PSP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CHEAPBOY
Majd jövõre, az emuk meg sajnos igen erõs sötét oldalra csábító eszközök😊

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

CHEAPBOY
Szvsz a 3000reseket majd jövõre... január tájt...

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

Bocs, már nem tudok fogalmazni se😄
Jó éjt!<#wave>

Használtok valamilyen dokkolót a PSP-tekhez?Nézegettem Logic3-at, 2.1-es, iszonyat durva, csak Slimhez nem jó.Akkor ott van még a Logitech play gear, az se rossz, de ezek elég drágák.Már minden létezõt megnéztem.Az még jobb lenne, ha esetleg hallottatok volna már ilyen szerkezetet.Esetleg, ha tudtok valami frankót, írjatok!<#worship>

Köszönöm

memosristick gyökér/PSP/THEME és ide jöhetne. a *.ptf-ek

Köszi, de nem találom sehol-( Flash 0, 1, 2 alatt. Hol kell lennie?

keress egy olyan mappát a psp-n h THEME és abba kell belerakni

sõt az 5-ös FW egyik fícsöre lett volna az, hogy PSP-rõl is megy a store. vagynem?

van PC-s store kliens, nem kell PS3

CaviaR
Már van a 3000hez eszköz. 😊 Azt ugyan nem tudom, hogy van-e hozzá cfw, vagy jó-e hozzá az eddig is használtm de szervíz üzemmódba rakás már mûxik. Na de ez már warez, nem akarok belemenni. 😊

Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!

Mármint 24-én a fa alatt 😄

PSN: berghold

Akkor szépen vedd elõ a psp-det updateljed és láss csodát.

Istencsászár
De az csak PS3al elérhetõ...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Sziasztok. Psp-re témát hogy lehet felrakni? Melyik mappa alá és hova? Köszi

--

Ha jól tudom a 3000-ret még nem lehet """gányolni"""...
Amúgy van pár letölthetõ PS1 játék PSN-en.

Istencsászár
Most hallom hogy ps1 játékok, nes, snes és egyéb oldtájmer gépek emulátoraihoz mindenkép bele kell nyúlni a gépbe... psp játékokat nem akartam warozlni, mert az a pár ami érdekel és leköt hosszú idõre emberi áron beszerezhetõek, meg hát no warez😊, szóval ezt a 3000es szériát le lehet választani a gyári fwrõl?😊 ha igen hol érdemes ( valami pesti üztlet ahol nem vernek át, vagy ilyesmi )? mert olvastam hogy bonyolult, meg nekem ehhez türelmem sincs...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Ha CFW van a gépeden akkor a FuSa SD segíthet, azzal ki lehet rakni teljes képernyõre mindent (filmet, játékot egyaránt). Illetve... RemoteJoy-al is lehet USB-n keresztül PC-re, esetleg arról TVre?
butyokanime
Hm.... Köszi! Akkor ennek a kábelnek egyáltalán nincs is semmi értelme <#falbav> Mondjuk filmezni lehet vele ha jól tudom. De én amit láttam videókat youtube-on meg képeket, ott ki volt rakva teljes képernyõsre a game, ez akkor érdekes. Lehet rendelek egyet azért külföldrõl, ezt csak kölcsönbe kaptam, még jó hogy nem vettem meg <#awink> Még 1x köszi.<#wink>

PSP & DS RULEZ!

Kompozit kábelt vették (3 csati: fehér-piros hang és sárga a kép) Azzal valóban csak a menü megy. Amit az üzenet követel az a komponens kábel (5 csati: fehér-piros hang és a maradék három a kép) akkor menni fog játék alatt is... DE... csalódni fogsz mert a tévé közepén piciben ott lesz a játék képe és körülötte brutálszéles fekete keret.
butyokanime

Ha minden igaz ez a kábel

PSP & DS RULEZ!

butyokanime
Elírásokért sory, most keltem ^^

PSP & DS RULEZ!

butyokanime
Õõõ.. oké 😊
Hdtv-re van rákötve RCA Kábellel, és ezt írja ki:

"To display this screen on a connected device,, you must be connected using a component AV cable or a D-terminal AV cable and you musr and you must output the video content in progressive format"

PSP & DS RULEZ!

Esetleg megosztanád a hülyeséget is, amit kiír... xd
Milyen TV-n van milyen kábel? Kompozit kábellel nem fog menni a játék, ha minden igaz.

PoisonChihuahua
"...kiír valami hülyeséget..."
Na ez lenne itt a lényeg, ha egy kicsit részleteznéd, talán tudnánk is segíteni. 😊
butyokanime
Zajlik az élet 😊 Egy kérdés, hátha megint boldoggá teszek vele valakit <#buck> Szereztem egy kábelt psp-hez, amivel ki lehet nyomatni TV-re a psp képét. De valahogy nem akaródzik, a menü képet kirakja, de játékokat nem engedi, kiír valami hülyeséget, ami mellesleg be van állítva és nem engedi elindítani a játékot. A PSX game az meg fut. Valami 5let mi lehet a baj? Minden beállítást megnéztem, amit lehetett beállítottam, progressive meg minden, 16:9 stb, de semmi.

PSP & DS RULEZ!

Anubys
1. Minden hülyeséget megkérdezel, amit kb. 0.00001 perc alatt meg lehet találni guglival
2. Nem olvasol vissza, mert a kérdéseid nagy részét már megválaszoltuk másnak (vagy éppen neked, de errõl szól a 3. pont)
3. Miután válaszolunk, megkérdezed mégegyszer. (bár van egy olyan érzésem, hogy kb. 5 hsz múlva újra megkérdezed, hogy mi a bajunk veled)

Más hirtelen semmi.

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

Engem ugyan nem bántottál meg...még hálás is vagyok😄
feldobtad a butaságaiddal a fórumot<#eplus2>

mi van? most regeltem elöször bocsánat ha valakitmegbántottam gyerekek!
CaviaR
Te még mama2-t is felülmúlod. (Vagy te az õ alregje vagy? Esetleg õ a tiéd?? )<#wow1>

Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!

Doomista
kecibuta vagy,az 😞

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Mi a bajotok velem má?hát nem igaz
Hali!
Eladó lenne eredeti UMD GTA SA Liberty City Stories 3000FT mert csak az UMD van meg, posta kb 300 ft. Vigyétek jó kis gém

MSI K8N SLI Fi, A64 3700+ San Diego, Inno 3D 7600GST + Zalman VF-700 AlCu LED, 768 MB DDR 400 RAM. A tapasztalat jó iskola, csak a tandíj magas!!

kisgabo
nem csak sóher, de vérprimitiv vagy. <#duhos2>

ooooookkkkkkkkkééééééééé nyugi van csk psp-kérdéseketakaorok látni és fogok irni.
5c0rp330n
igaz, viszont ez nem is a nagy piros betükkel írogatok topicja, az üzeneted tartalmának pedig ugyanannyi köze volt a topichoz, mint amire válaszoltál, vagy mint amit most írok: semmi.

baaka
Ezt azonnal hagyd abba ez nem az a topik!!!!!!!!!!!!!!!!

az ilyen értelmetlen viccesnek szánt üzeneteid röhejjé tesznek !!És lásd meg fognak utálni!!Ez a psp topik !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Doomista
utállak...mgfoglak keresni és megverlek !

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

hát nem vicces néha??de csak néha!!
Ment privi<#worship>

mennyibe fáj ?
Egy ilyen:

Szerintem nagyon jó, ha FAT-em lenne tuti örülnék neki.Mindig meg lenne itthon a pontos helye😊Valaki vigye el plíz

Van egy eladó FAT asztali tartóm, töltõvel.Akit érdekel privizzen rám, olcsóért eladom, sajna Slim-hez nem jó.Speedlinkes.Köszi

nem szivat, szórakoztat 😊

Igen a TV-t ki kell húzni a konnektorból és a PSP-be kell dugni, így sajnos csak 3 percig bírja, és tölteni sem lehet közben, de megéri mert eszméletlen jó képe van...

Amúgy kezdem azt hinni, hogy te nem fogyatékos vagy, hanem szivatod az itteni embereket.

de ha bedobod a villamos elé ugy sokkal gyorsabban leviszi a dobozt róla, és még nem is tûzveszélyes

GP2100
Mondok neked két jó módszert:
1. Gyújtsd fel a dobozt, így leég a psp-rõl.
2. Kalapáccsal verd le a dobozt a psp-rõl.
Nekem mindkét módszer bevált, mindent így bontok ki.

\"elég volt ebből a faszom fütty nemzetből egy életre\" by tirexi

Prince of Máté
Te egy rossz vicc vagy, már elnézést.
Látszik, hogy alreg.

ja téleg szt hogy bontsam ki ollo snicer?vagy valami ötletek hogy ne sercsem meg a psp-ét?Xd