct nem használom játékra, tökéletes minden másra:D -
First Aye #34078 Nekem is psp-m és boxom is van, mindkettőt nagyon szeretem, a box is flashelt meg hűtés modolt, remélem még sokáig fog működni!
Én ismerek olyan embert akinek még 1. gen. boxa van és még mindig működik! -
#34077 Jáájj! #34047-óta csak MS kontra Sony flém megy! XD
Nekem FAT PsPm van [Honnan tudhatom meg h. japán vagy nem? Azt merre találom? Köszi] és XBox 360am!
Semelyikkel semmi bajom bár a Májkroszoftot utálom szoftverileg! És most eltekintettem a WinFostól! Mert az még eltűrhető! De minden más! -.-
És SE mobilom van [K800 FAN] amivel 1000% ig meg vagyok elégedve és nemadnám oda semmilyen mai mobilért se!
[A Sony soha sem a szétszedhetőségéről és a szerelhetőségéről volt híres! :S Ez pucolásnál kicsit xar! De megszoktam!] -
#34076 Nem szoktam fél évente telót cserélni:) amióta megjelent az van, és még ez is marad pár évig... -
#34075 SE telók mostanában mondjuk pont elég szarok minőségileg, és tudásilag sincsenek elszállva :) -
#34074 szerintem játék közben, miközben épp nyomod a rimtust Patapon-on vagy az L és R gombokat felváltva Loco Roco-ban, eszedbe nem fog jutni egyik "hiba" sem, csak ha direkt azon idegesíted magad.. nemtom h a 3. széria milyen, de az első szériás psp-mben egyik általad felsorolt hiba sem éri el azt a szintet a szememben, hogy hibaként beszéljek róla. :) -
#34073 1. Nekem is lötyög, engem is idegesít, sufnituning.
Ja, hogy egy minőségi gépnél ilyet nem kéne ugye? Hát most kell.
2. Direkt ilyen laza.
3. Direkt ilyen laza. -
#34072 Pl a SE mobilommal semmi gond, annyira egybe van hogy félelmetes, nem tudok belekötni:) -
#34071 Ha már ennyi pénzt kiadok egy kütyüért ami állítólag Sony minőség amiben a PS3 sokkal jobb mint az X mármint szerkezetileg, akkor elvártam volna ettől is hogy "tökéletes" legyen főleg így hogy 3. generációs masina... MS fanboy? ha te mondod, ha az lennék sose vettem volna PSPt, bár volt egy alternatíva, de a DS no comment kategória számomra.
Ugyan úgy tisztában kell lenni minden gépnek a jó és rossz tulajdonságával, attól hogy MS vagy Sony... most hogy van mind a kettő egyértelmű hogy egyik sem tökéletes, mindeegyikben benne van a gagyizás sajnos. -
#34070 Már leírtam, nem akarok én itt akadékoskodni folyamatosan:) bár lehet már csak az izgalom miatt van ez hiszen holnap fogdoshatom, és játszhatok rajta:)
1, az akku fedél, ez már legelső kézbevételkor idegesítő volt h lötyög... semmiből nem állt volna megcsinálni normálisra.
2, a akció 4 gomb lötyög, mert magasan kiáll és nem stabli és hangos...
3, a két felső gomb kritikán aluli minűségű és szintén lötyi...
de ezeket már leírtam párszor, többször nem fogom:DDD -
#34069 Attól a pillanattól kezdve, mikor beírtad ide az első üzenetedet psp tulajként, éreztem, hogy oda a hangulatnak :)
Hát így is lett, tőled nem is várok többet ms fanboyként.
Képes vagy mindenbe belekötni ami Sony, ehhez azért tehetség kell...
Kellemes ünnepeket neked is ;) -
#34068 pl? -
#34067 Nem a tudása, hanem az érthetetlen hibái, no mind1. -
dzso83 #34066 ott a pont... adott volt a kínálat, mindenki tudta mit vesz (aki nem az magára vessen), ezek után minek ez a sok rinya? akinek nem tetszik adja el, tuti kerül vevő, és vegyen jobbat... -
#34065 a tudásához képest abszolút nem drága. és ez fokozottan igaz volt rá a megjelenése körül, amikor valódi csodának számított. a ds qrvadrága. a wii qrvadrága. ezek tényleg azok. a psp sosem volt az. -
#34064 De álljunk meg egy pillanatra!Azt hiszem a sony nem fog senki fejéhez pisztolyt és kényszerít arra hogy vegyél psp-t! -
#34063 Igy is nagyon drága és semmit nem kap hozzá az ember, persze okos kis gépezet és hihetetlen mit tud a méreteihez képest, na de akkor is... -
#34062 akarod mondani fat :)
gondolom le akarták nyomni az árakat, ezért kevesebb fém alkatrészt használtak. minőségben az elsőgenerációs a legjobb. gondolom basztaa csőrüket, hogy a ds-t, aminek a vasa 6odannyit nem ér (szó szerint), mégis alig olcsóbb, jobban megy. no meg az enyémen made in japan felirat tiszteleg, szerintem azóta a gyártás helye is eltolódott másfele :) -
#34061 Ez már jóval több mint fél év... :D Egyébként szerintem nem rekord, mert állítólag vannak olyan első generációs 360-nak is amik még mindig működnek.(Lehet, hogy nem voltak bekapcsolva? ) -
#34060 2006os gép, én nyertem utcahosszal:) -
#34059 Neked flat van, nekem slim szóval nem ugyan arról a gépről van szó innentől fogva teljesen mindegy hogy neked milyen amikor amit én fogok a kezemben, vagyis majd holnap:), szinte teljesen más. Ezen szar, 3. generációs gépen szarabb mint az elsőn, taps Sony. -
#34058 "Nekem április óta tökéletesen működik a boxom hűtésmod nélkül"
:O
az már majdnem több, mint fél év. és mégis tökéletesen működik? guinnes rekordoktól jöttek már hozzád? -
#34057 annyira hihetetlent mondtam? KIBASZOTTUL NEM LÖTYÖG. bázdmeg.
"Ne lötyögjön, ne legyen gagyi, de ha erre a 3. generáciuós PSP után sem tudott megoldást találni a Sony"
köztudott tény, hogy a 2. generáció minősége híg fos az elsőhöz képest, és nem lepne meg, haa 3. és 2. generáció között mégtovább mentek volna. szóval helyesen inkább úgy szólna, hogy a 3. generációban már nem sikerült, előtte mindig sikerült. az elsőgenerációs psp-m lassan 4 éves lesz, kifogástalan minden téren, pedig egy raklapnyi játékot végigjátszottam rajta. egyedül az aksi kezdett jelentősen rosszabbul produkálni az elmúlt időben. -
#34056 Nekem április óta tökéletesen működik a boxom hűtésmod nélkül(ok, a HANA-n van egy borda a biztonság kedvéért) és a PSP-m aksifedele sem lötyög, mert japán gyártású fat(jobb anyag/összeszerelés minőségű, mint az új gépek). Mit nyertem? -
#34055 Akkor visszafele fejlődünk, szuper. -
#34054 itt a kezemben az 1004-es fat és nem lötyög, egyáltalán nem -
#34053 Hát persze. -
#34052 nekem pedig nem lötyög az aksifedél a psp-men, ennyi :) -
#34051 Ne lötyögjön, ne legyen gagyi, de ha erre a 3. generáciuós PSP után sem tudott megoldást találni a Sony akkor nincs miről beszélni = gagyi, ahogy a gombok is. -
#34050 Húha, de nagy odamondás volt:) nekem tökéletesen működik a 360am, a többi nem érdekel. -
#34049 jaja!inkább az akku fedél lötyögjön mint pl xbox360=3led=ms minőség=kakszi
-
#34048 inkább minthogy minden harmadik hónapok alatt elfüstöljön (microFOS minőség) -
#34047 Sajnos ilyen, ismét csak Sony minőség? -.- -
dzso83 #34046 az szerintem csak a tiednek... -
lecsoforever #34045 azért van még1 hibálya a 3000 szeriának az akufedél aku fedélnek az egyik fele enyhén lötyög picit csak. -
huiner #34044 Sziasztok! Segítsetek már lécci! A daealus r13 felraktam a pspm-re de amikor elakarom indítani mindig azt írja ki hogy "The game could not be started". A daedalust már beraktam a 150-es és a sima gam mappába is de ehol nem jó! A gépem slim 3.72 m33-2. -
#34043 szerintem az összes pálya hatalmas :)