40034

WAREZ = azonnali BAN!

Infókon és híreken kívül nem kérsz és nem adsz segítséget feltöréssel kapcsolatban, akit érdekel nézegesse a linkeket!
  • benedekpepe
    Meg azt h mi az a CSO fájl mert a Patapon 2-t is letöltöttem és abba egy olyat adott ki...
  • benedekpepe
    Hi!Ma letöltöttem a Patapon nevű játékot és egy ISO fájl található a mappában.Nem tudja vki h h lehet feltenni a Memory Stick-re a játékot?Pls segítsen vki...Pls...Még ma...
  • vixo
    Dragon ball Evolution PSP

Ehhh:D
  • vixo
    hát számomra nem vmi nagy a választék,patapon 1 annyira nem kötött le,így a 2 nem hixem,h kipróbálnám,ugyanígy vagyok a loco roco-val,abból is felejtős számomra a 2.rész,még talán ez a Dynasty Warriors meg a Duke Nukem megér egy misét és a lentebb említett: Resistance Retribution,Capoeira,X-men Orgins:Wolverine,nah számomra ez jelenti a 2009es évet,ami 1 évre nézve 5 várt játék nem tűnik soknak és ezekből még nem is biztos,h mind1ik bejövős lex,lehetnek a tavalyi évhez hasonlóan csalódásos gammák,mint pl a Spiderman:WOS
    Mondjuk a Resistance Retribution demó alapján naon bejött,szóval az biztos nem lesz csalódás.
  • 5c0rp330n
    a Dissidia-ról nem is beszélve...
  • vbence13
    Én is CP-zem Conon. :)
  • lowdog
    "csak" folytatások
  • lowdog
    Monster Hunter már megjelent nem?

a többit nem ismerem, utánanézek, hátha!
  • guppy
    Monser hunter freedom-ból új verzió fog kijönni ?
  • BB7
    GYÉR?
    Patapon 2, Loco Roco 2, Dynasty Warriors, Duke Nukem

GYÉR? o.O

[AnimeCONon lehet CosPlay-ezek! De ha igen, akkor csakis Dynasty Warriors! :D]
  • rnd
    Van még pár - és a sorszámozáson is lehetne vitatkozni...

Mana Khemia - Student Alliance
    Prinny: Can I be the Hero?
    Class of Heroes
    Brave: A Warrior's Tale
    Monster Hunter Freedom
  • vixo
    am sztem még lexnek bőven jó játékok 2009-ben,pl.: Undead Knights
    ez is eléggé érdekesnek nézki,igaz csak egy cinematic trailere van,de lehet még jó is lex,ez is 2009ben fog megjelenni,mondjuk lehet,h csak japán verzió,sőt biztos,de akkor is :D
  • vixo
    hát eléggé gyér,engem ezekből csak a Resistance Retribution érdekel,de elvileg lex x-men orgins:wolverine game psp-re,arra is kíváncsi leszek,meg a capoeirás játékra,ami februárban jelenik meg,erre az évre nekem ez a 3 játék a várt játék...
  • lowdog
    Top 10 játék 2009-ben amire érdemes figyelni:

1) Resistance Retribution
    2) Patapon 2
    3) Loco Roco 2
    4) Dynasty Warriors: StrikeForce
    5) Phantasy Star Portable
    6) Dissidia: Final Fantasy
    7) Duke Nukem: Trilogy
    8) Star Ocean: Second Evolution
    9) Mytran Wars
    10) Kingdom Hearts: Birth By Sleep

forrás

csak én gondolom hogy gyenge a felhozatal (ha egész évet tekintjük)?
  • jaszy
    Okesz
  • CaviaR
    Kint van az 5.00 M33-6 update

Changes in 5.00 M33-5:

- A setting has been added to recovery, that, when enabled it may increase memory stick reading speed. (only on the psp, not in the pc).
    By default it is disabled. If you installed 3.71 fatmsmod, do not use this setting, as its perfomance with 3.71 driver has not been tested.
    Instead, reinstall 5.00 m33-4 using dc8 and update to 5.00 m33-5

Changes in 5.00 M33-6:

- Fixed a bug that made unbootable psp without memory stick or with a bad one.

forrás
  • First Aye
    Én nemrég jöttem rá, h nem erdeti a kártyám, és ha nem olvasom el az oldalt akkor szerintem, soha az életbe nem jövök rá! Megpróbálom a gagyit, szerintem 16 $ megér!
    Zseniális Teknős köszi a segitséget!
  • lowdog
    komoly, nem gondoltam volna hogy így bevállalja valaki - mondjuk azt nem látom van-e rajta cég neve és elérhetőségei!

"De hagyjuk szerintem ezt a meddő vitát."
    hiszen csak beszélgetünk...

"De a hamis nem mindig rossz!"
    én ezt nem is állítom, de a kockázat mindenképp nagyobb.

"Volt hogy a hamisítvány jobb minőségű volt az eredetinél.. (nem kártya) Példa nincs!"
    nyilván ez sem kizárt, attól függ miről van szó. ellenpéldának azt mondhatnám, hogy van, hogy a hamisítvány SOKKAL silányabb minőségű az eredetinél (nem kártya esetén, de példa van), de ennek aztán végképp nincs köze ahhoz amiről itt szó volt...
  • dzso83
    Én a checkoutnál a 2. opciót szoktam használni, "Standart Paypal Checkout", de az eredmény ugyanaz... :)
  • ZseniálisTeknős
    Kiválasztod a neked tetsző árut, az "ADD TO CART" ikonra kattintva beleteszed a "kosárba". Ha akarod még folytathatod a vásárlást, és amikor végeztél, akkor a Checkout résznél katt a "Method 1 Check out with PAYPAL - Express Checkout" ikonra.

Ezután a PayPal oldalra bejelentkezve jóváhagyod a vásárlást, és kész is vagy. Küldenek egy emilt a PayPal-os címedre, és kb. 7-10 nap múlva postán érkezik a cuccos.

A PayPal regisztrációhoz és fizetéshez egy kis segédlet: link
  • NEOreg3
    a böngésző szarlassú az összes fw-vel
  • F1re
    valaki erre #34999 valaszoljonmááán :D
  • rnd
    November/december táján 11 fontért (mondjuk 3300Ft + posta) ment a Crisis Core sok angol webshopban...
  • OptimusPrime
    Talán a topic témájába vág, EA játékok most elég jó áron vannak országszerte. MM-okban 3000-3500 forinért adják őket. Burnout, Simpsons, Godfather, Fifa-k, NBA, NHL, Medal of Honor 1-2, Sims 2 szóval ami EA logoval van, az most minden OK. :)

Egyfelől remélem átveszik majd többen is, hiszen belátják majd hogy az emberek a gazdasági helyzetre való tekintettel a szórakozásról mondanak le leginkább, így idetartozik a videójáték is. Másfelől remélem, hogy nem, mert a fizetésemnek nagyon hamar annyi is lenne! :)
    Final Fantasy-k 3000-ért, egybe venném meg az egész pakkot! Csak jönne az a Világ! :)

Üdv!
  • First Aye
    Elmondod nekem légyszi hogyan kell innen rendelni, mert az angol tudásom elég szegényes!
    Előre is köszi!
  • jaszy
    Hát itt volt fent nemrég a link
    katt ide az első fotón 3-as számmal jelölve.
    Magyar nyelű a Media Marktan sincs mindig! 1 hete volt erről szó a híradóban!

De hagyjuk szerintem ezt a meddő vitát.
    Nem akarok senkit meggyőzni hogy vegyen hamisat......sőtt eredetit vegyen!
    De a hamis nem mindig rossz ! Volt hogy a hamisítvány jobb minőségű volt az eredetinél.. (nem kártya) Példa nincs!
  • First Aye
    Szerintem ha valaki saját maga veszi külföldről akkor ne kell vám, és csak az adott országban használatos nyelv ven a leírásba! De ez csak saját használatra megvételezett termékről beszélek!
  • lowdog
    mondjuk azt nem hiszem, hogy
    - levámolva
    - áfa befizetve
    - termékdíj befizetve
    - magyar nyelvű utasítás rajta
    - forgalmazó megjelölve

akinek hamis kártyája van az legyen olyan jó és cáfoljon meg mondjuk egy fotóval a címkéről...
  • jaszy
    Ha hiszed, ha nem, azok is hivatalosan érkeznek az országba......
  • First Aye
    Teljesen igazad van! Elírtam bocs oda írtam mellé egy 1-est!
    Kösz, h figyelmeztettél!
  • Pitypang18
    Mindkettő válaszra igen!
  • lowdog
    bocs, elfelejtettem odaírni, hogy ne vedd magadra, mindenkire vonatkozóan értem...
  • lowdog
    "közvetlen kapcsolatba vagyok az importőrökkel"
    a dzsunka kínai gagyinak van "importőre"? én azt hittem, ezek szürke/feketeimportból jönnek.
  • Doomista
    16 gb-os viszont létezik.
  • 5c0rp330n
    18gb-os memkari nem létezik.
  • dzso83
    mit szólsz, miért írtam oda külön kiemelve, hogy ne vedd magadra?
    mondtam én, hogy meg akarsz győzni bárkit is?
    na mindegy... ilyenek ezek a félreértések... annyira siettél, hogy tisztázd, hogy félreértetted amit olvastál... :-)
  • Jimanszky
    Nem fog ez egy picit lassú lenni?18 giga már elég nagy.Nekem eredeti 4 gigás Sony-m van és hasít nagyon:)

Megoldom BB
  • BB7
    HSZ számot írj! Könnyíted majd Verseghy munkáját!
  • Jimanszky
    Írom a neveket, akik rosszalkodnak
  • BB7
    Mihamarabbi beszámoót kérünk! :P Mert én is tervezem vételét eme darabnak!
    DX?