Gothic 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Why so serious?
Egy gyors kérdésem lenne, Cape dun-ban a 3.bundle-s of weaponst merre találom, mert 2volt a városban(1sátorban és 1raktárban), de a 3.az messzebb lesz valahol?😛 (a farmról meg a másik ork posztról már összeszedtem az elõzõ 5öt) Elõre is thx.
★ 汤姆 李
Lehet hülyeség de mostanában 1-2 játék info írja,hogy ezt+azt a codec-et uninstallálni kell.Lehet hüleség de ki tudja..
★ 汤姆 李
A fórumban oldalunk látogatói kapnak lehetőséget véleményük kifejezésére Az itt megjelenő vélemények regisztrált tagjaink magánvéleménye nem tükrözik az SG Hírmagazin szerkesztőségének álláspontját
már bejutottam a várba, mindhárom körülvevõ rebel csapatnak megcsináltam a küldetését, és Sanford, aki a warehouse-nál áll, azt mondta hogy szól a többieknek, hogy mindjárt kezdõdik a támadás. Olyat is mondott, hogy meg kell ölnöm Varok-ot, aki ott az ork vezér... Nah de bemegyek és lecsapom, aztán visszatöltõdik az élete és feláll. Most tényleg õ az akit meg kell ölni, vagy valami más módja van hogy elkezdõdjön az ostrom?
\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu
SPOILER------
Monterában megkérnek a lázadók hogy ugye gyilkoljam le a teheneket. Gondoltam várok még az ostrommal, elõtte megcsinálok pár Monterai küldetést. Este mennék aludni mikor hallom hogy odakint csatazaj halatszik. Felkelek, kirohanok, látom hogy az egyik szerencsétlen lázadó lebukott akció közben és a zsoldosok halálra püfölték. Nemtom lehet, hogy csak véletlenül tévedt oda, de szerintem ahhoz elég messze van a tábortüzük ehhez....
\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu
A fórumban oldalunk látogatói kapnak lehetőséget véleményük kifejezésére Az itt megjelenő vélemények regisztrált tagjaink magánvéleménye nem tükrözik az SG Hírmagazin szerkesztőségének álláspontját
(megy is! de kb 12FPS és akadozik)
Válasz: #6525
( én kipróbáltam mer már nincs semmi vesztenivalóm, a változás: a hegy felé fordulsz és úgy kivilágosodik a kép, hogy nemlátsz semmit 😄, + a felhõzet futurisztikus lett, összegezve: megszüntek a 3-5 másodperces akadások, helyettük 1-3 másodpercesek lettek)
Válasz: #6526
(Nekem a "91.31_winxp2kmce_international_whql.exe" mûködik rendessen)
Az új fiókom: DevLupius
Tehát engem sem zavar és nem is akarom kikapcsolni mert nem bugos nálam sem úgyhogy tárgytalan.Thx😊
★ 汤姆 李
Egy hivatalos van, meg egy fan patch, de a fan patchet csak akkor rakd, ha tenyleg gond van.
En most tisztitottam meg Ortega barlangjat. SOkat szivtam egyedül meg Copperrel Reddockbol, aztan ugy döntöttem viszem inkabb a Cape Dune-i csavot, aki ugye maga ajanlkozott es sec perc alatt ki volt tisztitva.
Igaz az utolso ket ilyasznal beragadt a csavo a sziklafal möge es nem volt nagy segitseg, viszont igy az ilyaszok sem rohantak ram, mert ök is ra celoztak asszem.
Szoval ha egy küldi nem megy, fejlödni kell, mert nem szaladnak el, es esetleg mas taktikat kitalalni. Nekem eddig mindig sikerült minden közepes nehezsegen.
A vaddisznokat pl Copper es egy elvarazsolt vadmalac pet segitsegevel csinaltam ki :-))
Max csinalj egy backupot az eredeti mapparol, ha tul rizikosnak talalod.
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
★ 汤姆 李
Na itt a karakterlapom is.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
\"Bilincsbe vert, falakkal körbezárt, átkozott lény. A Nap kietlen árnya reám hull most s mindörökkön: az Éjszaka Teremtménye vagyok...\"
Why so serious?
\"Bilincsbe vert, falakkal körbezárt, átkozott lény. A Nap kietlen árnya reám hull most s mindörökkön: az Éjszaka Teremtménye vagyok...\"
sry úgy emlékeztem, hogy nála már megnéztem
2. razoros gothic felrak + patch
3. dxdiag, teszteket lefuttatni (video és sound)
4. a dvd-n a support mappából az amdcpusetupot felrakod ha sima procid van
5. a játékban mindent maxra húzol kivéve árnyék
Így mennie kell -.-
Sajnos tényleg optimalizálatlan a játék, de nem úgy ahogy ti értitek. A nehézséggel van a gond. Azok a küldtések amior ember caspódnak mellétek egy idõre, még easy-n is teljesíthetetlenek, mert a csávókákat állandóan legyakják, bármit is csinálok. Ezért az alábbi dolgot eszeletem ki:
1.Mentés a küldetés elvállalása elõtt.
2.Aztán ahol gond adódik és meghal, akkor visszatöltöm és EGYEDÜL megtisztítom az utat majdnem teljesen és utána veszem õt fel és csinálom meg a küldtést EASY-n. Nordmar egyszerûen BRUTÁLIS. Easy-n két ütés egy ripperbaest vagy két jól felhúzott íjjal való lövés. Ilyen táposka vagyok és még így is kigyakják a kísérõt, ha sok az ork. (8 felett)
Na akkor egy kis elõzetes, ne olvasson aki nem akarja tudni.
Megtaláltam Lee-t Nordmarban, és odaadtam neki egy teleportkövet, hogy bejusson Vangard-ba. Aztán közi, hogy induljunk gyakni a királyt. Nos, felvettem, de nem támad rá a gyökér úgyhogy én kezdtem el ütni, de nem tudtam még legyakni az õrõkkel együtt, úgyhogy ez halaztottam.
Milten is megavan, a kolostorban lesz fennt. Gorn viszont szõrén-szálán eltûnt miután kirúgtam...
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
De mégse megy normálisan 😞
3000+ Athlon XP
1GB DDR RAM (400as)
Gef. 6600GT 128Mb + Zalman hûtõ
Persze az egészet visszavonom, hogy ha nincs meg hozzá a géped. De inkább írd le milyen géped van. Bár ha az oblivion megy rendesen...
Nekem az elõzõ winfosommal a német clone verziók úgy akadtak lowon is mint a kurvaélet. Highon meg nem akadt hanem már ilyen képregény volt az egész.
Felpakoltam 1 új winfpost + minden olyan dolgot amit ajánlottak ahhoz, hogy ne szaggasson a játék, és a razoros verziót telepítettem fel. Láss csodát full highon alig akad kint a szabadban.
-processor:2GHZ
-Memória:1.5GB
-VGA:minimum 128mb-os(128bit 400mhz)
Meghaladja ezt a határt?
★ 汤姆 李
100%ban visszaadja a régmúlt idõk Gothic hangulatját. Egyszerûen akarni kell elõle elszakadni mer másképp nem lehet 😄
A razoros verzióban eddig egy buggal találkoztam csak, és az a napfénysugaras flare vagy mi volt amit a lentebbi pecsekben ki lehetett kapcsolni.
Hunting Skillt hogyan lehet szerezni?
Why so serious?
Azt viszont nem tudom, hogy van-e hatással a játékmenetre, hogy Innos vagy Beliar oltárát részesíted-e elõnyben ...
A pajzs reziszt bónuszai folyamatosan "érévényesek", vagy csak akkor amikor blokkolok?
Mert a G1 és G2-ben, nekem az a taktika jött be, hogy minél több reziszt és akkor a mosták csak karcolgatni tudtak, vagy sazt sem. Tehát ha a pajzs állandóan növeli a rezisztet, akkor érdemes lehet rá gyúrni, amúgy meg felejtõs. Különben is, a két fegyver felé kacsingatok 😊
Van már aki vérgigvitte? Mennyi a max level? (mMennyire spóroljak a skill pontokkal)
köszi
Why so serious?
Van egy oltár pl. a kezdõ városban is.