Gothic 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hunnenkoenig
Hunnenkoenig
Hat elvileg kell egy recept, amivel a nyersanyagbol tömböket tudsz csinalni (gondolom en). A jatekban ugye sokszor talal az ember nyers vasrudakat, amik a kardokhoz kellenek. Gondolom olyasmit kell neked is csinalni, de meg en sem tudom hogyan. Egy NPC valahol azt mondta, hogy az egyik varosban vannak a legjobb kovacsok a vilagon. Oda tömörültek. Gondolom ott kap az ember ilyen receptet (vagy skillt).

BEAST
magic orem van rengeteg , de a fegyverek keszitesehez magic ore tombok kellenek , es egyenlore meg nem jottem ra hogyan jutok hozza , elmeletileg Nordmarban megtanitjak hogyan banjak az ercekkel , de hiaba megyek le a nagy kohohoz semmit sem tudok vele kezdeni 😄 ... igy meg a sok ercnek semmi ertelme ... biztos van ra valami nagyon egyszeru mod ... csak meg nem jottem ra 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

CS@
OrcSlayer(CloseCombat) – WolfClan/Hogar

Hunnenkoenig
*lebutitottal

---------

Meg en sem talaltam receptet rawlingok keszitesehez. Nekem erc kellene, hogy tudjak erc fegyvereket csinalni (nem tudom arra gondolsz-e...en nemetül jatszom ugye :-) )

Hunnenkoenig
Fu, az egyik nemet forumon valaszolgatnak a Piranhasok az olvasok kerdeseire es ott elejtette az egyik, hogy nehany ev mulva ki akarnak adni egy High-Res verziot a jatekbol. Tehat valszeg az eredeti grafikaval, nem ezzel a "lebutittal".

Kiraly!!!

BEAST
Nordmar Gothic vilaganak legmocskosabb terulete ... mit ossze rohangaltam mire megtalaltam az utolso orkot vagy kveszt npct 😄

mas , vegre megtanultam hogy magic ore cuccokat is tudjak csinalni , mar csak magic ore blank cucc kene , erre van kulon recept?

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Hunnenkoenig
Keress ra a szarvas szora. Alul van a keresö a topikhoz :-)
Amugy Ardea mellett vannak, ha elszaladtak.

--------

Annyira jo ez a jatek vazze! Akarmilyen bugos is, ez a vilag legjobb RPG-je, mese nincs. Oblit meguntam 2 ora jatek utan, ez viszont istencsaszar. Mondjuk elfogult vagyok, de akkor is.

Amugy meg a nemetek es angolok hülyek szerintem, mert asszem mindenki azert sirt, hogy nordmarban minden ork rajuk tamad. Holott Faringban csak kb 1000x mondjak el, hogy Nordmarban nem csipik az embereket es egyböl tamadnak... pff... mondjuk en epp csak atertem, szoval meg nem tapasztaltam semmit...

Hogy is lehet behozni az szarvast ha elszalad? vki leirt mar de nem talalom a postot😞

yellowcab
van valakinek olyan !!!mage!!!karis kimentett állása, ahol semmi másra nem rakott mint ancient knowledge és mana, ugy kb montera elfoglalásáig? megköszönném

Elöl megy a cápa, utána a rája a remény hal meg utoljára.

Érdemes azonos méretû ramokat tenni a gépbe.
Biztos dobna rajta, de ne várj csodákat.

Azt írja, h a megfelelõ gombbal a megfelelõ tárgyat tudod aktiválni (1 - elõveszed a kardod). Ha nem megy, vmi bug lehet.

Megkeserítik az életed?

Hi all

Lehet h. mindenkinek 1értelmû de én nem jöttem rá hogy lehet bányászni? És mi ez a PROSPECTOR skill? Megtanultam de nem nagyon tudom mi az és ore-t csak moboknál illetve ládákban találtam...

Az intelligens ember majdnem mindent nevetségesnek talál, az érzékeny ember szinte semmit.

Köszi Hunnen és Andree. sikerült bár végülis nem rajtam múlt a dolog,mert ugyvoltam vele hogy nemérdekel majd elõkerül és erre tessék amikor megérkeztem Okarába ott álldolgál és boldogan mondja hogy megcsináltuk.😊 Hát mondom eccsém scak magadra legyél büszke,mert nekem közöm nemvolt hozzá😊

\"We are only slaves to our temptations\"\"

Császtok!
A teljesen elején már elakadtam valami ablakot bead hogy nyomjam meg az "1"-es gombot de nyomkodom nemcsinál semmit az okére is kattingatok akkor se csinál semmit meg kilépni se tudok csak gép restart 😄
Itt mit is kell?
Kösz!

SX VINTAGE TELECASTER MARSHALL MG10 Guvnor Acustic

j0nNyKa
szerintem obli helyett el kene latogatnod nyelvtan orakra
es mielott rakattannal a gothicra, eloszor legyel okos.

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Raptor 2
Ha a körzösre gondolsz, akkor inkább zsibbad, de ha az Oblivionra, akkor viiii nem fáj, boldog vok. Mer ha mai napig nemk szokom le az Obliról, akkor ha vakami monnya hogy "Gothic3" rávágom hogy szar!

De hla égnek, a Gothic3-at leszettem(bár az elõzõ részeket is imáttam)
és az obli sztem unalmas, oklyan mint ha a természet mûanyag lenne, az állatok...stb..
na mind1 nem szabad vitázni mejik a jobb (bár sztem a G3<#nyes>)

www.oblihun.extra.hu www.pcgameshuns.hu

Raptor 2
Ha a körzösre gondolsz, akkor inkább zsibbad, de ha az Oblivionra, akkor viiii nem fáj, boldog vok. Mer ha mai napig nemk szokom le az Obliról, akkor ha vakami monnya hogy "Gothic3" rávágom hogy szar!

De hla égnek, a Gothic3-at leszettem(bár az elõzõ részeket is imáttam)
és az obli sztem unalmas, oklyan mint ha a természet mûanyag lenne, az állatok...stb..
na mind1 nem szabad vitázni mejik a jobb (bár sztem a G3<#nyes>)

Mr_no_NaMe
Ménem csaptad pofán a nõvéredet azt kellett volna <#idiota>
j0nNyKa

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Akinek a collector's edition van meg az most letöltheti a borítókat a cdtokokhoz ide kattintva.

Veni Vidi Vici. Hajrá Vidi!!!

BEAST
ez nagyon erdekes...

És nagyon fáj??<#eplus2><#eplus2>

Raptor 2
Na de mosmá örül a fejem, tudom még nem sok, de felszabadítottam Cape Dun-t, Sildent, meg uge az elsõ váost a gém elején.
A szintemet minnyá +nézem.

Raptor 2
Nem, még nem gondolkoztam, max eddig olyan volt, hogy 2 hétig nem jáccotam az Oblivionnnal, hogy leszokhassak rólaa, lám bevált!

a ez a körzõs dolog,, valoszinüleg a mai feszültség miatt lehetett.

1.három dogát írtam ma
2.a barátnõm nem ért ma rá, moziba mentem volna vele.
3.elkapot az ellenõr a buszon
4.Fárattan hazaértem, gondoltam útközben, h. "Jajj de jó lex otthon ledobni magam a gép elé, és egy jót Gothicozni!!!!! Ok bementem a szobámba, és anyám ült oott, de ezt má meséltem! Akkor nagon mérges lettem, ugyebár kivártam míg befejezi, elmentem a dolgomra, visszamentem, a nõvérem ült ott, és KÉSTZ!!!
ELDURRANT AZ AGYAM. Ilyen nem fordul nálam elõ, csak ha NAGYON ideges vok. De most, hogy kijáccottam magam mára, már sokal jobban érzem magam, és lenyugodtam. Most majd nemsokára reméjjük alszok egy jót! Oszt reggel suli, hazajönni, tanulni, GOTHIIIC!!!

Amugy nekem is máér teljesen jól megy, nincsenek 3-5 mp-s tölések, sõt NINCS is töltés, és a beállításaim nekem is max kivéve árnyék.

Ioles
Hello srácok!
Ha vennék még a gépembe 512MB ramot és így lenne 1,5GB akkor sokat dobna a teljesítményen? Mármint a területeken lévõ beszaggatások elmúlnának?

Gorbesz
nah egy noob kerdes 😊

paladin akarok lenni, hogyan erhetem el, es mekkora level kell hozza?

Fire chalice-ket kell gyujtogetni?

Spiral Zone fan

Hello! T-rex van benne,ha igen hol?
Gondolom sokan kérdezték már, be lehetne rakni a FAQ-ba,hogy mi van vele.
Amúgy nagy gépigénye van játéknak!Haverom gépén: A64 3500+ 1GB ram GF7900GS-en szabályosan akad!!

Hunnenkoenig
Most olvasgatom a nemet es angol forumokat.

Ugy tünik vigyazni kell! Nem szabad minden varost hübelebalazs modjara felszabaditani, mert egy idö utan az orcok KOS lesznek. Az azt jelenti, hogy nem tudsz velük beszelni es igy a main story-t sem tudod befejezni. Illetve be tudod, csak lenyegesen nehezebben es a jatek atmegy CS-be, semmint RPG-be.

Hunnenkoenig
Mivel mindenki maskepp jatszik, neked talan nem volt annyiszor.
A programozok kepessegeire akkor utaltam, mikor azt mondtam, hogy "az ö intellektualis kepessegeinek mercejet is"

Itt pusztan csak helyzetfelismeresi es problemamegoldasi kepessegekröl van szo. Ha az ilyen szinten nem megy, akkor szerintem olyan sokaig maradjunk a szülöi hazban anyuci mellett, amig csak lehetseges :-)))

Mr_no_NaMe
A lentebbi leírás alatti vas:
Amd Athlon XP 3000+
x800 GTO 256 MB
1,5 giga ram
Hmm,
Nem olyan nehéz azt

GigaByte P965-DS4
Core 2 Duo 6300 nincs húzva
2x 1GB Kingston DDR2 667Mhz RAM
GigaByte X1950XTX
SB Audigy 2
WD 250GB SATA II Raid edition
Samsung 242MP 24" TFT 1920x1200

ATI Catalyst 6.10 Béta

Ezen 1920x1200-on minden maxra húzva kivéve az árnyékokat mert azok ATI-n bugzanak (nincsenek) meg az ini kissé széthekkelve hogy ellássak a világ végéig kb 30-40fps még fáklyával is.

Ha meghúznám a procit meg a videó kártyát akkor tudna 50fps-t is.

GW2: Dragonknight.5302

CS@
A probléma megoldással kapcsolatban egyetértek veled.
Azzal már nem, hogy mire idejut az ember addigra ez KB10X elõfordul ilyen, mivel ilyen téren szabadjára van engedve a játékos, így velem(LVL22) 1X sem történt hasonló.
Csak úgy elképzeltem magamban a helyzetet, hogy aszondja Gorn, hogy kövessem és ücsörög tovább. Ha errõl a programozok úgy gondolták, hogy ez így rendben van, akkor az õ intellektuális képességeikkel mi a helyzet?

Ilyen géped van ? <#wow1> Vagy csak gondolod ? 😊

Az új fiókom: DevLupius

Gorn-al nekem is voltak "érdekes" kalandjaim. Gondoltam együtt szépen kipucoljuk gotha elõl az orkokat úgyhogy szóltam neki, hogy kövessen majd megöltem a fõ orkot. Aztán kirohantunk és elkezdtünk gyilkolászni. Egy idõ után feltûnt, hogy már nem harcol velem hanem eltûnt valahova. Miután megöltem az orkokat gondoltam elindulok megkeresni. Fent állt a háztetõn beszurolva a srégen álló tetõszerkezet és a torony közé kivnt baltával és veszettül mondogatta a toronynak hogy "i will kill you" vagy valami ilyesmit. Miután a fenti orkokat is kinyírtam innen is eltûnt. Körbefutottam a helyet és a torony alján a falból kiállva találtam rá /a lába egybe volt olvadva a fallal/. Amikor távolodni kezdtem el akart indulni felém ami azt eredményezte, hogy elõre fele lépkedett és közben ütemesen csúszott felfelé a falban. Jó játék a gothic de azért ez kicsit sok volt. 😊

Why so serious?

Asus P5NSLI
Core 2 Duo 6600
4x1 GB DDR2 RAM
2x Sapphire X1950XTX
SB Audigy 4
Maxtor 7200 350GB SATA

Ezen úgy eldöcög! :-)))))))))

Hunnenkoenig
Az lehet, hogy paraszti logikaval merve Gorn a hülye, de a programozok ugy latszik nem ugy gondolkodtak. Namost ha adva van egy szitu, aminek a megoldasahoz kb egy 5 eves szellemi kepessegei szüksegesek, es ez a megoldas kb mar vagy 10x kellett, hogy müködjön, mig eljutott gornig, akkor en bizony megkerdeznem, hogy az az ember, aki idaig eljutott, de eddig meg nem tünt fel neki, hogy mit kell tennie es bamban ott acsorog es a rendszer csapdajaban hiszi magat, akkor szerintem meg lehet kerdöjelezni az ö intellektualis kepessegeinek mercejet is.

Azonkivül egy atlagos IQ-val rendelkezö ember legkesöbb 5 perc utan raun az acsorgasra es egy "akko bazeg" felkialtassal tovabb indul, s mikor legkesöbb 2 perc mulva beelözi Gorn, akkor kell rajönnie a rendszer furcsasagara.

Ezzel korantsem azt akarom mondani, hogy Grebber hülye, csak ha te mar igy felhoztad, elmondom, hogy en hogy latom a dolgokat...

Hunnenkoenig
Csak rohanj es ne törödj semmivel. Atrohantok majd több hatalmas farkascsordan is, mert a köcsög ugye nem figyel, de mivel ha szaladsz, nem ernek utol, igy siman csak vegig kell futni a hosszot.

Pénteken megveszem az eredetit magyar felirattal és rá akarok készülni.
Össze akarok rakni egy gépet, ami fullon viszi a grafikát mert maximalista vagyok és már lassan egy hete szenvedek a telepítgetésekkel siker nélkül, ma a második 64 bites rendszer telepítése után elegm lett az egészbõl. Nos valaki aki erdetivel nyomja fullos grafikán over 25FPS és szaggatás nélkül, leírná milyen vason sikerûlt elindítani a játékot...

Az új fiókom: DevLupius

Azt én is megcsináltam de nekem leállt várakozni az egyik domb alján amíg leöltem az állatkákat a környéken, nem tûnt el. De megoldhatod úgy is, hogy a tábor és okara közötti útszakaszon leölsz minden lényt elõre és csak utána szólsz neki, hogy menjetek.

Why so serious?

Molnibalage
A banditák tábortüzénél a parton van 3 db lába. Úgy néz ki, mint a többi láda a játékban, de ha ezekhez odamész kiírja a nevüket és fel tudod õket venni.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Mr_no_NaMe
Tudnátok olyan helyeket mondnai, ahol jó erõs áldott/felruházott egykezes kardokat találok?
vg22
Tudnátok segíteni h hol találom Urkrass csomagjait? Átkutattam az egész parti részt semmit sem találtam😞 Már valszeg csak az kellen a 75 repuhoz. köszi a választ addig játsszok hátha megtalálom😊

magus
gondolkoztál már azon h abbahagyod a játékokat?

Aki már ugy elõrébbjár az nem akarvéletlenül csinalni egy kisebb leírást h mit hol tanitanak?

Köszi mindjárt megnézem.
A második kérdésemre esetleg ötleted nincs?

\"We are only slaves to our temptations\"\"

fúh ember nemsemmi vagy 😄

Esrohnoil
Lehetne egy Nordmar-os banner is. Úgyis lassan tél lesz. 😊

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

A tolvajok majdnem abba az irányba vannak ahol Okara. Nézd meg a térképet és indulj a farmtól észak fele amíg nem találkozol snapperekkel. Õket verd le aztán jobbra indulj el a sziklák mentén. Elég eldugott helyen vannak a sziklafal tövében valahol kb gotha-val egyvonalban, gotha és okara között valahol középtájt.

Why so serious?