Gothic 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hunnenkoenig
Ne haragudj, mostmar kezdem bohocnak erezni magam.
Szia!

DonnieBrasco
#6172...

DB

A ti kung-futok nem erős!

Hunnenkoenig
*"Und wenns nur 1% sind" = "És ha csak 1%-nak van baja..."

Nem konkret adat, de en ebböl ugy vettem le, hogy nem szamitanak többel...

Hunnenkoenig
*sigh*

Te tenyleg ennyire nem erted?
BUG, elhiszem. Szoftver hiba elhiszem. Sosem mondtam, hogy nem. Minden bug, ami nem müködik valamilyen rendszerrel, de akkor is csak a te hardwereden mulik, mert az enyemnel nem jön elö ez a bug.

Attol meg tök jo, ha kijavitjak es kivanom neked, hogy javitsak ki, de akkor is hardweren alapulo bug. Vilagos?

Attol meg ha belinkelem a dumat (ami nemet, mert en nemet forumot olvasok), attol nem lesz marketing szaga? Vagy nekem nem hiszel, ha azt mondom, hogy hivatalos ember mondta?

De tessek, itt van: hivatalos hozzaszolas

Be is masolom neked ide, hogy ne kelljen kattintgatnod:

"Nein, im Ernst: Bei geschätzten 50.000 bis 100.000 Leuten, die derzeit spielen, ist es klar, dass es bei ein paar Probleme geben kann. Und wenns nur 1% sind, reicht das auch schon für 500 bis 1000 lange gesichter. Aber wir versuchen alles, dass auch diese zum Genuss kommen."

DonnieBrasco
A 6172-es postomban levõ javaslat áll, több szót nem érdemel a dolog.

(Azt még esetleg belinkelheted, hogy ezt az 1%-os dumát ki nyomja, és mi alapján. Légbõlkapott marketing bullshit szaga van...)

DB

tehát patch nélkül is?

Hunnenkoenig
De szamitasba veszi, csak nem überbrutal verpistike leszel töle!
Realizmus...

MadBence
Más játéknál örülök, ha nem félpercenként fagy ki! Najó, nem nagyon fagyott le még játékom, de mit tesz az az 5 perc, amíg újra belépek? Na igen, ha vki lusta és nem ment 5percenként <#beka2>

this is madness. rly? http://madbence.freeblog.hu

Egy gyors kérdés fiúk: a patchet feltéve az armorok adnak majd védettséget? ...mert olvastam még pár napja, hogy nem számít mi van rajtad, az armorok védettségét nem veszi számításba a game

Khm, én ugyan még nem próbáltam de azt vettem észre, hogy többen sírnak a különbözõ fórumokon mint ahányan dícsérik de mindegy.

Why so serious?

reaper4
"eddig 2x fagyott" akkor semmi baj 😄

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

MadBence
Nemértem mit szarakodtok, nekem full bugmentes. Egyedül annyi, hogy döcög, de az még BÕVEN benne van játszhatóságban. Eddig 2x fagyott, de 1x sem reseteset.

this is madness. rly? http://madbence.freeblog.hu

a_n_d_r_e_w
Az a 2D beállítás, azért hogy ha nincs szükség rá, akkor ne melegedjen és ne fogyasszon. 3D-ben azonnal felugrik 500-ra

One Vision. One Purpose.

Faszom, hagyjátok már abba.

Közben megtaláltam a custom beállításokat.

#6021-es hozzászolásban látni fogod a képrõl melyik az a beállítás!

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Hunnenkoenig
Na elöször is Glockenbeat ( a nemet assistant community manager) egy verses topikban elmondta, hogy igenis keszül a patch es hamarosan jön, de meg nincs pontos datum:

[i["Wer sich mal macht ein paar Gedanken,
Wird nicht verwiesen in die Schranken.

Ein Patch, oh Graus!, der braucht doch Zeit,
so steht er euch alsbald bereit.

Ein Datum, das weiß jeder Wicht,
existiert zur Zeit (für die öffentlichkeit) noch leider nicht.

Doch seid gewarnt und hört gut zu,
Schonbald ist er da und hier herrscht Ruh'"[/i]

------------------

Masodszor @DonnieBrasco:

Te sem erted, hogy en mit mondok. A hivatalos forumon a hivatalos velemy az, hogy a 100.000 vasarlobol (nem a warezolokrol van szo, azokat jogosan a kutya se veszi figyelembe, nincs is joguk sirni!) kb 1%-nak van barminemü gondja. Ez kb 1000 ember. Kerdes, ezen a forumon hany legit vasarlonak van gondja. Azt vonjatok le az 1000-böl es a maradek oszlik le a hivatalos forumra.

Kihangsulyozom: ezt nem en mondom, hanem a forumon a hivatalos organum!!!

A tovabbiakban pedig legyszives huzd ala, hogy en hol szemelyeskedtem?

Te ugyanugy azt a gumicsontot ragoid, amit allitolag en, csak te hosszabb ideje.

-----------

Harmadszor @v150r:

"abszolút minimumon kb. úgy néz ki, mint valami 4 évvel ezelõtti játék közepes detaillel"

En ezt olvastam es erre reagaltam. Semmi masra.

Engem nem erdekel, hogy ti hogy vartok mire es hogy fogtok jatszani mivel es az sem hogy mekkora fanek vagytok.

En arra reagalok, amit olvasok.

Utoljara kihangsulyozom en is, mert ezt ti is elfelejtitek figyelembe venni (nekem viszont a szememre vetitek), hogy elhiszem, hogy baj van a jatekkal, elhiszem, hogy nektek több, mint nekem, elhiszem, hogy kell a patch...meg ugy egyaltalan mindent elhiszek, csak könyörgöm, ne ti legyetek mar az esszencia es a merce! Fogadjatok el, hogy bizony kisebbsegben vagytok. Nagyon sajnalom, de ez van. Ez _valoszinüleg_ (mar nem tudom hogy emeljem ki) a hardveretektöl függ. Kesz, ennyi. Miert erröl kell szolnia ennek a topiknak? Nem veszitek eszre, hogy ti nem tudtok tovabb lepni es ugyanazt hajtogatjatok orrba-szajba? Kezd rohadt unalmas lenni...

Tovabbi jo jatekot!

"Post-processinget vedd le középre, ATI kártyákon a depth of field beállításon ezt csinálja.

DB"

Hol vegyem le?

Depth of field? Azt melyik ini fileban kéne állítani?

gameplusz
Lásd elõzõ post.

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

A FAQban nincs benne.

Ati kártyám van, maxra állítottam a játék menüjében a cuccot, a karakterek helyén nagy fekete kockák vannak. Mit kéne átírnom és hol?

DonnieBrasco
Amúgy az elmérgesedést elkerülendõ a következõ javaslatom van. Ha a következõ BUGok nem lesznek benne a Jowood ill. PB hivatalos patch-ei bugfix listájában, akkor nyilvánosan elismerem, hogy igazad volt.

- fekete kockák az NPC-k körül Depth of Field módban
- fehér villogó képernyõ "no postprocessing" módban
- mindenen átlátszó textúrák bizonyos beállítások mellett

Ha mégis benne lesznek, akkor viszont rajtad a sor...

DB
(ez a 6132-esre válasz)

v150r
úyg látszik, h nem olvastad el figyelmesen azt, amit írtam.

kaladdict combat arms: d1rtdiver [the movement] - second lieutenant 1 http://radikalmod.hu | http://wp7.hu

Az is megfelelne, vagy valami rövid ismertetõ, mert itt csak veszekedés, meg okoskodás megy, máshol meg még ennyi sem, nem értem miért nem foglalkozik a 3-al a Gothic2 honlap.Az 1-2 hez minden szuperul megtalálhato, nem lehetne folytatni a hármassal
Molnibalage
Nálam is hiba nélkül fut szépen, pedig nem nyóltam hozzá az ini-hez.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

DonnieBrasco
Természetesen volt, hogy nem nekem volt igazam. Most nem ez a helyzet.
Az viszont szomorú, hogy még mindig szándékosan nem értelmezed azt, amit leírok 😞 és a tényeket nem fogadod el, miszerint:

- az a bug, amelyik tök ugyanúgy megjelenik X embernél
- feltéve, X nagyobb, mint 5 (de akár 2)
- ennek az X számú embernek különféle konfigja van

.. együtt azt eredményezi, hogy a játék BUGOS, és a hibát nem 1 ember konfigja okozza, hanem maga a játék.
Szerintem mindenki felfogta, te is, de a gumicsont nem ereszt....

Sértõ, de inkább rád nézve jellemzõ és szomorú, hogy az összes beszólásom összes többi részét (miszerint a bugok a kiadó hibájából maradtak a játékban, valamint hogy nekem így is tetszik, sõt nálam ezeket leszámítva teljesen jól fut) simán figyelmen kívül hagyod, ill, látványosan nem fogod fel. Így nem nehéz inkorrekt reagálásokat írni.
A személyeskedés pedig magáért beszél, és szánalmas dolog, fõleg egy ennyi idõs embertõl...

DB

Hunnenkoenig
Nem nyultam bele az ini fileba.

Csak azt irtam at probakeppen, amit itt is leirtak többször is.
Amugy nekem a nemet sima kiadas van meg.

Nalam is akad meg szaggat neha, mert nekem is kene meg 1GB ram, de az majd csak valszeg novemberben esedekes.

Vegigjatszason gondolkodtam, de inkabb meghagyom masnak a dicsöseget :-)
Max ha nincs, majd forditok egyet nemetböl vagy angolbol...

Molnibalage
Pedig kb. annyian voltak. Itt van elõttem az extra cucc ss csoportképen 17-en vannak és még ketten egy külön fotó + az elhunyt Sascha Pieroth.

Az összes többi név nem közvetlenül a programozásban és fejlesztésben vett rész.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

gameplusz
LOL. German clone, ennyi. Nem beta, hagyd mar abba ezt a fassagot.

Valami a bellaitasodba el van love, mediumon vigan el kell futnia a konfigodon. Esetleg uj DirectX, Nvidia driver, meg latotavolsag, es hulye arnyekok kilovesevel probalkozz (ami nagyjabol lefelezi az fps-t).

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

Hunnenkoenig én elhiszem hogy nálad tök jol fut de gondolom belenyúltál az .ini fájlba ismerve elözõ munkáságodat nem csodálom, hogy sikerült.Lennél kedves megosztani velünk ezirányu tapasztalataidat, és egy részleges végigjátszásért sem haragudnék, gondolom más se...
Nyugodj meg az enyém is ilyesmi, de nekem nem szaggat hanem inkább megtorpan addig amig tölt a vinyó pedig nekem 2GB ramom van, hát ez ilyen game......<#falbav><#falbav>

Hát nem tudom mennyire bug a dolog, és mennyire az én gépem a ludas, de nálam kb. másfél percenként fagy a játék. Semmi hibaüzenet, eccerûen megáll, csak a zene megy tovább. Vagy csak a játék legeleje ilyen..?
Ioles
Te melyik verzióval játszol, hogy nincs grafikai bugod? Mert nekem olyan graf.bugom van hogy az kész õrület, átlátszó minden, de ez a ston3d-s verzióról el is hiszem mert az oldalon ahonnan leszedtem azt írják hogy ez beta verzió. Ja meg a másik hogy most próbáltam játszani egy kicsit és beszaggat de nagyon mediumon, közben ugye dolgozik a winyó. 1GB ramom van, de ennyire azért csak nem kéne beszaggatnia, lehet hogy ez is a ston3d-s verzió hibája, nemtom.

Hunnenkoenig
Ugy öszinten, ha visszagondolsz az eletedre es elmerengesz eddig folytatott vitaidon, felmerül benned legalabb egynek is az emleke, ahol felfogtad, hogy a masik mit mond, ne adj isten esetleg be is lattad azt, hogy neki van igaza?

Maskent kerdezve: volt mar olyan, hogy nem neked volt igazad?

Most ugy teljesen függetlenül attol, hogy a mi "vitankban" kinek van igaza...

wedge31
Izé..ha megnyomod a válasz gombot akkor az annak szól akinek válaszolsz.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Hunnenkoenig
Ja tenyleg, erre nem is gondoltam!
Varjal, szaladok is a boltba, visszaadom, hogy mi ez a szar bazeg, nalam müködik grafikai hiba nelkül! Majd ha lesz olyan, ami nem müködik, akkor szoljatok!

Ez speciel nem 9nek9ed szolt +akinek nem inge ne vegye magára csak a te hsz-ed kapcsán jut9ott ez most igy eszembe...

Kétlem, h 20 fõ készítette.
LEtöltöm és a credits résznél kezdem.

Ez hülyeség. A PB-sek maguk vallották be, hogy nem ûzte õket korbáccsal a JW, hanem közösen találták ki a kaidási dátumot, amit aztán a fejlesztõk nem tudtak tartani... És hogy a PB most is dolgozik rajta? Tényleg? És akkor miért nem szólnak egy árva mukkot sem egy újabb patchrõl? 2 perc lenne két sorban elböfögni, hogy kb. mikorra várható. Szánalmas az egész bagázs.

A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.

Mr_no_NaMe
Akkor leszedem ma ezt a razoros verzsönt...lehet, hogy ez már nem fog olyan eszeveszettül szaggatózni.
Ki akartam próbálni pár beállítást az alábbiak ini buherálások közül, hátha még pár fps-t ki lehet csikarni a gépbõl (nem mintha amúgy rossz lenne, mert 1024-ben minden total fullon is elmegy 30 fps fölött, ha éppen nincs harc, mert akkor 15-20-ra is leesik) és eltûnt az összes mentésem. Pedig semmi olyanhoz nem nyúltam, amihez ne szabadott volna, vagy bármi köze lett volna a mentésekhez.
Kezdhetem elõrõl az egész játékot :|
Szal csak jótanácsként mondom. Biztonsági másolatot csináljatok a mentésekrõl, mielõtt ini-t állítgattok.

Alwares
Az Obliviont is hagyjuk ki, de a BG feltétlenül! Az a játék nekem még mindig mindent visz RPG terén.... Persze ott a hangulat a nagyon egyedi és jó amit megvan itt is, a Gothic-ban is. DE! Azért lássuk be nekem nem azért akad és mondjuk ki nagyjából játszhatatlan mert nem lenne jó. Bugos. És ezért ne a fejelesztõket szidjuk emberek! A kiadó adatta ki ilyen állapotban a fejlesztõk még most is dolgozank rajta ugyanúgy (patchek)!

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

Grave Digger
Felraktam, elindítottam, szinte ugyanaz a konfigom mint iolesnek (a proci 3600+) és 1024-ben mégiumon, tényleg csak néha szaggat be😊 A hangulata überkirály, grafikai buggal még nem találkoztam, igaz még csak a játék legelején járok, most indulom cape dunn felé. az elõbb levert egy agresszív kismalac, hogy dögölne meg😊

Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...

Ioles
Jó persze gondolom hogy az eredetiben is vannak bugok, meg olvasom is hogy vannak, de nemhiszem hogy az is benne can amit leírtam, mert az aztán nagyon idegesítõ, szó szerint nem lehet játszani, épphogy tudtam tesztelni

MrStokes
Khm, ugy tudom,hogy a Gothic 3-nak 20 fos a fejlesztogardaja (mintha olvastam volna valahol). Na marmost abban biztos lehetsz, hogy anno a Baldur's Gate-en pl. nem 20 ember dolgozott. Szoval nem eleg csak a fejlesztes idejet nezni, kalkulald bele azt is, h. hanyan dolgoztak rajta. Kicsit mindjart mas lesz a kep.

Amugy semmi rossz szandek, csak igy enyhen sarkitott a dolog.
Mellesleg /peace ^_^.

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

kill3r21
a bugok az eredetibe is benevanak
kill3r21
nem az egy agol verzi felpeccselve krekkelve..nekem tökéletesen megy
Ioles
Nemtom, de ezt a ston3d-set le ne töltsétek!

Mr_no_NaMe
Nade akkor most a Razoros verzió az már jó, és nem beta? Vagy csak annyi, hogy bele van másolva az angol hangfile + fel van törve?
Ioles
Most olvasom hogy ez a VCD8 Ston 3d-s verzió nem a végleges kiadás, szóval lehet hogy ezért van ez a rettentõ idegesítõ bug.

Ioles
Na kipróbáltam a játékot. Akkor leírnám a véleményemet.
+ a játék hangulata nagyon ott van, a grafika is szép, az aláírásomban lévõ konfigomon 1024x768 mediumon megy, néha beakad, de játszható
+ a zene az nagyon tetszik, ezt nagyon eltalálták a srácok
- hát bocs hogy én is beírom, de egy nagon idegesítõ buggal találkoztam és ahová megyek ez mindig "kísért": a házak, a táj mintha átlátszó lenne vagy nem is tudom, de vmikor normális, ha épp olyan kameraállásban vagyok, de mondom hogy ez annyira idegesítõ hogy egyszerûen nem lehet játszani, mert nem tudod hogy hová mész
Végezetül. Ha kijavítják a hibákat és remélem ez már benne lesz a magyar változatban, akkor zseton elõ, irány a bolt, mert mondom így ezzel a rettetntõ idegesítõ buggal amit leírtam, még ígyis megfogott annyira hogy megvegyem eredetiben.