PSP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tudna valaki 1 linket adni ahonnan leszedhetném a 3.90m33 cfw-t
de nekem az a fajta kellene amit a pandorás magic gate-re rakok nem pedig a már eleve tört psp-s megoldás mert mindenhol csak az utóbbit találom
köszönöm elõre
Steam name: Renato_Misak XBL gamertag: Renato Misak PSN: Misak_Renato
\"elég volt ebből a faszom fütty nemzetből egy életre\" by tirexi
sokáig kibirja de amugyse kell felni mert kevesebb mint 1000Ft egy joystick
Nálam nem jelentkezett ilyen probléma az analóggal...
Nem tudom hogy elõfordul-e másoknál az a probléma amit írtál...
PSP & DS RULEZ!
Nem tudjátok driver-t honnan tudok szedni hozzá, nincs véletlenül valakinek cd-je hozzá?! CD-t nem kaptam, google-be meg nem találtam semmit.Elvileg ez a neve: 802.11B Wireless USB Adapter for PSP Connectivity
PSP & DS RULEZ!
Üdv: Pripyat
Amúgy támogatom!
Nincs tervbe véve egy olyan banner kiegészítés, ahol a frissen megjelent vagy megjelenõ játékok neve (esetleg egy kisebb méretû kép) lenne?
|¤ Nintendo Wii - Mert örök gyerekek vagyunk ¤|
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Van PSP-s haverom de neki is csak 2 napja van PSP-je😄(2 éves használt FAT)
Ha nem akarsz cheatelni hanem más okból kérdezed, akkor ne vedd magadra amit az elõbb írtam, de ha lámulni akarsz...
Nekem 3.80 OFW-m van, és nem tudom, hogy hogy kéne pandora nélkül...
\"Meet me in Montauk...\" \"Előtted nyitva áll majd minden ajtó, mert ismered önmagad\" (Konfúciusz)
5k remélem méltányos. privizz ha érdekel. <#vigyor3>#vigyor3>
budapest.
PSN: berghold
PSP-re milyen müködö emulátorok léteznek ?
üdv.
de amúgy egyetértek, dobjuk.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
lecso: A legnagyobb kapacitású eredeti Sony akksi 2200mAh-s, de ez vastagabb mint ami slim-ben(és brite-ban) van, ezért speciális akksifedél kell hozzá + a gép jobb oldala vastagabb lesz.
ennél erõsebbet szerintem ne akarj venni, mert azok már fúziós energiát használnak.

Igaz, hogy egy kicsit nehezen fér el a zsebemben, de legalább sokáig bírja. <#idiota>#idiota>
Szerintem felesleges új, nagyobb kapacitású akksit venni, de ha mindenképpen venni akarsz, akkor szar kínai utángyártottat NE vegyél!