40034
WAREZ = azonnali BAN!
Infókon és híreken kívül nem kérsz és nem adsz segítséget feltöréssel kapcsolatban, akit érdekel nézegesse a linkeket!
-
First Aye #35177 Fú nagyon köszönöm!! Örök hála! -
Pitypang18 #35176 Ja nem, rájöttem melyikre gondolsz! World's Scariest Police Chases -
Pitypang18 #35175 Nem a G-police-re gondolsz? -
First Aye #35174 Akkor még annyi, h volt 1 játék ps1-en, rendőrös volt, a rendőrökkel kelet lenni! Az elején lehetett választani autót, sima rendőrautót, terepjáró rendőrautót, egy fekete, és egy barna hétköznapi autót. Nem tudja valaki, h ennek mi volt a címe? Valami police volt benne!
Előre is köszi! -
rnd #35173 Megveszed a playstation network-ön, lötöltöd és játszol... ilyen eccerű... -
First Aye #35172 Csak ennyi?
-
Pitypang18 #35171 Bemásolod a game mappába.(Ha már iso) -
First Aye #35170 Valaki elmagyarázza nekem, h a psp-n hogyan tudok ps1-es játékokkal játszani? -
butchbean #35169 Ok megnézem.:)THX -
amdrula #35168 Szerintem kb. akárhova, emulátoron belül van egy filekezelő, amivel mászkálhaszt a kártyán. -
butchbean #35167 Go Messenger kérdés:
Miért van az, hogy regisztráltam a Go Messenger oldalán megkaptam az ehez tartozó emilt.És utána meg a psp men nem tudok belépni a felhasználó nevemmel és jelszavammal?
Valaki segítsen mert már golyózik a szemem a sok fórumtól és senki nem ad választ.
Köszi:):) -
butchbean #35166 Megcsináltam.
Egy olyan kérdésem lenne hogy nekem otthon van egy csomó játékom ami erre a snes emulátorra jó.
Hova kell másolnom a játékokat hogy tudja vele játszani?
Emulator programon belül a psp men?:) -
butchbean #35165 Most már csak az a kérdés hova másoljam?
:) -
butchbean #35164 Köszönöm.
Megnézem:) -
amdrula #35163 Itt megtalálod -
butchbean #35162 Sziasztok.Nem tud valaki segíteni?
Van egy slim psp és szeretnék rajta snes emulátorral játszani de nem tom hol kell letölteni.Mert letöltöttem már egyet de az még a fat psp hez volt jó.
Valaki pls segítsen:) -
#35161 Van egy eladó pufi FAT psp-m ha vkit érdekel írjon! ára 28k -
Pitypang18 #35160 Ja! -
lecsoforever #35159 most jó voltam!értelmes kérdésel!nagyábol! -
Verseghy #35158 Hehe, intézkedem..:D -
#35157 BB7 hsz-ek törölhetőek,a többieknek meg inkább egy ban járna :D -
#35156 Elkezdtem számolni a törlendőket! De az iskolában csak 150ig tanítottak számolni!
Amúgy viccen kívül, szerintem egészen jók voltunk! Nemis volt flém! Talán egy csepp OFF! :) -
Verseghy #35155 Na visszajöttem.. Van törölni való? -
lecsoforever #35154 -
PSPeti #35153 -
#35152 A "mortal kombat unachy" az igazából mi akar lenni, mert én csak egy Mortal-t ismerek PSP-re a Mortal Kombat: Unchained-et. -
#35151 Még magyarul sem tud, mit vársz tőle? -
#35150 Ha jól veszem, ki. Akkor ment! Ment, mert a "sava gameban ott van a menntés", csak te nem tudod betölteni, mert bonyolult neked a MK menüje!
Hát ez FAIL! Tanulj meg talán angolul? o.O -
lecsoforever #35149 hátja da a mortal kombat unachy betöltö képernyö az loading memory stick pro duo vagy siman pro de m2 es adapterel van bent meg nem hoza be a mentést de a sava gameban ott van a menntés de lehet az én bajom mert a mortal menüje elég át láthatatlan aszt en nem tom elmenteni mert csak evel van a baj -
#35148 azt a nyelvet én azért nem hívnám magyarnak, amelyiken beszél.. -
#35147 Ugyan, balga népség, ő magyarul beszél, csak prosztó dialektusban. -
#35146 Azért Magyar-Lecsót is csinálj, hogy ő is megértse amit írunk neki. -
#35145 Komolyan mondom, csinálok egy Lecsó-Magyar Online Szótár-at! -
guppy #35144 -
#35143 neked tecene. -
#35142 ne csak prau dujó kártyávall meggy mer nekkem is m2 van bene adapterel asszt lehett mentenni meg mindent megy rajta a psp-één vagyiss te leni ojan hüje szerinttem h nem a memokarrival vana gondd szerrintem értted h vallamit nagyjon nemm jaul csinnállsz
Remélem, így megérti... -
PSPeti #35141 Én NFS-ből az Underground rivals-t szeretem igazán + carbon szerintem játszható! -
PSPeti #35140 Szerintem elég gagyi... -
lecsoforever #35139 a sims mijen psp-én ki probálta ki? -
#35138 Most nem akarom védeni Lecsót, mert hát ugye még mindig tartja az IQ lightos szintjét, de nekem tetszett a Most Wanted. Elszórakoztam vele egy ideig, bár az igaz, hogy a felénél meguntam. De 3ezret szerintem simán megér.