Gothic 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Júúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúj!
Imáááááááádom!!! Végre függõ lettem!
Képzejjétek el, ma hazajöttem a suliból, és mit látok? ANYÁM ÜL A GÉPNÉL! jó, rendben megvárom. anyám 7ig nyomta! én 4kor jöttem meg!
Örülök, kimegyek szarni, mielõtt elinditom a Gothicot, visszajövök, és miva?
AZ A KÖCSÖG NÕVÉRM ÜL OTT!!!!!!!!! ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ Leültem az ágyamra, tíz percig veszekettem nõvéremmel, végül mérgemben a saját lábamba belevágtam egy kõrzõt!
Ok, mostmá végre idejutottam, GOTHIIIIIIIIIIIIIIIC!!!!
Tudom, kicsit értelmetlen amit mondtam, de még mindig érzõdik rajtam a Gothic hiánya által keletkezett feszültség!
Na további jó játékot, mospedig "KATT Gothic3.exe KATT"
www.oblihun.extra.hu www.pcgameshuns.hu
Azt megtudja valaki mondani hogy a montara melletti farmon amikor a búzatólvajok után kell menni,akkor merre keressem õket?Mert igy nemigazán tudom összeszedni a 15 zsákot ami a raktáros csávónak kéne.
Ja meg ugyanarról a farmról amikor segitünk az egyik rabszolgának Okarába szökni,akkor azt hogy lehet megcsinálni,mert nekem elkezd rohanni, én megyek utána,de megállok harcolni hogy ne dögöljön meg az a szerencsétlen,erre meg eltünik és az istennek sem találom az erdõben.Lehet h elõrement egyedül?
Elõre is köszi a segitséget
\"We are only slaves to our temptations\"\"
Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Mr_no_Name: Ugylátszik neked összejött nekem sajnos bármit bárhogy állítok nem megy jobban.
Annyit megtennél nekem hogy felteszed vhova az ini fájlodat hátha?
Next PC upgrade: 2022
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Viszonylag eleg könnyü, mert sok helyen megölöd az ört, a masik meg csak all, mint aki jol vegzi dolgat.
Szoval van idö menteni es gyogyulni.
De mondjuk nekem ez valahogy nem koser. En is hianyolok valamit.
Grebber vaze, te mivel jatszol?
Ha gorn azt mondja kövesd, akkor lodulj neki. Majd felall es elindul es beelöz.
Azt eszrevehetted volna mar, hogy group tagok mindig nehezkesen indulnak meg, hiaba pofaznak. Elöször neked kell elindulni es aztan nehany perc mulva majd követ.
Gornnal a lenyeg, hogy menj ki a szobabol, akkor majd feltapaszkodik.
Nekem is szaggatott lowon azt most highon fut és gyönyörû...
Tulajdonképpen lopni is úgy szoktam, hogy este bemegyek a házába valakinek és miután levertem kirámolok mindent amíg "fel nem ébred" 😄
...lehet geci vagyok, dehát valamibõl fedeznem kell a költségeim, elvégre én mentem majd meg a világot 😄D
Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
Meg 1-10 fps-el 10 másodperces megállásokkal nemsokra megyek 😞
2000et alig kapartál össze? Az érdekes mert nekem most van 108 ezrem pedig nem rég vettem 30 ezerért páncélt. Montera felszabadításánál csak a cuccok begyûjtésével és a hullák kirámolásával kerestem 40-50 ezret. 😊
Why so serious?
Más: Mint mondottam nagynehezen összegyûjtöttem 2000 aranyat visszamentem Gorn-ért kifizettem a fõnöknek a 2000-et plussz volt egy quest hogy zuzzam le megtettem visszavettem a pénzem.
Megyek be Gornhoz mondom neki szabadvagy erre õ fasza meg minden rögtön kapok is 2 quest-et és mondja kövessem!
Ja csakhogy az a köcsög nem moccan ott ül egyhelybe 😞 Ez bug mert akkor tökönszurom magam ?
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Szoval nem nagy durranas.
Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...
Ami nem volt odaszögezve, azt vittem is. Jo sok nemes fem volt :-))
Mire ujra visszajöttem, az orkok eltüntek es lazadok voltak a varban. Furcsa modon mikor beertem a varosba, megtamadtak, hogy en tolvaj vagyok.
Mondtam nekik: "Anyad, nem is ismerlek!", aztan jol levagtam öket. Utana kussba voltak.
Gondolom a rendszer megjegyezte, hogy az orkokat kicsit kiramoltam es atruhazta a lazadokra.
Az Okarai rebelszálló igen érdekes álcahálóval van fedve, aszittem grafikai glics. És ha valaki keresné, rögtön a bejárat mellett van a teleport kõ. Azután találtam meg, hogy mindent feltúrtam bent. Ha.
I can eat death like nobody\'s business.
Ha lemesz a var lepcsöjen (a jarhaton es nem a romokkal teliszorton), akkor balkezre vezet a varfal es ket szakaszara fel tudsz menni.
A lepcsötöl meszebb levö szakaszon van egy torony, aminek a lepcsöjet szinten valami rom fedi. A romokon at tudsz ugrani es fel tudsz menni a lepcsön. A torony legtetejen a bastyan a szabadban ül a csavo es flamozik.
És sajna az elején nem vettem fel a térképet így nincsen 😞
JÁRKÁL MÁR VALAKI NORDAMARBAN? FONTOS, mert kívácsi vagyok, hogy náluk is fagyogat -e?
Sok vadász úszik a kukacosban halra vizelve, de a lényeg, hogy az enyémet csak maga kaphatja be.
I can eat death like nobody\'s business.
Banner
\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun