40034
WAREZ = azonnali BAN!
Infókon és híreken kívül nem kérsz és nem adsz segítséget feltöréssel kapcsolatban, akit érdekel nézegesse a linkeket!
-
lecsoforever #35137 XD adaptrel az öszess játék elmenti csak ez nem lehet ho memory stick pru duo kell belle?asszt ugy elment? amugy eredeti mert w300i hez adták gyárilag meg amugy is eredeti meg néztem a psp-én -
PSPeti #35136 Jaj de jót nevettem! -
#35135 Tecsóba játékot venni! -.-
Hogyan raktál bele M2 memkarit? Lehet h. az adapterrel a gond! Más csinál mentést? Mert akkor nem!
Eredeti? Téged még egy kislány is át tud baltázni!
Van rajta "hej"? Lehet nem elég az a "hej"!
-
#35134 Ohh!
Kinevezhetlek "Lecsófordító"-nak? -
lecsoforever #35133 ja pont ez az igaság a az itteni tescoba nem nagyon fogynak ezek a játékok szerintem jó játékok ja az mért van hogy a mortal kombat nem akar mentést csinálni a memokarira hej van m2 es memokari van beneeredeti ako mé nem menti ell? -
#35132 Szerintem azt hiszi, hogy jól járt a 3k-s nfs-ekkel(közben egy forintot nem érnek :D) és azt akarja mondani, hogy azért volt ilyen "olcsó", mert feléjük nem nagyon fogynak a játékok, így kénytelenek olcsón túladni rajtuk. -
#35131 Fordíccs! :D
Lecsóról magyarra plz! :D -
lecsoforever #35130 most mi a baj? -
Pitypang18 #35129 Tessék? -
#35128 No comment -
lecsoforever #35127 ja me it nem nagyon megy fogy a psp játék aszt szerintem azért. -
#35126 MW és PS-ét 3K/Each Jajj! :D -
lecsoforever #35125 Mi van velem? Amúgy most vettem 4 ujj játékot a mostwanted prostreet burnout domintor és a mortal kombat unachy 3000ft- b ja! -
guppy #35124 lecsoforever reinkarnáció.... -
lowdog #35123 akkor jól sejtettem :)) -
#35122 Közben megnéztem guglin és tényleg csak helyi van bennük. lol
benedekpepe: FAIL -
#35121 Az nagy FAIL lenne... -
lowdog #35120 ezekben nem csak helyi halozaton lehet jatszani? -
benedekpepe #35119 Tekken dark ressurrection,mortal kombat unchained,naruto ultimate nija heroes,smackdown vs raw 2007... -
#35118 Ha a lobby-ig eljutottál akkor az nem technikai hiba, hanem egyszerűen csak nincs fönnt senki. PSP-n ne számíts akkora tömegre, mint amit pl. nagykonzolos multiknál megszokhattunk. Sajnos van ilyen. Egyébként melyik játék? -
Jimanszky #35117 Most komolyan írjam össze a hsz-eket?Uhh -
#35116 Köszi, majd holnap kipróbáljuk! -
lowdog #35115 sportjátékokkal nem játszom ugyan, de néhány más játékot próbáltam már WLAN-on játszani, és eddig minden ment, gamesharing is (pl 1000-es CFW ISO-ból, 3000-esről UMD-vel oda-vissza)
szerintem valami beállítás-probléma van ott, próbáljatok ki még pár játékot. -
#35114 Hülye kérdéseket lehetőleg mellőzzük... -
benedekpepe #35113 Hi megint.xD Na lenne egy kérdésem!Van Routerem a PSP-hez.Tok is netezni vele CSAK nem tok a játékaimmal jáccani online vagyis a lobbyba nem ad ki senkit akivel tudnék online jávccani pedig a WLAN-om be van kapcsolva...Pls segítsetek... -
#35112 cross sajn télleg behal egy pontnál,az elején még a játéknak,ff7 siman megy viszont -
#35111 legjobbak között van, bizony :)
mondjuk LCS is hasonlóan qrvajó volt. -
#35110 szevasz :)
nem vagyok már messze olyan aktív, mint régen psp témában, de azért benézek néha.
alapból én sem vagyok oda a kocsis játékokért, igazán eddig talán csak a Burnout tetszett nekem is. ez a Midnight Club sem tűnik rossznak eddig, de persze a Burnout a király továbbra is. NFS-ből a Carbon volt az egyetlen viszonylag jól sikerült darab psp-re, ezeken kívül a Flatout és Ridge Racer sem rossz, bár ezekkel sokat nem játszottam.
FF VII+Chrono Chross-on gondolkozok, hogy elkezdjem-e, az utóbbiról azt hallottam, hogy egy pontnál nem lehet tovább eljutni..
Loco Roco 2 azért remélem megvolt neked is :) -
F1re #35109 GTA VCS a legjobb :P -
#35108 ez így igaz. -
#35107 ez mondjuk nem nagy szó, azt a fost én ki sem próbáltam, a prostreetnél követtem el utoljára ilyen hibát.. mondjuk úgy, hogy az egész nfs szériát ha összeadjuk, azt is szanaszétveri a Midnight Club. nem véletlenül a Rockstar neve szerepel rajta. -
#35106 halihó!
azt hittem itt már csak új arcok vannak :)))
örülök hogy te még itt okosítod a népet...:))
én kihagyom az autós játékokat..max a burnout amivel eljátszogatok..a többi nálam felejtős... -
#35105 Sztem az nfs undercovert simán veri!Jó kis gém.. -
#35104 Midnight Club LA egészen faszányos, mostanában azzal játszok, ha valamivel játszok.. -
#35103 ez van ezt kell szeretni. -
#35102 én mást kifejezést használnék nem a "gyér" szót...tiszta gáz mostanában az egész ..alig van valami olyan amit érdemes végigjátszani..még szerencse hogy elmegy rajta a ps1-es játékok 90%-a..nem is tudom mit csinálnék különben... -
#35101 Kitudja. -
#35100 ¸,ø¤º°`°º¤ø,¸¸,ø¤º°`°º¤ø,¸ -
#35099 Már LANoztak! Sztem annyira csak nem noobok! :D
Amúgy már én is fel akartam vetni ezt a Multi kérdést! :P -
#35098 WLAN-otok be volt kapcsolva?