Gothic 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Aki már beljebb van a játékban, (Én még mostmásodik napja játszok vele) Mágusként hogy éri meg jobban?! Monterat meg pár várost visszafoglalni, vagy egybõl menjek Nordmarba a kolostorba. Gondolom ott fognak komolyabban máguscuccokat árulni és a tûzmágusok arra vannak. Mert Cape dun-t kibaszottnehezen sikerült elfoglalni....
Szóval?
\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu
Elöl megy a cápa, utána a rája a remény hal meg utoljára.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Régi kérdésem:
Na most már tényleg tököm kivan ezzel a gamemel, elõször nem engedi ati9800prommal 1024-ben 100 Hz-et csak 85-öt, azután felajánl mediumot, végre mondom megy ez, erre 10 perc után a fákból meg a füvekbõl elhúzott barna-fekete csíkok indulnak ki, lassan néhány fordulat után már villanypóznákból áll az egész játék, megpróbáltam mindent levenni minimumra, aniso nálkül, erre 10 percet kapok és újra villanyvezetékek. egyesével fel-le huzogtam a beállításokat, de nem segített semmi. Feltelepítettem 2005.12 havi drivert, azután 2006.06, azután a mostani 6.9-est, semmi vátozás. Nem szétesik a kép, hanem csíkok maradnak, lassan arról szól a játék, hogy a szereplõmmel egyik csíkot szelem át a másik után. Ha tapsztalt valaki ilyet bármelyik shadder beállításnál (1.4-2.0-ig Ati9800pro ezt tud) és talált rá megoldást az írjon. Elõre is köszi.
TDU:[HUN]dudutech
Engem előzz meg, ne a fogszuvasodást!
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
Ma újraraktam a winfost + a razoros gothicot tettem fel, és full maxon élvezhetõen megy, holott az elõzõ winfoson a ston3d verzió lowon is akadt.
Engem előzz meg, ne a fogszuvasodást!
amúgy van
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
kb sehol nem találom rá a választ...
thx elõre is
Elöl megy a cápa, utána a rája a remény hal meg utoljára.
Ja hát meg lehet neki uninstallt is nyomni nyílván nagy élvezet a beakadó vadmalacot lenyilazgatni.
ööö, izé, nem tudom hol van neked az élvezhetõség határa, de mondjuk próbáld ki ugyanazet med-high beállításokkal 1280x1024-ben is, szerintem ott sem lesz vele problémád
One Vision. One Purpose.
meg kell tanulni 800*600-ba visszavenni az arcunkat,közepes graf s3.0 megy de árnyék nélkül, 1Gb ram,6800GT,Amd 2.5+ :-) abszolúte élvezhetõ...
éjjelente az alvó kis gecemániakat ölöm(ezek nappal legyalultak...)Scavengereket...már 5.szintû vagyok...a banditákra vadmalacot húzok,és mikor nem tudnak rám figyelni,hátulról lepilickázom õket,majd a malacot is...a tengerparton volt két barlang Ogrékkal meg "Lacoste" hálózsákkal(valami gyík),ezt a bugok meg az AI miatt sikerült kiíjaznom végig :-)
a falu nekem is átalakult mire visszatértem a bóklászásból...nem tudtam hogy kell Tradelni,és mindenem odaadtam INGYÉ a falu kiscsávójának...hogy rohadjon le az az ájtatos adakozó kezem :-(
nem vagyok megszállott Gothic-fan,de piszokjó játék,ajánlom mindenkinek :-)
a bugoknak meg lehet "örülni" is(lightcheat :-) )
na a nagy LevelUp legyen veletek :-)
Az emberek elik az eletüket. Egyszer itt vannak, egyszer ott.
Ez nem WoW, ahol minden NPC felkialtojellel a feje felett acsorog es csak rad var.
Lesterrel akkor kell beszelni, mikor a tabortüznel ül es hust süt. Tehat minel hamarabb!
Varosirtas utan nem barangol, nem gyüjtöget, hanem egyböl lesterhez megy. Akkor minden OK.
Kezdjetek ujra.
Sildenben megvan a teleportkõ, aki nem akarja tudni, hogy hol az ne olvasson tovább.
A sámánt kell megölni és nála van a cucc. Ez az egyik küldetés egyébként.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Nah játszottam is a razoros verzióval. Hát...emberek nem tudom mi volt ez a german clone verzió, de ez most FULL HIGHON még élvezhetõen akad.
Szal teljesen maxra felhúzva is simán játszható...sztem úgy is hagyom 😊
A nap nem süt át a hegyen, és piros ködhullámok se borítják a messzi tájat 😊
Csak 1 gondom van...ugye az elején Milten, Gorn, és Diego társaságában kell harcolni az orkok ellen. Namost ha õket legyõztük és kicsit elbarangolunk, akkor az egész falu átalakul:
Milten, Gorn, Diego eltûnik, és benépesedik a falu rebelekkel + a hullák eltûnnek.
Ez még talán ok és felfogható annak, hogy elmentek valahova, de ugye nekem Lesterrel kéne beszélnem aki a tengerparti kunyhó elõtt ül egy padon.
Na most õ nem volt hajlandó beszélni velem. Mondom biztos...
Lementem 1 kicsit a tengerpartra és öldököltem. Visszamentem már nem volt Lester a ház elõtt + a város is átalakult a fentebb leírt formára.
Ilyenkor mi van? Normális ez?
Ja és mindez úgy van hogy 35-dik szintû vagyok 217-es erõ és 175-ös hunting mellett és 410HP-m van, a védelmem meg 80-környékén van.
Itt a tavasz itt az AIDS, használj kotont tovább élsz!
PS3 ID: Madu1(HUN), shaq01(USA), you01(JAP), answear01(UK)
A játék pedig jó. Nagyon is bár most elkadtam😄
És az Ogre-kat gyûlölöm😄
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
\"Bilincsbe vert, falakkal körbezárt, átkozott lény. A Nap kietlen árnya reám hull most s mindörökkön: az Éjszaka Teremtménye vagyok...\"
★ 汤姆 李