40034
WAREZ = azonnali BAN!
Infókon és híreken kívül nem kérsz és nem adsz segítséget feltöréssel kapcsolatban, akit érdekel nézegesse a linkeket!
-
#35097 Lenne egy kérdésem:
Ma átjött hozzám haverom, hogy PSP-zzünk multiban. Úgy döntöttünk, hogy kipróbáljuk az NBA LIVE '07-et. Az ő gépe flashelt, az enyém nem. Én elindítottam a játékot (eredeti, UMD), ő meg game sharinggel próbált csatlakozni, de nem talált meg. Mikor még nem volt flashelve a gépe, akkor tudtunk game sharinggel játszani.
Valaki tud valami megoldást arra, hogy tudjunk multizni? -
benedekpepe #35096 thx -
#35095 CUSTOM FIRMWARE -
amdrula #35094 Fél perc alatt megtaláltam Gyakran Ismételt Kérdésekben, azért sem írom be...
-
#35093 Banner és törd a buksid! Aztán nyomás google! BB! -
benedekpepe #35092 k tom h lámának néztek de pls még annyit h mi az a CFW?xD -
#35091 De warez kérdést vetettél fel!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Gyökérkönyvtárban csinálj egy "ISO" nevű mappát és abba pakold vele a CSO-idat és az ISO-idat! Persze ehez CFW kell! De ahhoz nem adok linket! :D -
benedekpepe #35090 vagy akk csak azt pls h hova kell ISO mappát készíteni pls......... -
Pitypang18 #35089 Te egy lecsoforever szintű lehetsz! -
benedekpepe #35088 Itt nem linkeletem akk se WAREZ oldalakat úgyhogy nem értem ezér mért llennék bannolva meg mért nem lehet válszolni? -
#35087 WAREZ = azonnali BAN! :/
Aresz96: PsP Topicban ilyet kérdezni? :D Merész! Amúgy miét kell? És miért kell neked egy handheld? Ez a kérdés! :) -
benedekpepe #35086 Thx de már próbáltam csak átmásolni a games mappába és nem jelez ki semmit mintha semmit mintha nem is másoltam volna már át a játékot a PSP memcardjába...Lehet h a játékkal van baj?...pls... -
#35085 copy/paste -
benedekpepe #35084 bocs *mindig xD -
benedekpepe #35083 Hello!még miondig nem tom h h kell feltenni az ISO fájlt a PSP Memcardjára!SEgítsen vki pls... -
#35082 Kezdjük ott, hogy a PSP egy játékkonzol, a Nintendo meg egy cég.
Ok, tudom, hogy a NDS-re gondolsz, de akkor is nagyon hülye kérdés... Megnézed a játékkínálatot és a többit, aztán eldöntöd, hogy neked melyik gép lenne jobb. -
aresz96 #35081 Hali valaki nem tudjaa mejik a jobb a psp vagy a nintendo?
msnem:[email protected] -
#35080 Nálam néha a Flatout Head On ISO változata fagy ki töltésnél! Most megpróbálom majd a CSO kiterjesztésű verziót! Bár ritkán fagyott! Lehet január miatt! -
#35079 Remélem, hogy ez nem lesz igaz. -
lowdog #35078 azt a megtisztelo cimet mar elvitte a Gran Turismo amivel mar launchkor hitegettek... -
#35077 Már konkrétabb megjelenési dátum is volt, de nagyon úgy néz ki, h ez a cím lesz a psp Duke nukem forever-je (ne legyen igazam). -
#35076 A Devil may Cry-nak én is örülnék és van is róla hír:psp játékok megjelenése
Itt megvan hírdetve 2009-re,szóval lehetséges,h lex ^^
Am a soul kalibur is érdekelne. -
#35075 Áhh! A kalibrálóért 1000THX! -
#35074 A Devil may Cry-nak is tudnék örülni. A psp megjelenése óta ígérgetik, de semmi. (azért lenne még pár kívánságom:
-capcom vs snk2
-soul kalibur (ha a tekkent meg tudták csinálni..)
-virtua fighter
-onimusha
-okami
Mellesleg akinek pufi psp-je van és egyes játékoknál beakadt az analóg jobbra-le irányba, annak ajánlom a Joysens plugin-t. Azzal kalibráltam és működik végre rendesen. -
#35073 Yo, cool down...
Most már értem, csak nem volt egyértelmű a két mondatod, és úgy látszik véletlenül félreértelmeztem. -
#35072 Én is pont így látom,azért a capcomnak ez simán megérné,hát a survivor-höz hasonlót tényleg ne adjanak ki,a többi rendben lenne.
a Resi 2-3.részét már annyiszor próbáltam futtatni a psp-n,de sajnos nem jött össze soha,eléggé kevés a jó horror játék psp-re,ezért is jöhetne végre már egy Resi rész. -
#35071 jaja,jó kis game ^_^ -
#35070 Azt a petíciót én is aláírtam még jó régen. :D Simán meg tudnák csinálni jóra(példának ott a Silent Hill) és szerintem az eladásokkal sem lenne gond. Azt azért nagyon remélem, hogy ha egyszer mégis adnak ki RE-t PSP-re, akkor ne gagyi survivor, dead aim szerű hányadék legyen. Az első 3 részhez hasonló viszont nagyon jó lenne. -
#35069 3000 aláírásért a hátukat se vakarnák meg... -
Pitypang18 #35068 Látom nyomod a Mirror's edge-t. Nekem nagyon bejön! -
#35067 Resident Evil-t én is szívesen látnám psp-n,volt vmi ilyesmi,h a capcom mondta,h 3000-nél több aláírást gyűjtenek petícióként,akkor lehet róla szó,h psp-re kijöjjön egy RE game,hát indult egy petíció,ami mára már bőven meghaladta a 3000 aláírást,de nincs hír Resi game-ről :(((( -
Pitypang18 #35066 Biztos, hogy nem! -
lowdog #35065 na most gondold el, hogy én sem vagyok egy jrpg fan, viszont se a resistance, se a duke nukem nemérdekel :(( -
#35064 Tanulj meg olvasni... Azt mondtam, hogy sok a jrpg(és más, nekem nem tetsző játék) a listán, amit lowdog bemásolt. Utána írtam, hogy a listáról ez a két játék érdekel, amik véletlenül sem jrpg-k. -
#35063 Resistance és a Duke Nukem JRPG!?? LOL. -
#35062 Szerintem az a gond, hogy sok a jrpg(nem jön be a stílus). Ezek közül csak a Resistance és a Duke Nukem érdekel. Tényleg kijöhetne már a Gran Turismo, de ha kiadnának egy PSP-s Fallout-ot(végre lenne a gépre egy nekem is megfelelő rpg), esetleg Resident Evil-t, akkor lenne nagy öröm és bódottá... -
benedekpepe #35061 de akk se tudjátok?:s -
benedekpepe #35060 ááááááá:S -
rnd #35059 A Monter Hunter Freedom/Portable 1 és 2 megjelent mindenhol, a 2nd G csak japánban... -
rnd #35058 Itt a megoldás kicsit feljebb NAGY PIROS betűkkel...
ne varezolj, vegyél eredetit AZT BERAKOD ÉS MEGY!