40034

WAREZ = azonnali BAN!

Infókon és híreken kívül nem kérsz és nem adsz segítséget feltöréssel kapcsolatban, akit érdekel nézegesse a linkeket!
  • guppy
    EZ alapján eléggé elszurták
  • GP2100
    Gyorsan ránéztem torrenten, és ez a hsz. egyből kiszúrta a szememet:
    "ok, this game is not what i was waiting; have too much movements for to kill, but rikimaru is a lot slow i thing, and the accion is gonnnne for to transform into a stealth game in full name (stealth), if somebody cath you, you have to respawn from a checkpoint, and the battles are too booring.
    in conclusion, is just a game for fans of the saga, but for people wanting for a tenchu better game, a aaaa is not for you, just let it pass and wait for other to come.
    Note: i forget it, this game is a full conversion of wii game, and for this reason is too booring" ("helyes"írás rulz, ezt sem angol anyanyelvű ember írta, de érthető :D)

Ez alapján nem biztos, hogy annyira bejönne nekem...
  • vixo
    Ááááh,ez az új Tenchu naon adja minden szempontból,nálam 10/10pontos ez a játék,ez számomra tényleg 2009 legnagyobb meglepetése psp játékok terén ^_^
  • First Aye
    Ráekartam rakni egy filmet a pspmre, át is konvertáltam a psp video 9-cel, beraktam a megfelelő mappába, de semmi, ha a psp-ben rámegyek a videora tölt, picit, és azt írja, h üres.
    Mi lehet a gond?
  • vixo
    jah,Breaking News Today: Megjelent a TENCHU 4 végre!!!!! ^_^
  • vixo
    több,mint valószínű,mert nekem és az van fent és szépen müxik ^_^
  • deep
    Este 9től fél2ig nyúztam, ma meg 5 perc alatt megoldottam:D
    Bár a megoldást nem tudom mi jelentette. De lehet hogy az 5.0-ás pops, amit most tettem fel:)
  • BB7
    Jó kocka soha sem alszik!
  • lowdog
    nem is aludtál-e? :)
  • deep
    Nnnna, MOST indult el:) Eddig szívtam vele:)
  • lowdog
    nekem tegnap este összeállt a streaming, faszán viszi a HD MKV-t is, úgyhogy
  • GP2100
    Keys.bin ott van a RE3 mappájában? :D Egyébként már én sem értem, hogy hogy van ez, csak csinálom... Arra gondolok, hogy valamelyik játék simán felmásolva megy, valamelyiknek popsloader kell, valamelyik csak akkor megy ha a keys.bin is ott van a játék mellett.
  • deep
    Kezd idegesíteni ez a cirkusz. Gondolom titeket meg én. Dehát ez őrület. Ott van minden file a helyén. Mégsem indul. Sírógörcs kerülget.
  • deep
    Na ahogy ezt leírtam, végiggondoltam, és rájöttem hogy az impose.prx-et elfelejtettem...
  • deep
    Najó, kezdek megőrülni. Nem tudom mit tehetnék még. Megpróbáltam 3.00-3.72ig az összessel és semmi. Egyedül ha az original from flash-el próbálom indítani(Most spec a RE3-ról van szó) akkor a PS logót beadja és ott fagy ki. A többi 12 lehetőséggel azonnal kifagy. Mit baszok el?
  • GP2100
    Végre!
  • vixo
    köszi megtaláltam már,csak először nem volt ott,mert rossz helyre másoltam a selplugins-t,de most már naon faxa,viszi a resident 3at végre!!! :D
    1000thx mindenért!
  • GP2100
    A beépülők lesz az. Hülye magyarítás, minek az? :D
  • vixo
    jah még annyi,h most léptem be a recovery menübe,de nem látok ott olyat,h plugins,csak a következők vannak:
    USB mod
    konfiguráció
    program futtatása :/PSP/GAME/RECOVERY/EBOOT.PBP
    Haladó
    CPU sebessége
    Beépülők
    Registry trükkök
    kilépés

de olyan,h plugins nincs,tehát valószínűleg rossz helyre másoltam a plugint...
  • GP2100
    Igen, magyarul a kártya gyökerébe.
  • vixo
    oké,köszi,de a selplugins mappa az alapból nincs a psp-n,azt az MP_ROOT mappába kell létrehozni?
  • GP2100
    Recovery-> plugins-> popsloader.prx ENABLE (alapból nekem egyik plugint sem engedélyezi, így gondolom, hogy mindenkinél így van.)
    Seplugins mappába kell a popsloader.prx, a pops.txt és a popsloader mappa. A popsloader mappába a 2 alap fájl, ami alapból benne van, a 4.01-es OFW-ből dumpolt impose.prx és a használni kívánt loader verzió, OFW-ből dumpolt és megfelelően átnevezett fájlai(a leírásban benne van, hogy melyikből mik kellenek).
  • vixo
    elvileg engedélyezve kell,hogy legyen,mert nem nyúltam hozzá és ezt írják a psphungary-n is,am ha leírnád,h pontosan,hogyan kell engedélyezni a plugint a recovery-ben,akkor azt naon megköszönném ^^"
    Am jó helyre másoltam akkor a letöltött popsloader-t?
  • GP2100
    Recoveryben engedélyezted a plugint?
  • vixo
    arról még semmi hír,nekem jó lesz a japán verzió is,naon várom ezt a gammát,nem tudom kivárni,amíg megjelenik az angol verzió,annó a dragon ball bukokai tenkaichi 3.részét is japánul kezdtem el ps2-n illetve a naruto shippuuden-t
  • Gideon Wieth
    huujjjj :S aztat én nem szeretem :S angol ? vagy német ?
  • vixo
    csütörtökön jön a japán verzió,elvileg
  • Gideon Wieth
    senki nem tud még semmit az uj PSP-k feltörhetőségéről, hogy hogyan áll ?? Új tenchu mikor lesZ ? :)
  • vixo
    ezt végig olvastam és mindent a leírásnak megfelelően csináltam,de vmiért nem müxik,ugyebár a főkönyvtár,amibe a selplugins mappát kell létrehozni meg a letöltött fájlokat a selpluginsba kell másolni,ezek megvannak.
    A főkönyvtár az az MP_ROOT-ot jelenti???
  • GP2100
    Magyar leírás. Egyszer már belinkeltem, de itt van még egyszer. Ez és esetleg a pops readme-je alapján simán meg lehet csinálni.
  • dexterZ
    1.,Dead Head Fred, 2., Everybody's Golf, 3., God of War, 4., Silent Hill, 5., Final Fantasy VII Crisis Core, 6., Tomb Raider: Anniversary, 7., Loco Roco 2, 8., Burnout Dominator, 9., Patapon, 10., Killzone: Liberation. Nem növekvő sorrendben van, ez mindegyik ku**va jó gém.
  • vixo
    pls vki help, 5.00m33 minden popsloader-t felraktam a root könytvárban azon belül létrehoztam a selplugins mappát ami kell és oda másoltam a letöltött popsloader-t,ahogy le volt írva.A kérdésem az lenne,h hogyan lehet betölteni új popsloader-t,mert elvileg ez többet tartalmaz és vmi olyasmit írtak róla,h játék indításnál tartsam lenyomva az R-t amíg nem tölti be a popsloader menüt,de nekem nem akarja betölteni,nem tudok más popsloader-t berakni,vki segítsen,rossz helyre másolhattam a letöltött popsloadert?
  • lowdog
    ha ez megyugtat (nem), én is folytatom a szenvedést a streaminggel :))

egyszer nekem is ki kell próbálnom ezt a PS1 játszást, jó mókának tűnik :))
  • deep
    na akkor este megint hekkelés:D
    Köszi a segítséget.
  • GP2100
    Igen.
  • deep
    Tehát a seplugins mappába akárhány ofw fájljait bepakolhatom? Bocs a sok akadékoskodásért:)
  • GP2100
    Igen, az a lényeg, hogy a megfelelő OFW-ekből kiszeded a megadott fájlokat, átnevezed a FW verziónak megfelelően és bemásolod. Ha pl. 3.72-essel akarsz indítani, de csak 4.01-es van a gépen, akkor nem fog működni, lefagy. Remélem érthető. :D
  • deep
    Akkor egyszerre több loader is fent lehet? Miért ilyen kutya bonyolult ez?:) Nincs ultimate megoldás?:)

Már rájöttem, hogy az ilyen régi eredeti cuccokat nem érdemes eladni, mert sehol nincs az áruk az eszmei értékükhöz. Párszor én is majdnem eladtam a Resident gyüjteményemet, de rájövök mindig, hogy rossz üzlet lenne.
  • GP2100
    Minden játéknál megjegyzi, hogy melyik loadert állítottad be hozzá az első indításkor. Ha rossz loadert választottál, akkor a játék indítás közben tartsd nyomva az R gombot és újra bejön a menü.

Egyébként a RE1,2,3 nekem is megvolt eredetiben PS1-re, de el akartam adni(már bánom), bekerültek egy konzolos boltba ahol másolt játékokat, filmeket is árultak. Ezután nem sokkal bezárták a boltot(a wrz miatt) és lefoglaltak mindent a bizományba beadott lemezeimmel együtt...
  • deep
    Hmm, de akkor ha több PS1 játék van egyszerre a sticken akkor mindig váltogatnom kellene a loadert, ha másikkal akarom tolni? Ez kemény:) Speciel engem csak a Resident Evilek érdekelnek (megvannak eredetiben is:)) és még ezek sem mennek ugyanazzal a loaderrel. Ráadásul 1 packban töltöttem le őket. Na mindegy, akkor marad a tévé:(