Gothic 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ortega barlangja merre van? Mert épp a partot járom és egyet már kiürítettem /2 sárkány volt a végén/, most egy ahhoz közel lévõben vagyok de szerintem ott se lesz mert ogrek futkosnak benne.

Why so serious?

Mostmár megnéztem magam, hogy mûködik-e az armor adta védelem.Elkezdtem Lens-t nyilazni, és 24hp-kat vesztettem, aztán feltettem az õsszes armort, és utána már csak fixen 19hpkat.Ja, és 70es missile védettségem volt....szóval mostmár gyûjtök majd armorra is.😄
Egy gyors kérdésem lenne, Cape dun-ban a 3.bundle-s of weaponst merre találom, mert 2volt a városban(1sátorban és 1raktárban), de a 3.az messzebb lesz valahol?😛 (a farmról meg a másik ork posztról már összeszedtem az elõzõ 5öt) Elõre is thx.

Egy német fórumon meg azt olvastam,hogy az illetõ nem a system particióra installálta hanem a másik(pl:data)-ra.Így tudta használni õszerinte amúgy meg nem.

★ 汤姆 李

Hunnenkoenig
JoWood forum meg behalt...fasza...

Mr_no_NaMe
Lecsapod, és mikor a földön van nyomvatartod a jobb klikkel és megnyomod a balt. Ekkor leszúrja.
Különféle Codec-packok nem okozhatnak esetleg annak problémát akiknek grafikai hibájuk van??
Lehet hülyeség de mostanában 1-2 játék info írja,hogy ezt+azt a codec-et uninstallálni kell.Lehet hüleség de ki tudja..

★ 汤姆 李

ZaJanga
már párszor csináltam lehet újra teszem

A fórumban oldalunk látogatói kapnak lehetőséget véleményük kifejezésére Az itt megjelenő vélemények regisztrált tagjaink magánvéleménye nem tükrözik az SG Hírmagazin szerkesztőségének álláspontját

ez nekem is pont így volt... sztem szkript vagy nemtom

Tudja valaki mit kell csinálni hogy bevegyem Montera-t?
már bejutottam a várba, mindhárom körülvevõ rebel csapatnak megcsináltam a küldetését, és Sanford, aki a warehouse-nál áll, azt mondta hogy szól a többieknek, hogy mindjárt kezdõdik a támadás. Olyat is mondott, hogy meg kell ölnöm Varok-ot, aki ott az ork vezér... Nah de bemegyek és lecsapom, aztán visszatöltõdik az élete és feláll. Most tényleg õ az akit meg kell ölni, vagy valami más módja van hogy elkezdõdjön az ostrom?

Ottto
Találkoztam vele, és a játék újraindítása megoldotta a problémát -.-

\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu

Ottto
Hát lehet halaszrtani, de nemtom meddig. Én pl próbálok mindig mindent megoldani mielõtt átmennék egy másik városba. Ezelõtt ovlastam valahol, hogy pár küldetés egy idõ után megoldódik magától, és láthatjuk utána az eredményét is. Nemnagyon hittem hogy lehetséges ez, amíg a saját szememmel nem láttam.
SPOILER------
Monterában megkérnek a lázadók hogy ugye gyilkoljam le a teheneket. Gondoltam várok még az ostrommal, elõtte megcsinálok pár Monterai küldetést. Este mennék aludni mikor hallom hogy odakint csatazaj halatszik. Felkelek, kirohanok, látom hogy az egyik szerencsétlen lázadó lebukott akció közben és a zsoldosok halálra püfölték. Nemtom lehet, hogy csak véletlenül tévedt oda, de szerintem ahhoz elég messze van a tábortüzük ehhez....

\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu

ZaJanga
törölt hozzászólás

A fórumban oldalunk látogatói kapnak lehetőséget véleményük kifejezésére Az itt megjelenő vélemények regisztrált tagjaink magánvéleménye nem tükrözik az SG Hírmagazin szerkesztőségének álláspontját

Válasz: #6514
(megy is! de kb 12FPS és akadozik)
Válasz: #6525
( én kipróbáltam mer már nincs semmi vesztenivalóm, a változás: a hegy felé fordulsz és úgy kivilágosodik a kép, hogy nemlátsz semmit 😄, + a felhõzet futurisztikus lett, összegezve: megszüntek a 3-5 másodperces akadások, helyettük 1-3 másodpercesek lettek)
Válasz: #6526
(Nekem a "91.31_winxp2kmce_international_whql.exe" mûködik rendessen)

Az új fiókom: DevLupius

ZaJanga
Lense Flare Patch és a Fan Patch mivel erre gyanakodtam talán ez a baja most dobok egy újabb drivert

Közben rájöttem pontosan mi is ez a dolog,hogy grafikai dologra vonatkozik nempedig játékmenetbeli problémára.Azthittem valami Ijjal kapcsolatos dologra van hatással<#zavart2> sorry😊
Tehát engem sem zavar és nem is akarom kikapcsolni mert nem bugos nálam sem úgyhogy tárgytalan.Thx😊

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Hunnenkoenig
Milyen ket patchet szedtel le?

Egy hivatalos van, meg egy fan patch, de a fan patchet csak akkor rakd, ha tenyleg gond van.

Hunnenkoenig
Sok küldetest a megfelelö emberrel kell elvegezni.

En most tisztitottam meg Ortega barlangjat. SOkat szivtam egyedül meg Copperrel Reddockbol, aztan ugy döntöttem viszem inkabb a Cape Dune-i csavot, aki ugye maga ajanlkozott es sec perc alatt ki volt tisztitva.

Igaz az utolso ket ilyasznal beragadt a csavo a sziklafal möge es nem volt nagy segitseg, viszont igy az ilyaszok sem rohantak ram, mert ök is ra celoztak asszem.

Szoval ha egy küldi nem megy, fejlödni kell, mert nem szaladnak el, es esetleg mas taktikat kitalalni. Nekem eddig mindig sikerült minden közepes nehezsegen.

A vaddisznokat pl Copper es egy elvarazsolt vadmalac pet segitsegevel csinaltam ki :-))

ZaJanga
törölt hozzászólás

Hunnenkoenig
Nem probaltam ki, mert engem nem zavar a lense flare es nem is bugos. A nemet forumon sokan mondtak, hogy müködik. Valszeg nem lecsrelnie kell valamit, ahnem külön adat. Nem tudom. Probald ki nyugodtan.

Max csinalj egy backupot az eredeti mapparol, ha tul rizikosnak talalod.

gameplusz
Akrobatikát, vadászatot, meg mágiát érdemes tanulni.. Szerintem (G1-2 tapasztalata..)

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

Komoly<#wow1>

Molnibalage
Hát pedig, ha a lázadók oldaláán is vagy egyetlen küldetés kivátelével amivel az orok bíznak meg az ÖSSZES Cape Dun-i és Reddock-os küldetés megcsinálható néhány óra alatt..

Na itt a karakterlapom is.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

én már az uninstallon gondolkozom... van egy rakás küldetésem, mégse tom egyiket se megcsinálni xD és fel-alá mászkálni nem túl élvezetes...
Mr_no_NaMe
Tényleg...mit csináljak Cape Cunban vagy hol? Mit érdemes? Ha felszabadítom a várost vagy éppen a lázadókat füstölöm ki az most nagyon bele fog számítani a játék további részeibe? Elvégre ez még csak az elsõ város.
Én nem tudtam eldönteni: feladjam a lázadókat és legyek az orkokkal, vagy a paladinnal nyírjunk ki mindenkit...de végül maradtam ember 😄

\"Bilincsbe vert, falakkal körbezárt, átkozott lény. A Nap kietlen árnya reám hull most s mindörökkön: az Éjszaka Teremtménye vagyok...\"

Hát azért Urkrass koma nekemugrott amikor az egyiket az orra elõl nyultam le. Aztán "megbeszéltük" a dolgot. 😊

Why so serious?

Csak akkor tanít meg ha szerzel neki 10 farkasoprémet, amit a közeli Campe elszortan találsz (nyugodtan lenyulhatod õket, nem szól érte senkki)

\"Bilincsbe vert, falakkal körbezárt, átkozott lény. A Nap kietlen árnya reám hull most s mindörökkön: az Éjszaka Teremtménye vagyok...\"

Mr_no_NaMe
Jaa hogy a vadász trénertõl...milyen logikátlan <#idiota>
sry úgy emlékeztem, hogy nála már megnéztem
Köszi szépen, megpróbálom

Mr_no_NaMe
1. format c
2. razoros gothic felrak + patch
3. dxdiag, teszteket lefuttatni (video és sound)
4. a dvd-n a support mappából az amdcpusetupot felrakod ha sima procid van
5. a játékban mindent maxra húzol kivéve árnyék

Így mennie kell -.-
Persze, csak akkor ha optimalizálsz !!!! Nekem többet ér a felbontás, ezért nekem 1280x1024-es beállítás mint a high, mert így hozzá az AA 4x-es tökéletes ! De lehet hogy most felnyomom 8x-sra mert letöltötem az új drivereket is.

Molnibalage
Én most 41-dik szintû vagyok. Majd berakok egy screenshotot a karakterrõl.

Sajnos tényleg optimalizálatlan a játék, de nem úgy ahogy ti értitek. A nehézséggel van a gond. Azok a küldtések amior ember caspódnak mellétek egy idõre, még easy-n is teljesíthetetlenek, mert a csávókákat állandóan legyakják, bármit is csinálok. Ezért az alábbi dolgot eszeletem ki:

1.Mentés a küldetés elvállalása elõtt.

2.Aztán ahol gond adódik és meghal, akkor visszatöltöm és EGYEDÜL megtisztítom az utat majdnem teljesen és utána veszem õt fel és csinálom meg a küldtést EASY-n. Nordmar egyszerûen BRUTÁLIS. Easy-n két ütés egy ripperbaest vagy két jól felhúzott íjjal való lövés. Ilyen táposka vagyok és még így is kigyakják a kísérõt, ha sok az ork. (8 felett)

Na akkor egy kis elõzetes, ne olvasson aki nem akarja tudni.

Megtaláltam Lee-t Nordmarban, és odaadtam neki egy teleportkövet, hogy bejusson Vangard-ba. Aztán közi, hogy induljunk gyakni a királyt. Nos, felvettem, de nem támad rá a gyökér úgyhogy én kezdtem el ütni, de nem tudtam még legyakni az õrõkkel együtt, úgyhogy ez halaztottam.

Milten is megavan, a kolostorban lesz fennt. Gorn viszont szõrén-szálán eltûnt miután kirúgtam...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Azt tudom én is h elvileg mennie kellene 😊
De mégse megy normálisan 😞

optimaliáltam ember, szerinetd mit csináltam volna vele? A mentési idõ kb 5 másodperc, a töltésidõ meg olyan 1, 1,5 perc lehet. Ja és játéközbe egyáltalán nem tölt !!!

Mr_no_NaMe
Ezen mennie kéne highon...
A konfigom:
3000+ Athlon XP
1GB DDR RAM (400as)
Gef. 6600GT 128Mb + Zalman hûtõ

Mr_no_NaMe
Mert ha nem vagy képes normálisan beállítani, akkor a te hibád.
Persze az egészet visszavonom, hogy ha nincs meg hozzá a géped. De inkább írd le milyen géped van. Bár ha az oblivion megy rendesen...
Nekem az elõzõ winfosommal a német clone verziók úgy akadtak lowon is mint a kurvaélet. Highon meg nem akadt hanem már ilyen képregény volt az egész.
Felpakoltam 1 új winfpost + minden olyan dolgot amit ajánlottak ahhoz, hogy ne szaggasson a játék, és a razoros verziót telepítettem fel. Láss csodát full highon alig akad kint a szabadban.
Mer mit csináltál vele? Írd le légyszi, mer én is szeretnék már rendesen játszani vele de így nem tudok...

Nekem már nem akad a játék, maximális felbontásban medium grafikán deap of bekapcsolva, árnyékok kikapcsolva, AA 4x-esn egészen tûrhetõen fut, néha szagat csak be !

Cape Du elõtt van egy ház egy vadásszal, tõle 😄

Ha ezt eléri a géped konfigja akkor talán tudunk segíteni:
-processor:2GHZ
-Memória:1.5GB
-VGA:minimum 128mb-os(128bit 400mhz)
Meghaladja ezt a határt?

Mr_no_NaMe
Amúgy kb reggel nyolctól délután egyig csak Gothicoztam...hihetetlen jó.
100%ban visszaadja a régmúlt idõk Gothic hangulatját. Egyszerûen akarni kell elõle elszakadni mer másképp nem lehet 😄
A razoros verzióban eddig egy buggal találkoztam csak, és az a napfénysugaras flare vagy mi volt amit a lentebbi pecsekben ki lehetett kapcsolni.
Hunting Skillt hogyan lehet szerezni?
Mer az mér az én bénaságom ha akad a game? Az sztem optimalizálási gond. Érdekes h az Oblivion, GTR2, meg a hasonló gépigényû játékok mennek rendesen. Akkor ez mér nem?

Pedig azt jó lenne tudni, mert most Cape Dun-ban vagyok és van kint egy beliar oltár aztán kocognék imádkozni.

Why so serious?

Mr_no_NaMe
Azért mert béna vagy ne a játékot szarozd htxbye ^^
Igen, nekem se esett le elsõre.
Azt viszont nem tudom, hogy van-e hatással a játékmenetre, hogy Innos vagy Beliar oltárát részesíted-e elõnyben ...

Van már valaki, aki pajzsal nyomul?
A pajzs reziszt bónuszai folyamatosan "érévényesek", vagy csak akkor amikor blokkolok?
Mert a G1 és G2-ben, nekem az a taktika jött be, hogy minél több reziszt és akkor a mosták csak karcolgatni tudtak, vagy sazt sem. Tehát ha a pajzs állandóan növeli a rezisztet, akkor érdemes lehet rá gyúrni, amúgy meg felejtõs. Különben is, a két fegyver felé kacsingatok 😊
Van már aki vérgigvitte? Mennyi a max level? (mMennyire spóroljak a skill pontokkal)
köszi

Cseles. Csak furcsa volt, mert a korábbi részekben az magától nõtt.

Why so serious?

Igen, teljesen normális, ugyanis életerõt az Innos (vagy Beliar) oltáraknál tudsz "vásárolni", nem nõ magától szintlépéskor.
Van egy oltár pl. a kezdõ városban is.

Mer szted nem bosszantó h 800x600 low grafikán ennyire szaggat? Vagy nektek nem? Most ne úgy vedd ezt a HSZ-m, hogy nagy Gothic ellenes vagyok, mer én is már nagyon vártam ezt a gamet, csak felidegesített, h nem tudok vele játszani annyira akad...