PSP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a legnagyobb játék

amit lejatszik neked dallamot ugyan azt a dallamot ugyan azzal a ritmussal eljatszol
"mah ameros" :-)

akkor még másfél hét és tényekre alapuló kérdéseid lesznek? :-)

Balazs15
császtok

patapon nevü játékkal hogy kell jáccani mer nem értem...kiirja hogy nyomjam meg a kört utána még megynomo 4 szer egyre világosab lesz a képernyö aztán ennyi:S

Asus k53SV~~~i5-2410, Geforce gt540M,4GB DDR3 1333mhz, win8.1 64 bit

gyerekek meg vettem a sony psp3000 est de karira kapom meg anyum meg engette hogy 1orát teszteljem ho nincs e baja.de nincs nem vettem semit észe de sajna az aksi 1200mah ameros:-( na mind1 majd nagyobat veszekbele.
GP2100
GTFO <#falbav>

\"elég volt ebből a faszom fütty nemzetből egy életre\" by tirexi

Ne legyen rajta DVD-íróhoz való fw, mert akkor nem fog menni.

eszt nem érteem???
Bármilyet vehetsz, mindet meg tudják oldani!
Igen ezt, de Vateráról.Már csak januárban lesz.

Ne legyen rajta DVD-íróhoz való fw, mert akkor nem fog menni.

PSN: berghold

BADE
Sony PSP Slim&Lite gépet szeretnék venni,milyen FW legyen rajta(és milyen NE),hogy utána módosítva fussanak az iso játékok?

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

ZseniálisTeknős
Hali!

Ezt a hangrendszert rendelted és innen?

Köszi a választ elõre is!

de tényleg van ojan pc re psp racing psp-ékel kell versenyezni a haverom dobta osza gagyi grafika de nevtségesen jo
5c0rp330n
Loco Roco 2 a fasza, ez az igazság.

Godfather, meg filmeket nézek.Rendeltem egy 2.1-es hangrendszert PSP-hez.Ezt, meg egy nagyítót😄.Bazz de ez a cucc tényleg így szól.O-o

GP2100
Te az emberek idegeivel játszol...

\"elég volt ebből a faszom fütty nemzetből egy életre\" by tirexi

psp racing.
ffxi online
PoisonChihuahua
Killzone: Liberation
DJMax Portable 1-2
super mário Xd tudom szar de én el vok vele
Doomista
cod5

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

NEOreg3
gta4

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Banyapapa
ff4 ds

Mivel játszotok mostanában?
tiszta unalom van itt!!
Ha flashelve van is nem veszti el a garanciáját, csak utána megint moddolni kell.Ennyi.

Ez már flashelve van szvól nincs mit elveszteni!
Szerintem nem sok ember van aki cserélte volna. De vigyázz vele mert elveszti a gép a garit!
Azért, mert gondoltam hátha van valakinek tapasztalata ezen a téren!
Amúgy köszi!
Minek írod oda hogy bocs hogy nem használtam a google-t ha tudod nagyon jól hogy azzal kéne kezdeni nem? Különben : Próbáld itt Itt itt vagy esetleg itt....
Köszi, most aztán kihúztál a szarból!
akkor használd Katt ide! tessék
Nem tudjátok hol lehet venni psp-hez elõlapot?
Bocs, h nem használom a guglit!
Ja nem bocs, mindegy, téma lezárva!

Meg lehet már Pandorázás nélkül is.Épp most csinálom.Picit bonyolult😊

Totis
Van haverod akinek van CFW-s PSP-je? Akkor meg tudjátok csinálni pénz nélkül is. A kulcs jelen esetben a Service módba billentett akksi.

|¤ Nintendo Wii - Mert örök gyerekek vagyunk ¤|

Sajnos 3.90 OFW van rajta, beoptam.Esetleg valami progi, hogy pandorázás nélkül...?

Lehet,hülyeséget mondok,de nem csináltál Nand és Id Storage mentést?Mert akkor ha azokat az adtokat felülírnád,visszajönne a régi cfw-d,és kezdhetnéd elõlrõl a mókát.Mondjuk,ha gyárit raktál vissza akkor lehet nem is bírod megcsinálni.A mentést menetét ITT! találod.

Ne vitatkozz az ostobákkal,mert lesüllyedsz az Ő szintjükre,és legyőznek a rutinjukkal!

Srácok!!nagy segítség kellene!!Van valaki fehérvár környékérõl aki segítene a CFW-s PSP-jével Pandorázni egyet?Plííz.Bocs, el vagyok teljesen kenõdve😞(

Valami gáz van a géppel:S.Lehet elrontottam, mert Official 3.90et tettem rá.Basszus most újra módosítani kell pénzért??nem olvas memokariról, nincs VSH menü, Recovery.Jól elbaftam..<#help>Egy életre megtanultam, hogy ne rakjak rá OFW-t!!!vagy még van visszaút?

Prince of Máté
Burnout,NFS rivals, NFS most wanted, Ridge Racer 1-2, Midnight Club : Los Angeles.

flamerPUG
sziasztok
tegnap este vittem végig az nfs : carbon /own the city/ -t, dehát szenvedés volt, kalap kaki a játék, a gép folyamatosan megállás nélkül csal, volt olyan hogy utolsó kanyarban én jöttem ki jól, és a célegyenesben néztem hátra, folyamatosan én vezettem, átértem a célvonalon, még én voltam elöl, de az ellenfélnek adta ... de volt olyan is, hogy szabályosan láthatóan én voltam a második, mégis én nyertem meg 😄 nah mindegy, végignyüsztöltem, de már elegem volt a végén belöle nagyon.

tudnátok mondani valami JÓ autós játékot amivel leköthetném magam megint ? 😊 köszike

TéDéIi Inszájd :D diesel power semmi más :)

Gomber
Krissz! San Andreas nincs PSP-re... énis sokáig hittem hogy van, mert vki csinált 1 ien videót -,- de azt igazából gépen veték fel, és vagy lejátszották videó playerben vagy videó szerkeztõvel az üveg fölé tették!
|
| |
| |
| |
\ /
|

\"Egy pohát tej tiszta fej\"

Gomber
Sziasztok!
Sajnos elkell adnom a psp-met mert van 1 nagyon jó számítógép ajánlat, és nem akarom kihagyni. Már feltettem a teszveszre, csak annyi baj van vele hogy usb hibás :S belefolyt a víz és így lehet h nem veszik meg, hogy vki nemtudja menyiért lehet kicseréltetni az usb foglalatot, vagy bemenetet?

\"Egy pohát tej tiszta fej\"

Srácok!!Sikerült visszaraknom pandorázás nélkül 5.00-ról 3.71-re!!Azok kedvéért írtam le, akik esetleg nem tudnák, hogy ilyen is van!!

5c0rp330n
talán mert nincs? "Fake" szó jelentését ismered?

Oké megvan a megoldás, viszont ehhez vissza kell rakni 5.00-ról 3.90-re az fw-t.megtudom csinálni vagy mindenképp csak Pandorázással lehet?<#help>

Krisz018
Nem tudja valaki hogy van psp.re GTA: san andreas ? mert vidit már láttam róla de sehol nem találom.

Video

Megjött az RHCP UMD-m, de nem játsza le, mert amerikai a gépem, a lemez meg 2, 3, 4, 5ös régiókódú.Viszont olvastam itt, hogy van olyan menü h free UMD region, de sehol se találom😞5.00-M33-4 van a gépemen.Lécci segítsetek😞(

Istencsászár
Csak azok végett érdekel a dolog, de el leszek addig vele is, csak hát így elég korlátozott a dolog😊

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES