Gothic 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Engem előzz meg, ne a fogszuvasodást!
gondolom ha orc vagy, rebel, vagy assasin, az utobbi nem tudom mikor jon be a jatekba.
szerintem
Ha ket különbözö vege van a jateknak, akkor a Gothic4-nek ket különbözö elejenek kelle lennie, es ha mindket szalnak ujra 2 különbözö vege lesz, akkor mar 4 vege lesz es ez igy duplazodik majd a gothic 10-ig.
Szoval vagy nem lesz gothic4 (ami szörnyü lenne), vagy legkesöbb a 4-ben ujra össze kell hozni a szalakat...
Olyan Gondom van telepítésnél hogy csak a c-re akarja tenni bármit adok meg útvonalnak hova telepítse nem jó vki erre tud vmit mondani!?
tobb fele befejezese van, biztos erre van ketto is.
szerintem
szerintem
szerintem
Why so serious?
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
Hibákat érintõ kérdésekre - melyek totál megsemmisítik a világ atmoszféráját - Michael azzal védekezett, hogy a minõségellenõrzéstõl érkezõ minden egyes visszajelzés után, bug kijavítását követõen 11 órába telik a teljes játékvilág lefordítása. Az ork nyitóharc például nincs scriptelve, hanem teljesen dinamikusan fut, amely szimuláció a bonyolultsága miatt bárhogy végzõdhet.. Ezen komplex részek miatt rendkívül sokáig tart egy húsos hibát kijavítani. Bevallja: "A perfekt, hibamentes Gothic 3-hoz még hat hónap kellett volna." Szélben furán lengedeznek a fák.. Fizikai ütés nélkül hátratántorodó ellenfelek, házfalba akadó testek kijavításához le kellett volna cserélni a teljes ütközés érzékelõ rendszert és erre már nem volt idõ.
Reménykedjünk, hogy az eljövendõ hónapok alatt kiadott patchek hatására eszményi státuszba emelkedik a Gothic 3."- Hardwired hír !!!!
Ha kifogy a lőszer a fegyveredből, nem kell aggódni, mindig van nálad egy tartalék tár, még akkor is, ha meztelenül ugrasztottak ki az ágyból.
Most raakom fel!
Ha nem megy, akkor én elszaladok a boltba, és megveszem ANGOLUL, és ha megjelenik magyarul, akkor azt is megvveszem <#nyes>#nyes>
www.oblihun.extra.hu www.pcgameshuns.hu
\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu
\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
Nagy gondom,hogy a mágiáról le kell mondanom,mert nincs képzettségpontom rá...(elugráltam Alkímiára hátha majd a permanent piákkal tápolhatok,meg a vadászatot kitanultam maxra,azóta ömlik a pénz :-)
Amúgy íjjal ölök,futok,ölök,futok...Legolas ipari tanuló nálam :-)
jahh...itt a legbátrabb pofonom,ekkor még a sárkányok(mint kiderült 2 van) megdöbbenésükben elfelejtettek miszlikre-sütni
Ez a kisebb megszakításokat levonva is kb. 16 óra. Tudtam hogy ez lesz ha megjelenik 😄
Ha kifogy a lőszer a fegyveredből, nem kell aggódni, mindig van nálad egy tartalék tár, még akkor is, ha meztelenül ugrasztottak ki az ágyból.
Montera-ba menet megkértek hogy öljem meg a rabszolgákat õrzõ orkokat, meg is öltem mind a 4-et, bementem, kicsit fosztogattam is, és most ha valami hivatalos személlyel találkozok, akkor az rámvarrja mind2 bûnt és mindenképp megtámadnak <#sir>#sir>
Most mi lesz? Buktam a várost?
Vagy ha elég nagy respectet össze tudok szedni akkor elnézõbbek lesznek velem?
Sajnos már a Thief skillek kötül a hazudozást is megtanultam, de nem segít sokat...
"...az ember csak saját magának árthat, és csak maga árthat magának, senki más." "Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal."
One Vision. One Purpose.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Éééééééééééééééés, tatataaaaaaaam! Megvan Xardas. Írjak még róla?
Végre befejeztem a sírhelyes küldetéssorozat elsõ részét. 6 lehetséges sírhelybõl naná, hogy az 5-dik próbálkozásra találtam meg a megfeleõ helyet. Aki még nem ment át Normarba, az hanyagolja talán egy kicsit, mert kicsit monoton és baromi jó térlátás kell, hozzá, hogy felfogd, hogy hol vagy.
Ha valakit érdekel, belinkelhetem, hogy hol van Xardas. Eljutni oda az már más tészta...
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Nah mindegy hamarosan veszek még 512 RAM-ot meg 7600 GT-t remélem elég lesz majd a game-nak....
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
Pontossan itt van a tolvajok tábora !! <#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2>Ha kifogy a lőszer a fegyveredből, nem kell aggódni, mindig van nálad egy tartalék tár, még akkor is, ha meztelenül ugrasztottak ki az ágyból.