Gothic 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem konkret adat, de en ebböl ugy vettem le, hogy nem szamitanak többel...
Te tenyleg ennyire nem erted?
BUG, elhiszem. Szoftver hiba elhiszem. Sosem mondtam, hogy nem. Minden bug, ami nem müködik valamilyen rendszerrel, de akkor is csak a te hardwereden mulik, mert az enyemnel nem jön elö ez a bug.
Attol meg tök jo, ha kijavitjak es kivanom neked, hogy javitsak ki, de akkor is hardweren alapulo bug. Vilagos?
Attol meg ha belinkelem a dumat (ami nemet, mert en nemet forumot olvasok), attol nem lesz marketing szaga? Vagy nekem nem hiszel, ha azt mondom, hogy hivatalos ember mondta?
De tessek, itt van: hivatalos hozzaszolas
Be is masolom neked ide, hogy ne kelljen kattintgatnod:
"Nein, im Ernst: Bei geschätzten 50.000 bis 100.000 Leuten, die derzeit spielen, ist es klar, dass es bei ein paar Probleme geben kann. Und wenns nur 1% sind, reicht das auch schon für 500 bis 1000 lange gesichter. Aber wir versuchen alles, dass auch diese zum Genuss kommen."
(Azt még esetleg belinkelheted, hogy ezt az 1%-os dumát ki nyomja, és mi alapján. Légbõlkapott marketing bullshit szaga van...)
DB
A ti kung-futok nem erős!
this is madness. rly? http://madbence.freeblog.hu
Why so serious?
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
this is madness. rly? http://madbence.freeblog.hu
One Vision. One Purpose.
Közben megtaláltam a custom beállításokat.
★ 汤姆 李
[i["Wer sich mal macht ein paar Gedanken,
Wird nicht verwiesen in die Schranken.
Ein Patch, oh Graus!, der braucht doch Zeit,
so steht er euch alsbald bereit.
Ein Datum, das weiß jeder Wicht,
existiert zur Zeit (für die öffentlichkeit) noch leider nicht.
Doch seid gewarnt und hört gut zu,
Schonbald ist er da und hier herrscht Ruh'"[/i]
------------------
Masodszor @DonnieBrasco:
Te sem erted, hogy en mit mondok. A hivatalos forumon a hivatalos velemy az, hogy a 100.000 vasarlobol (nem a warezolokrol van szo, azokat jogosan a kutya se veszi figyelembe, nincs is joguk sirni!) kb 1%-nak van barminemü gondja. Ez kb 1000 ember. Kerdes, ezen a forumon hany legit vasarlonak van gondja. Azt vonjatok le az 1000-böl es a maradek oszlik le a hivatalos forumra.
Kihangsulyozom: ezt nem en mondom, hanem a forumon a hivatalos organum!!!
A tovabbiakban pedig legyszives huzd ala, hogy en hol szemelyeskedtem?
Te ugyanugy azt a gumicsontot ragoid, amit allitolag en, csak te hosszabb ideje.
-----------
Harmadszor @v150r:
"abszolút minimumon kb. úgy néz ki, mint valami 4 évvel ezelõtti játék közepes detaillel"
En ezt olvastam es erre reagaltam. Semmi masra.
Engem nem erdekel, hogy ti hogy vartok mire es hogy fogtok jatszani mivel es az sem hogy mekkora fanek vagytok.
En arra reagalok, amit olvasok.
Utoljara kihangsulyozom en is, mert ezt ti is elfelejtitek figyelembe venni (nekem viszont a szememre vetitek), hogy elhiszem, hogy baj van a jatekkal, elhiszem, hogy nektek több, mint nekem, elhiszem, hogy kell a patch...meg ugy egyaltalan mindent elhiszek, csak könyörgöm, ne ti legyetek mar az esszencia es a merce! Fogadjatok el, hogy bizony kisebbsegben vagytok. Nagyon sajnalom, de ez van. Ez _valoszinüleg_ (mar nem tudom hogy emeljem ki) a hardveretektöl függ. Kesz, ennyi. Miert erröl kell szolnia ennek a topiknak? Nem veszitek eszre, hogy ti nem tudtok tovabb lepni es ugyanazt hajtogatjatok orrba-szajba? Kezd rohadt unalmas lenni...
Tovabbi jo jatekot!
DB"
Hol vegyem le?
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
Ati kártyám van, maxra állítottam a játék menüjében a cuccot, a karakterek helyén nagy fekete kockák vannak. Mit kéne átírnom és hol?
- fekete kockák az NPC-k körül Depth of Field módban
- fehér villogó képernyõ "no postprocessing" módban
- mindenen átlátszó textúrák bizonyos beállítások mellett
Ha mégis benne lesznek, akkor viszont rajtad a sor...
DB
(ez a 6132-esre válasz)
kaladdict combat arms: d1rtdiver [the movement] - second lieutenant 1 http://radikalmod.hu | http://wp7.hu
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Az viszont szomorú, hogy még mindig szándékosan nem értelmezed azt, amit leírok 😞 és a tényeket nem fogadod el, miszerint:
- az a bug, amelyik tök ugyanúgy megjelenik X embernél
- feltéve, X nagyobb, mint 5 (de akár 2)
- ennek az X számú embernek különféle konfigja van
.. együtt azt eredményezi, hogy a játék BUGOS, és a hibát nem 1 ember konfigja okozza, hanem maga a játék.
Szerintem mindenki felfogta, te is, de a gumicsont nem ereszt....
Sértõ, de inkább rád nézve jellemzõ és szomorú, hogy az összes beszólásom összes többi részét (miszerint a bugok a kiadó hibájából maradtak a játékban, valamint hogy nekem így is tetszik, sõt nálam ezeket leszámítva teljesen jól fut) simán figyelmen kívül hagyod, ill, látványosan nem fogod fel. Így nem nehéz inkorrekt reagálásokat írni.
A személyeskedés pedig magáért beszél, és szánalmas dolog, fõleg egy ennyi idõs embertõl...
DB
Csak azt irtam at probakeppen, amit itt is leirtak többször is.
Amugy nekem a nemet sima kiadas van meg.
Nalam is akad meg szaggat neha, mert nekem is kene meg 1GB ram, de az majd csak valszeg novemberben esedekes.
Vegigjatszason gondolkodtam, de inkabb meghagyom masnak a dicsöseget :-)
Max ha nincs, majd forditok egyet nemetböl vagy angolbol...
Az összes többi név nem közvetlenül a programozásban és fejlesztésben vett rész.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Valami a bellaitasodba el van love, mediumon vigan el kell futnia a konfigodon. Esetleg uj DirectX, Nvidia driver, meg latotavolsag, es hulye arnyekok kilovesevel probalkozz (ami nagyjabol lefelezi az fps-t).
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
Maskent kerdezve: volt mar olyan, hogy nem neked volt igazad?
Most ugy teljesen függetlenül attol, hogy a mi "vitankban" kinek van igaza...
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Varjal, szaladok is a boltba, visszaadom, hogy mi ez a szar bazeg, nalam müködik grafikai hiba nelkül! Majd ha lesz olyan, ami nem müködik, akkor szoljatok!
LEtöltöm és a credits résznél kezdem.
A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.
Kezdhetem elõrõl az egész játékot :|
Szal csak jótanácsként mondom. Biztonsági másolatot csináljatok a mentésekrõl, mielõtt ini-t állítgattok.
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...
Amugy semmi rossz szandek, csak igy enyhen sarkitott a dolog.
Mellesleg /peace ^_^.
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
+ a játék hangulata nagyon ott van, a grafika is szép, az aláírásomban lévõ konfigomon 1024x768 mediumon megy, néha beakad, de játszható
+ a zene az nagyon tetszik, ezt nagyon eltalálták a srácok
- hát bocs hogy én is beírom, de egy nagon idegesítõ buggal találkoztam és ahová megyek ez mindig "kísért": a házak, a táj mintha átlátszó lenne vagy nem is tudom, de vmikor normális, ha épp olyan kameraállásban vagyok, de mondom hogy ez annyira idegesítõ hogy egyszerûen nem lehet játszani, mert nem tudod hogy hová mész
Végezetül. Ha kijavítják a hibákat és remélem ez már benne lesz a magyar változatban, akkor zseton elõ, irány a bolt, mert mondom így ezzel a rettetntõ idegesítõ buggal amit leírtam, még ígyis megfogott annyira hogy megvegyem eredetiben.