PSP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu
www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu
Jó éjt!<#wave>#wave>
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
PSN: berghold
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Amúgy van pár letölthetõ PS1 játék PSN-en.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
PSP & DS RULEZ!
Hdtv-re van rákötve RCA Kábellel, és ezt írja ki:
"To display this screen on a connected device,, you must be connected using a component AV cable or a D-terminal AV cable and you musr and you must output the video content in progressive format"
PSP & DS RULEZ!
Milyen TV-n van milyen kábel? Kompozit kábellel nem fog menni a játék, ha minden igaz.
Na ez lenne itt a lényeg, ha egy kicsit részleteznéd, talán tudnánk is segíteni. 😊
PSP & DS RULEZ!
2. Nem olvasol vissza, mert a kérdéseid nagy részét már megválaszoltuk másnak (vagy éppen neked, de errõl szól a 3. pont)
3. Miután válaszolunk, megkérdezed mégegyszer. (bár van egy olyan érzésem, hogy kb. 5 hsz múlva újra megkérdezed, hogy mi a bajunk veled)
Más hirtelen semmi.
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
feldobtad a butaságaiddal a fórumot<#eplus2>#eplus2>
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Eladó lenne eredeti UMD GTA SA Liberty City Stories 3000FT mert csak az UMD van meg, posta kb 300 ft. Vigyétek jó kis gém
MSI K8N SLI Fi, A64 3700+ San Diego, Inno 3D 7600GST + Zalman VF-700 AlCu LED, 768 MB DDR 400 RAM. A tapasztalat jó iskola, csak a tandíj magas!!
az ilyen értelmetlen viccesnek szánt üzeneteid röhejjé tesznek !!És lásd meg fognak utálni!!Ez a psp topik !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Szerintem nagyon jó, ha FAT-em lenne tuti örülnék neki.Mindig meg lenne itthon a pontos helye😊Valaki vigye el plíz
Amúgy kezdem azt hinni, hogy te nem fogyatékos vagy, hanem szivatod az itteni embereket.
1. Gyújtsd fel a dobozt, így leég a psp-rõl.
2. Kalapáccsal verd le a dobozt a psp-rõl.
Nekem mindkét módszer bevált, mindent így bontok ki.
\"elég volt ebből a faszom fütty nemzetből egy életre\" by tirexi