40034

WAREZ = azonnali BAN!

Infókon és híreken kívül nem kérsz és nem adsz segítséget feltöréssel kapcsolatban, akit érdekel nézegesse a linkeket!
  • GP2100
    Írtam, hogy nekem sem indul 1 loaderrel minden. Próbáld megnézni a játék readme-jében(ha van), hogy melyik verzióval jó.
  • deep
    épp ez a gondom. Az 1 elindul, de a 2 és a 3 nem.
  • vixo
    Vki leírná nekem,h hogyan kell a pops loader-t telepíteni,psp hungaryn olvasgattam de nem naon vágom,még nem raktam fel egy popsloader-t sem, a
    5.0M33-5-hoz szedtem le popsloader-t és ennek a telepítését vki leírná nekem naon egyszerű módon? ^_^'
    Előre is thx a helpet!
    Am ezzel már lehet futtatni a re3 illetve a re2-t?
  • deep
    Na persze így nem megy a 2. és a 3. rész. Minden játékhoz más környezet kell???
  • VLB
    analóg kar kéne psp-re, csak az a nyamvadt leszedhető műanyag, nem az egész szerkezet.
  • Pitypang18
    Slim PSP eladó makulátlan állapotban.
  • BB7
    Hmm GBA-s pokemon! Ha ajánlhatok egyet akkor: Pokemon Ruby vagy Sapphire
    Ugyanaz a kettő! Csak más pokémonok vannak benne! :) Garantálom a 100+ óra játékidőt! :D
  • vixo
    jól gondolod ^^
  • Gideon Wieth
    szerintetek melyik a legjobb Pokemon GBA-ra ? :) meg miket érdemes még leszedni emulátor mellé ? vagy emulátor is jöhet jó gameval :) /Gondolom ps2 emu nincs :D:D:D///
  • amdrula
    http://www.metacritic.com/games/psp/scores/
  • LeventeV
    Mondjatok mar vagy 10 jo jatekot PSP-re, mar egy parat vegigtoltam, de hatha van meg olyan amit erdemes jatszani.
  • deep
    Isteni dogok ezek:) Imádom ilyesmikre elcseszni az időt én is!

(NOT)
  • lowdog
    már megvolt, azért sikerült egyáltalán elindítani ezeket a szarokat :)

szerintem ma jön még 10 km, talán csatlakozni tudok majd a hálózatra, a következő délután gondolom elmegy a szerver beállításra + troubleshooting is, talán szerda magasságában már elkezdhetek kísérletezgetni a beállításokkal (codec,felbontás,bitráta stb) :)
  • deep
    Hehe, hát kb 10 kilóméter fórumot olvastam végig, mire megtaláltam a megfelelőt. A te ügyedben is ezt tudom javasolni:)
  • lowdog
    "Mit szoptam, elmondhatatlan"
    ez egy ilyen hétvége volt úgy látszik

én PC-PSP streaminget próbáltam összehozni, de kevés volt a tegnap délután, úgyhogy ma meló után folytatom

pimpstreamer és PMPVLC-n kívül mivel érdemes próbálkozni? egyelőre ezekkel nem sikerült csatlakozni a wifi hálózathoz, most a tippem az hogy a WPA miatt talán?
  • deep
    Ráment a tegnap délutánom, de megy. Köszi a segítséget:) Végül az 5.0-ás loaderrel és a 4.01-es dumpal indult el. Mit szoptam, elmondhatatlan:D
  • BB7
    Ugye a 24órás PSP témád megvan? Mert biza olyan is van! :)
    Ha esetleg nincs, akkor írj PMbe és küldöm!
  • GP2100
    PS2-n meg volt(jó régen volt már :D). Tényleg nem lett rossz, ráadásul magyar felirattal jelent meg, de az autós részek kicsit...ööö...el lettek baszva.
  • Gideon Wieth
    jól vanna én csak most láttam youtube-on... de basszus ilyenekt mért nem csinálnak másra is ? :) Imádom azt a sorozatot :) és ahogy látom mégcsak nem is lett rossz játék belőle
  • BB7
    Évek óta van PS2re!
  • Gideon Wieth
    ÁÁÁÁ most látom h van 24 the game játék!
    Nincs rá mód h rávarázsoljuk PC-re vagy PSP-re valahogy ??
  • Gideon Wieth
    akkor inkább várjak vele jövőhétig :) amúgy mi újak vannak mostanság PSP-re ? Én még a Star Wars Force Unleashedet nyomom jelen pillanatban :)
  • vixo
    Hát eddig csak rgy Tenchu jelent meg psp-re,még pedig a Times of Assasin,de a jövőhéten megjelenő Shadow Assassins sokkal jobb lesz,sokkal kidolgottabb lesz a lopakodás meg a gyilkolás,sőt még a harc is más lesz,meg talán a grafikája is javult egy kicsit.
  • Gideon Wieth
    melyik Tenchu a legjobb PSP-re ? Én idáig nem is tudtam h van, csak az Xboxos verzióról. Ott a demot próbáltam ki de az nem jött be :S
  • vixo
    Release Date: N/A
    azaz nem ismert még a megjelenés pontos dátuma,elvileg még idén megjelenik,sztem vhogy a movie megjelenésével fog megjelenni,olyan nyár környékén sztem.
  • Pitypang18
    Ez mikorra várható?
  • gelichor
    Segítségre lenne szükségem. Tudom, nem mai játék, de mostanában a WipEout Pure-ral játszok, és tudom, hogy vannak hozzá letölthető packok, de egyet se találok. A játékban rákattintok a Downloads menüre akkor azt írja ki, hogy a keresett oldal nem található. Valaki meg tudná nekem mondani tehát honnan tudok tudok tölteni ilyen pakkokat?
  • vixo
    Nah egy kis gameplay a Dragon Ball filmes változatából készült játékból.
    Hát no comment,inkább egy újabb shin budokai-t csináltak volna,mint ezt :S
  • GP2100
    Tudtam, hogy valami nincs rendben. Egyébként a times 2006-os játék, szóval nem mostanában jelenik meg. :D
  • Pitypang18
    Igen, a times-t töltöm. Nem tudtam, hogy több része is van.
  • vixo
    az bizony Times of Assasin,nem pedig a Shadow Assassins,az utóbbira még várni kell és igen,biztos,h lex angol illetve az európai verzió,de azt nem tudni,h ezek mikor jelennek meg,sztem a japán verzió után pár héttel megjelenik az usa vagy eu-s verzió,de lehet,h kicsit később,de lényegtelen,én már a japán verzióra is rámozdulok ^^
  • 5c0rp330n
    kijön ez valami normálisabb nyelven is (mint pl angolul)?
  • GP2100
    Érdekes, sehol sem találom, abgx-en sincs kiírva. Nem kevered véletlenül a Times of Assasin-el? :D
  • zituska8
    Sziasztok! Nem tudok valaki működő amiga emulátort pspre?
  • Pitypang18
    Igen, és PSP-re. Már 11% lejött.
  • vixo
    max a nindendo wii-s verzió,psp-re még kicsit várni kell,egész pontosan jövőhét csütörtökig,de akkor is még csak a japán verzió fog megjelenni,h az usa illetve az eu verzió mikor jelenik meg sajnos nincs róla info.
  • GP2100
    A Shadow Assassins?
  • Pitypang18
    torrenteken már fent van
  • Pitypang18
    Hú, ez tényleg komoly lesz!
  • vixo
    itt a japán psp trailer megjelenés február 12.,azaz jövőhét csütörtök,nagyon jónak néz ki,végre egy kis meglepi,ezt sehol sem láttam feltüntetve a 2009-ben megjelenő psp játékok között.