Gothic 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

wedge31
Rossz embernek mondot ezt nem én írtam hogy kivágok mindenkit az ablakon, meg, hogy ugy álltalában suttyó mindenki.Talán olvass vissza néha nem árt...

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

magus
most úgy komolyan mi a fenérõl beszélgessünk ha nem arról h milyenre sikerült a játék? ha bugos akkor arról beszélgetünk nem?

Amugy itt a beszologatások kapcsán ha igy halad tovább a topic akár át is rakhatnánk a gumiszobába.... Szal pls egy picit fogjuk visza magunkat. KÖsz

"bugos SZARNAK nevezi"- én nem nevezném annak nagyon jó game, de könyörgöm a 21. században azért elvárná a ember, hogy ha kiad x-ezer forintot egy jó játékért az azért ne legyen tele hibákkal, gondolom ezzel nem csak én vagyok igy, ja és 1998, hol van már az informatikai szempontból, na de mindegy inkább játszunk!!!<#email><#email>

Hát én ugy látom a hsz-eidre valo válaszokbol hogy nem náluk van a hiba azért mert náluk megjelenik a bug hanem te vagy a hibás amiért nem<#vigyor2>

wedge31
Mit suttyózól, jó lenne ha a te szinvonalas hozászolásaid is törlésre kerülnének már írtam hogy én meg már téged unlak de nagyon vegyél már vissza a húsz dekádból!

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

DonnieBrasco
"szal ennyi erovel en meg mondhatnam hogy nekem meg nem tetszik az hogy egy ket ember vakon hajtogatja hogy a jatek milyen tokeletes es semmi baj sincs vele "

Egészen pontosan kettõre szûkült a számuk, és már nem olyan vészes mint az elején 😊
Tökéletesen egyetértek mindazzal amit leírtál, ugyanabban a cipõben járunk, és gyanítom, hogy ugyanúgy mindketten baromira fogjuk élvezni a játékot majd egyszer, amikor már elkészült 😊 alig várom! Addig is... kitartás feleim 😛

DB

A ti kung-futok nem erős!

BEAST
butae vagy? ... nem is ertem regebben hogy adtak ki elvezetes es jatszhato programokat a keszitok , pedig legtobb esetben kevesebb idejuk volt ra mint 4 ev , csak nezd meg az utobbi 1-2 ev jatekait , nagyobbnal nagyobb nevek mogott egy nagy halom bugot talalt a jatekos , ha a mai napig felteszek egy starcraftot vagy egy Baldur's Gate reszt , esetleg egy Neverwintert , nem talalok bennuk ennyi ordito hibat , szal ennyi erovel en meg mondhatnam hogy nekem meg nem tetszik az hogy egy ket ember vakon hajtogatja hogy a jatek milyen tokeletes es semmi baj sincs vele ... de hat nem en es meg csak te sem szabhatod meg kinek mi legyen a velemenye , mellesleg megvettem a jatekot , par oran at fent volt a gepemen , ezen ido nagy reszeben a beallitasokkal szenvedtem hatha javul a helyzet , de nem valtozott szal majd valami nagyobb patch utan megnezem megint ... es nem mondhatod hogy en fikazni jarok ide mert ez az elso postom itt miota megjelent , nem volt kedvem beszallni a vitaba , de az ilyen szintu butasag mar nekem is faj ... szal htxbai

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Mr_no_NaMe
Ez nagyon jó dolog lenne. Valaki hozzáértõ tényleg megcsinálhatná, hogy azt a pár sort + amirõl õ azt hiszi, hogy csak fps zabáló vacak, akkor azt összegyûjthetné és felrakhatná a FAQba vagy a txt-t feltölteni vmi ingyenes oldalra.
DonnieBrasco
Nem, nem a konfigom hibája, mivel sok más embernél is jelentkeznek ugyanezek a hibák. Mit nem lehet ezen megérteni? De valóban ne kezdjük újra. Az állításaid, miszerint a lenti hibákat a konfigom okozza (azaz egyedi hibák), valótlanok. A sajtra ne mondjuk már, hogy kutyaszar, ha lehet...
Ezt pedig nem neked: akinek gyenge az idegrendszere a fórumozáshoz, az minek erõlteti? :/

DB

Hunnenkoenig
De nem a konfigod hibaja, mikor nekem peldaul nincs? Akkor csak nalad lehet valahol a bibi... En nem a letezeset tagadtam!

De ne kezdjük elölröl. Csak ne mondj olyat, hogy az en allitasaim valotlanok, mert nem valotlanabbak, mint a tieid.

Hmuda
Na hátha van akit még érint:

Akit zavar, hogy az állatok sokat stunlockolnak az próbálja ki a következõt: Ahelyet, hogy normálisan ütnéd, folyamatosan nyomd a védekezést (úgytudom alapból jobb egér gomb) és mellette nyomogasd a támadást (úgytudom alapból bal egér gomb) és akkor kicsit gyorsabban, nagyobb távolságra szúrkál és nem csak maga elõtt hadonászik. Ha egy vadkan tör rád akkor egy kicsit kevésbé lesz nehéz lenyomni. Persze ha beüt a stunlock akkor ugyanúgy spuri. Egyetlen hártánya, hogy ezzel általában csak egy ellenfél támadható, mivel nem vág, hanem szúr.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Molnibalage
Még nyugodtam sem tudok írni a sok suttyó miatt..

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Bucser
Egyébként nem tudom lehet csak nekem tûnt fel, de amikor fut a fraps a háttérben és a képernyõre ki van rakva az FPS számláló többször (sokkal többször) megakad a játék mint amikor nem is fut a fraps. persze lehet csak érzéki csalódás de pl a flickerng textúraeltûnéses bugok fraps nélkül nem jöttek elõ frapsel igen.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Molnibalage
1. A bugos SZARNAK nevezi, azt ezentúl vituálisan jól pofáncsapom, fõleg, ha warezol a drága. Igen hibái vannak. Hány hibátlan programot ismertek?? Ahhoz képest, hogy mekkora és milyen összetett a játék, meglepõen kevés van benne. Aki ismeri a Falcon 4.0-át az is olyan bugosan jött ki '98-ban (kb. 8-10 odal volt a buglista), hogy ehaj, és mi lett belõle? Olyan INGYENES modok és fejlszetések jelentek meg hozzá, hogy még most is az egyik legkiemelkedõbb harcirepülõszimulátor. (lásf Freefalcon 3 és a mosat készülõ FF4) Szóval, TÜRELEM!

2. A fenti témáról a hozzászólásokat légyszíves törölje már valaki, KURVRÁ unom már olvasni és zavaró is. Akik szindni akarják azok nyissanak új topikot, ne a játékkal játszók szívjanak már...

3. Nos vannak teleportkövek a játékban, de van egy "apró" gondom. Már 2 olyan helyen jártam, ahol nem találtam egyet sem. (pedig Gotha-an 2db is van) Okara-ban és Silden-ben nem találtam egyet sem. Ki talált és hol?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

DonnieBrasco
Ez valami irónia akart lenni? 😛

DB

magus
hopp

gameplusz
Jah, amúgy lol:

Feltettem a kisgépre a játékot (AMD 2600+, GF 6600GT 256Mb, 512 RAM) és vazz nem hittem a szememnek, amikor 1024 low-on akadt, mint állat!
LOOOL.

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

gameplusz
"kenderbe" 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

magus
amúgy igaza van, vagy nem látsz belõle semmit, vagy lehúzod low-ra (még úgyis akad) és a quake 3 kenderbe veri grafikában, az meg már évek óta 125 fps-t produkál ugyebár

kill3r21
emberek nézzétek meg akinek 6600GT je van az orajel alapbol csak 300mhzen megy az 500helyet nekem legalábbis hátha valakinek segit ez
magus
huh, najó uninstall, ez a játék ebben a formában egy játszhatatlan fos, majd ha jön vmi patch akkor visszarakom kell a hely fontosabb dolgoknak. kár érte.

DonnieBrasco
Az is valótlanság volt, amikor a többek között nálam is megjelent bugokat (fehér villódzás, fekete kockák, hibás textúrák, kimaradozó hang) próbáltad a konfigom hibájaként feltûntetni, szóval nem kéne ezt erõltetni... :/

DB

Hunnenkoenig
Nem vedeni akarom.
En csak arra reagaltam, hogy "4 eves szar grafika".

Kivancsi lennek, mikor volt 4 evvel ezelött egy jateknak ilyen grafikaja, meg melyiknek, mert azzal en is szivesen jatszanek.

En a bugokrol meg egyebekröl egy arva szot nem szoltam.

Szoval lehet szidni a jatekot, de azert ekkora baromsagokat azert megsem kene irni...

kill3r21
töccsed le az angolt 😄
Alwares
Bakker elvileg a post processing-el kéne beállitani hogy ne tegye be a látótávolságra azokat a csúnya piros textúrákat. Nos ha ezt középrõl max-ra húzom tök ocsmány lesz és fekete kocskákkal lesz teli a játék. Asszem ezt nem is buherálom várok még a következõ patchig. Nagyon remélem a következõben már ezt is ki fogják javitani mert nagyon rombolja a hangulatot...

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

gameplusz
FAQ.

Ioles
Nem tudtam várni leszedtem a VCD8-as verziót. Természetesen a magyart azt meg fogom venni eredetiben. Na feltettem a játékot, és jöttem is ide a fórumba megkérdezni hogy sorban mit csináljak. Letudnátok írni hogy telepítés után mit kell csinálni? Mikor kell feltenni a patch-et, a save file-kat, az amd drivert, az ini-ben mit kell csinálni és hogy hogy kell angolra átbuherálni? Nagyon megköszönném!

MrStokes
Esetleg vmi raero emberke nem tenne meg, hogy osszeszedne az eddigi grafikai tweak-eket amiket az ini-ben lehet vegrehajtani es osszeirna oket es a FAQ-ba is kesobb bekerulhetne? Egy olyan emberkere gondoltam, aki lathatoan erti, hogy mit csinal ha az ini-t modositgatja, es hajlando lenne kozze tenni. Elore is ezer koszonet erte annak, aki bevallalja.

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

gameplusz
Ahh, pedig olyan "kurvajo" a zeneje 😛PPPPPPPPPPPPP

Hmuda
Csak annyiban hogy nem ellenörzi a lemezt, ami maximum 10-15 másodperc egérutat jelent.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

lwb
bugosnak bugos, de nem pocsék szvsz. a bloodlines is bugos volt (bugosabb mint ez - volt benne alapból is game stopping bug, amit nem lehetett megkerülni), optimalizálatlan is, mégis egy remek crpg.
az igazán rossz oldalát nem is a bugok adták, hanem a hülye questek (végtelen zombik stb.).

a bugok elõbb-utóbb peccselésre kerülnek. egy részük legalábbis. pl. a falba ragadós bug a g1-g2-ben is benne van a mai napig. nem nagy dolog. az igazán gáz dolgok (boar, armor hibák, teljesítmény) meg úgyis peccselõdnek.

egy játék igazán pocsék akkor lehet szerintem, ha már eleve úgy készül el, hogy tele van hülyeséggel. a hibák, optimalizálatlanság megoldódhat, de a szándékosan rossz design döntések nem fognak soha.

én nem csalódtam a játékban.

kill3r21
elvileg igen!!
Kandurex
Szerintem túlzottan védeni akarod a játékot, ami nem baj, de azért szemellenzõt nem kellene felvenni. Egyértelmû, hogy a játék tele van hibákkal, rosszul optimalizálva, indokoltlan gépigénnyel megfejelve. Ebbe a formába, ha nem lennének elõzményei, azaz elõzõ részek, a játékprogram, piacképtelen lenne, csúfosan megbukna.

Jelen pillanatban ki kell mondanunk: Ez egy bugos, pocsék játék.

szvsz

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

magus
jobb a töltési idõ a kalózverzióval mint az eredetivel?

CS@
Az üzenetem kitörlése elég gyenge magyarázat a dologra.

rotator
Szinte egyáltalán nincs performance hit a fûtávolság kimaxolásával. Ezt a rutint biztos licenszelték! <#vigyor>

Alwares
Jaj ez jó hir! Remélem tényleg nem eszi meg a CPU-mat ... Nah meg is buherálom az ini-t...

a_n_d_r_e_w
vegetation
a távolságát pedig ge3.ini-ben
VegetationAdmin.ViewRange=14000.0 -nél lehet állítani
én imádom a füvet, és örülök hogy jóval kevésbé eszi a gépet, mint az máshol

One Vision. One Purpose.

Hunnenkoenig
Aha, hót komolyan...de télleg!

v150r
óh, na ne. tényleg?

-.-

kaladdict combat arms: d1rtdiver [the movement] - second lieutenant 1 http://radikalmod.hu | http://wp7.hu

Alwares
Látom egyre terebélyesebb lesz a fejléces szöveg <#vigyor2>
Egyébként a füvet melyik beállitás hozza elõ? És nagyon belassit? Mert nekem máshol nagyon belassitott. De nem is szeretek csupasz textúrákon mászkáni...

gameplusz
Splinter Cell

Hunnenkoenig
Kivancsi lennek te milyen jatekokat jatszottal 4 evvel ezelött...

Amugy meg valoban 4 eves technologia...mivel kb akkor kezdtek el fejleszteni.

Ami a gepedre kerül, az mindig elavult technologia, mivel nem 1 nap alatt keszül egy ilyen jatek.

v150r
hát gyerekek, ez a játék...
ennyire optimalizálatlan engine-t még nem láttam, pedig volt már pár játék.
abszolút minimumon kb. úgy néz ki, mint valami 4 évvel ezelõtti játék közepes detaillel, és úgy szaggat, mintha kényszerítenék.
gef6600, 768mb ram, sempron2500+.
élvezhetetlen.

kaladdict combat arms: d1rtdiver [the movement] - second lieutenant 1 http://radikalmod.hu | http://wp7.hu

rotator
(SC) mi?

Voltan
Oh, OK. Htx!

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

gameplusz
Hát szerintem árnyákoknak max TPS-ben (SC) van szerepe, itt teljesen feles, és csak a géped zabálja. De te tudod 😊

rotator
Ki, de nincs ordító különbség. Nem a videókártya ramot állítod vele, szvsz.

kill3r21
ha eléred szolj 😄