40034
WAREZ = azonnali BAN!
Infókon és híreken kívül nem kérsz és nem adsz segítséget feltöréssel kapcsolatban, akit érdekel nézegesse a linkeket!
-
#35377 Írtam, hogy nekem sem indul 1 loaderrel minden. Próbáld megnézni a játék readme-jében(ha van), hogy melyik verzióval jó. -
#35376 épp ez a gondom. Az 1 elindul, de a 2 és a 3 nem. -
#35375 Vki leírná nekem,h hogyan kell a pops loader-t telepíteni,psp hungaryn olvasgattam de nem naon vágom,még nem raktam fel egy popsloader-t sem, a
5.0M33-5-hoz szedtem le popsloader-t és ennek a telepítését vki leírná nekem naon egyszerű módon? ^_^'
Előre is thx a helpet!
Am ezzel már lehet futtatni a re3 illetve a re2-t? -
#35374 Na persze így nem megy a 2. és a 3. rész. Minden játékhoz más környezet kell??? -
#35373 analóg kar kéne psp-re, csak az a nyamvadt leszedhető műanyag, nem az egész szerkezet. -
Pitypang18 #35372 Slim PSP eladó makulátlan állapotban. -
#35371 Hmm GBA-s pokemon! Ha ajánlhatok egyet akkor: Pokemon Ruby vagy Sapphire
Ugyanaz a kettő! Csak más pokémonok vannak benne! :) Garantálom a 100+ óra játékidőt! :D -
#35370 jól gondolod ^^ -
#35369 szerintetek melyik a legjobb Pokemon GBA-ra ? :) meg miket érdemes még leszedni emulátor mellé ? vagy emulátor is jöhet jó gameval :) /Gondolom ps2 emu nincs :D:D:D/// -
amdrula #35368 http://www.metacritic.com/games/psp/scores/ -
#35367 Mondjatok mar vagy 10 jo jatekot PSP-re, mar egy parat vegigtoltam, de hatha van meg olyan amit erdemes jatszani. -
#35366 Isteni dogok ezek:) Imádom ilyesmikre elcseszni az időt én is!
(NOT) -
lowdog #35365 már megvolt, azért sikerült egyáltalán elindítani ezeket a szarokat :)
szerintem ma jön még 10 km, talán csatlakozni tudok majd a hálózatra, a következő délután gondolom elmegy a szerver beállításra + troubleshooting is, talán szerda magasságában már elkezdhetek kísérletezgetni a beállításokkal (codec,felbontás,bitráta stb) :) -
#35364 Hehe, hát kb 10 kilóméter fórumot olvastam végig, mire megtaláltam a megfelelőt. A te ügyedben is ezt tudom javasolni:) -
lowdog #35363 "Mit szoptam, elmondhatatlan"
ez egy ilyen hétvége volt úgy látszik
én PC-PSP streaminget próbáltam összehozni, de kevés volt a tegnap délután, úgyhogy ma meló után folytatom
pimpstreamer és PMPVLC-n kívül mivel érdemes próbálkozni? egyelőre ezekkel nem sikerült csatlakozni a wifi hálózathoz, most a tippem az hogy a WPA miatt talán? -
#35362 Ráment a tegnap délutánom, de megy. Köszi a segítséget:) Végül az 5.0-ás loaderrel és a 4.01-es dumpal indult el. Mit szoptam, elmondhatatlan:D -
#35361 Ugye a 24órás PSP témád megvan? Mert biza olyan is van! :)
Ha esetleg nincs, akkor írj PMbe és küldöm! -
#35360 PS2-n meg volt(jó régen volt már :D). Tényleg nem lett rossz, ráadásul magyar felirattal jelent meg, de az autós részek kicsit...ööö...el lettek baszva. -
#35359 jól vanna én csak most láttam youtube-on... de basszus ilyenekt mért nem csinálnak másra is ? :) Imádom azt a sorozatot :) és ahogy látom mégcsak nem is lett rossz játék belőle -
#35358 Évek óta van PS2re! -
#35357 ÁÁÁÁ most látom h van 24 the game játék!
Nincs rá mód h rávarázsoljuk PC-re vagy PSP-re valahogy ?? -
#35356 akkor inkább várjak vele jövőhétig :) amúgy mi újak vannak mostanság PSP-re ? Én még a Star Wars Force Unleashedet nyomom jelen pillanatban :) -
#35355 Hát eddig csak rgy Tenchu jelent meg psp-re,még pedig a Times of Assasin,de a jövőhéten megjelenő Shadow Assassins sokkal jobb lesz,sokkal kidolgottabb lesz a lopakodás meg a gyilkolás,sőt még a harc is más lesz,meg talán a grafikája is javult egy kicsit. -
#35354 melyik Tenchu a legjobb PSP-re ? Én idáig nem is tudtam h van, csak az Xboxos verzióról. Ott a demot próbáltam ki de az nem jött be :S -
#35353 Release Date: N/A
azaz nem ismert még a megjelenés pontos dátuma,elvileg még idén megjelenik,sztem vhogy a movie megjelenésével fog megjelenni,olyan nyár környékén sztem. -
Pitypang18 #35352 Ez mikorra várható? -
gelichor #35351 Segítségre lenne szükségem. Tudom, nem mai játék, de mostanában a WipEout Pure-ral játszok, és tudom, hogy vannak hozzá letölthető packok, de egyet se találok. A játékban rákattintok a Downloads menüre akkor azt írja ki, hogy a keresett oldal nem található. Valaki meg tudná nekem mondani tehát honnan tudok tudok tölteni ilyen pakkokat? -
#35350 Nah egy kis gameplay a Dragon Ball filmes változatából készült játékból.
Hát no comment,inkább egy újabb shin budokai-t csináltak volna,mint ezt :S -
#35349 Tudtam, hogy valami nincs rendben. Egyébként a times 2006-os játék, szóval nem mostanában jelenik meg. :D -
Pitypang18 #35348 Igen, a times-t töltöm. Nem tudtam, hogy több része is van. -
#35347 az bizony Times of Assasin,nem pedig a Shadow Assassins,az utóbbira még várni kell és igen,biztos,h lex angol illetve az európai verzió,de azt nem tudni,h ezek mikor jelennek meg,sztem a japán verzió után pár héttel megjelenik az usa vagy eu-s verzió,de lehet,h kicsit később,de lényegtelen,én már a japán verzióra is rámozdulok ^^ -
#35346 kijön ez valami normálisabb nyelven is (mint pl angolul)? -
#35345 Érdekes, sehol sem találom, abgx-en sincs kiírva. Nem kevered véletlenül a Times of Assasin-el? :D -
zituska8 #35344 Sziasztok! Nem tudok valaki működő amiga emulátort pspre? -
Pitypang18 #35343 Igen, és PSP-re. Már 11% lejött. -
#35342 max a nindendo wii-s verzió,psp-re még kicsit várni kell,egész pontosan jövőhét csütörtökig,de akkor is még csak a japán verzió fog megjelenni,h az usa illetve az eu verzió mikor jelenik meg sajnos nincs róla info. -
#35341 A Shadow Assassins? -
Pitypang18 #35340 torrenteken már fent van -
Pitypang18 #35339 Hú, ez tényleg komoly lesz! -
#35338 itt a japán psp trailer megjelenés február 12.,azaz jövőhét csütörtök,nagyon jónak néz ki,végre egy kis meglepi,ezt sehol sem láttam feltüntetve a 2009-ben megjelenő psp játékok között.