PSP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

flamerPUG
nekem oldaltáskában lenne 😊
menyivel jobb a slim joy része mint a fat-é?

TéDéIi Inszájd :D diesel power semmi más :)

Szevasztok.
Olyan problémám lenne, hogy csináltam pandora packot és azzal feltámasztottam egy halott psp-t, 1.50-re lett Downgradelve, de bármit csinálok és bárhogy egy szerûen semmilyen CFW-t nem enged fel rakni.
Rengeteg oldalt elolvastam a FAQ-ot is és nem találok megoldást.
Külön az 1.50 CFT is felraktam.
Segítségeteket elõre is köszönöm.
Tinman
A Fat nekem pl. túl nehéz... egy halásznadrágot simán lerángat rólam, a Slim nem.
Nekem gyorsabban tûnik a Slim, mint a Fat szinten minden tekintetben.
Egyébként még nálam van a Fat PSP, a Slim meg a sajátom. Bármit meg tudok nézni, kérdezz :-D

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

macselek
Nekem is az van. Nálam a Mhfnél, meg az új star warsnál.

flamerPUG
*flamelni* csak már a nevemet irom XD

flamerPUG
köszi a válaszokat, flamerlni meg nem akartam persze tényleg 😛
én ilyet vártam mint a Tied is, aki belelát a dolgokba komlyabban is.
Eddig is a FAT felé huztam, de aszem az is lesz 😊 menyivel jobb a slimnek a joya? a tv-re kötés meg nem izgat, van ps3-om, csak azt monyuk éjjeliörös meloba nem hurcibálnám magammal esténként 😄😄😄

CaviaR
Ezzel lehet, hogy (akaratodon kívül) egy flame lavinát indítottál. 😊

Gyakran kérdezik errefelé ezt, de végül még nehezebb lesz a döntés, hiszen mindkét típusra érkeznek pozitív és negatív vélemények dögivel.

Én mióta megjelentek a PSP-k azóta kereskedem velük (kisebb mennyiségben persze), de inkább csak javítom õket. Számtalan gép fordult már meg nálam, így nekem az alakult ki, hogy a FAT jobban megéri.

- a FAT-ben kisebb a memória, ami miatt lessabban tölti UMDrõl a játékokat, memória kártyáról viszont csak alig észrevehetõen lassabban.
- a FAT sokkal masszívabb felépítésû, jobban tûri a fizikai behatásokat, amit valljunk be: egy hordozható eszköznél igen fontos tulajdonság.
- a FAT-nek szerintem kényelmesebb a fogása, mert kicsivel gömbölyûbb a hátulja.
- a SLIM joystick-ja egyértelmûen jobb, valamint könnyebb és tv-re is ki lehet vezetni a képét, és lehet vele skype-ozni is

Mindkettõnek megvan a jó tulajdonsága, magad döntsd el, melyik tetszik jobban.

Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!

Hát mindenkinek más véleménye van a két géprõl. Nekem volt fat-em, most slim van.Érdekes módon az én kezem jobban elhalt a fatnél. Az ilyen illesztési hülyeségekkel ne foglalkozz, mert pl az én gépemnek semmi baja nincs. Az meg, hogy szar az anyaga...hát nem is tudom,a gép súlyának csökkenését valahogy el kellett érni. De nem mondanám szarnak az anyagát. Az sem utolsó dolog, hogy tv-re is tudod kötni.
Szívesen felvennék valakit msn-re, akinek Slim-je van és nagyon ért a PSP-jéhez.PÜ-ben várok msn címeket a bátor jelentkezõktõl<#worship>

pufi

könnyebb vele dolgozni ;-)
flamerPUG
sziasztok
psp vásárlása elött állok, ezért szeretnék tölletek tanácsot kérni, melyiket éri meg most megvenni? a pufit vagy a slimet? mindent összevetve {azt is hogy a pufi ma már majd 15 ezerrel olcsobb mint a slim} melyiket éri meg jobban megveni? sokkal többet nyujt a slim mint a pufi? Köszi!

jól sehtetted..! anniy volt a bajh ogy umd volt beállítva és átkellett álítani m33ra!
Tinman
A Custom FW menüjében kellett neki átállítani M33-ra, ha jól sejtem...

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

TrIp
az oké hogy megoldódott, de azért építõ jelleggel leírhatnád hogy mi volt a gáz és hogy oldottad meg?!

dzsedi
Pufid van neked is? Milyen játékoknál volt ez a jelenség? Nekem a killzone és a Gow produkálta

macselek
nekem is pont ez van, rohadt idegesítõ...:S

Alien!
resi jó lesz....a syphon filteres brigáb heggeszti,szal rossz már biztos nem lesz...

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

dzsedi
Resistance: Retribution Na ezt nagyon várom.

Gran Turismo Mobile... persze 😊 de majd csak ha kijött a devil may cry psp, meg resident evil és végül a Duke Nukem Forever😊

dzsedi
Valakinek volt már olyan gondja, hogy az analóg beragad vmilyen irányba/irányokba (nálam konkrétan a le és a jobbra akad be). Olvasgattam fórumon, google-ztam és csak arra jutottam h körözni kell az analóggal és akkor elmúlik … de nem múlt. Hardware gond lenne? De akkor meg azt nem értem miért nem jelentkezik a jelenség minden játéknál…

5c0rp330n
"TBA 2010 Shrek Goes Fourth "

lesz negyedik shrek? (film) :o

megoldódott...!
mégegyszer köszi! de figyu már..! haverom psp-jét is most flasheltettem ki és átrakom a memokarit és amikor elindítom a játékot bejon a psp logo és utánna kilök és ezt írja: "a játék nem indítható (80020321)" ez miért van??
Prince of Máté
System settings -> USB Charge on

Nincs még flashelve.Van egy ilyen, hobeállítom a settingsben, hogy töltsön usb-rõl és utána sima usb connection és hagyjam bekapcsolva a gépet?:S

Igen, a settingsben kell beállítani. Ha cfw-d van, akkor a recovery menüben is be kell.
Srácok!!
Slimet hogyan lehet tölteni usb-rõl?Valamit be kell állítani settingsben?Elõre is köszi!

Tinman
Mióta megvan a PSP csak lesokkolom magam... nem ér ez már no!

Kingdom of Paradise... gyönyörû szép és micsoda élvezet...áááááááhhhh :-D

Patapon... baromi egyedi játék, imádom minden porcikáját. Pon-pon-pata-pon!

TrIp
nincsmit... de csak félisten 😄

a formázás volt a baj....! örök hála.. isten vagy! naon szépen kösz9önöm a segítséget!
Tinman
Nálad ám a megoldás ;-)

TrIp
formázd elõbb a memkártyát psp-ben. ha úgysem látja akkor gyári az fw-d

Banyapapa
nemtom igy megmondani merre van recoveryben,mert psp nincs itthon éppen

de van egy iso-s is meg egy cso-s is..! de egyiket sem látja..! nekem magyarosítvan van a psp.. magyarul mond már hogy hol van..!
Vegyél eredetit. Azzal nincs szopás.
Banyapapa
lehet a játék nem jo,nem ISO vagy CSO.
estleg recovery menüben kell állitani valamit pl:kernelt (vagy mi a franc a neve ott)

hali
vettem egy psp-t.. ki flashelték hiába rakok rá játékot, nem látja..! miért van ez? elolvastam a faq-ot! csináltam egy ISO mappát és még sem jó! vmi tanács??? naon megksözönném..!(FW 3.80 M33-5)
TrIp
kevés a játék mostanában psp-re...<#idiota>

Szevasztok.
Tud valaki olyan autós játékot psp(esetleg psx)-re aminek van mûszerfalas belsõnézete.
Segítségeteket elõre is köszönöm.
Én még azt várom hogy valaki besírjon hogy milyen kevés, mennyire nemjó játékok jönnek péespére mostanság...
Sati84
A negyedik is üt, mert volt egy válasz, ami rögtön vágta a témát 😄

\"Meet me in Montauk...\" \"Előtted nyitva áll majd minden ajtó, mert ismered önmagad\" (Konfúciusz)

#32435 - #32436 - #32437

ez a három így egyben üt 😊))

raven87
ne tömörítsd cso-ba. a gtak csak .iso-ban mennek normálisan. umdgen-nel alakítsd vissza iso-ba és azt használd.

IntelŸ Core i3-370M, 3 GB DDR3 (1066 MHz)RAM, 320GB HDD, ATI Mobility Radeon&#8482; HD 5470 512MB Xbox live: xx Raven87 xx

Balazs15
helloztok

psp re leszedtem a liberty cityt (4.01 M33-2 van a pspmen) és bazzeg kajak akad rajta:S ....olvassa a mem kártyát és mintha akkro akadna be....4gigás high speed és fele üresen van szal szabad hely van rajta böven....nektwk is akada liberty city??.-.ez egyszerüen nevetésges.azt hitem csak számitogép küszködik ilyen problémákkal...

Asus k53SV~~~i5-2410, Geforce gt540M,4GB DDR3 1333mhz, win8.1 64 bit

5c0rp330n
pontosan. 😊

CHEAPBOY
Tehát mindenki megáll annál a pontnál s nem tovább, értem😛

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

Sati84
Az még nem warez, ha CFW-t teszel rá. Az csak annyit jelent, hogy ki szeretnéd használni a hardver lehetõségeit, ha már megvásároltad és a kezedben van. Ezen lehetõségek egy része warez, más részük nem.

\"Meet me in Montauk...\" \"Előtted nyitva áll majd minden ajtó, mert ismered önmagad\" (Konfúciusz)

durva!

Tinman
Most vettem talán 3 hete a Shadowman 2-t origi a PS2-re.
Szétzúg, szétráz, mindent csinál...nem kínzom. Mondom, legál lemez.

Tinman
USB-rõl azt olvastam, hogy jó pár cím nem megy, lefagy, etc.