Gothic 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(??H@YG?AVbCUnicodeString@@_WaBV0@@Z) nem található a DLL-ben (sharedbase.dll) – dolgot. Mert ez így napont többször már baromi unalmas és hátha ez segít az embereknek, ha már azt a nyamvadt NFOt nem tudják elolvasni. THX!
se banditákat, se lisztet, csak orcokat, zombikat😄 trollt, raptort😄
Elöl megy a cápa, utána a rája a remény hal meg utoljára.
Ha kifogy a lőszer a fegyveredből, nem kell aggódni, mindig van nálad egy tartalék tár, még akkor is, ha meztelenül ugrasztottak ki az ágyból.
Ha kifogy a lőszer a fegyveredből, nem kell aggódni, mindig van nálad egy tartalék tár, még akkor is, ha meztelenül ugrasztottak ki az ágyból.
Más. A játék mostanában teljesen random idõ után egyszerûen kilép azzal a szemét szabálytalan mûvelet ablakkal, pedig eredeti patchelt verzióm van... Így mág idegesítõbb az egész. Mindegy, a vicc kedvéért elküldtem a hibajelentést.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
De talan nem is ad reputation-t ha visszaviszed, szoval sokat nem vesztesz, de nem mernek mar ra eskudni.
szerintem
szerintem
Az eljárás belépési pontja (??H@YG?AVbCUnicodeString@@_WaBV0@@Z) nem található a DLL-ben (sharedbase.dll)
Enny1
szerintem
Azt hittem valami bug nem jottem ra, mitol lesz vasad, erc stb, mig egyszer csak sikerult bekeverednem egy barlangba, ahol egy gombnyomasra vesi ki a falbol az alap anyagokat, eleg feltuno, szoval nem kell aggodni annak, aki ezen szinten topreng, mikor lesz vasa 😊
szerintem
Sárkányokkal meg valami sáska félékkel amikbõl egy is simán lever akkor csak egy taktika marad, lõjj fuss lõjj fuss mentés és tovább ugyanigy.
Sildenben is van 80 pontom, mindent tudok mar csak a felszabaditas hianyzik, Bementem a fomuftihoz legyilkoltam, aztan semmi nem tortenik. A fo ellenallo mondta szoljak neki ha mehet a moka, de nem tudok neki mit mondani.Igy csak egyesevel ki tudom irtani az orcokat de gondolom nem igy kell, otlet ?
Cape dun-nel nagy segitseg, ha lemesz a varos alatti barlangba barlangba felcsalod a talan ogreket, szepen kinyirjak neked a falut, nem marad sok feladat igy szamodra.
szerintem
Azt mondja, hogy valami renkívül fontos küldetése van a számomra!
Na mondom, valami biztos valami király küldi lessz. Erre mit mondot ???
Keresd meg Xardas-t! LOLLOLLOL
Most vagy van ellen, vagy nincs. Gondolom csak azt nezi, hogy ellenfel=1/0
Ha 1 akkor full, ha 0 akkor halott. Az eletük töltödik vissza, ha felig levered es utana elszaladsz, akkor is. Ha minden lenynek jegyezni kene, hogy epp hol all az eletereje, meg szarabbul futna valszeg.
Why so serious?
Ja meg van vagy 90ezrem aranyban <#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2>
a 3 lázadó felé balra az uttol? vagy még lejjebb?
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu
Ha már fullra direkt felmegy az életereje akkor adja vissza a nyílvesszõimet is.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Elkezdem lõni nyílvesszõvel az ellent leviszem az életerejét szinte teljesen nullára és mentek majd egy támadáskor meghalok és visszatöltöm az elmentett állást és láss csodát a lény életereje fullra fel van nyomva megint persze az a tömérdek nyílvesszõ amit kilõttem rá az szintén eltünt.
Ez most direk igy van csinálva vagy óriási bug??
Nemsokat toltam vele kb 20 percet mert nagyon-nagyon akadt meg megállt tölteni 😞
Megkell találnom Xardast el is indultam belebotlottam egy kökör közepén a tûz melett ücsörgö vadászba aki szarvashús elenében tanít minket!
Akikkel edig küzdöttem scravenger azok sima ügyek meg a vérlegyek más ellen eddig nem mert harcolni csak a legelején azt a pár orkot lecsaptam.Mediumon tolom.
Ami bugot eddig találtam az kerek 1db szarvaskoma fut-fut neki a sziklának és egyszercsak hopp eltünik 😄
Next PC upgrade: 2022
De mostanáig nem tudtam bemenni a várba...hogyan kell? Mit kell teljesíteni? 68 a hírnevem a városban, de nem akaródzik feljebb szökni.
A zsoldosok lojalitása küldit hol lehet befejezni? Az egész falut és környékét végigkérdeztem, de még kell valakinek lenni. Lehet az lenne az uccsó küldi ami kell.
Viszont a reputation még így is csak 65, és már nincs több küldetés. A legelsõ küldetést kihagytam, mert nem akartam rabszolgákat cserélgetni, és nem is ment fel. Tudom elbasztam. Hogy jutok most el 75ig? (Néztem, külföldi fórumokon, mások is beleestek ebbe a hibába. 5let? Ha másnem valaki adjon egy cheatet amivel fel tudom vinni a reputationt 75-re) Tudtommal csak úgy lehet elfoglalni Monterat, hogy bemegyek és lezúzom a fõorkot. Namost ha nem jutok a közelébe akkor ez tárgytalan.
Tehéngond: Van egy jó megoldás, bár nem tudom hogy nálad menni fog-e. Nálam ment révén mágus vagyok, és tûzgolyókkal próbáltam. Várd meg az éjfélt majd menj ki a farmra. Egy maximális erejû tûzgolyóval lõdd ki az alvó teheneket. Namost hiba, vagy nemhiba, de a tehén álmában azonnal meghal és ezért nem veszik észre a zsoldosok.
Ami gond lehet ha nem mágus vagy, az a tûzgolyó erõssége, révén ez függ az ancient knowledge szintjétõl. Ha nem elég hatékony a tehén feláll elkezd szaladni és a parasztok riadnak.
Nem próbáltam, de lehet hogy íjjal is mûködik.
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
★ 汤姆 李
Hello, bocs, tudm h itt nem kellene warezrol ekrdeznem, de mashova nemigen tudok menni(?)..
Feltettem, leszedtem save filet, bemasoltam ahova kell, atirtam angolra iniben, elinditottam, load game->kivalasztom->load, e snem tortenik semmi, viszont a mentest nem igazan ertem, azt irja ra h 'unknown'..
Ezt egy regebbi hozzaszolas linjerol szedtem le, rapidsharerol, szoval ha valaki tudna valamit akar itt akar privatban azt megkoszonném!