PSP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Igen én is igy tudom,köszi.És azt lehet sejteni, hogy mikor vagy egyáltalán lesz-e rá megoldás?
De én ugy tudom, hogy ezt még sehogy se lehet megcsinálni mert valami uj benne és még nem jöttek rá hogy kell megoldani, hogy jo legyen a custum firmware.Valaki hallott rajtam kivül erröl?
CaviaR
Ha PSP-2004 típusod van, és 4.01-es fw van rajta, akkor azt már nem viszi sem a pandora, sem a despertar (még az új 8as sem). 😞 Jelenleg nincs hozzá eszköz..

Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!

Banyapapa
jaaaa,hát ahhoz igy hirtelen aza pandora akksi kellene,de slim vagy mégujabb psp-et nem ösmerem ,nekem osdi dagika van.

Nem arra gondoltam...(nemtudom lehet-e ilyet beszélni itt)Vettem egy uj psp-t és azt hallottam, hogy ezekre még nem lehet Custum Firmware-t tenni mert ezeket már máshogy csinálták.Ezt akartam kérdezni, hogy van-e rá megoldás vagy aki most vesz psp-t az ne is probálkozzon Custum Firmwareval mert nem fog müködni.
Banyapapa
4.01re minek,hisz már van 5.00 m33 fw is

Vateráról, 6990/elfogyott/, FAT-re több fajta van, de azok gagyik.2 féle van ami nagyon jó.Logic3, meg a Logitech Play Gear.

Ha megírnád hogyan kell és nem túl bonyolult, megpróbálkozhatok vele.Persze az érdem a tiéd lesz😉

dunga
Akkor már csak egy 'lefelé-bajos' user kéne. 😛

Isten szeret tégedet, az egyház meg a pénzedet. -- Oi! -- 'Ember küzdj és bízva bízzál!' ..de ha nem megy, legalább engem hagyjál!

4.01-re még mindig nincs custum firmware?Ha nincs akkor mikorra várhato ha egyáltalán megtudják oldani a 4.01-et?
baaka
Az ellenszer az ilyenek ellen az hogy figyelembe se kell venni amíg ilyen baromságokat ír,és csak idegesít!!(tapasztalatból)

Doomista
most mit vársz egy tizenévestöl ? haggyad már 😄 majd egyszer felfogja 😄

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

NEOreg3
szembõl a mozgásban lévõ kamionnak<#wow3>

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

NEOreg3
ennek fuss neki még egyszer

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Tényleg nagyon csúnyán beszélnek! Szerintem is hagyjátok, akkor majd õ is lenyugszik!
Empty
A fenti firmware-en nem mûködik semmilyen emulátor? Mert nálam nem indítható üzenetet ír! <#nemtudom>

GP2100
Téged addig kéne verni a BANHAMMER-el, amíg olyan lapos nem leszel mint a slim psp... <#ravasz1>

\"elég volt ebből a faszom fütty nemzetből egy életre\" by tirexi

Totis
Igeyekszem de nem úgy alakulnak a dolgok ahogy akartam. Eléggé sok melóm van. Nem biztos, hogy kész lesz szombatra.

|¤ Nintendo Wii - Mert örök gyerekek vagyunk ¤|

Doomista
lecsobanforever<#levele>

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

BB7
lecsobanforever<#levele>
BB7
EDIT: FATra van valami verzió?
BB7
Mennyi volt és honnan?
Akkor vigyázz magadra!!😊.Amúgy Totis-é az érdem, én csak az ötletet adtam😉)

Síelni megyek szombaton, nemtudom, hogy lesz-e internet a hotelba. Vagy hogy befizetünk-e rá😊 Ha sikerül akkor péntek estig csináljátok már meg. Vagy ha nem, akkor majd megoldom a net dolgot szombat estére😊 Akkor majd a kódot küldjétek privibe!
Nekem meg elõre u.e.
Nem az de egyenlõre csak a japán verziót adták ki...de én azzal nem játszok 😄, de ha valaki már próbálta megoszthatá velünk a tapasztalatait.

Lehet😊

Config:Intel Core 2 Quad Q9450 2,66Ghz LGA775 , ASUS P5E3 ,4GB RAM , MSI NX 8800 GTX OC ,SAMSUNG 22\" Konzol: PSP SLIM ,NDS LITE ,PS2

Lehet😊

Config:Intel Core 2 Quad Q9450 2,66Ghz LGA775 , ASUS P5E3 ,4GB RAM , MSI NX 8800 GTX OC ,SAMSUNG 22\" Konzol: PSP SLIM ,NDS LITE ,PS2

Hol találtál drivert? Anno én is vettem ilyet, de az eladó nem tudott hozzá adni mûködõt.

dunga
Nekem ugyanez van, csak balra. Néha idegesítõ, de egy kis mozdulat az analógon, és meg is van oldva.

Isten szeret tégedet, az egyház meg a pénzedet. -- Oi! -- 'Ember küzdj és bízva bízzál!' ..de ha nem megy, legalább engem hagyjál!

Ha rá van kötve gyakorlatilag sose merül le, mert olyan, mintha töltõn lenne😊Ha jól tudom.De egyhuzamban akkor se használom 4 órát, de kipróbálom😊

dunga
Max. hangerõnél és max. fénynél mennyire húzza az akksit?
(Gondolom, hogy hálózatról megy a PSP, mikor ezt használod. Csak érdekel, hogy mennyi energia kell neki.)

Engem se idegesítene xD.Amúgy megjött PSP Slim-emhez a 2.1-es movie station😄D.Hát beszarok ahogyan szólO-o

BB7
Oké! Mind1! Annyira nem idegesítõ! 😄
Nekem ilyen PC-n volt egy pár játéknál.Szerintem a gém hibás, szvsz.

BB7
Ha már Joynál tartunk! Nekem olyan hibám van vele , hogy Néha beragad jobbra! Vagy nemtudom, nem veszem észre de van mikor GTAzok és mikor betöltöm a mentést a karakter így elkezd menni jobbra mintha nyomnám jobbra a joy-t de NEM nyomom! LOL? Ez GTA hiba vagy Joy?
Az egy dolog, hogy mennyibe kerül a joy, azt lehet cserélni. A lényeg az érzékelõje. azt nem bírod cserélni!
Remek lesz!Hamar rátaláltunk a megoldásra😊

Totis
Dolgozok rajta. Szerintem szombatig (munkanap) át tudjuk adni...

Na hogy áll a banner?😊
BB7
Az FAKE! Sztem! 😄
Sziasztok az lenne a kérdésem, hogy öcsémnek van psp-je és a firmware rajta 3.40 OE-A és hiába csinálom azt ami le van írva a telepítésnél hogy feltelepítsem a 3.51-est amikor elindítom a telepítést Loading 1.50 firmware.... File 150.PBP couldn't be opened.
Ha valaki tud segíteni azt megköszönném!
Játszott már vlki a patapon 2-vel ?

Totis
Többit priviben beszéljük meg...<#zavart1>

Görgetõs menüben kéne megcsinálni a játékokat és akkor fix helye lenne.Akkor kiférne mellé a 3 alapgép😊

Totis
Az a gond, hogy az túl nagy helyet foglalna és én nem tudom megcsinálni...<#idiota>

Jó ötlet!
Tervezzétek meg!😊
Bannerra lenne egy ötletem:Mi lenne, ha nem csak egy FAT lenne, hanem mindhárom fajta/FAT, Slim, 3000-es/.Én egy ilyen bannernak örülnék+ a játékok lennének megjelenítve rajta.Nos?😊

Szabad kezet kapsz, csak a faq meg a piros betûsök maradjanak! Szóval egy új, kisebb banner se lenne rossz.
Játéknevet meg sony oldalon a pspnél szedhetsz. Vagy ott csak a Sony által kiadottak vannak? Nekem küldenek mindig e-mailt az új játékokról, majd frissítem, de az elõzõt már kitöröltem.😞
Totis
Én megírom csak küldjetek játékneveket...
Viszont akkor a PSP képet kicsinyíteni kellene mert így túl nagy helyet foglal el.