PSP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Találkoztatok azzal a problémával hogy a pufi PSP-nek nincs háttérvilágítása egyáltalán?
Ha valaki igen, legyen szíves írja ide hogy hogy lehet orvosolni a dolgot...
próbálkozott valaki itt a Daedalus nevezetû N64 emuval? felraktam több verzióban, és minden esetben ugyanaz történt: a start emulation-ra rányomva szemet gyönyörködtetõ fagyás állt be. (a memorystick lede villog vadul, de nem történik semmi)
na ennek vajon mi lehet az oka? (bocsi, elég lámer vagyok a témában, ez van)
Platformok: Wii, Xbox, Xbox360, PS2, PS3, GC, N64, SNES, NES, Megadrive, PSP, DSL, GB, GBA, Mattel Intellivision Beszerzés alatt: DC, PS, Virtual Boy :)
2500Ft
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
Közületek mindenki bunkó vagy paraszt?
mosst pedik menyé oszt asz esszes havverodal jáccá vazzeg...
Ha nem értesz hozzá, akkor honnan veszed, hogy nem hamis? <#fejvakaras>#fejvakaras>
Már ezerszer el lett mondva, hogyha tuti eredetit akarsz akkor vegyél SanDisk Memory Stick Pro DUO Ultra II-t! Ha meg nem számít, hogy eredeti-e vagy hamis akkor veheted vateráról is.
A poén az egészben, hogy mindkettõ egy árban van...<#taps>#taps><#lama>#lama>
Itt mintha olcsóbb lenne mint máshol! Én nem értek hozzá, de szerintem ezek nem hamisítványok!
\"elég volt ebből a faszom fütty nemzetből egy életre\" by tirexi
Max. külön programmal, ami letölti a videót és lejátsza valahogy.
PSN: berghold
\"elég volt ebből a faszom fütty nemzetből egy életre\" by tirexi
pspn akartam nézni youtubes videokat..és nem hozta be a vidit mert nincs flash playere...utána néztem neten és a psp hungaryn találtam egy olyat hogy : Black and White Flash..nah msot ebbe votl játék video..meh mozilla firefox (elvielg kiirt vmi plugint hogy engedélyezem-e az oldalon azt irják hogy ez a flash)...rámentem google->youtube és még mindig arra vonatkozik hogy nincs flash player
mit csinálok rosszul?
kösz a válaszokat
pókmalc,pókmalac nincs csodásabb a pókmalacnál hálót ő sose sző nem bizony mert malac vigyázzz ha jön a Pókmalac
2. a sütikben lévõ "beállítások" elvesznek (az hogy mit tárol a sütiben weboldala válogatja pl ilyen jelszó megjegyzéses dolgok is lehetnek)
2.ha netezéskor kitörlöm a sütik-et akkor mi történik?
Maradjunk annyiban, hogy Kína...
illetve: biztosan eredeti 2200mah-os aksit tud valaki olcsón? látni párezrekért, de ezek szinte biztosan hamisítványok, már nagyon rászorulok egy aksicserére..
hülye választ adott a semmiért, méghozzá teli hibával ismét...és még neki áll feljebb, ezt vártuk töle, nem ?😄
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Ajándék csónak ne nézd a lapát! Hala Madrid!
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
többieké jöhet...