PSP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Kingdom of Paradise
Killzone
Next
Super Space invaders
Loco Roco 2
Patapon
Ratchet & Clank
MGS
Syphon Filter
Pirates --- YIKES!
Brave Story
Elsõ kettõ cím, nagyon alap!
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Bár a Manhunt2-t nem is tudom hányszor vittem végig. Csak az rövid.
Alkoholista AZ, aki annyit iszik, mint MI, csak ellenszenves!
Az akkor biztos, hogy azért a puding próbája az evés lesz, vagyis a jövõ héten megpróbálok szerezni egy garantáltan európai kiadású szoftvert hogy megnézzem azzal megy e. És remélem a legjobbakat.
Take These Broken Wings and Learn to Fly Again Learn to Live so Free! - Mr. Mister \"Még mindig jobb, hogy hülye vagy és itt vagy, mintha okos lennél és nem lennél itt\" K.N.
Azt hiszem bajba kerültem. Vettem az Egyesült Államokban egy PSP-3001-est meg hozzá pár játékot, és most nézegettem idehaza a boltokat, és valami feltûnt. Amik nekem vannak játékok, azok 1-es régiósak, amik idehaza vannak azok 2-esek. Még nem volt alkalmam kipróbálni, de jól sejtem, hogy simán bekövetkezhet az, hogy benyaltam az itthoni szoftvereket? És ugye ezt a típusú gépet még "okosítani" sem lehet, szóval patt helyzetbe kerültem? Vagy azért lehet ez ellen tenni valamit?
Elõre is köszi, üdv!
Prime
Take These Broken Wings and Learn to Fly Again Learn to Live so Free! - Mr. Mister \"Még mindig jobb, hogy hülye vagy és itt vagy, mintha okos lennél és nem lennél itt\" K.N.
Flatoutra kiváncsi vagyok mert a pc-s részeket is kipörgettem! Azok tetszettek!
Ajándék csónak ne nézd a lapát! Hala Madrid!
Dragon Ball Z Shin Budokai 2
Tekken Dark Resurrection
Flatout Head On
Test Drive Unlimited
Splinter Cell Essentials
Call Of Duty Roads To Victory
Silent Hill Origins
Manhunt 2
Grand Theft Auto Vice City Stories/Liberty City Stories
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
God of War is! Penge! Nagyon bejövõs!
FFCC-t meglessük!
Daxter-t nem ismerem! utána nézek!
Köszi!
Wipeout Pure Greatest Hits
Star Wars The Force Unleashed
Naruto Ultimate Ninja2
Bleach 5
szerintem ezek is fun jók...
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
God of War Chains of Olympus
Final Fantasy Crisis Core
Daxter
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Neki kezdtem a pataponnak de vhogy nem az én stílusom! nem mondom azt h nem jó csak nem igazán köt le! Meg látom elég nagy pangás van a játékpiacon!
PSN: berghold
Köszi elõre is a segitséget!
Köszönöm a segítséget!😊
Asrock Z68 Extreme3 Gen3,Intel I-5 3570 @4.5 ghz, Gigabite Geforce GTX 670 OC, 8gb Kingmax 2000Mhz, Enermax 550W,Creative SB X-fi Platinum Fatal1ty Champion,Logitech Z-5500 + G35,Samsung UE40D5003
Bocsi
Asrock Z68 Extreme3 Gen3,Intel I-5 3570 @4.5 ghz, Gigabite Geforce GTX 670 OC, 8gb Kingmax 2000Mhz, Enermax 550W,Creative SB X-fi Platinum Fatal1ty Champion,Logitech Z-5500 + G35,Samsung UE40D5003
ezek alapján feltod rakni CSAK SAJÁT FELELÕSÉGRE😊
Ez szerintem c-ha az customot jelent,az o meg originalt.
Ez nagyon nem original😊!
De eddig az fw-cserére mindig bevittem a boltba,ahol vettem(Konzolok szervize) és ott csináltattam,de most nem akarok fizetni érte!Elegem van már abból.
DAX CFW 5.00 M33-4.zip
Had kérdezzek valamit,nehéz ezt megcsinálni?Nem kell hozzá másik akksi?Meg tudom csinálni,ha csak egy átlag psp-felhasználó vagyok,aki viszonylag jól ért a géphez?😊
Bocs a noob kérdésekért!
Érdeklõdnék,hogy ha szeretnék feltenni egy uj FW-t,a 5.00 M33-4 -et,akkor jó,ha a psphungary-n leírt FW-frissítést követem attól függetlenül,hogy az egy régebbi FW-telepítés leírása?
Zan
Itt tessék kötekedni.Nem mindegy ki hogyan ír?Az a lényeg, hogy megértsük egymást..Amúgy engem is zavar a nagyon rossz helyesírás..<#wink>#wink>
Bazz most veszem észre, hogy te vagy az Marci<#vigyor3>#vigyor3><#wink>#wink><#wave>#wave>
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3