40034

WAREZ = azonnali BAN!

Infókon és híreken kívül nem kérsz és nem adsz segítséget feltöréssel kapcsolatban, akit érdekel nézegesse a linkeket!
  • vixo
    Nah,azért csk jönnek jó kis gammák psp-re 2009ben is!! Ez az új Tenchurész naon odavág,need!!!!
  • Jimanszky
    Az az egy amin még tudok játszani bazz:D
  • Istencsászár
    inkább a pécédet adnád el:DDD
  • Jimanszky
    Attól még jövök majd persze, nyugi;))
  • BB7
    Nagyjából 15évesen is látom, h. mi a helyzet! Hát sajnálom! Remélem még látlak/unk! :)
  • Jimanszky
    Kegyetlen az élet...semmi meló, de nem szeretnék offolni.Majd rájössz ha idősebb leszel, hogy vannak fontosabb dolgok is.Azért picit bánt..
  • BB7
    Ugye 2géped van minimum! És nem válsz meg hőn szeretett drágádtól?
  • Jimanszky
    Sziasztok!
    Slim PSP érdekel valakit?Nagyon megkímélt, fullos, 2.1-es hangrendszerrel/úgy szól, hogy nem hiszed el, több tartozékkal/Többit priviben/
  • GP2100
    Azt ugye tudod, hogy ha pl. 2.80-as loadert akarsz használni, akkor a 2.80-as OFW megadott fájlait ki kell szedni PSARdumper-el, és megfelelően átnevezve be kell másolni őket. Itt egy magyar leírás, ez alapján biztos meg tudod csinálni. Ja és a visszafele kompatibilitásról annyit, hogy a RE2 4.01-es loaderrel indul(az előbb elírtam, 3.72-essel a Driver megy), de a Driver csak a RÉGEBBI 3.72-essel.
  • deep
    Na, hát leszedtem a 2.80-as popsloadert. Az iso elvileg 2.72-esen megy. Ugye ez visszafelé kompatibilis, fel is kínálta a 2.72-t, rányomtam, de csontrafagyaztotta a gépet. 5.00-ás pops al meg nem kínál fel semmit, ugyanodáig jut el, mintha semmi nem lenne.
  • Sunmaster
    Köszi szépen!
  • deep
    Hát, most nincs előttem de majd megnézem.
  • GP2100
    Érdekes, az 1-el semmi bajom sem volt(egyébként director's cut változat van meg). A a játék readme-jében(ha van) nincs benne, hogy melyik popsloaderrel lett tesztelve?
  • deep
    Na ez RE1 lett volna, de csak a logóig jut és ott megáll:( Látogatok:)
  • GP2100
    Nekem a RE1 simán indul, de a 2 az csak 3.72-es popsloaderrel. Szóval ha nincs popsloader pluginod, akkor látogass el Dark Alex oldalára és szedd össze a cuccokat hozzá.
  • jaszy
  • Sunmaster
    Milyen psp játékaid vannak? És mennyiért?
  • Istencsászár
    persze hogy régebbi, mert pár évvel korábban jelent meg az első rész:)

végigjátszottam PSPn, nagyon tetszett, de a GoW frencsájz közelebb áll hozzám, mint ez a DMC féle kombósdi, de persze én xbot vagyok szóval az így van rendjén:) de várom a GoW3at, biztos dúrva lesz
  • Sunmaster
    Help me!!! Valaki megcsinálná a psp-re a pandorásitást. Még fizetnék is érte sajna én nem értem,hogy kell.
  • deep
    Próbálom elindítani a PS1-es Resident Evil-t, de a Playstation logónál megáll. Mi okozhatja ezt?
  • GP2100
    Velem is előfordult, hogy összekevertem. Kómásan keresgéltem a PSP backup-jaim között(memóriakártyáról tovább bírja az akksi, nem használódik az UMD drive, nem kell hurcolnom a drága UMD-ket, tudjátok... :D) és megláttam a GoW mappát. Majdnem el is kezdtem felmásolni, de eszembe jutott, hogy ez nem a Gears of War PSP változata, hanem a God of War, amit már egyébként is végigjátszottam 2x is előtte.
  • 5c0rp330n
    és akinek mind2je van? :) (mint te)
    szóval a god of war azért alapvetően nagyobb, régebbi név, mint a gears..
  • Istencsászár
    Ne essünk tulzásokba, mind a kettő kiváló játék, mind a kettő primkó, mind a kettő gyönyörű, mind a kettő élvezetes, mind a kettőnek szuper a zenéje, mind a kettő mászthev cím, akinek Pse van annak a GoW God of War, akinek xboxa annak GoW = Gears of War, ennyi a különbség.
  • BB7
    :D Semmi baj! Legalább röhögtem egy jót! XD
  • 5c0rp330n
    ajaj, sikerült egy végtelen ciklust csinálnom :)
  • BB7
    "a gow mindig is a gow of war-t fogja jelenteni"
    Ezt még egyszer!
  • 5c0rp330n
    a god of war, mint cím és mint franchise, felmossa a padlót a gears of warral. a gow mindig is a gow of war-t fogja jelenteni, ha nem xbot helyen vagy.
  • BB7
    A "Gears" nekem meg a "Google Gears"-t jelenti! XD
  • rnd
    Pandora nélkül nehéz lesz...
  • PoisonChihuahua
    A "veterán" játékosoknak a GoW mindig is God of War-t fog jelenteni, legalábbis számomra biztosan ;)
    A Gears nekem nagyon nem jött be, az a ... inkább mradjon meg 360-ra.
  • BECKHAM7
    senki?
  • ZTM
    Már felcsillant a szemem hogy van Gears of War PSP-re.
    Aztán jött a hideg zuhany hogy itt God of Wart jelent:(
  • PoisonChihuahua
    Én a God of War: Chains of Olympus-ra gondoltam, csak hogy tisztázzuk. A GoW I-II iszonyat hangulatos játékok PS2-re, aki nem játszott velük az ezt nem értheti. Képekből, videókból, "review"-kból ez nem jön át! A GoW:CoO ezeknek a "kultikus" játékoknak a PSP-s (történeti) előzménye és ugyanolyan nagyszabású és epikus mint a nagygépes testvérei. Aki nem játszott az előző részekkel, azt valószínüleg nem ragadja magával annyira a játék, mint azt aki a korábbi részeken "nevelkedett". Ez is egy olyan játék ahol a játékosnak kell egyfajta "előélet", hogy teljes mértékben kiélvezhesse a játékot és itt én nem csak a történetre gondolok. A hangok, a kombók, a harcrendszer és a vizualitás viszonylag csorba nélkül köszön vissza a PSP képernyőjéről az előző részekhez képest és ez minden GoW rajongó szívét megdobogtatja. A GoW-ok PS2-n egy hihetetlenül izgalmas, nagyszabású történetet kínáltak és ez a játék minden porcikáján érezni lehetett. Míg egy átlag játékos csak egy "jó" játékot lát benne addig a GoW-ot ismerők tudják, hogy a Chains of Olympus is egy izgalmas, epikus, új kalandra hív.
  • dzso83
    Valószínűleg ez fordítva is működik... ha mondanál valamit ami neked bejön lehet ha ugyanannyian mondanák, hogy nekik meg nem és nem tudják neked miért :-)
  • deep
    Azért nem tudod miért vannak oda érte, mert neked nem jött be.
  • Verseghy
    Nemtom mér van oda mindenki a gow-ért.. Mutatták 576ban, nekem nem jött be...
  • CaviaR
    ott a pont..
  • PoisonChihuahua
    Azért egy-két címet be lehet szerezni, GoW pl. alap!
  • rnd
    Remélem hamarosan viszont látunk amikor arról virnyogsz hogy "mé nincsenek jobb játékok?"
  • dienesoft
    Nem.