Gothic 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
★ 汤姆 李
bocsesz, szvsz Zalmann ventik nagyon jók, csak nem mindegy milyen csatira dugod.
Én régen a passzívra esküdtem, mostanra meg rájöttem milyen hülyeség, jelenleg 4darab Zalmann venti van a gépben, és a tápventi.
Teljesen letekerve is frankón hût mindent, és zajtalan..megint mondom: zajtalan, a HD-t hallod ahogy kerreg és persze az olvasót ha pörgeti, de a ventiket nem.
megint bocs az offért, de ezt le szerettem volna írni. thx
/OFF
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
★ 汤姆 李
OFF:többiektõl elnézést tudom ez nem hardwer topic ez legyen kivétel a hozzászólásom<#vigyor5>#vigyor5>
★ 汤姆 李
A patch utána nagyon nagyon bugos ? vagy lehet élvezni a játékot 😊??
★ 汤姆 李
Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.
Radeon X1600 Pro 256 MB DDRII, 128bit, AGP 8x vagy pedig GeForce 7300GT 256MB, DDR2, 128bit, TV AGP 8X.kössz a tippet.
PS3 ID: Madu1(HUN), shaq01(USA), you01(JAP), answear01(UK)
D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.
Itt mondta vki, hogy harc közben hátra lehet ugrani. Na azt hogy kell? Vagy jobb gombos védésre gondoltok?
this is madness. rly? http://madbence.freeblog.hu
Rég volt már hogy folytatásban ilyen szép elõrelépést tesznek..
A helyszinek valami csodálatosan kidolgozottak, A hangulat totálisan magával ragadó (a lázadók tábora abban a gödörben bokrokkal fákkal körülvéve, cape dunnál a farkasok vonitnak éjszaka) kedvencem a gothicokban hogy mindig számoltak a részletekkel(épületek gazdag berendezése, romok, épületek valósszagú megjelenése,az embernek olyan érzése van mintha nem modellek lennének hanem tényleg a világban tákolták volna össze õket), nagyon szépen továbbvitték az interaktivitást(inventorban lehet forgatni kamerát? ha igen akkor hogy?)
Harc egy kicsit randomnak tûnik de biztos meg lehet majd szokni,
Történet gothichoz méltóan nem tünik elsõre tul csûrös csavarosnak de megélhetõ,hangulatos,érdekes helyzetet vázol.
RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Engem előzz meg, ne a fogszuvasodást!
\"Bilincsbe vert, falakkal körbezárt, átkozott lény. A Nap kietlen árnya reám hull most s mindörökkön: az Éjszaka Teremtménye vagyok...\"
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
HDR nincs a játékban😊
Más, hogy honnan lehet szerezni Boundle of weapos-t? 1x találtam 3at, de azt odaadtam questre (asszem egy rebelnek Cape duin-ban).
Nem wow-os skill tree...egyszerüen beszed közben mondod meg, hogy mit akarsz tanulni.
Viszont nekem szaggat😞 Lehet most megpróbálok nem custom beállítást hanem egy sima high-ot.
\"Bilincsbe vert, falakkal körbezárt, átkozott lény. A Nap kietlen árnya reám hull most s mindörökkön: az Éjszaka Teremtménye vagyok...\"
Why so serious?
Why so serious?
Grafika:1024*768-ban, high beállításokkal, minden maxon, semmi szaggatás, csak az elején Ardea-ban egy kicsit amikor 15-en öltünk 25 orkot. Néha úgy 2-3 másodpercre megáll tölteni a játék, de ezt simán el lehet viselni. Piros háttér, eltûnõ karakterek meg feketeség meg ilyesmik nem jelentkeztek eddig. Az már más kérdés, hogy nekem a játék színvilága nem annyira jön be így elsõre, kicsit túl világos az egész. Meg a külsõ részeken a távoli tájakat mosottan jeleníti meg amitõl nekem kb 5 perc után megfájdult a szemem úgyhogy kénytelen voltam a közeli dolgokra fókuszálni inkább.
Játékmenet:Természetesen Ardea felszabadítása után elsõ dolgom volt keresni magamnak egy wild boar-t, csak hogy megnézzem miért is retteg tõle mindenki. Hát valóban van benne valami, de azért nem olyan súlyos a helyzet. A gothicban az állatok mindig is hajlamosak voltak stunlockra /fõleg alacsonyabb szinten a farkasok szívattak agyon/, nincs ez másképp most se, de jó ritmusérzékkel simán megoldható a dolog. Amikor közel ér a röfi megcsapom, ha eltalálom jó, ha nem hátraugrok és kezdem elölrõl így gyakorlatilag szinte sérülés nélkül meg lehet úszni. Ha meg mégis elkap és felöklel akkor veszettül nyomni kell a hátrálást és legrosszabb esetben is maximum kétszer talál el. Reddockban van egy olyan misszió az elején, amikor az egyik fickó megkér, hogy írtsak ki 4 röfit és ad 30 aranyat. Na ott szépen álldogált a 4 állatka egyben, gondoltam megpróbálom egyesével elcsalni õket, ezért lõni kezdtem a legszélsõt, erre persze mind a 4 elindult felém. Na gondoltam nekem annyi de azért legalább kettõt magammal viszek akkor is. Ugyan majdnem beledöglöttem de kinyírtam mind a négyet egyszerre. Hátrálás-ütés trükkel. Szóval annyira nem rossz a helyzet mint egyesek írták. Mondjuk tény, hogy az emberek legyõzése ehhez képest aránytalanul egyszerû. Reddockban a barlangban két rebel szeme láttára megpiszkáltam egy ládát erre nekemestek mindketten de könnyedén levertem õket. Az egyik aztán szépen belehullott a barlang falába és csak a lábai lógtak ki belõle ami 2006ban már kissé azért ciki de belefér. Komolyabb hibába futottam, amikor megkértem Gorn-t mutassa meg az utat Reddockba. Útközben keresztezte az utunkat egy scavenger akit barátom nemes egyszerûséggel elkerült /ami azért érdekes mert az elõzõ részekben mindig automatikusan megtámadták az ellenséget a társak/. Na a scavenger erre üldözõbe vette gorn-t és a helyzet a következõképpen alakult. Gorn rohant elõl, mögötte veszettül a scavenger aki próbálta megütni, leghátul meg én karddal a kezemben kergettem a rohadt csirkét, hogy lecsaphassam végre. 😊 A kissé komikus helyzetnek az vetett véget, hogy a dög végül eltalálta Gorn-t aki erre megfordult és lecsapta. Ami még zavart, hogy nincs normális quest log, hanem a küldetés leírásába egyszerûen bevágja a párbeszédet amivel szereztük. Nem tudom kinek az ötlete volt ez az eszement baromság de sürgõsen felkötném egy fára fejjel lefelé, hogy ott lógicsálva gonolkodjon azon mit tett. Fõleg hogy az elõzõ két részben normális rendszer volt.
A zene továbbra is zseniális, a hangulat pedig gothicos szóval nagyon jó kis játék lesz ez. A patchet azért megvárom mert nincs kedvem olyan bugokba belefutni amiket említettek több helyen de utána biztos sokáig el fogok még szórakozni a gothic 3-mal.
Why so serious?
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
Egy kép a játékból! 1024*768 high, csatáknál 25-30fps amúgy változó,mert barangolás közben 30-60fps-ig megy el,de a harminc sürübb!😄
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun