Gothic 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

rotator
Fraps

Hmuda
Ezt valaki kipróbálta már élesben?

Ha jól sejtem akkor ez most a videokártya memóriakihasználságát állítja normálisra 256-os daraboknál?

Plusz: ha valaki tud megoldást arra, hogy ráeröltetett AA-val ne essen szét a kép, azt megköszönném ha megosztaná velünk.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

kill3r21
Fraps 😄
rotator
Most a célom egyelõre a lehetõ legjobb grafika úgy, hogy azért játszható legyen.

gameplusz
4,6 ^^ Már vagy 3x leírtam.

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

Voltan
#6069???

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

gameplusz
Jah és: fps-t mivel íratod ki? 😊

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

rotator
Entity.ROI

gameplusz
Hát akkor vegyél vissza a látótávból, vagy az árnyékokat kapcsold ki. esetleg mindkettõ.

PTW
karakterek láthatóságának távolságát melyik paraméterrel lehet buherálni?

rotator
Kipróbáltam a cracket, annyival jobb, hogy soha nem nyúl a dvd-hez, de szinte elhanyagolható a gyorsulás. Persze a kíméletesség jegyében marad. 😊

rotator
Na tovább tweakelgettem a beállításokat, a tárgyak és az npc-k is egész normális távolságból láthatóak, persze a framerate egybõl visszaesett, szinte már játszhatatlan, bár anno a G2 is hasonlóan futott elõször nálam. 😊 Még az árnyékok nem tökéletesek és a tengerpart nagyon csúnyán bugos messzirõl, majd csak javítják...

képek

Methylisocloro
Igen az elején tutorial üzemmód van - nem lehet meghalni

zizz21
Jó lett a FAQ! Grat érte!<#eljen> Mondjuk Én játékkal várok még a magyarig. <#crazya>

Hooligans - Nem hall,nem lát,nem beszél ; Mesét,álmot,mámort ; Kánaán ; Szenzáció ; Vírus ; Bohémélet

Ott van ahogy írtad, de nem segített. Más szerinted?
tibor16
sziasztok - na elkezdtem, és én kellemesen csalódtam. Hozza azt a yoól megszokott príma kis hangulatot, ami miatt az ember hónapokig játszott az elõzõ Gothicokkal.Igaz, most azért hagytam abba mert beragadtam egy raktárnak a falába :/.. de kicsire nem adunk, majd csak megcsinálják.Jó lett az inventory, eddig egész kellemes az AI. Amit nem értek, az elsõ részben, gondolom csak az oktató jelleg miatt nem halok meg? - pedig amig szoktam az irányítást, vagy 4x megöltek. Amit most elsõre hiányolok, - megszüntették a lockpickelést? Bár a lények nem sok javuláson mentek át, már ami a külsejüket illeti, de a világ mintha sokkal komplexebb lenne. Szebbek a házak, a használati tárgyak, és tologattam 1 asztalt is. Az irányítást még szokom, bár nekem az elõzõek is megfeleltek. Ami nem változot, kamionnyi cuccom lehet, nem számít a teherbírás - legalábbis úgy látom. Viszont, lehet megvárom az igazi játékkal a magyar verziót. Hiányos angollal nem teljes az élvezet - szvsz. Addig vszínû, körûlnézek kicsit. A gépem régi (9600XT/256; 2,4 P4; 1GB Ram), de azért fut rajta. Le vettem 800x600-ra, és így nem is nagyon akad. A játék a lényeg...
Tényleg, ha beragad az ember a falba, van vmi megoldás?, mert nem enged el..

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

DonnieBrasco
Tedd a post-processinget középsõ állásba, hátha...

DB

A ti kung-futok nem erős!

Srácok segítsetek, amd3800+ és R9800pro mellett nekem tetszik minden nem is akadozna mediumon, csakhogy a fákból kiindulva sötét csíkok jelennek meg, egyre több amikor megyek, ilyen textúrahibája volt már valakinek? A R9800 szerintem nem memóriahibás máshol nem csinálja. Elõre is köszi.
wedge31
Nézz vissza ha kijöttek a patch-ek.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

DonnieBrasco
Nem a driverben, a játékban teee 😛

DB

DonnieBrasco
"Ubarr Performance Tweak

--------------------------------------------------------------------------------

found this on some forum and it actually works, i can run max settings with 30fps stable on my 9800xt card
by only tweaking theese two strings in the ge3.ini

thanks a lot to whoever found this out

Quote:
;terrible bug on high detail, not allowing enough memory to trees
ResourceCache.u32SpeedTreeMaxMemUsage_High=1000000

;increase ram usage
Cache.SizeImage=256000000

i got 2gig of ram and by tweaking this from default settings
Cache.SizeImage=128000000 (128ram)

to the above quote i can run around everywhere having no performance problem at all

enjoy"

Voltan
Mennyit pakol fel a vinyóra?

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

koschwarz
benéztem ide, nem kötözködök, pedig majdnem...

mondjuk nem sok hsz szól arról, hogy ez a játék az évjátéka...

<#whatever>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

drop
catalyst drivernél ezt hol találom

DonnieBrasco
Post-processinget vedd le középre, ATI kártyákon a depth of field beállításon ezt csinálja.

DB

drop
lene egy kérdésem elindult a játék de a karakterek hlyet ot vanak csak ilyen fekete kocka veszi öket körbe mit lehet elene tenni
a gépem amd643800+ vga x850xt

Bucser
Azért elég lol az október 13.-ai hír a gothic3.com-on😊

" first update patch that will fix several small issues"

60 megás patch😊

Mi lesz ha nem a kis dolgokkal foglalkoznak majd?

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Hunnenkoenig
En eddig 4x kezdtem a jatekot es a 3 tüzlabda mindig megvolt.

Én úgy vettem észre, hogy a ládák tartalma tükröz némi randomitást.
Szóval az a 3 tûzlabda se biztos, hogy annyi. Lehet egy sincs vkinek, de lehet, hogy 5-8, stb.
Ha tévednék, bocs. De eddig így tapasztaltam.
Ellenõrzés: mielõtt kinyitsz egy ládát mentsd el. Nézd meg mi van benne. Aztán töltsd vissza és megint nézd meg mi van benne.

kill3r21
Off
gyerekek elmegy az audi magyarországról!!! az a nem semmmi vazz...
on
Felraktam....maradjunk annyiban, hogy nem ez az év játéka..amit meg optimalizáció terén mûveltek...

Mi a helyes sorrend?

Install, cpudriver, patch, crack

vagy

Install, patch, cpudriver, crack

vagy más?
a többi variációt most idõ hiányában blabla...

tibor16
bocsi - ugyláccik rég csináltam ilyent, már rájöttem 😊 - a TC-vel raktam össze, pedig a rarral köllött volna..

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

Nevezd át...
tibor16
sziasztok, - bhizonyára láma a kérdés, de a razor dvd képet mivel kell mountolni? - ugyanis out a kiterjesztése, és nekem hibát ír ki a *.*-osan bemountolom a Daemonba? Elõre is köszi a segítséget

Bizony, en is eleg sok-eredeti-jatekhoz felraktam. Foleg a regebbi CD-s verziokhoz, ahol az embernek nem volt kedve folyton a Cd-ket csereberelni, pl. Baldur`s Gate, de a DVD-sekhez is eloszeretettel hasznalom.

When you kill a man, you\'re a murderer, kill many and you\'re a conqueror, kill them all, you\'re a God (Megadeth) I`m not a lowly scorpion. I`m so much worse...I`m the fall of man(Megadeth)

Jó neked, hogy nincs más dolgod.. pl. munka v. suli..

RaveAir
Az játék EULA-ja szerint a játékból való képek kimásolása is jogot sért. 😊

Amúgy eredeti játékhoz is sokan elõszeretettel használnak NO-DISK crack-eket, ami szerintem teljesen normális.

Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/

Mr_no_NaMe
Hm...asszem ma újrarakom a winfost és megnézem, hogy friss rendszeren semmilyen terhelés nélkül + segítõ progikkal és helyes ini configgal hogyan fog futni...olyan +7-8 fpsre számítok
Semmiképp nem követ el törvénysértést. Törvény amúgy szerintem erre nincs is. Maximum a fejlesztõk köthetik ki a licensz szerzõdésben, hogy ugyebár az eredeti exe-t nem módosíthatod. Amúgy én is így teszek, mert kímélem az eredeti DVD-t 😊))

Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.

Remélem van olyan jó ez a játék mint a G2, mert azt háromszor fordítottam át.

A grafikától nem vagyok hanyattesve. Szerintem SM3-mal se sokkal jobb. Azért átfordítom, de mindig full beállításokkal játszom és be kell szereznem 2x256 mega plussz memót, mert 1 Gigával iszonytatóan swappol full beállításokkal.

Akinek bugos állítsa középre a poszt processzinget!

Ezzel azt akartam mondani, hogy össze kellene hasonlitani, hogy mennyien igérgették hogy majd õk megveszik az eredetit, és mennyien vették meg tényleg. Nekem az elmúlt hét hozzászólásaiból az jött le, hogy kevesen vették meg, mindenki csak itt siránkozott hogy mikor jön már ki a warez verzió. Számold össze hogy mostanáig mennyi kép lett beszúrva a játékból, és majd hasonlitsd össze azzal ami egy-két nap múlva lesz. Egyébként én nagyon megbecsülöm azokat akik megveszik az eredetit, mégha azzal többet is szivnak mintha a warez verzióval játszanának.
Más dolog, mit gondoltok törvénysértést követ el az, akinek megvan az eredeti játék, de velteszi hozzá a cracket?

kill3r21
van sima amd procihoz is!! ha intel procid va intel.com biztos találsz nagyon jot tesz eki
Eredetit ebbõl a bugos vacakból? Na ne röhögtess!
Hali!
MA felraktam,de vmiért azt írja ki hogy programfuttatási hiba,hiába krekkelem,nincs vkinek ötlete?

DonnieBrasco
Proci drivert? Az nem csak dual core-os?

DB

kill3r21
tectura hibára pakold fel a providriver sztem hátha megoldja
DonnieBrasco
Nemtom mirõl beszélsz, nekem megvan az eredeti, és szerintem sok alábbi hozzászólónak is. Ráadásul tegnap volt egy rakás hozzászólás.
Én is munkahelyrõl írok, szerintem mások is sokan. Nekem se lesz egész nap idõm fórumozni (sajna...)

DB

Most mi van? Reggeltõl egy hozzászólás sincs? Mindenki most tölti le a feltört verziót? Peddig két-három héttel ezelõtt mennyien verték a mellüket, hogy majd õk megveszik az eredetit, meg hogy igy a fejlesztõk támogatása, meg úgy. Aztán kijött a játék, és valahogyan kevesen irtak a játékmenetrõl, mindenkinek csak az volt a baja hogy nem tudta elinditani. No jó voltak páran akik megvették (talán ha 10 ember), de figyeljétek meg, hogy ma délutántól megindul a képáradat, a sok elakadás stb. Mielõtt megköveznétek én sem vettem meg az eredetit, és nem is fogom.

DonnieBrasco
Üdv,

Kipróbáltam a razor törést, királyság! A töltésidõ a tizedére csökkent (6 perc helyett 30-40 mp)... már megérte. A post-processing egyedül a középsõ beállításon nem bugzik, a driveres AA-t és AF-et meg nem fogomm kikapcsolni egy szem program miatt (ha esetleg ez okozná). Mentem egy keveset körbekörbe, levertem pár szörnyet (sokkal könnyebb, mint ahogy a beírások alapján gondoltam...), sajnos rengeteget swappel 😞 de ezért most nem veszek még egy giga ramot. Ha éppen nem swappel akkor teljesen gyors, oké. Textúrahibák sajnos megvannak (kristályok, tenger hullámia, tûz, víz és NPC haj textúrák MINDENEN átlátszanak még mindig... persze lehet ez is AA/AF akadás, de akkor is gáz). Ami viszont miatt nem fogok egyelõre nyomulni az a LENS FLARE. Mindamellett, hogy ocsmány undorító, 1995-ös szintû, mindenen átlátszik, ráadásul még olyan szar is, hogy semmit nem látok tõle, ha neadjisten pont abba az irányba haladnék, amerrõl a nemlétezõ nap süt... számomra játszhatatlan tõle az egész... 😞

Továbbra is nagy lelkesen várjuk a peccset 😊

DB