Gothic 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

rotator
LOL! Nekem meg épp most nyírta ki a desktopomat. <#vigyor>

G.I.JOE
Jajj, jó lenne ez a játék ha nem zabálná a memóriát, meg nem lennének hülye bugok benne! Felugrok egy sziklára egy vaddisznó elõl, a másik meg bemegy alám a szikláBA és kinyír! Azt hiszem mára ennyi. Erre rá kell pihennem agyilag!<#wilting>

Alwares
Én majd akkor rakom vissza ha meglesz az új gépem meg a sok-sok patch a játékhoz amik persze sokkal jobbá teszik majd!

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

Raptor 2
Nemááá mosmeg nem idul!
Segiccsetek! Már az agyamra megy ez a Instabilitás!

Elinditom, sötét képernyõ, örülök, egyszer csak kidob, és kijön egy nagy ablak:

Where is the guru?

És ijen szar memory,megGothic3.exe,gfc.dll vagy mit ir ki!!!!!
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁá

amig válaszoltok, addig ujrarakom!

www.oblihun.extra.hu www.pcgameshuns.hu

Mr_no_NaMe
A két pengés harcot tényleg hol lehet megtanulni? Egész végig úgy fejlõdtem, hogy az legyek, de most kiderült, hogy nem lehet akárhol megtanulni. Pontosan hol lehet?
Molnibalage
Hátha én azt tudnám... Mindenki arról beszél, hogy fennt északon, de még nem futottam össze vele, ahogy Diego-val sem, pedig már 41-dik szintû vagyok..

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

magus
1. nem fogom csak emiatt ujratenni
2-5. megvolt, ugyanaz az eredmeny, semmi valtozas

Ioles
Tudtok nekem segíteni?

Ja ez engem is érdekelne mert terveim szerint dual wield-re gyúrok. A pajzshasználatnak úgy vettem észre nem sok értelme van.

Why so serious?

Ivan Pjodr
kétfegyveres harcról még mindig semmi infó? most nem vagyok a gépemnél és nemtudom magam megkeresni, de ha nem tudtok róla hogy hol lehetne megtanulni akkor holnap leugrok a sivatagba, sztem valahol azon a környéken.

JK: (akinek a házába pár nap leforgása alatt többször is betörtek) Utálom, hogy nekem kell egyedül kulcsot használnom ehhez a házhoz!

Hol találom Xardast?
CS@
Beírod a keresõbe, hogy „fekvõ” és már meg is tudtad a megoldást.

Molnibalage
A szélmalmos farm iráyában kell menni és az eghy lábában le kicsit balra az úttól. Pásztázd végig a szilkafal oldalát és megtalálod, ott lesznek a zsákok is.

A tehenes küldetést, hogyan lehet lebukás nélkül megcsinálni? Nekem ez van hátra Montera-ban meg Varek megölése. Még mindig fennt barangolok Nordmarban. Nagyon nehéz hely, kis ösvényekkel van teli, hatalmas szintkülönbségek és a köd miatt baromi könnyû eltévedni.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

ZaJanga
van egy ork akit lezúzok de nem hal meg véglegesen mindig felkel.Ki lehet végezni valahogy?

A fórumban oldalunk látogatói kapnak lehetőséget véleményük kifejezésére Az itt megjelenő vélemények regisztrált tagjaink magánvéleménye nem tükrözik az SG Hírmagazin szerkesztőségének álláspontját

mazsa
Én azt a barlangot teljesen kipucoltam, mégse történik semmi. Végigjártam a lázadóktól a kijáratig az egészet, üres az egész. Mellékjáratok nincsenek, igaz? Mert én nem találtam.

dzsuvajoe
Ojaj! Nekem sajnos Copper bacsi meghalt egy lizardban es megcsintam nelküle egy csomo qt! Es lehet h meg szukseg lenne ra il. egy baratjara nem tudjatok honna leeht meg tarsat szerezni?

Engem előzz meg, ne a fogszuvasodást!

Jah és köszi!

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

De kapzsi ez a Face!5 szarvas!Remélem megkapom az ijját ha meghozom neki az állatokat mivel õ úgysem használja😊

rotator
Hát ez hihetetlen, még mindig nem megy a JoWood fóruma? Ez már szánalom!

Ötöt. Shift-tel lehet szaladni utánuk, aztán közelrõl lõni.
ok megvan sry

szart sem ér a tudás ha nincs kivel megosztanod

fijjug honnan lehet szerezni egy mentést a gém elejérol?
azt irják a fakúban hogy olyan kellene mert lefagy ez a nyuves game új játék indításakor....😞(

szart sem ér a tudás ha nincs kivel megosztanod

peeter22
Hát én négyet láttam kettõt lelõttem kettõt épp keresek én is<#nevetes1>

Sok vadász úszik a kukacosban halra vizelve, de a lényeg, hogy az enyémet csak maga kaphatja be.

Egyszer sikerült bekerítenem õket de 2 meglépett fel a szakadékon(ahol elvileg lehetetlen lenne nekik elmenekülni).Mintha szárnyra kaptak volna<#nemtudom>Egyébként mennyit kell levadászni,hogy meglegyen a quest??

Tényleg? Pedig meg voltam róla gyõzõdve, hogy beszaladtak az orkok közé, ezért nem gyõztem visszatölteni, mire a lenti megoldással leöltem õket... <#taps>

Hunnenkoenig
Nekem ket szarvas szaladt el es most megtalaltam öket Ardea mellett a hatso kijarat közeleben...nem szaladnak az orkokhoz, hanem ivesen felmennek oda, a hol a rablok taboroznak a parti szakadek közeleben.

Tehat a falu, a kupola es a banditak közt vannak valahol.

A szarvasokkal nekem rengetem gondom volt, tényleg elég félénkek... Javaslom jobbról nagy ívben, a leégett öregtornyot megkerülni, közben farkascsordát leölni, terepet megtisztítani a madaraktól meg a vérlegyektõl. Azért kell lentrõl támadni õket, mert ha véletlen megriadnak és arrébb mennek, akkor ne az ork tábor mellett kelljen velük vacakolni... Ha minden tiszta, akkor tüzes nyíllal lõjük a szarvasokat, mert ebbõl egy is elég. Helyezkedjünk mindig úgy, hogy csak egy szarvas legyen a látóterünkben, így halála után, a többi nem rohan el. Az íjjal lövésnél számoljunk a nyílvesszõ röppályájával, ezért minél messzebb vagyunk, annál feljebb célozzunk.
Más. MÁr a legelsõ napon leöltem a négy vaddisznót, nem nagy dolog... 😊Figyeljünk arra, hogy a disznókat a mellettük lévõ meredek partoldal tetejérõl lõjük, azon biztosan nem jönnek föl. Én a legnagyobb lelki nyugalommal fentrõl ledaráltam õket, miközben lent dühödten visítottak!

A lázadók barlanjából nyíló járatot a következõ módszerrel pucoltam ki sérülés nélkül. A goblinokat még karddal vágtam le, de a gyíkokat nem vállaltam, mert elég bénán használom még a kardot. Szóval vegyük elõ jó öreg íjunkat menjünk a lehetõ legtávolabb a gyíktól, fölé célzással lõjük meg. Mire odaérne hozzátok, még belefér egy lövés, aztán futás (rohanás gombbal...). Ne fussunk csak kb. 10 méternyit, mert a gyík bár jön mögöttünk, mielõtt rohamra indulna, mindig megáll fenyegetõzni. Ekkor lõjünk bele újra, majd megint rohanjunk arrébb. Mivel helyet változtattunk, a gyík a közelünkbe érve ismét meg fog állni, ekkor újra lõhetünk. A járat végén a minecawlert is így öltem meg, igaz kellett is hozzá a hosszú járat, mert vagy 8-10 nyilat kibírt.
Remélem a teljesen kezdõknek segítettem kicsit.

Lehet, hogy kölcsönkértek néhányat Ardea-ból. 😊
Ja amúgy kösz a segítséget.

Why so serious?

Hunnenkoenig
Ja, ami egy kicsit gaz, bar csak kozmetikai hiba, hogy Cape Dun csatazik, a tolvaj csavo meg ücsörög a tüznel. A szart lapatolo lazado vezer is csak lapatolja a szart tovabb, meg a kapu elött az öreg rabszolga is tök nyugisan füreszel.

Furcsa modon asszem egy rabszolgat is levagtam, de vegülis mindegy, mert ugyis meghalt mind, aztan kesöbb meg tele van a varos "felszabaditott rabszolga"-val :-)))

Guillotine
Mitöl van az,hogy egyszerüen a hangok elnémulnak?
Mit lehetne kezdeni vele?

www.guillotine.atw.hu

Hunnenkoenig
Ja es nekem is a D:\ particion van a jatek es nem szaggat. Lehet az is egy lehetöseg az optimalizaciora.

Ottto
Moteraban hol vannak a gabonatolvajok? Gondolom náluk lesz a maradék 5 zsák gabona, meg a farmerzsoldosnak is segíteni kéne, de az csak odanyögi hogy "észak" és ennyi. Felmentem északra az erdõbe (Okara irányába) de snappereken meg farkasokon kívül nem találtam mást... Barlangot vagy mit keressek, hol lesznek?
Eléggé kéne különben az a kibaszott város orkkézen marad, mert ez az utolsó esélyem, hogy felvigyem a reputationt 75-re. Jelenleg 58 de már semmi küldetés nincs.

\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu

Hunnenkoenig
Ortega barlangja:

Ha elinduls Ardenabol a kupola fele, a dombtetön lesz egy stonehenge egy vadasszal, aki a szarvasokat akarja. Töle balra a sziklafal oldalaban van ket barlang. Az egyikben Lurkerek vannak, a masikban Ortega.

Vegre sikerült felszabaditanom Cape Dun-t. Basszus mennyit szenvedtem, aztan vegül ugy oldottam meg, hogy:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Beszeltem Wenzellel, majd kiteleportaltam a kapu ele es lentröl kezdtem felfele irtani. Lenyegesen könyebb volt, mint a hazbol atverekedni magam a tömegen az arenanal

Feliratba belekezdek, ha vegignyomtam a jatekot :-))

Ez nálam is így van egy ideje de nem jöttem még rá mitõl. Arra se hogyan lehet javítani. Tényleg nem tudod véletlenül ortega merre van? Mert nazt mondták a tengerparton cape dun közelében de ott nem találom pedig kétszer is bejártam.

Why so serious?

Kösz a segítséget.
Lenne még egy kérdésem: Az erõnlétmérõm sárgáról szürkére változott és baromi lassan tölt vissza. Mitõl van ez? Gyógyítható?

Veni Vidi Vici. Hajrá Vidi!!!

Beliar és Innos oltároknál lehet, 5 tapasztalati pontért 20al növeli. Úgy vettem észre nem számít melyiknél imádkozol.

Why so serious?

Tudja valaki, hogy hogyan tudom növelni az életerõmet?

Veni Vidi Vici. Hajrá Vidi!!!

Raptor 2
5 perc, és kiirodik a G3 DVDre, aztán formázhatok, osz GÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉM!!!!!!
Sztem nyóckór má forgatom a kardot akadás nélkül

Most ott járok hogy annak a lovagnak kéne megtalálnom a kardnját, akivel kiüztük Dun-bõl az orkokat...aztszem megyek megcsinálom elõször azt a küldit. Megy minden magával nem?

\"Bilincsbe vert, falakkal körbezárt, átkozott lény. A Nap kietlen árnya reám hull most s mindörökkön: az Éjszaka Teremtménye vagyok...\"

ááááá imádom ezt a játékot, lejjeb vettem a felbontást marad minden médiumon és beraktam 16x AA-ra...fantasztikus !!! ÉS NEM IS BUGOS !!!!!

\"Bilincsbe vert, falakkal körbezárt, átkozott lény. A Nap kietlen árnya reám hull most s mindörökkön: az Éjszaka Teremtménye vagyok...\"

Raptor 2
Német, de egyszer már jól ment<#nyes>
Elõször énis Windowsra gondoltam, de akkor miért "ÚJ WINDOWS"???<#fejvakaras><#nemtudom>

Ioles
amúgy neked melyik verziós G3 van meg?

Ioles
Winfos=Windows<#vigyor>

Raptor 2
Ja, és a gépem:

AMD 3200+, 2,25 GB RAM, ATI X1600 PRO

Raptor 2
Hi!
Nekm is rohattul szaggat a gém, pedig nagyon tetszik, a hibái ellenére is. a lényeg, hogy MI AZ A WINFOS????? mer minnyá formázom ujra(mer tegnap is) a gépet, és jó lenn tudni, hogy milyn ujjabb "Winfos" kell.
Ha válaszoltok, akkor plíz adjatok gy linket, ahol elérem a uj winfost!

Ioles
Na nekem ugyanilyen problémám volt és a Depth on Field bekapcsolása megoldotta a problémát

Ioles
Szerintetek az alábbi gépen milyen beállítások mellett kellene futnia a Gothic3-nak? AMD A64 3200+, 1GB, GF7600GT

Nézem én is a fórumot, bár nem sok értelmest találtam eddig, majd talán egy új patch megoldja a problémáinkat. Kérlek a Gothic 1 filmváltozatát feliratozd légyszi. Elõre is köszi.
hát nem mindenkinek olyan rohadt egyszerû megcsinálni a küldiket néhány óra alatt...
Egy Chris nevû figurát sajna lemészárolt egy vaddisznó mire odaértem... Peches volt a gyerek, na. Kár érte?