Gothic 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hunnenkoenig
Most lattam a hivatalos honlapon, hogy keszült egy 2 oras fan film a Gothic 1-röl, amihez raadasul teljesen uj szövegeket is vettek fel Xardasnak az eredeti szinesszel.

Most töltöm le. Ha jo es van ra erdeklödes, akkor esetleg feliratozom, mert csak nemetül van.

Gothic 1 - Der Film

Cape Dun legjobb harcosát hardon is úgy nyomod le, rá kell feküdni egy tetszõleges egérgombra és mire felnézel meghalt. Nem a harcrendszer a játék erõssége na 😄.

Megvan mit felejtettem el az elõbb a crossbow cuccok valami hihetetlenül szarul vannak megcsinálva lõsz egyet aztán pár másodpercig nem tudsz mozogni/semmit csinálni amíg elkezdi az újratöltést és nem lehet megszakítani az animációt. Kicsit kínos mikor 3-4 terminátor vadkan rohan az arcodba 😄.

Ja valakit zavar a hosszú pickup animáció nyomja meg a sneak gombot aztán kezdjen el egy halomban levõ sok cuccot felvenni.
Hunnenkoenig
np ;-)

Milyen interjut olvastal te?

Kösz Hunnen. 😉

Ahhoz mit szóltok, h télleg ilyen qrva easy a játék easyn? Még a legelején ezt nyomtam be a szaggatás kompenzálásaként, de pl a Cap Dun "legjobb harcosát" úgy vertem le az arénában, h meg se sebzett. Vagy ez még nem jelent semmit?
Szerintem nemcsak színtévesztõ vagy már bocsi😊)

😊

★ 汤姆 李

A WoW sem kötött le?Vagy csak unalmadban játszottad végig kétszer??

<#shakehead>

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

dzsuvajoe
A wowban kurvára nincsenek nyilak 2cer jacotam végig.

Engem előzz meg, ne a fogszuvasodást!

dzsuvajoe
Tudok helyesen írni csak nem azzal foglalkozok, hogy tökéletes legyen, hanem hogy elélrje a célját minné hamarabb!

Hunnenkoenig
Vagy növenyt eszel, vagy alkimiat tanulsz es anövenyekböl italokat fözöl :-)))

Hunnenkoenig
Menjel wow-ozni, ott nagy nyilak mutatjak, merre kell elvegezni a küldetest <#mf2>

Akkor NE JÁTSSZ ! Helyette beiratkozhatnál egy magyar helyesírás tanfolyamra.<#violent>

When you kill a man, you\'re a murderer, kill many and you\'re a conqueror, kill them all, you\'re a God (Megadeth) I`m not a lowly scorpion. I`m so much worse...I`m the fall of man(Megadeth)

Hunnenkoenig
Verschachtelt = összetett

Molnibalage
Hát megeheted szimplán is, de inkább csinálj belõle potiont. Az maradanó hatású italocskákhoz, kell 50-es alkímia és minden egyes üvegcséhez 1 King Sorrel és egyéb alkotórészek. Ezeket a recepteket meg kell venni. Sajnos itt nem éri meg a dolog a G2-vel ellentétben, mert nagyon drága. Sokba kerül megtanuli és összesen +2-õt növel a huntigra vagy a strength-re egy üveg cucc, vagy 4-et manára vagy állóképességre.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Sziasztok!
Valaki itt játszik Vista RC2-n? Csak mert én nem tudom megoldani a memory problémát, akármit csinálok (kompatibilitás változtatása, Virtual Memory, DxDiag). 😞
Imremagdi
ez a link se jó, honnan lehetne letölteni?

http://s2b-hu.ikariam.gameforge.com/reg.php?fh=400ce81271ab4218ebc88d115104c2f1

Valóban növényeket kell enni ahoz, hogy skillpontokat növeljek ?
Kimegyek a rétre legelni, hogy erõs gyerek legyek 😄 LOL
Valahogy nemlátom át a dolgot... szertnék pajzsot hordani, mit kell csinálnom ? Egyek egy csontlevest a kocsmában ? akkor megtanulom 😊
Valaki belinkelne egy magyarnyelvû leírást a játékmenetrõl...
Thx

Az új fiókom: DevLupius

Molnibalage
Nordmarba az átjutás kicsit érdekes. Ha az utakat figyeled a térképen, az egyiket a természet kellõs közepén, Sildern-tõl északara egy csapat agresszív ork õrzi. Egy másik átjáró az Faring-vól van, de ahhoz, hogy átengedjen az õr.(asszem Mojok a neve, ahhoz vagy le kell gyakni, vagy meg kell csinálni ezt-azt a város számára)

És még elkezdõdik a havas rész, Vangardtól északra, ahogy elindulsz a hegytetõn, de hogy ott át lehet -e jutni, azt nem vizsgáltam meg.

Montera-ból vannak szökött rabszolgák, vagy Sildern-bõl? Mert én egyik helyrõl sem szöktette meg senkit. (na jó, Montera-ból volt egy fickó aki elivleg Okara-ba vezettet volna)

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

yellowcab
thx, megvan]

Elöl megy a cápa, utána a rája a remény hal meg utoljára.

Ottto
Tanárt kell találni.

El lehet dobni cuccokat valahogy?

\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu

dzsuvajoe
Ebben a jatekban ti mit elveztek? En eltevedtem egy kurv anagy mezõn es nem tallok visza varosba es azt h hol ken emegkeresnem a casvot meg kurvara nem irja le😊 meg tul sok minden varatlan nem tud törteni egy ilyen jatekban sztem. Olyan jatekot ami le köt engem olyat meg nem tudtak csinálni

Itt strenget meg ilyeneket lehet valahogy nyomni, vagy magátol fejlõdik?
Navégre én is jutottam 2 nap játékhoz 😊.

- gépigény:

nem az igazi, de nincsenek komoly problémák nálam. Már megszoktam hogy a Gothicok nem 100FPSel mennek nálam 😄.

Athlon XP 2800+( a G3 kedvéért kapott +120 MHz et )
1 GB 400as DDR
6600GT +10% a memória és a gpu órajelén is

SM 2.0, medium alap aniso textúrákkal medium high és max low distance/medium object quality és bloom mellett élvezhetõen megy( 20-30 FPS, a swapelés fogja meg új területeknél rövid idõre ). Save 10-15 másodperc, load 40-50 között van. Ha a memóriaigényt nem nézzük egész jól megcsinálták ezt, nem egy mai darab a gépem gondolom látszik.
A crack sokat segít a német fos nagyon lassú volt nálam.

- játékmenet:

Itt kellemesen csalódtam, nem találtam annyira sok hibát mint vártam. Az armor hiánya az egyetlen igazán zavaró dolog( hozzátenném Reddock, Ardea és Cape Dun környékérõl nem mászkáltam el, a játék nagyobbik részét még nem láttam). A csatákat qrvára meggyorsítja hogy az ellen 3 ütés egy büdösnagy kétkezes karddal vagy ha õ üt meg párszor én is elfexek, kicsit szerencsejáték jellege van a dolognak. A játékélmény így hasonlít pöttyet az O betûs cuccra, nem válik el annyira élesen ki a kemény ki a gyenge az emberek és orkok között. A vaddisznók nem veszélyesek, odamész hozzájuk, kétkezes fegyverrel beállsz védekezni és amikor elég közel érnek két pörgõ támadást elnyomsz( jobb nyomva tartva, rövid bal klikk ). Mágusok meg íjászok nyilván egyszerûbben megoldják 😊. A lens flare egy vicc, x km el a föld alatt vagyok és nem látok semmit mer a szemembe süt a nap 😄.

Összességében játszható akár ebben a formában is, én inkább letöröltem a mentést és megvárom amíg kijavítják a páncél bugját akkor lesz teljes értékû játék. Sebaj van idõ dolgozni is kicsit 😄.
Ioles
Ugyanilyen gépem van csak a proci 3200+, de nekem a ston3d-s verzsön van és low-medium között azért beszaggat rendesen(egyszerûen megyek elõre és szaggat, nagyon ritkán egy kis idõre megy normálisan), hiába veszem le lowra még úgyis akad néha-náha. Azért sztem ezen a gépen medium-high között mennie kellene normálisan. Majd ha jön a magyar azt biztos hogy megveszem, meg a wiyót is leformázom mert már ráfér és akkor majd mehet a játék, amúgy én sem találkoztam még egyetlen buggal sem, leszámítva azt az egyet amit már megoldottam a Depth on Field bekapcsolásával. A játékmenet meg nagyon király(annak ellenére hogy nemnagyon értem a játékot, inkább mászkálni szoktam, a játékot igazán majd csak a magyar verzióval kezdem el, most csak tesztelgetek), és a zene is nagyon tetszik.

Najo közben rajottem! Ha megnyitod az inventoryt es klikkelsz a spellbookra, akkor lathatod melyik spellhez mennyi ancient magic pont kell. A spelleket pedig egyszeruen meg tudod tanulni az innos/beliar szobroknal. En epp moneraltol nem messze talaltam egy druida tanitot, el is koltottem az összes pontomat😄

Örülök. 😊
Amúgy bug probléma miatt még én is sírhatok majd mert még csak egy órát játszottam és egyelõre semmi halálosba nem futottam bele.

Why so serious?

gameplusz
Valószínûleg lesz majd valami pöcs, amiben lesz javítás graf és gépigény terén. Felesleges 1000x beírni.

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

akkor örülj 😄 szinte mindenki csak bug meg gépigény problémával ír ide... ami nem is csoda... én mondjuk meg vagyok elégedve a 20 fps-el is, medium-low grafikán 😊
dzsuvajoe
THE TIME HAS COME, THE GOTHIC IS RUNNING!!!!!!!!!!!!!!! Csak G3.init leveszuk lowra😊

Mr_no_NaMe
Én nem tudom, hogy ti mit csináltok, de nekem full highon árnyékok nélkül és medium növényzettel élvezhetõen megy. Én rohadtul utálom azt ami szaggat szóval nem kell azt gondolni, hogy 5-6 fps-el játszok.
Gépem:
Amd Athlnon XP 3000+
x800 GTO 256 MB
1,5 Giga ram

Új winfos, dxdiag, amdcpusetup progi és jó beállítások.
Ezt mindenki csinálja meg és menni fog csak türelem kell hozzá.
_Atti_
igen mert háttal nem látni hogy kajál stb..régikben ilyenkor mindig oldalra/szembeforditottam a kamerát

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/

Ugyanígy allok en is😄 Sporoltam a skill pontokkal es mar kurvara elkoltenem egy kis medszikre😊

Teszt folytatás.. (#6258) Saját tapsztalat.
Összedobtam egy új gépet : Gigabyte K8NS Ultra-939/AMD 3400 64bit 939/ Geforce 6800GT/ 2 Gb 400Mhz DDR/250 Gb Sg. 7200/ Frissen telepítve minden...
High felbontáson fix 8-15 FPS forduláskor 3-5 másodpeces akadások.
Medium felbontás 15-27 FPS forduláskor 3-5 másodpeces akadások.
Low felbontás 25 FPS Felett forduláskor 3-5 másodpeces akadások.
A felbontás átlagossan 3 FPS -t módosított (800*600-1024*768-1280*1024)

Az új fiókom: DevLupius

Valaki amugy jatszik is ezzel a jatekkal ezen a forumon?
Ha valaki tudja erdekelne hogy lehet magenek menni. Monteraban vagyok CapeDun utan, es nagyon ki szeretnem probalni a maget, de mindenki azt mondogatja hogy azok fent laknak eszakon. Most aztan nekivagtam az utnak, de nagy hirtelen nem talaltam atjarot Nordmarba, csak egy rakat szokott rabszolgat(ezekkel mit kell csinalni? elhoztam oket magammal). Valahogy nagyon ugy erzem hogy lv12n meg nem nagyon kene errefele jarkalnom, van valami egyszerubb modja hogy mage legyek? Meg egy darab skillt se tanultam, ideje lenne mar.
Nekem AMD 64 4200+ X2, 7600GT 256 MB, 1 GB ram-mal megy minden maxon akadás nélkül, néha 2-3 másodpercre megáll tölteni de ennyi. Ja és grafikai bug sincs eddig.

Why so serious?

Mr_no_NaMe
Ezzel mit kell csinálni?? Hogyan kell telepíteni?
Hunnen, h fordítanád a verschachtelt-et? Zsúfolt? Die Welt ist nicht mehr so verschachtelt. Elõtte azt ecseteli, h sikeresen levetkõztük az elõdök kisebb világméretét.
Grave Digger
Menni fog, majd kideül, hogy mennyire élvezhetõen 😊 majd kipróbálom én is 7600 GT-n holnap 😊

Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...

talán... a ram miatt kérdéses csak a dolog
Matthewpamer
hali
mit gondoltok fog menni max grafikán?: amd 3700+ , 1 giga ram , x850xt

ja és még vmi, magyar verzioról hol tudok bõvebben olvasni?

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

már megírtam privátban a választ
reaper4
www.nvidia.com v www.ati.com 😄

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

Innen is csak az ingyenwebnet.hu kép jön be, de én nem tudok letölteni. Pedig dejóis lenne...

When you kill a man, you\'re a murderer, kill many and you\'re a conqueror, kill them all, you\'re a God (Megadeth) I`m not a lowly scorpion. I`m so much worse...I`m the fall of man(Megadeth)

Ottto
Uhh...30as szintig semmi máguscucc? o.O Na EZ téboly!
Mind1 kössz az infot. Akkor irány Montera, és ellövöm azt a pár tûzgolyómat...

dzsuvajoe
Hogy tudok drivert frissiteni a vid kartyahoz?

Molnibalage
Hát ha normal nehézségi szinten játszasz, akkor Nordmarra a 30-dik szinting ne is gondolj nagyon. Atombrutál. A kolostorban még én sem voltam, mert messze fennt van északon, de most már nagyon felkeresném azt, meg Xardast is...

Easy-n 37-dik szinten a lenti képességekkel már nagyon lehet gyakni. Persze márt mindkét fegyverfajtával orcslayer vagyok. Meg is látszik, egy bányában hullanak, mint a legyek.

Gothic 3 menu es jatekon beluli feliratok magyaritasa

Tobben irtak h elozo link nem volt elerheto, ezert feltettem ujra.
reaper4
mennyi az elég ram? nekem fullon qrva sokat nyúl a winyóhoz. eléggé rombolja a játékot és a graf talán nem is indokolná 😞

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

rotator
Dehogy szaggat a G2 városban! 😊

Kösz Hunnen, most hogy így mondod már emlékszem.. csak hát már vagy egy hete volt, én meg 4-5 lapig kerestem vissza. õszintén szúlva nem igazán csípem ezt a fórumot, ömleszett *ar.
Ottto
Kimész Cape Dun kapuin, majd jobb oldalt végig követet a part vonalát. Ahol le tudsz menni a beach-re arra lesz egy szikla mögött, pár bandita. Náluk van a cucc...