PSP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

5c0rp330n
miért ilyen fos régi szart akart felrakni?

Sziasztok

Tudna valaki 1 linket adni ahonnan leszedhetném a 3.90m33 cfw-t
de nekem az a fajta kellene amit a pandorás magic gate-re rakok nem pedig a már eleve tört psp-s megoldás mert mindenhol csak az utóbbit találom

köszönöm elõre

Steam name: Renato_Misak XBL gamertag: Renato Misak PSN: Misak_Renato

GP2100
Én pl már a második joystick-os("dzsojszitokos", hogy te is megértsd)telefonomat használom ami már másfél éve megvan, de a joystick-nak semmi baja. Természetesen a psp-m joy-ának sincs semmi baja.

\"elég volt ebből a faszom fütty nemzetből egy életre\" by tirexi

szeva
sokáig kibirja de amugyse kell felni mert kevesebb mint 1000Ft egy joystick
Szia!
Nálam nem jelentkezett ilyen probléma az analóggal...
Nem tudom hogy elõfordul-e másoknál az a probléma amit írtál...
ja jogos.akor valami értelmes kérdés?nekem volt 1 pár dzsojszitokos telom aminek a dzsojsztikja párhonap otán tönkre ment. a psp-nek ugye nincs ijen gondja vagy csak ako megy tönkre ha megerölteten használod?
butyokanime
Annyi hülyeséget írkálsz amugy, akármikor visszajövök fórumot olvasni a te f@xságaiddal van tele az egész. Ráadásul semmi értelme sincs azoknak amiket írsz. Az is csoda szerintem hogy válaszolnak neked. Ne sértõdj meg, de tényleg változtathatnál egy kicsit a stílusodon.

PSP & DS RULEZ!

butyokanime
NA CSAK TALÁLTAM! 😊 remélem menni fog.

PSP & DS RULEZ!

butyokanime
Kaptam egy ilyet:

Nem tudjátok driver-t honnan tudok szedni hozzá, nincs véletlenül valakinek cd-je hozzá?! CD-t nem kaptam, google-be meg nem találtam semmit.Elvileg ez a neve: 802.11B Wireless USB Adapter for PSP Connectivity

PSP & DS RULEZ!

Én sem vagyok oda a fociért, de gondoltam ezt kipróbálom...5 percig játszottam vele. Nem tetszik. Nekem nincs meg benne az a tipikus foci érzés. Az jó, hogy vannak benne trükkök, stb. , de nekem kevés volt arra, hogy tovább játsszak vele.
Prypiat
Nem szeretem,se tv-ben a focit,se élõben,egyik fifa-val sem játszottam de ez a játék bejön! 😊 Szerintem a hangulat,az irányítás és az egész baromi jó,már majdnem végigvittem!

Üdv: Pripyat

A Fifa streetrõl valakinek vélemény?
Jó ötlet!!<#eljen>

Valaki megírja a html kódot és elküldi privibe akkor berakom!
Amúgy támogatom!
Totis
Egy ötlet:
Nincs tervbe véve egy olyan banner kiegészítés, ahol a frissen megjelent vagy megjelenõ játékok neve (esetleg egy kisebb méretû kép) lenne?

|¤ Nintendo Wii - Mert örök gyerekek vagyunk ¤|

Jééé, megszûnt...😄
NEOreg3
szûnj meg létezni

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

5c0rp330n
szép. majdnem 10 pixel hosszú.

addig még akármelyik bolt bezárhat, úgyhogy szerintem erre térjünk vissza 1 héttel azelõtt, amikor vennéd.

GP2100
Ok, lehet, hogy durva hangnemben írtam, de utálom a cheatereket, akik jogtalanul jutnak elõnyhöz és mások játékát tönkreteszik(ráadásul a saját bénaságukat is elismerek azzal, hogy csalnak).

ZTM
Hy majd jövõ nyárra(toom még messze van) tervezek 1 PSP-t nem biztos de 51% hogy veszek mivel még nagyon messze van csak azt szeretném megkérdezni hogy honnan érdemes venni(melyik bolt ból) persze ha veszek személyesen veszek.
Van PSP-s haverom de neki is csak 2 napja van PSP-je😄(2 éves használt FAT)

baaka
Tárgytalan!Megcsinálta a srác!!

First Aye :errõl nem szeretnék vitát nyitni!!

Csak egy kis népnevelés volt, nem kel ezért senkire haragudni!
baaka
elõször is ilyen kijelentéseket ne tegyél másodszor nem nekem kellenek a cheatok mivel én egyszer mohh2-em és egyáltalán nem kötött le hanem egy psp-s haveromnak!!Ja és ha nem tudod hogy kell akkor meg légyszíves ne ugass bele nem vagyok kíváncsi a gyerekes hozászolásodra thx.

GP2100
<#kocsog><#lama> cheater vagy, vagy mi van? Multiplayerben cheatelni k.rva nagy szemétség, halál a cheaterekre!<#violent><#boxer>

Ha nem akarsz cheatelni hanem más okból kérdezed, akkor ne vedd magadra amit az elõbb írtam, de ha lámulni akarsz...

baaka
Nem tudja valaki hogy lehet mohh2 multiba cheatelni?

Csak Pandorázással lehet, de már írtam is utána.Sorry

Sati84
Hogyan???
Nekem 3.80 OFW-m van, és nem tudom, hogy hogy kéne pandora nélkül...

\"Meet me in Montauk...\" \"Előtted nyitva áll majd minden ajtó, mert ismered önmagad\" (Konfúciusz)

kisgabo
4 gigás sandisk ultra 2 karimtól megválnék, átalakitós, eredeti.
5k remélem méltányos. privizz ha érdekel. <#vigyor3>
budapest.

ohh nagyon köszönöm !
http://wiki.pocketheaven.com/Emulators_on_PSP

PSN: berghold

Hali all !

PSP-re milyen müködö emulátorok léteznek ?
Az 1000-es szériás psp az elsõ generációs volt. Másik nevén fat. A 2000-es újabb, neve:slim. Vékonyabb, könnyebb, mint a fat volt. Most jött ki a 3000-es, ami ugyan úgy (nagyjából) néz ki, mint a silm. Ezen a kijelzõt változtatták meg javarészt.
Quiksilver
Sziasztok! olvastam h különbözõ fajták vannak pl: PSP 1001 és nekem ilyen van akkor vki meg tudja mondnani h ez mit jelent?
üdv.

a pedofil az csúnyán hangzik... nevezzük inkább türelmetlennek 😊
de amúgy egyetértek, dobjuk.

Doomista
dobjuk oda egy pedofilnak. na ?

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

mert neked az jó... jah és nekünk is

Hogy legyen valaki aki szeret...
miért?
Prince of Máté
téged kapna el egy pitbull a tescoban

használd egészséggel 😊

NEOreg3
köszönjük, hogy ezt megosztottad velünk

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

CaviaR
<#rinya>

Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!

a fehér vári médiában 1idöben lehete tkapni rozsa szin psp de már nemlehet.de senkisevette
akor jo lessz ez is.thx a segitséget
GP2100
Erre már én is gondoltam, de néhány helyre túl hangos lenne. <#idiota>
lecso: A legnagyobb kapacitású eredeti Sony akksi 2200mAh-s, de ez vastagabb mint ami slim-ben(és brite-ban) van, ezért speciális akksifedél kell hozzá + a gép jobb oldala vastagabb lesz.

5c0rp330n
#33835, #33836, ezek már elég jól szokták bírni.
ennél erõsebbet szerintem ne akarj venni, mert azok már fúziós energiát használnak.

ez 1 értelmü hogy márkás cucba nem veszek szar kinait.egyébként menyi a max amit belelehet teni vagy ami kaphato aksi.
enyém ienröl megy
GP2100
Az én psp-m ilyenrõl megy:

Igaz, hogy egy kicsit nehezen fér el a zsebemben, de legalább sokáig bírja. <#idiota>

Szerintem felesleges új, nagyobb kapacitású akksit venni, de ha mindenképpen venni akarsz, akkor szar kínai utángyártottat NE vegyél!