Gothic 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

dzsuvajoe
Az orkokat veglegesen ti is csak nyilveszokel tudjatok megolni?

Engem előzz meg, ne a fogszuvasodást!

Hunnenkoenig
Na fasza...
Alapbol tök buli, csak kicsit megkomplikalja a dolgokat...

dzsuvajoe
De jeviar elkuld !

alma2
Most utana olvastam 3 vege van a gothic 3-nak.
gondolom ha orc vagy, rebel, vagy assasin, az utobbi nem tudom mikor jon be a jatekba.

szerintem

Hunnenkoenig
Hol tartasz?

Ha a jatek elejen, akkor Reddocban Jeviar-nak kell odaadni öket a barlang aljan.

dzsuvajoe
ÉS holvan keszulodo rabszolga? V addig tartsammeg a kulidt amig bele nem botlok egybe? V mi?

Hunnenkoenig
Azon en is gondolkodtam, hogy mi van, ha az orkoknak segitek es nem a lazadoknak.

Ha ket különbözö vege van a jateknak, akkor a Gothic4-nek ket különbözö elejenek kelle lennie, es ha mindket szalnak ujra 2 különbözö vege lesz, akkor mar 4 vege lesz es ez igy duplazodik majd a gothic 10-ig.

Szoval vagy nem lesz gothic4 (ami szörnyü lenne), vagy legkesöbb a 4-ben ujra össze kell hozni a szalakat...

dzsuvajoe
Igen bocs

Hunnenkoenig
Mar valaszoltak ra. Olvass legalabb vissza.

dzsuvajoe
Boundle of weapons al mit kel csinani?

Cafu
HEllo!
Olyan Gondom van telepítésnél hogy csak a c-re akarja tenni bármit adok meg útvonalnak hova telepítse nem jó vki erre tud vmit mondani!?

alma2
Tenyleg, van olyan vallakozo kedvu jatekos, aki az okrok nagy spanja lett, es a lazadokat apritja ?
tobb fele befejezese van, biztos erre van ketto is.

szerintem

voodoothursday
Egyszerûbb ha inventory ablakban a tárgy fölé viszed az egeret és megnyomod azt a számgombot ahová szeretnéd tenni a fegyvert a menuben.

alma2
Sose add el, eleg sok helyen ezzel kell tamogatni a keszulodo rabszolga felszabaditast 😊

szerintem

alma2
drag & drop, de ha nem valami bug akadalyozott meg ebben, akkor szerintem ez nem a te jatekod...

szerintem

Bal egérgombbal rányomsz majd szépen lehuzod a kis kockába.

Why so serious?

gerg82
Sziasztok!most kezdtem el játszani a játékkal és olyan kérdésem lenne hogy hogyan lehet a fegyvereket beilleszteni a kis négyzetekbe!a választ elõre is köszönöm!jo játékot mindenkinek

Sildennél, a szökött rabszolgákat hova kell vinni (a küldetésben csak annyi van, hogy ki a vadonból)? Nos én akárhova viszem ôket, nem tudom levakarni magamról.
dzsuvajoe
Help! A bundle of wepons-el mit kell csinalni? Topork hazabol vettem el es aszem kell egy kuldihez de a csavo aki adtaka kuldit nem hajlando elfogadni! Micsinajak vele? Olyan is van h el kell adni de akkor sem jon xp. Mi van ezeL?Na milyen kardom vannekem? ez ma teccetõs

Kandurex
Figyelemmel kísérted a szavazást? Elõször is, amikor ki lett rakva, már jó páran tolták, persze nem feltétlenül csak magyar honiak, de ha hiszed, ha nem, elõfordulnak a fórumon szép számmal diszidált kollegák is, valamint nem csak a warezra építünk. Másrészt pedig az elsõ 3 napban 42 szavazat érkezett, míg a rákövetkezõ 4 -ben + 250, ebbõl, némi ésszel, szûrj le valamit.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Hali! Azt szeretném megtidni hol lehet az erõt növelni vagy hogy hol lehet tanulni, vagy ha van valami famsite akkor irjátok meg.<#vigyor3>
gameplusz
Kandurex volt! <#taps><#idiota>

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

rotator
Ez hihetetlen, még mindig nem megy a JoWood fórum???

rotator
Eleve ***** volt, aki kirakta (elnézést tõle, akárki is volt), hiszen jóformán csak pár példányban volt kapható az országban és még normálisan mûködõ warez verzió is éppen hogy van.

gameplusz
5-6 hónap. Mindenki kibírta volna. Így meg csak a gebasz van...

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

Alwares
Rendben. Akkor majd fél év múlva megint elõveszem ezt a gammát...

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

Aragorn10
"A Gothic 3 dobozokat azóta már elkapkodták a boltokból. Ezért már a második lemez dömping példányai kaphatók péntektõl. A Krawall.de csapata úgy gondolta, kitûnõ alkalom most tisztázni a hangulatot terhelõ hibákat érintõ kérdéseket. Lekapták hát tíz körmérõl Michael Paeck producert és furfangos kérdésekkel jól csapdába ejtették. Jópár vásárló majd szétrobban a dühtõl a kisebb-nagyobb esztétikai és játékmechanikai hibák láttánn. Jó hír, hogy legkésõbb 5-6 héten belül érkezik az új patch. De ennél sokkal korábban szeretnék kiadni. Harci rendszer: Túl gyorsan támadó kisebb szörnyek tempóját és pár játékegyensúly bakkert javítanak többek között.

Hibákat érintõ kérdésekre - melyek totál megsemmisítik a világ atmoszféráját - Michael azzal védekezett, hogy a minõségellenõrzéstõl érkezõ minden egyes visszajelzés után, bug kijavítását követõen 11 órába telik a teljes játékvilág lefordítása. Az ork nyitóharc például nincs scriptelve, hanem teljesen dinamikusan fut, amely szimuláció a bonyolultsága miatt bárhogy végzõdhet.. Ezen komplex részek miatt rendkívül sokáig tart egy húsos hibát kijavítani. Bevallja: "A perfekt, hibamentes Gothic 3-hoz még hat hónap kellett volna." Szélben furán lengedeznek a fák.. Fizikai ütés nélkül hátratántorodó ellenfelek, házfalba akadó testek kijavításához le kellett volna cserélni a teljes ütközés érzékelõ rendszert és erre már nem volt idõ.

Reménykedjünk, hogy az eljövendõ hónapok alatt kiadott patchek hatására eszményi státuszba emelkedik a Gothic 3."- Hardwired hír !!!!

Ha kifogy a lőszer a fegyveredből, nem kell aggódni, mindig van nálad egy tartalék tár, még akkor is, ha meztelenül ugrasztottak ki az ágyból.

Raptor 2
Na este leszettem a Razor változatot!
Most raakom fel!

Ha nem megy, akkor én elszaladok a boltba, és megveszem ANGOLUL, és ha megjelenik magyarul, akkor azt is megvveszem <#nyes>

www.oblihun.extra.hu www.pcgameshuns.hu

kössz
Ottto
Bloodlustot szeretem még (: A montera melletti banditatábornál volt igen nagy hasznomra. Kettõre rátoltam, azok csináltak egy kis mûsort, és a nagy kavarodásba senki nem vette észre hogy elsuhanok a nézõközönség mögött (:

\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu

Ottto
Idõvel meglesz. Én már Monteraban szenvedek, de még így is csak 22.

\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu

Egy kis segytség, bár már lehet le volt írva. Aki mágus pályára készül, annak annyi a dolga , hogy összeszed eleg pontot a fireballhoz és megtanulja egy Innos szobornal, onnnantol gyerekjatek barmit megolni es mar csak manara kell gyurni egy jodarabig, masfelol kiba elvezetes igy😄

meg valami kownledge-t se tok tanulni pedig van elég pontom rá(ez bug vagy mi)??!!
Hogy lehet 25% rebels-t elérni mert a 300000 gold-os rucihoz kell és nem tom hogy kell!!pls help!!!
dante3
Ezeket már én is kinyírtam,de mielõtt leérsz a barlang fenekére a sárkányokhoz,feljebb bemelegítésnek 3 troll v.ogre,már nem tom! 😄

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

majd elfelejtettem,a nagy varázskupola felé menet Majdnem kiirtottam egy nagyonrakássok orkot,az utolsó 10 nyírt ki...elõtte meg sem akartak ütni,pedig bepróbáltam amúgy UT2004 stílusban vagy 40-et...lehet hogy az AI-t kihasználva alacsony szinten ki lehet nullázni azt a tábort?!
Na iszonyatbátran pofánvágtam egy sárkányt Cape Dun alatti barlangban...nem meghaltam,hanem iszonyúan meghaltam tõle...azért másfél óra múlva már én nyertem :-)(volt benne light cheat meg falmögéállok meg Chuck Norris repülõrúgás is)
Nagy gondom,hogy a mágiáról le kell mondanom,mert nincs képzettségpontom rá...(elugráltam Alkímiára hátha majd a permanent piákkal tápolhatok,meg a vadászatot kitanultam maxra,azóta ömlik a pénz :-)
Amúgy íjjal ölök,futok,ölök,futok...Legolas ipari tanuló nálam :-)
jahh...itt a legbátrabb pofonom,ekkor még a sárkányok(mint kiderült 2 van) megdöbbenésükben elfelejtettek miszlikre-sütni

nyah ideje lesz lefeküdni. Bár még csak tegnap délelõtt fél 11 óta játszok kb. o.O
Ez a kisebb megszakításokat levonva is kb. 16 óra. Tudtam hogy ez lesz ha megjelenik 😄

Aragorn10
Valaki meg akar enni reggelire de sajna beletörött a foga <#idiota><#idiota>[/img]

Ha kifogy a lőszer a fegyveredből, nem kell aggódni, mindig van nálad egy tartalék tár, még akkor is, ha meztelenül ugrasztottak ki az ágyból.

Nekem lenne egy kis gondom 😞
Montera-ba menet megkértek hogy öljem meg a rabszolgákat õrzõ orkokat, meg is öltem mind a 4-et, bementem, kicsit fosztogattam is, és most ha valami hivatalos személlyel találkozok, akkor az rámvarrja mind2 bûnt és mindenképp megtámadnak <#sir>
Most mi lesz? Buktam a várost?
Vagy ha elég nagy respectet össze tudok szedni akkor elnézõbbek lesznek velem?
Sajnos már a Thief skillek kötül a hazudozást is megtanultam, de nem segít sokat...

"...az ember csak saját magának árthat, és csak maga árthat magának, senki más." "Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal."

a_n_d_r_e_w
majd a GOLD vagy az amerikanszkij verzió még lehet 😊)

One Vision. One Purpose.

a_n_d_r_e_w
FAQ frissítve. Ha valakinek van valami javaslata, ami mehet bele, de elsiklanék felette, küldjön privit a biztonság kedvéért 😉

One Vision. One Purpose.

Kandurex
Szerintem lassan le lesz véve a szavazás, persze elõtte eredményt hírdetünk, bár az már most látszik, hogy nem az év játékával van dolgunk <#ravasz1>

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Lehet valahol a játék elején kereskedelmi menyiségû nyílvesszõt beszerezni? (ahol újratermelõdik, mint G2A Bosmernél).
Molnibalage
Hát azt nehezen fogsz, mert 50-es reputation kell a lázaóknál. Az még nekem sincs meg...

Éééééééééééééééés, tatataaaaaaaam! Megvan Xardas. Írjak még róla?

Végre befejeztem a sírhelyes küldetéssorozat elsõ részét. 6 lehetséges sírhelybõl naná, hogy az 5-dik próbálkozásra találtam meg a megfeleõ helyet. Aki még nem ment át Normarba, az hanyagolja talán egy kicsit, mert kicsit monoton és baromi jó térlátás kell, hozzá, hogy felfogd, hogy hol vagy.

Ha valakit érdekel, belinkelhetem, hogy hol van Xardas. Eljutni oda az már más tészta...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

yellowcab
Isten vagy😄
thx

Elöl megy a cápa, utána a rája a remény hal meg utoljára.

Alwares
Bakker ti már nagyban játszhattok én meg itt szivok mert szarul megy el... <#rinya><#rinya>
Nah mindegy hamarosan veszek még 512 RAM-ot meg 7600 GT-t remélem elég lesz majd a game-nak....

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

Aragorn10
Pontossan itt van a tolvajok tábora !! <#vigyor2><#vigyor2>

Aragorn10
Képet melyik oldalról érdemes belinkelni ???

Scorpy tedd fel mégegyszer a peccset (mféle uninstall nélkül), a cracket pedig ismét öntsd a fõkönyvtárba. Ezek után próbálkozz ismét. 😉