PSP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
menyivel jobb a slim joy része mint a fat-é?
TéDéIi Inszájd :D diesel power semmi más :)
Olyan problémám lenne, hogy csináltam pandora packot és azzal feltámasztottam egy halott psp-t, 1.50-re lett Downgradelve, de bármit csinálok és bárhogy egy szerûen semmilyen CFW-t nem enged fel rakni.
Rengeteg oldalt elolvastam a FAQ-ot is és nem találok megoldást.
Külön az 1.50 CFT is felraktam.
Segítségeteket elõre is köszönöm.
Nekem gyorsabban tûnik a Slim, mint a Fat szinten minden tekintetben.
Egyébként még nálam van a Fat PSP, a Slim meg a sajátom. Bármit meg tudok nézni, kérdezz :-D
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
én ilyet vártam mint a Tied is, aki belelát a dolgokba komlyabban is.
Eddig is a FAT felé huztam, de aszem az is lesz 😊 menyivel jobb a slimnek a joya? a tv-re kötés meg nem izgat, van ps3-om, csak azt monyuk éjjeliörös meloba nem hurcibálnám magammal esténként 😄😄😄
Gyakran kérdezik errefelé ezt, de végül még nehezebb lesz a döntés, hiszen mindkét típusra érkeznek pozitív és negatív vélemények dögivel.
Én mióta megjelentek a PSP-k azóta kereskedem velük (kisebb mennyiségben persze), de inkább csak javítom õket. Számtalan gép fordult már meg nálam, így nekem az alakult ki, hogy a FAT jobban megéri.
- a FAT-ben kisebb a memória, ami miatt lessabban tölti UMDrõl a játékokat, memória kártyáról viszont csak alig észrevehetõen lassabban.
- a FAT sokkal masszívabb felépítésû, jobban tûri a fizikai behatásokat, amit valljunk be: egy hordozható eszköznél igen fontos tulajdonság.
- a FAT-nek szerintem kényelmesebb a fogása, mert kicsivel gömbölyûbb a hátulja.
- a SLIM joystick-ja egyértelmûen jobb, valamint könnyebb és tv-re is ki lehet vezetni a képét, és lehet vele skype-ozni is
Mindkettõnek megvan a jó tulajdonsága, magad döntsd el, melyik tetszik jobban.
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
könnyebb vele dolgozni ;-)
psp vásárlása elött állok, ezért szeretnék tölletek tanácsot kérni, melyiket éri meg most megvenni? a pufit vagy a slimet? mindent összevetve {azt is hogy a pufi ma már majd 15 ezerrel olcsobb mint a slim} melyiket éri meg jobban megveni? sokkal többet nyujt a slim mint a pufi? Köszi!
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
Gran Turismo Mobile... persze 😊 de majd csak ha kijött a devil may cry psp, meg resident evil és végül a Duke Nukem Forever😊
Slimet hogyan lehet tölteni usb-rõl?Valamit be kell állítani settingsben?Elõre is köszi!
Kingdom of Paradise... gyönyörû szép és micsoda élvezet...áááááááhhhh :-D
Patapon... baromi egyedi játék, imádom minden porcikáját. Pon-pon-pata-pon!
estleg recovery menüben kell állitani valamit pl:kernelt (vagy mi a franc a neve ott)
vettem egy psp-t.. ki flashelték hiába rakok rá játékot, nem látja..! miért van ez? elolvastam a faq-ot! csináltam egy ISO mappát és még sem jó! vmi tanács??? naon megksözönném..!(FW 3.80 M33-5)
Tud valaki olyan autós játékot psp(esetleg psx)-re aminek van mûszerfalas belsõnézete.
Segítségeteket elõre is köszönöm.
\"Meet me in Montauk...\" \"Előtted nyitva áll majd minden ajtó, mert ismered önmagad\" (Konfúciusz)
ez a három így egyben üt 😊))
IntelŸ Core i3-370M, 3 GB DDR3 (1066 MHz)RAM, 320GB HDD, ATI Mobility Radeon™ HD 5470 512MB Xbox live: xx Raven87 xx
psp re leszedtem a liberty cityt (4.01 M33-2 van a pspmen) és bazzeg kajak akad rajta:S ....olvassa a mem kártyát és mintha akkro akadna be....4gigás high speed és fele üresen van szal szabad hely van rajta böven....nektwk is akada liberty city??.-.ez egyszerüen nevetésges.azt hitem csak számitogép küszködik ilyen problémákkal...
Asus k53SV~~~i5-2410, Geforce gt540M,4GB DDR3 1333mhz, win8.1 64 bit
www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu
\"Meet me in Montauk...\" \"Előtted nyitva áll majd minden ajtó, mert ismered önmagad\" (Konfúciusz)
Szétzúg, szétráz, mindent csinál...nem kínzom. Mondom, legál lemez.