Gothic 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
Segiccsetek! Már az agyamra megy ez a Instabilitás!
Elinditom, sötét képernyõ, örülök, egyszer csak kidob, és kijön egy nagy ablak:
Where is the guru?
És ijen szar memory,megGothic3.exe,gfc.dll vagy mit ir ki!!!!!
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁá
amig válaszoltok, addig ujrarakom!
www.oblihun.extra.hu www.pcgameshuns.hu
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Why so serious?
JK: (akinek a házába pár nap leforgása alatt többször is betörtek) Utálom, hogy nekem kell egyedül kulcsot használnom ehhez a házhoz!
A tehenes küldetést, hogyan lehet lebukás nélkül megcsinálni? Nekem ez van hátra Montera-ban meg Varek megölése. Még mindig fennt barangolok Nordmarban. Nagyon nehéz hely, kis ösvényekkel van teli, hatalmas szintkülönbségek és a köd miatt baromi könnyû eltévedni.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A fórumban oldalunk látogatói kapnak lehetőséget véleményük kifejezésére Az itt megjelenő vélemények regisztrált tagjaink magánvéleménye nem tükrözik az SG Hírmagazin szerkesztőségének álláspontját
Engem előzz meg, ne a fogszuvasodást!
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
szart sem ér a tudás ha nincs kivel megosztanod
azt irják a fakúban hogy olyan kellene mert lefagy ez a nyuves game új játék indításakor....😞(
szart sem ér a tudás ha nincs kivel megosztanod
Sok vadász úszik a kukacosban halra vizelve, de a lényeg, hogy az enyémet csak maga kaphatja be.
★ 汤姆 李
Tehat a falu, a kupola es a banditak közt vannak valahol.
Más. MÁr a legelsõ napon leöltem a négy vaddisznót, nem nagy dolog... 😊Figyeljünk arra, hogy a disznókat a mellettük lévõ meredek partoldal tetejérõl lõjük, azon biztosan nem jönnek föl. Én a legnagyobb lelki nyugalommal fentrõl ledaráltam õket, miközben lent dühödten visítottak!
A lázadók barlanjából nyíló járatot a következõ módszerrel pucoltam ki sérülés nélkül. A goblinokat még karddal vágtam le, de a gyíkokat nem vállaltam, mert elég bénán használom még a kardot. Szóval vegyük elõ jó öreg íjunkat menjünk a lehetõ legtávolabb a gyíktól, fölé célzással lõjük meg. Mire odaérne hozzátok, még belefér egy lövés, aztán futás (rohanás gombbal...). Ne fussunk csak kb. 10 méternyit, mert a gyík bár jön mögöttünk, mielõtt rohamra indulna, mindig megáll fenyegetõzni. Ekkor lõjünk bele újra, majd megint rohanjunk arrébb. Mivel helyet változtattunk, a gyík a közelünkbe érve ismét meg fog állni, ekkor újra lõhetünk. A járat végén a minecawlert is így öltem meg, igaz kellett is hozzá a hosszú járat, mert vagy 8-10 nyilat kibírt.
Remélem a teljesen kezdõknek segítettem kicsit.
Ja amúgy kösz a segítséget.
Why so serious?
Furcsa modon asszem egy rabszolgat is levagtam, de vegülis mindegy, mert ugyis meghalt mind, aztan kesöbb meg tele van a varos "felszabaditott rabszolga"-val :-)))
Mit lehetne kezdeni vele?
www.guillotine.atw.hu
Eléggé kéne különben az a kibaszott város orkkézen marad, mert ez az utolsó esélyem, hogy felvigyem a reputationt 75-re. Jelenleg 58 de már semmi küldetés nincs.
\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu
Ha elinduls Ardenabol a kupola fele, a dombtetön lesz egy stonehenge egy vadasszal, aki a szarvasokat akarja. Töle balra a sziklafal oldalaban van ket barlang. Az egyikben Lurkerek vannak, a masikban Ortega.
Vegre sikerült felszabaditanom Cape Dun-t. Basszus mennyit szenvedtem, aztan vegül ugy oldottam meg, hogy:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Feliratba belekezdek, ha vegignyomtam a jatekot :-))
Why so serious?
Lenne még egy kérdésem: Az erõnlétmérõm sárgáról szürkére változott és baromi lassan tölt vissza. Mitõl van ez? Gyógyítható?
Veni Vidi Vici. Hajrá Vidi!!!
Why so serious?
Veni Vidi Vici. Hajrá Vidi!!!
Sztem nyóckór má forgatom a kardot akadás nélkül
\"Bilincsbe vert, falakkal körbezárt, átkozott lény. A Nap kietlen árnya reám hull most s mindörökkön: az Éjszaka Teremtménye vagyok...\"
\"Bilincsbe vert, falakkal körbezárt, átkozott lény. A Nap kietlen árnya reám hull most s mindörökkön: az Éjszaka Teremtménye vagyok...\"
Elõször énis Windowsra gondoltam, de akkor miért "ÚJ WINDOWS"???<#fejvakaras>#fejvakaras><#nemtudom>#nemtudom>
Nekm is rohattul szaggat a gém, pedig nagyon tetszik, a hibái ellenére is. a lényeg, hogy MI AZ A WINFOS????? mer minnyá formázom ujra(mer tegnap is) a gépet, és jó lenn tudni, hogy milyn ujjabb "Winfos" kell.
Ha válaszoltok, akkor plíz adjatok gy linket, ahol elérem a uj winfost!