Gothic 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Patch után?Hát biztos nem rosszabb mint elõtte<#awink>

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

b-type
OFF:
bocsesz, szvsz Zalmann ventik nagyon jók, csak nem mindegy milyen csatira dugod.
Én régen a passzívra esküdtem, mostanra meg rájöttem milyen hülyeség, jelenleg 4darab Zalmann venti van a gépben, és a tápventi.
Teljesen letekerve is frankón hût mindent, és zajtalan..megint mondom: zajtalan, a HD-t hallod ahogy kerreg és persze az olvasót ha pörgeti, de a ventiket nem.
megint bocs az offért, de ezt le szerettem volna írni. thx
/OFF

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Azért nézz körül itt:hwsw

vagy itt:prohardver

Hunnenkoenig
Egyesek ugy csinalnak, mintha a DVD behelyezesevel bekapcsolnák a gepük önmegsemmisitö automatajat...

LOL! <#idiota>
Hunnenkoenig
Ha elvezni akarod, elvezed, ha nem akkor nem.
En elvezem.

Viszont a GeForce jobban SLI(2 videókártya 1 lapon hídban)képes.Zalmann hûtéssel ne vegyél kártyát mert egyáltalán nem csendesebb viszont drágább.

OFF:többiektõl elnézést tudom ez nem hardwer topic ez legyen kivétel a hozzászólásom<#vigyor5>

sziasztok
A patch utána nagyon nagyon bugos ? vagy lehet élvezni a játékot 😊??
Mind a kettõ támogatja a ShaderM3-at és a High Dynamic Range-t(HDR).Viszont teszteken a GeForce marad alul összeségében kb.10%-al.Ha ATI mellett döntesz mindenképpen az ATI oldalárol töltsd le a Radeon driver-t ne pedig az Omega(agyonpiszkált)driverét.Nekem Notebook-omban X1600-as mobility radeon pörög 512mb-os majdnem teljes grafikán csak árnyék lehúzva meg mindkét látótávolság egyel visszahúzva akadás sõt szaggatásmentesen teljesít a Gothic 3(igaz társul hozzá dualcore proci is meg 2*1gb ram dualban)asztali gépemben pedig x800gto mûködik dettó felbontással.Én a radeon kártyát ajánlom.Láttam már ismerõsömnél mit produkál az általad leírt Radeon kártya és szép volt a képe.GeForce-kártyához nem tudok hozzászólni nem ismerem😞

Ja tényleg igy van én is próbáltam, de figyelted hogy a vinyó, az akadások alatt mindig dolgozik, akkor meg minek a sok ram ha nem tölti be elöre az adatokat, hátha valami patchel majd megoldják!!!<#eljen><#eljen>

Én próbáltam. Elõször 1 majd most 2 Giga RAM-mal. A helyzet az, hogy így már nem akad meg teljesen mint elõtte 5-6 mp-re. De kisebb akadások így is vannak. Érdekes viszont, hogy ezek csak rögtön azután mikor elindul a játék. Késõbb már egyre ritkábbak.

Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.

Egy olyan kérdésem lenne hogy ti melyiket ajánjátok.Videokártya:
Radeon X1600 Pro 256 MB DDRII, 128bit, AGP 8x vagy pedig GeForce 7300GT 256MB, DDR2, 128bit, TV AGP 8X.kössz a tippet.

PS3 ID: Madu1(HUN), shaq01(USA), you01(JAP), answear01(UK)

CarajoEsp
Én is megvettem és az elsõ tapasztalatom az, hogy akármennyire is szép, kegyetlenül szaggat. Sajna csak 768mbyte ram van a gépben így élvezhetetlen, szóval be kell még szereznem, vagy 3gigát, mert hiába futna 20fpssel maxon, ha egyszer másodpercenként néz rá a vincsire😄

D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.

G.I.JOE
Próbálta vki 1 giga ram után másfél, vagy 2 gigával?

lehet akrobatikát fejleszteni...sztem úgy lehet szaltózni.
MadBence
Invertoryban kamerát forgatni??? Azt meg minek? Ott csak a tárgyak 2D képe van 😄

Itt mondta vki, hogy harc közben hátra lehet ugrani. Na azt hogy kell? Vagy jobb gombos védésre gondoltok?

this is madness. rly? http://madbence.freeblog.hu

Ioles
Proci: Sajátgépre jobb klikk-> tulajdonságok, alaplapod az csak AGP-s lehet, ha már radeon 9200 van benne. Nézd meg a procit ahogy leírtam

_Atti_
Nagyon pöpec a játék, szerencsére bugokkal nem nagyon találkoztam,bár lehet azért mert nem is nagyon figyelem.

Rég volt már hogy folytatásban ilyen szép elõrelépést tesznek..
A helyszinek valami csodálatosan kidolgozottak, A hangulat totálisan magával ragadó (a lázadók tábora abban a gödörben bokrokkal fákkal körülvéve, cape dunnál a farkasok vonitnak éjszaka) kedvencem a gothicokban hogy mindig számoltak a részletekkel(épületek gazdag berendezése, romok, épületek valósszagú megjelenése,az embernek olyan érzése van mintha nem modellek lennének hanem tényleg a világban tákolták volna össze õket), nagyon szépen továbbvitték az interaktivitást(inventorban lehet forgatni kamerát? ha igen akkor hogy?)

Harc egy kicsit randomnak tûnik de biztos meg lehet majd szokni,
Történet gothichoz méltóan nem tünik elsõre tul csûrös csavarosnak de megélhetõ,hangulatos,érdekes helyzetet vázol.

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/

MEgpróbálhatod simán lecsapni de akkkor ki is kell végezned és akkor lehet, hogy a kovács elmegy veled. Próbáld ki.
Mor3llo
érdemes felrakni a gamét ? mennyire élvezetes ? mert a 2 nem volt rossz 😉

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

dzsuvajoe
Nem igazan tudom😞 nem foglalkoztam meg vele hol tudok utanna nezni?

Engem előzz meg, ne a fogszuvasodást!

Szinvonal az van...az Bloom-ot kapcsol be mint már írták és nem HDRt. SM3 az nem egyenlõ HDR-el.
Ioles
milyen a procid és az alaplapod?

MadBence
Régebben beszéltem vele, mostmár nem akar beszélni <#szomoru1>. Csapjam le simán?

Hülye vagy szerinted az az alsó csuszka mi a beállításoknál? És mit takar a Shader Model 3.0???

\"Bilincsbe vert, falakkal körbezárt, átkozott lény. A Nap kietlen árnya reám hull most s mindörökkön: az Éjszaka Teremtménye vagyok...\"

gameplusz
LOL. Miket tud generálni ez a társadalom...

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

Benn a viskóban van a fõ Ork, beszélj vele és hívd ki egy duelra, ha lenyomod tiéd lehet a kovács.
MadBence
Biztos a bloom-ra gondol, az hasonlít rá

"nekem nagyon bejön a game, HDR fények, sahder model 3.0, angol, nagyon király gothic-feeling 😄 "

HDR nincs a játékban😊
MadBence
Van egy küldi Reddock-ban, kellene nekik egy kovács. Merre van egy? Van egy ház Cape Dun felé, ott fûrészel vki, nekem úgy rémlik, hogy kovács, de hogyan vigyem oda? Mert nem lehet 1ik orkal sem beszélni.
Más, hogy honnan lehet szerezni Boundle of weapos-t? 1x találtam 3at, de azt odaadtam questre (asszem egy rebelnek Cape duin-ban).

Nem.
dzsuvajoe
Van vmi parancs amit be tudok irni a futatashoz es kidobja a harvereimet?

dzsuvajoe
Ha vennék video kartyat sztetk miet vegyek?

Ioles
Hát a VGA az sztem kevés lesz

Hunnenkoenig
Trainereket kell keresni es tölük tanulni.

Nem wow-os skill tree...egyszerüen beszed közben mondod meg, hogy mit akarsz tanulni.

dzsuvajoe
Én most töltöm remelem esta mar fogom tudni tolni! Remelem szegeny ksi vasam majd elbirja 2 giga van benne meg aszem radeon 9200 sztetk fogja vinni?

dzsuvajoe
Es andree minek veszed akor meg az eredetit? Es menyi?

dzsuvajoe
ÉS az faszásos? Könnyü crackolni meg ilyenek nem kel vele piszmogni?

Szasztok szintlépés után a kapott pontokat hogy lehet szétosztogatni a különbözõ skillekre? PLS HELP
Háát nem tudom ti hogy vagytok vele, de sikerült beoptimalizálnom a játékot hogy pillanatok alatt mentsen és a töltési dõ 30 ms legyen 😄

Viszont nekem szaggat😞 Lehet most megpróbálok nem custom beállítást hanem egy sima high-ot.

\"Bilincsbe vert, falakkal körbezárt, átkozott lény. A Nap kietlen árnya reám hull most s mindörökkön: az Éjszaka Teremtménye vagyok...\"

Angol, Razor1911. Amelyikhez van crack.

Why so serious?

Ioles
És melyik verzió van meg neked?

Warez. Majd megveszem ha lesz patch, most csak ki akartam próbálni.

Why so serious?

dzsuvajoe
Andree te megvetted v letöltötted?

Na szóval végre eljutottam addig hogy én is kipróbáljam és röviden véleményezem. Körülbelül 45 percet játszottam vele, ezalatt semmilyen bugba nem futottam bele. Részekre bontom az értékelést, hogy átláthatóbb legyen.
Grafika:1024*768-ban, high beállításokkal, minden maxon, semmi szaggatás, csak az elején Ardea-ban egy kicsit amikor 15-en öltünk 25 orkot. Néha úgy 2-3 másodpercre megáll tölteni a játék, de ezt simán el lehet viselni. Piros háttér, eltûnõ karakterek meg feketeség meg ilyesmik nem jelentkeztek eddig. Az már más kérdés, hogy nekem a játék színvilága nem annyira jön be így elsõre, kicsit túl világos az egész. Meg a külsõ részeken a távoli tájakat mosottan jeleníti meg amitõl nekem kb 5 perc után megfájdult a szemem úgyhogy kénytelen voltam a közeli dolgokra fókuszálni inkább.
Játékmenet:Természetesen Ardea felszabadítása után elsõ dolgom volt keresni magamnak egy wild boar-t, csak hogy megnézzem miért is retteg tõle mindenki. Hát valóban van benne valami, de azért nem olyan súlyos a helyzet. A gothicban az állatok mindig is hajlamosak voltak stunlockra /fõleg alacsonyabb szinten a farkasok szívattak agyon/, nincs ez másképp most se, de jó ritmusérzékkel simán megoldható a dolog. Amikor közel ér a röfi megcsapom, ha eltalálom jó, ha nem hátraugrok és kezdem elölrõl így gyakorlatilag szinte sérülés nélkül meg lehet úszni. Ha meg mégis elkap és felöklel akkor veszettül nyomni kell a hátrálást és legrosszabb esetben is maximum kétszer talál el. Reddockban van egy olyan misszió az elején, amikor az egyik fickó megkér, hogy írtsak ki 4 röfit és ad 30 aranyat. Na ott szépen álldogált a 4 állatka egyben, gondoltam megpróbálom egyesével elcsalni õket, ezért lõni kezdtem a legszélsõt, erre persze mind a 4 elindult felém. Na gondoltam nekem annyi de azért legalább kettõt magammal viszek akkor is. Ugyan majdnem beledöglöttem de kinyírtam mind a négyet egyszerre. Hátrálás-ütés trükkel. Szóval annyira nem rossz a helyzet mint egyesek írták. Mondjuk tény, hogy az emberek legyõzése ehhez képest aránytalanul egyszerû. Reddockban a barlangban két rebel szeme láttára megpiszkáltam egy ládát erre nekemestek mindketten de könnyedén levertem õket. Az egyik aztán szépen belehullott a barlang falába és csak a lábai lógtak ki belõle ami 2006ban már kissé azért ciki de belefér. Komolyabb hibába futottam, amikor megkértem Gorn-t mutassa meg az utat Reddockba. Útközben keresztezte az utunkat egy scavenger akit barátom nemes egyszerûséggel elkerült /ami azért érdekes mert az elõzõ részekben mindig automatikusan megtámadták az ellenséget a társak/. Na a scavenger erre üldözõbe vette gorn-t és a helyzet a következõképpen alakult. Gorn rohant elõl, mögötte veszettül a scavenger aki próbálta megütni, leghátul meg én karddal a kezemben kergettem a rohadt csirkét, hogy lecsaphassam végre. 😊 A kissé komikus helyzetnek az vetett véget, hogy a dög végül eltalálta Gorn-t aki erre megfordult és lecsapta. Ami még zavart, hogy nincs normális quest log, hanem a küldetés leírásába egyszerûen bevágja a párbeszédet amivel szereztük. Nem tudom kinek az ötlete volt ez az eszement baromság de sürgõsen felkötném egy fára fejjel lefelé, hogy ott lógicsálva gonolkodjon azon mit tett. Fõleg hogy az elõzõ két részben normális rendszer volt.
A zene továbbra is zseniális, a hangulat pedig gothicos szóval nagyon jó kis játék lesz ez. A patchet azért megvárom mert nincs kedvem olyan bugokba belefutni amiket említettek több helyen de utána biztos sokáig el fogok még szórakozni a gothic 3-mal.

Why so serious?

Hmuda
Még nem volt túl sok idõm (kedvem) olvasgatni. Ha olvasni akarok akkor inkább az Asimov gyüjteméynt forgatom.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Molnibalage
Röviden és tömören, KURVA jÓ! Töltögetés közben azt olvasgatom. Látszik ,hogy apait-anyait beleadtak a vivitelezésbe.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Esrohnoil
Az artbook milyen amit a CE-hez adtak?

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

dante3

Egy kép a játékból! 1024*768 high, csatáknál 25-30fps amúgy változó,mert barangolás közben 30-60fps-ig megy el,de a harminc sürübb!😄

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

Hmuda
Vagy csak símán vedd el az elsõ leölt ork fõnöktõl a kezdõfaluban oszt csókolom. <#idiota> A CE-s térkép elég vérszegény és alig lehet kivenni rajta valamit.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun