PSP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
Isten szeret tégedet, az egyház meg a pénzedet. -- Oi! -- 'Ember küzdj és bízva bízzál!' ..de ha nem megy, legalább engem hagyjál!
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
\"elég volt ebből a faszom fütty nemzetből egy életre\" by tirexi
|¤ Nintendo Wii - Mert örök gyerekek vagyunk ¤|
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Config:Intel Core 2 Quad Q9450 2,66Ghz LGA775 , ASUS P5E3 ,4GB RAM , MSI NX 8800 GTX OC ,SAMSUNG 22\" Konzol: PSP SLIM ,NDS LITE ,PS2
Config:Intel Core 2 Quad Q9450 2,66Ghz LGA775 , ASUS P5E3 ,4GB RAM , MSI NX 8800 GTX OC ,SAMSUNG 22\" Konzol: PSP SLIM ,NDS LITE ,PS2
Isten szeret tégedet, az egyház meg a pénzedet. -- Oi! -- 'Ember küzdj és bízva bízzál!' ..de ha nem megy, legalább engem hagyjál!
(Gondolom, hogy hálózatról megy a PSP, mikor ezt használod. Csak érdekel, hogy mennyi energia kell neki.)

Ha valaki tud segíteni azt megköszönném!
Tervezzétek meg!😊
Játéknevet meg sony oldalon a pspnél szedhetsz. Vagy ott csak a Sony által kiadottak vannak? Nekem küldenek mindig e-mailt az új játékokról, majd frissítem, de az elõzõt már kitöröltem.😞