PSP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bocsi magát ledeket a kijelzö cserével tudod orvosolni!
kicserélni a ledeket
Sziasztok!
Találkoztatok azzal a problémával hogy a pufi PSP-nek nincs háttérvilágítása egyáltalán?
Ha valaki igen, legyen szíves írja ide hogy hogy lehet orvosolni a dolgot...
baaka
Milyen géped van dagadt vagy slim??

Keviny
sziasztok!

próbálkozott valaki itt a Daedalus nevezetû N64 emuval? felraktam több verzióban, és minden esetben ugyanaz történt: a start emulation-ra rányomva szemet gyönyörködtetõ fagyás állt be. (a memorystick lede villog vadul, de nem történik semmi)

na ennek vajon mi lehet az oka? (bocsi, elég lámer vagyok a témában, ez van)

Platformok: Wii, Xbox, Xbox360, PS2, PS3, GC, N64, SNES, NES, Megadrive, PSP, DSL, GB, GBA, Mattel Intellivision Beszerzés alatt: DC, PS, Virtual Boy :)

BADE
nem kell vkinek "bontatlan" fehér PSP Fat füles távirányítós(szürke) olcsón?Slimhez vettem,de itthon derült ki,hogy nem megy bele.
2500Ft

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

PoisonChihuahua
Igen.
Igyekszem...
baaka
Úristen ez a topik süllyedhet még mélyebbre!Verseghy látogasd sûrûben a topikot ha már Házigazda vagy és moderálj(ezt olyan jó tanácsnak szántam)

Ezt nem lehetett volna normálisan is elmondani?!
Közületek mindenki bunkó vagy paraszt?
az + 2-3000/betû 😛P

Istenem...<#szomoru1>
Persze, azé vite...
mosst pedik menyé oszt asz esszes havverodal jáccá vazzeg...
Banyapapa
nem

azé vite mert eredeti memokártyám van?
az vakok.meg enyi oldalt folyamatosan elenörizni nehéz ám.mugy 4.01 es szoft van a psp -és tetem rá jtékokat a mamo kártyára és vite??hogy hogy ujj-onan vetem es niincs feltrve vigy mi.
PoisonChihuahua
"Én nem értek hozzá, de szerintem ezek nem hamisítványok!"
Ha nem értesz hozzá, akkor honnan veszed, hogy nem hamis? <#fejvakaras>
Már ezerszer el lett mondva, hogyha tuti eredetit akarsz akkor vegyél SanDisk Memory Stick Pro DUO Ultra II-t! Ha meg nem számít, hogy eredeti-e vagy hamis akkor veheted vateráról is.
A poén az egészben, hogy mindkettõ egy árban van...<#taps><#lama>
http://www.vatera.hu/listings/index.php?q=memory%20stick
Itt mintha olcsóbb lenne mint máshol! Én nem értek hozzá, de szerintem ezek nem hamisítványok!
5c0rp330n
mondjuk egy feltétel lenne, hogy legyen ráírva valami olyasmi, hogy Sandisk, vagy Sony 😊

5c0rp330n
psptube a te programod.

Akkor nem ártana megosztani velünk!
GP2100
PSP-re van jó youtube lejátszó program. Én is használom.

\"elég volt ebből a faszom fütty nemzetből egy életre\" by tirexi

Azt, hogy PSP-n akarsz youtube videókat nézni 😄, btw nem fog menni.
Max. külön programmal, ami letölti a videót és lejátsza valahogy.

PSN: berghold

GP2100
Biztos vakok a moderátorok. <#banplz>

\"elég volt ebből a faszom fütty nemzetből egy életre\" by tirexi

Pókmalac
császtok

pspn akartam nézni youtubes videokat..és nem hozta be a vidit mert nincs flash playere...utána néztem neten és a psp hungaryn találtam egy olyat hogy : Black and White Flash..nah msot ebbe votl játék video..meh mozilla firefox (elvielg kiirt vmi plugint hogy engedélyezem-e az oldalon azt irják hogy ez a flash)...rámentem google->youtube és még mindig arra vonatkozik hogy nincs flash player
mit csinálok rosszul?
kösz a válaszokat

pókmalc,pókmalac nincs csodásabb a pókmalacnál hálót ő sose sző nem bizony mert malac vigyázzz ha jön a Pókmalac

határeset... 😊

1. a weboldalon levõ pl. képeket css-eket amiket "lementett" újra le kell majd töltenie, ha nem törölnéd akkor ha késõbb újra nézed az oldalt nem kell letöltenie...
2. a sütikben lévõ "beállítások" elvesznek (az hogy mit tárol a sütiben weboldala válogatja pl ilyen jelszó megjegyzéses dolgok is lehetnek)
baaka
1.Ha netezéskor kitörlöm a gyorsítótárat akkor mi történik?
2.ha netezéskor kitörlöm a sütik-et akkor mi történik?

baaka
Köszönjük rnd!<#wink><#nevetes1><#hehe>

Hongkong Különleges Igazgatású Terület (中華人民共和國香港特別行政區; Angol: Hong Kong Special Administrative Region of the People's Republic of China) a Kínai Népköztársaság két különleges igazgatású területének egyike (a másik Makaó). További részletek itt...

Maradjunk annyiban, hogy Kína...
baaka
platinashop-ba sztem nem hamis!!Hát az ára azt meg te döntöd el!

nemnem... hongkong 😛

ha jól tudom sony márkaboltokban lehet kapni

Ajaj... kína rulz <#vigyor2>
az elõbb lemaradt a link, bocsi...

klikk

1 uj memoria kartya nekemse artana telleg keves ez a 2 giga😄 8 mar eleg lenne vmire am most toltom en is a loco rocot 😄 kivi vok mien
DX

5c0rp330n
50 dolcsiért hol láttál, tudnál linket adni? lehet h berendelném, kezd kicsi lenni az a 2 gigás.

illetve: biztosan eredeti 2200mah-os aksit tud valaki olcsón? látni párezrekért, de ezek szinte biztosan hamisítványok, már nagyon rászorulok egy aksicserére..

Mi bajod a kád-dal ?<#vigyor>

Balyy
Látom zajlik az élet! <#vigyor3>

Ajándék csónak ne nézd a lapát! Hala Madrid!

Doomista
ugyan már, haggyátok...ne oltsátok már szegényt😄 fáj már neki...
hülye választ adott a semmiért, méghozzá teli hibával ismét...és még neki áll feljebb, ezt vártuk töle, nem ?😄

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

jaszy
Egy népcsoport.<#lama>

Balyy
Már mint 6 db abból a listából köztük a gta-k is! Érdekes mert pc-n nem élveztem ennyire mint psp-n!

Ajándék csónak ne nézd a lapát! Hala Madrid!

szerintem amíg két 8-as olcsóbb mint egy 16-os addig sok értelme nincs... és még elég drága a 16-os... legolcsóbban majdnem 50 dolcsiért találtam... szóval a digitalmixesek majdnem 3szoros áron adják... szép.

Doomista
jah, google a barátom volt ! 😊

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

baaka
digitalmix.hu-n vagy 28 900pénért!

Doomista
hu köszi ! akkor majd eladom a 8 GB-os kártyát + gyüjtök rá és veszek 16 GB-os memoryt...

baaka
Van 16gb-os.

Doomista
te hozzám ne szolj többé! le sem szarom a válaszaid !
többieké jöhet...

mert nem gyartanak nagyon. +semki se vené nagyon csak az 1 és 2 gb fogy a legjuban.